• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir insan bu kadar degisebilir mi ?

Yok bu benim degil kuzenim derdi canim onun hesabi olmadigi icin benden yazdi :)

anladim, olabilir tatlim..
bu durumda yapman gereken zadece gururlu davranip beklemek.
Madem evelenecek yasa gelmissin, biraz firenlemeyide bilmelisin.
Adam izine gitmis.. gozu arkada kalmisda olabilir.. bu cok sik sik olan bir sey biliyorsun degilmi?
Ama budurumda boyle bir sey olduguna nedense inanmiyorum..
Ama bu kadar yakinlari senin icin olumlu gorusleri varsa.. sanki bu is olacak gibi..

Adam bir an önce resmiyete dökmek istemiş işi.

Ama sen daha farklı şeyler beklemişsin.

Bence adamın niyeti ciddiydi ama senin evlilik konusunda uzaklığını görünce vazgeçti...

neden değişmiş bilemeyiz ama 2 ay görüşmedik yazmışsın. o kadar süre sonra eğer istemiyosan söyle demişsin canım. elbette ki istemiyor.

bir de hala mesaj atayım mı diyorsun :50:

kardesim de buna benzer biseyler yapmisti erkek akli gormek istemis gercekten seviyormu beklermi haksizda olsa susar mi diye . pascha bizimki:ssz: sevgilisi hic bisey demeden bekledi tam 6 ay bekletti öylee ,simdi beraber yasiyorlar bunu cogu erkek arkadaslardan biliorum benim aklima bu geldi ilk okuyunca , bence hic bisey daha yazma onu kendi haline birak bekle

Kizlar yengesi diyorki telefonunu karistirdim hic kimseyle mesajlasmiyo hic kiz numarasi yokk. seninle yazismalarida hala duruyor silmemis falan diyor off sasirdim iyice..

ben konustugun adamdan cok yengesine takmis vaziyetteyim. napmaya calisiyor aklim almis degil.. iyi niyetli bi insan bile olsa sana umut veriyor. koru korune bu cocugu bekliyorsun.
bence yengesini uyarmalisin. "eger o kisi beni seviyorsa zaten ugrasirdi.en iyisi siz artik onla ilgili bana bisey anlatmayin" diye.
gorustugun kisi sen ciddi dusunmedigin icin mi gitti yoksa baska sebeplerden dolayi mi gitti- bunu sen de bilemezsin biz de- cunku bu cocugu taniyacak bi surec gecirmemissin ki onla.
ortak bisey paylasmamissin. ayrica kendinden emin olmayan ve sorunlarim var diyen erkek kesinlikle uzak durulmasi gereken erkek tipi.
kendinden emin degil hem seni ziyan eder hem kendini..
hayirlisi olsun hakkinda.

Son düzenleme:
Back