Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tamamda ayrılırsan ne olcak
ya ben pek anlayamadım.kayınvalidenizlemi oturuyosunuz.kiraya onun içinmi çıkmak istiyosunuz.kusura bakmayın...sorun ne....:uhm:
1 gün sadece 1 gün önce :1shok::1shok::1shok::uhm:
benim en mutlu olcağım gün kayınvalidemle oturan bi bayanım aslında bi annemle bi kayınvalidemel otruyorum aslında 1 hafta orda 1 hafta annemde eşim yazı bekle dedim ayrı eve çıkçaz hem işten çıkıcam hem benimde bi evim olcak :lepi: hemde ikinici çocuk için işlemlere başlıcazkaydirigubbakcemile2 bana dua edinde şu ağustos hayırlısıyla gelsin olumru gelsinde özlediğim hayata kavuşayım :teytey:
tatlım neler oldu ne değişti 24 saat için de anlat ki fikir vermeye çalışalım
ya hayat o kadar kolay değil ama bilmiyorum büyük konuşmakda istemiyorum ancak evlenmeden önce bilmiyormuydunuz bu kadar kalabalık oturacağınızı?yani kayınvalide ile oturmayı biryere kadar anlarım ama elti kayın torun torba oturulurmu oyle yaa..vala bunların problem olacağı baştan belli kimse uyarmadı mı sizi?aşkımdan öleyim istersem yinede o kadar kalabalığa gelin gitmem..siz kendi başınızı yakmışsınız.allah kolaylık versin moralinizi bozmak gbi olmasın ama eltinle aynı evdeysen siz o evden braz zor çıkarsınız..gelen kalmış baksanıza
Ya sardunya_zakkumda sormuş gerçi ama ağustos diye gün belirlemişsiniz.
Ne olmuşta fikri değişmiş eşinin sormadın mı canım.
Hem kovuyolar gitmi diyosun. Nasıl bi eş bu ya sayip çıkmıyo karısına çocuğuna.
Sesini birazdaha yükselt canım. Baktın olmuyo bekleme başlarını. Bu yaşadıklarına sinir dayanmaz ya.
edo24 canım saklambaçmı oynuyoruz anlamadım ben....:uhm:
hangi topiğe ne yazdım karıştırdım saf oldum...kafamçokkarıştı
nereyi tıklasam sen çıkıyorsun....fisfisfis
bence şuan neyse derdin derdim son diye son bi topik aç ordan faydamız doğrultusunda yardımcı olmaya çalışalım...
aksi takdirde hangi güne ne yazdım nereye ne yorum yaptım karmaşası oldu millette bilgine canım....:mymeka: