- 21 Mayıs 2010
- 593
- 18
- 298
- Konu Sahibi aynalarkoridoru
:1no2::1hug::çok üzgünüm::a015::uhm::uhm::uhm:senağlamamafoldumbenbilmiyorumkismileakannehir:kedi:benim bi teyze oglu var 2 yas büyük uni.2.sinifta simdi bundan yaklask 1.5. 2 yil önce bi olay oldu ona karsi olan hissim duyuldu olay söyle ben daymn kizina söylemstm güvenerek birde svdgmn ablasina dmestm iste bide teyze oglu var biz yolda giderken bana dalga geciyodu billen kuzen ereke oln sonra sevdgmn ablasi ona karsma o benm yengem olucak dedi velhasil oda ögrendi baska birileri daha biliyodu nese sonra bi gün ablasi dediki o bilen erkege daymn kizi söylemsm ama daymn kizi onn bildigini bilmiyo sadece süohlenedigini bilyiodu söylemsm sonra sevddgmn ablasi bana haber verdi bende sinirlendim baskasi bilse dahi nedne sölyüo diye aradim kuzeni kizdim sonra teli kapams aglam annesi yani yengemn gelmis sormus oda anlatmis sonra dayim gelmis sormus yengemde anlatmis :Ssonra daym sinirlenmis kizini balkondan atmay kalkmis vs.böyle duydum.sonra dayim enistemi arams o bilen erkk kuzenmn babasini anlatms sonra dayim sira sira anlatms herkese duyuldu böylece ailede ama o duydumu bilmiyrum hic habeirim yok konusamdk da hic okula gidiyo diye bide uzak sehirde okudugu icin ben söleymek istemedm ne düsnüyo bilgim yok bi ara ablasi seviyo demsti annesi bana hadi abinle ders calis dedgnde abimiii?demsti ondan ablasi bu sonuca vardi neyse bu yaz tr ye tatile gidicez acaba söylesemmi bisiler ona yoksa onnmu bisi demesini beklesem??okulunu bitrip aklina benm gelipde olmasini?bi yaknm baskasi kapar dedi ama bilemiyrum simdi 2 yila yakn görmedm seviyorum diyrum ama ya onu görnce bisi hisstmessem karsk durum yani kafam karsk yardim edin cok karisik yazdim biliyorum ama nasil anliyacksni??ama anladngz kadaryla yazin biisler söylüymmi söylemiymmi onun demsinimi bekliyim yada ben sadece bellimi edeyim belki sevmiysada olur bakimindannn:SS:S:S: