• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim çeyizciklerim... ama sadece başlangıç:)))

ewet çok haklısın canım, parasal mevzular bir yana da, çok yorucu oluyor gerçekten
Benim annem de rahatsız olduğu için hepsini birden halledemezdik, çabuk yoruluyor..
O yüzden biz yavaştan yavaştan almayı tercih ettik..
bence sen anneni ikna etmeye çalış:34:

benim annemde çok sağlıklı sayılmaz doğrusu :59:
2 kere bel fıtığından ameliyat oldu ve çok dikkat etmesi gerekiyor,yorulmaması lazım :59:
sürekli diyoruz babamla hafiften halledelim rahatlarız diye ama erken deyip duruyor :50:
maddi olarakta müsaitiz almaya ama niye bu kadar ağırdan alıyor anlamadım gitti :44:

benim annemde çok sağlıklı sayılmaz doğrusu :59:
2 kere bel fıtığından ameliyat oldu ve çok dikkat etmesi gerekiyor,yorulmaması lazım :59:
sürekli diyoruz babamla hafiften halledelim rahatlarız diye ama erken deyip duruyor :50:
maddi olarakta müsaitiz almaya ama niye bu kadar ağırdan alıyor anlamadım gitti :44:
Allah Allah, nie bu kadar ağırdan alıyor ki acaba. Sen burdakileri fln örnek göster anneciğine, bak başlamışlar fln anca oluyormuş, bizde başlayalım de, sen bir an önce ikna et canım:34:

Allah Allah, nie bu kadar ağırdan alıyor ki acaba. Sen burdakileri fln örnek göster anneciğine, bak başlamışlar fln anca oluyormuş, bizde başlayalım de, sen bir an önce ikna et canım:34:

inanırmısın daha demin senin çeyizliklerini anneme gösteriyordum :60:
biraz acındırdım kendimi :27:
bak kız benle aynı zamanda evlenecek ama herşeyi hazır falan dedim,bense dul kadın gibi kaldım ortalıkta dedim :86:
tamam bende başlayayım o zaman nişandan sonra dedi.bunada şükür :27:

bak kız benle aynı zamanda evlenecek ama herşeyi hazır falan dedim,bense dul kadın gibi kaldım ortalıkta dedim :86:

hehehe işe yaradı yani, ehh tabi şükür yani:1:
annene benden selam söyle tatlım..
ben şimdi çıkıyorum, öptüm seni...:80:

hehehe işe yaradı yani, ehh tabi şükür yani:1:
annene benden selam söyle tatlım..
ben şimdi çıkıyorum, öptüm seni...:80:

as canımcım onunda sana selamı var :34:
görüşürüz canım,hoşçakal :80: :54:

tertibimmmmmmmmmmmmmm çok beğendim cicileriniiiiiiiiii...
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşşşşşşşşş
benimde çeyize başlayasım geldi valla :60::60::60:

canımm herseyın cokk güsel Allah gülegüle kullanmayı nasıp etsin sevdiceginle insallah:)))

hayırlı olsun çeyizciklerin canım güle güle kullan hepsini :nazar:
Tefal çelik tencerelerini ne kadara aldın öğrenebilirmiyim canım ? ben de alıcam da bi takım çelik

tatlım çok güzel aldıkların. Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin. Kahvaltı takımını nerden aldığını öğrenebilir miyim canım?

Başlangıç olmasına rağmen bence çok iyi şeyler alımışsın güle güle kullan canım çok güzel (özellikle kahvaltı takımın bayıldım):1:

as canımcım onunda sana selamı var :34:
görüşürüz canım,hoşçakal :80: :54:
a.s. :34::80:

tertibimmmmmmmmmmmmmm çok beğendim cicileriniiiiiiiiii...
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşşşşşşşşş
benimde çeyize başlayasım geldi valla :60::60::60:
saolasın canım tertipcağızım:1: başla walla sende, çok zevkli bi iş..:69: bide aldıkça onları aşkıma gösteriyorum, daha bi heyecanlı oluyor:1::16:

hepsi cok guzel tatlimmm guzel gunlerde kullanmak nasip olur insallahh :))))
Aminnn inşallah canım:16:

canımm herseyın cokk güsel Allah gülegüle kullanmayı nasıp etsin sevdiceginle insallah:)))
İnşallahhh canım benim, daha güzelleri sizlerin olsun inşallah...

hayirli olsun iyi günlerde kullan insaAllah :nazar:
Sağol, çok teşekkürler:34:

hayırlı olsun çeyizciklerin canım güle güle kullan hepsini :nazar:
Tefal çelik tencerelerini ne kadara aldın öğrenebilirmiyim canım ? ben de alıcam da bi takım çelik
canım ben bunu alalı 1-2 sene oldu, çeyizimin ilk parçalarından biri... şuan ne kadardır bilmiyorum ama yanlış hatırlamıosam 200-250 civarı bişeydi. Tefalin sitesine baktım, artık bu modelden üretilmiyor heralde, bulamadım. Ama eğer tencere almamış olsaydım ecm arkadaşımızın mor çelik tencereleri var, emsan, onlardan alırdım:69::1:

Kütahya porselen yazısını görmüyorum kör oldum iyice :78:
sağol canımm, insanlık hali olur öyle şeyler yaa:1:

güle güle kullanın her şey çok güzel
çok teşekkür ederim :34:

Başlangıç olmasına rağmen bence çok iyi şeyler alımışsın güle güle kullan canım çok güzel (özellikle kahvaltı takımın bayıldım):1:
Çok çok teşekkir ederim canım, kahvaltı takımımı alırken o kadar beğenmemiştim, ama şimdi ben de beğeniyorum, iyiki almışım yahuu:1::16:

çom güzeller cnm askerinle güle güle kullan:1::nazar:

Back
X