• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim derdimede bi el atın...

Gitmesem düğüne eşim için daha kötü duruma gelir olaylar bunu biliyorum ben eglenir gelirim öle evime gelip giden tipte insan degiller arada yakında olsak büyük mesafe var eşimde harcıyo sa kendi cebinden harcıyo ama benim cocugunun hakkı haram ediyorum beni sadece düğünde görecekler ondan öncesi ve sonrası yok ayrıca maksat elimede masraf olsun beni ve kızımı en pahalı yerden giydircem madem öle BİZEDE harcansın
dogru diyosun malaesef benim çalıştıgım gidiyor onlara birde.kardeşi 30 lira istemiş biizmki 100 lira göndermiş anneside bir tosta dışarda 30 lira para verdi diyor ki bundan sonra hayatımı yaşacayacagım yiyip içim gezecegim 30 lira tosta verene kadar kardeşine vereymiş dedim bıktım artık çalışıp bu zihniyete yedirmekten.sırf bu konuları okuyup güç topluyorum ki artık sabrımın sonları çekip gidecegim.

Valla hayatta okadar taviz vermem kaynananın evinde bir bardak kaldırmışlıgım yoktur öle deger vermem zaten oyüzden beni sevmez biz fakirdik bişey yapamadık diye duygu sömürüsü yapardı kızına istediklerini yaptıklarını görseniz kraliyet ailesinden kız alıyorlar iyide yapmışım ozaman
bende de bitti işte 5 senelik evliyim bebeğim oldu artık kimin ve ne için yaşadığımın farkına vardım evdeki gelirim eşimden çok ailem arkamda ne çekiyorsam.

peki dügünde takılan bütün takıları elinden aldılarsa..eşime vermeyecegiz dedim evde kıyamet koptu.5 sene önceki değrlere 15 bin lira altın verdim.en son elimde işyerinden aldıgım 10 bin lira tazminatıma göz dikktiler onda diretince vazgeçtiler yoksa o da gitmişti.karaı biz verdik evet evlnemk için ama insan sanıyorsun karşında kini dedim ki yazık borçları var ödesinler bende varken onlar darda kalmasın...sonuç aradan 5 yıl geçti bebegim oldu bırak borcu ödemeyi sen çalışıyorsun bizde biraz bebegine bakalım bile demediler ALLAh ahirette sorsun ahım yakalarında.

ben bu olaya elinizden aldılar diye bakamıyorum açıkçası. siz vermişsiniz, boş bir anınıza gelmiş belki ama siz vermişsiniz, bir şiddet, tehdit yok ortada.yazık dedim verdim diyorsunuz. sizin adınıza yanlış bir karar olmuş. onlar geri vermemiş ikincisinde tazminatınıza göz diktiklerinde yaşadıklarınızdan ders çıkarıp vermemişsiniz. sizin adınıza pahalı bir ders olmuş benim gözümde. hakkınızı helal etmeyin sonuna kadar haklısınız. peki siz kafaya takıp üzüldüğünüzde ayy yazık diye geri mi verecekler? nasıl insanlar oldukları belli. siz üzüldüğünüzle yıprandığınızla kalacaksınız.
düğün, eşya vs alırken yardımları oldu mu? yoksa herşeyi siz yaptınız ona rağmen mi altınları istediler? onuda merak ettim.

dogru diyosun malaesef benim çalıştıgım gidiyor onlara birde.kardeşi 30 lira istemiş biizmki 100 lira göndermiş anneside bir tosta dışarda 30 lira para verdi diyor ki bundan sonra hayatımı yaşacayacagım yiyip içim gezecegim 30 lira tosta verene kadar kardeşine vereymiş dedim bıktım artık çalışıp bu zihniyete yedirmekten.sırf bu konuları okuyup güç topluyorum ki artık sabrımın sonları çekip gidecegim.
Kardeşim canına bak canına bırak bugünün yarını var ben oglunun parası oldugu halde sırf arabaya binmesinler diye ehliyet aldım oglum suraya gidicez diyince araba eşimde diyo bende işim var diyorum otobüsle tıpış tıpış gidiyorlar degilki çalıştığım parayı vericem ben evimin içinde bayılmışım kızım komşulara seslenmiş kucakta çıkarmışlar cıkıp balkondan bakmış sadece al size insan günah degilmi onlara durun daha onlara neler yapıcam inadına giyin kuşan mekanlarda kahve iç resim at madem çalışıyon paran var ben bunları eşimin parasıyla yapıyom onlara varsa banada var borcsa borc ödesinn

