offf ya oğlunuza çok üzüldüm...
sakın ama sakın babannesine bırakmayın yavrucağı yazık değil mi ya bu havada ıslak üstü başıyla sokakta kalmış çocuk içim acıdı vallahi okurken...
kesinlikle ayrı eve çıkmalısınız bence başka çözümü yok,oğlunzda büyümüş zaten kreşe gidebilir belki maaşınızın bir kısmını kreşe vereceksiniz ama oğlunuz rahat edecek içine kapandı demişsiniz kreşte yaşıtlarıyla birarada olmak çok iyi gelir ona eminim..
nesrinkötü bir durum..annenizde szi istemez anlamıyorum..20 yıl size kim baktı ....şimdi mi fazlalıksınız...
sanırım en iyisi kiraya çıkmanız..anneniz baksın yine yatma,yeme içme ayrı olsun..akşamları alırsınız yada devlete bağlı kreşlere verebilirsiniz.fazlada para vermeniz gerekmez.
nesrinolmuyo işte annemede ağır gelmeye başladım artık eve geldimde berk şöle yaptı böl eyaptı yok ışıkları kapadın temizliğ egel falan yani elimdne geldiği kadar yardımcı oluyorum ama eve gelince dinlenmek istiyorum dinlen,nce kardeşime söleniyomuş arkamdan iş yapmıyo temizliğ gelmiyoo :1no2:duydum yıkıldım çok
nesrinolmuyo işte annemede ağır gelmeye başladım artık eve geldimde berk şöle yaptı böl eyaptı yok ışıkları kapadın temizliğ egel falan yani elimdne geldiği kadar yardımcı oluyorum ama eve gelince dinlenmek istiyorum dinlen,nce kardeşime söleniyomuş arkamdan iş yapmıyo temizliğ gelmiyoo :1no2:duydum yıkıldım çok
ben şuan 24 yaşındayım 1 oğlum var 4 yaşında 9 aydır çalışıyorum benim sorunum ben kayınvalidemle oturuyorum ama çok sorunlarım var çalışmaya başlamadan önce hergünüm zindan gözyaşıydı külkedisinden farkım yoktu kendimi kurtarmak için işe girdim çocuğumu hiçe saydım :çok üzgünüm:işe girdim önceleri annem bakarım dedi kayınvalidem de bakarım dedi ama kayınvalidemdeyken heo çocuğum sokaktaymış bunu komşularımdan öğrendim :1no2:bi gün eve geldim işten 4 yaşında oğlum sokakta suların içine düşmüş :çok üzgünüm:öle otoruyo elini koymuş düşünüyodu gördüm kahhhroldum dünyam başıma yıkıldı :1no2:sırılsıklamdı üstü başı kaynanam olcak kadın onu sokağa bırakmış gezmeye gitmiş:çok üzgünüm:geldiğinde dedim ne olmuş bu çocuğa dedim napıyım dedi ozaman al ananagötür o baksın dedi aldım aneme gittim o tmm ben bakarım dedi ama şimdi oda sorun çıkarıyo ben eşim çocuğum orda kalıyoruz orda yiyoz içiyoz cumartesi kayınvalideme geçiyoz pazar tekrar anneme gidiyoz ama artık annemde istemiyo galiba beni :çok üzgünüm: neyapçamı şaırdım çalışmak ta zorundayım ama paramızda var kenarda birikmiş kiraya çıksam bi türlü çıkmassam birtürlü neolur akıl verin bana ordan oraya kovulmaktan yoruldum artık akıl verin neyapmam lazım eşimde bana yardımcı olmuyo kimseye anlatamıyom oğlumada çok üzülüyom oda içine kapanık gibi sanki ortada kaldımm çıkıp gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?