- 13 Nisan 2007
- 33.262
- 101.083
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi aynalarkoridoru
Öncelıkle cok ÖzÜr dılerım annemler evde degıller pc ye gırmek yasak oldugu ıcın onlar gelemden yazmak ıstedım cabukca pardon
evet !( yasındayım ben kuzenı kardes olarak gÖrmÜyorum kardes olsaydı kuzenlerle kardeslerle nasılsak Öyle yasardık berabe uyurduk vs: Ama sonucta gecek kardes olmaıdıg ıcın evlenılebılır ama herkes kardestır dıyor neyse gelelım akraba evlılıgıne burada bı teyze anlattı bı gÜn doktora gıtmıs doktora akraba evlılıgyle ılgılı soru sormus oda su cevabı vermıs"allah neden akraba evlılıg yapana bu haksızlıgı yapsın normal ınsalrdada bu olabılır sırf akaraba ıle evlendı dıye bu olabılırmı?? Demıs"" cokda haklı akrabada olmas akan grubu aynıysa ıs bıttı kım oldugu fark etmez ben bunada takmıyorum geleleım cocugun acılmamamsına onu cok ama cok ıyı tanıyorum aıle ıcındede cok tatnıyıyo cÜnkÜ cok efendı mÜlayım ablasına sordum okuldan bı kız acılmıs cvb bıle vermemıs kıza kızlara karsı su ankı erkeklerın yaptıklarını yapmıyor buna % 100 emınım aıle yapısıda mÜkemmel dedgmn gıbı kımı erkk varkı hıc bısı yapamaz bı olay var dÜgÜn gÜnÜ adam gerdek gecesı napcagını bılmıyo basaına soruyo dÜsÜnn evlenecegı halde bılmıyo dogal bu aslında bende sÖylemek ıstemıyom ama ne bılıım napcagımı bılmedmgm ıcın sordum sıze yoksa akraba evlılıgı kuzen kardestr yada yarısıdır dÜsÜncesıne katılmıyorum ((( bızım aılede zaten cok var akaraba evlılıgı ve bunlarn ıcınden bı teyzemn sadece bı kızında sorun var okadar kı o kuzenımle kan grublarımızda ayrı:d
Ben yine anlamadım...akannehir
Mavi de yok...O olsaydı,açıklardı bana..:çok üzgünüm:
Zaten çıkmam gerek..
Size kolay gelsin.guclubacismile
Akraba evliliğininden doğan çocukların ya da diğer gelecek nesillerdeki evlatların sağlıkları tehlike altındadır,yine yazacam, hep yazacam..