Kardeşim canına bak canına bırak bugünün yarını var ben oglunun parası oldugu halde sırf arabaya binmesinler diye ehliyet aldım oglum suraya gidicez diyince araba eşimde diyo bende işim var diyorum otobüsle tıpış tıpış gidiyorlar degilki çalıştığım parayı vericem ben evimin içinde bayılmışım kızım komşulara seslenmiş kucakta çıkarmışlar cıkıp balkondan bakmış sadece al size insan günah degilmi onlara durun daha onlara neler yapıcam inadına giyin kuşan mekanlarda kahve iç resim at madem çalışıyon paran var ben bunları eşimin parasıyla yapıyom onlara varsa banada var borcsa borc ödesinn
ben bir tandıgımın düğününe gittim kendi ailem tarafından tanıdık onların düğününe gittin diye kv olay çıkardı eşimle kıyamet koptu eşim sanamı sorucaz neye gidip gitmeyecegimiz uzatma dedi konu tabiki kavgaya döndü ve bayılmışım tnsiyonum düştü eşim beni ayılttı yerde yatıyorum kv üzerimden atladı kızına bana kahve yapta getir diye bagırdı bu olaylar oldugunda daha bebeğim yoktu bende mallık ki bunları hep görmezden geldim.birde çocuk yaptım onada zavallı annem bakıyor şimdi.

Ezdirme kendini elhamdülillah Müslümanı diye gezen insanlar bizde insanız anne kuzusuyuz ogullarıyla evlendik diye ne bu haller bekarken odadan cıkmazmış aç gezer dışarda yermiş eşim şimdi bi kıymet bi önem neoldu biz girdik araya üstün olma çabası kimse anne babasını atmasın bizde onlarda ama beni anam bidaha dünyaya getirmicek çok şükür saglıklı evladım var annemi kıskandıkca annemle bişeyler yaparım yemege kahveye cıkarım en ufak şeyde arabayı istiyorlar diye anahtar bende yiyosa gelsin istesinler günahsa benim günahım ozaman eziklenicegime ben ezerim

Ezdirme kendini elhamdülillah Müslümanı diye gezen insanlar bizde insanız anne kuzusuyuz ogullarıyla evlendik diye ne bu haller bekarken odadan cıkmazmış aç gezer dışarda yermiş eşim şimdi bi kıymet bi önem neoldu biz girdik araya üstün olma çabası kimse anne babasını atmasın bizde onlarda ama beni anam bidaha dünyaya getirmicek çok şükür saglıklı evladım var annemi kıskandıkca annemle bişeyler yaparım yemege kahveye cıkarım en ufak şeyde arabayı istiyorlar diye anahtar bende yiyosa gelsin istesinler günahsa benim günahım ozaman eziklenicegime ben ezerim
konuşmama ragmen babası hasta diye geçmiş olsun mesajı attım(konuşamıyor diye msj attım) kaynanam saygısız yazmış allahım çıldracagım ya.ne günah işledikte dünyada cehennemi verdin bize.isyan etmekte istemiyorum ama dayanamıyorum

konuşmama ragmen babası hasta diye geçmiş olsun mesajı attım(konuşamıyor diye msj attım) kaynanam saygısız yazmış allahım çıldracagım ya.ne günah işledikte dünyada cehennemi verdin bize.isyan etmekte istemiyorum ama dayanamıyorum
Hiç yazmasaydın hiçbirşekilde onların gözünde iyi bir insan olmucaz önce bunu kabullen kızına nişan yaptı el gibi gittim elimi bişeye sürmedim üstelik yanyanayız şöyle ki yapsamda kötüyüm yapmasamda kötüyüm eniyisi niye yorayım kendimi el kızı için valla kafamda cok rahattı taki eşim barışın artık diyesi ye neyse onuda burunlarından getiririm

Hiç yazmasaydın hiçbirşekilde onların gözünde iyi bir insan olmucaz önce bunu kabullen kızına nişan yaptı el gibi gittim elimi bişeye sürmedim üstelik yanyanayız şöyle ki yapsamda kötüyüm yapmasamda kötüyüm eniyisi niye yorayım kendimi el kızı için valla kafamda cok rahattı taki eşim barışın artık diyesi ye neyse onuda burunlarından getiririm
sırf kocamın hatrı için yaptım ama artık sanırım içimde bişeyler kotpu ne ved eiş yapasım var ne küsen kocama gitme dur diyesim.

Ben derdim var diye actım ama senin daha betermiş bacım dur bi kafanı topla bi kahve yap ölç biç kafanda hersey senin adına düşün kimseye acıma kendin o duruma düşersin de dediğin gibi basar gecerler. Sana sen lazımsın cocuguna yetmen için bile önce senin dik saglıklı olman gerek canını düşün ölümlü dünya

Back