Benim bekaret problemlerim ve ilişkilerim

Suc duyurusunda bulundurabilirsiniz 1 yildan 3 yila kadar hapis cezasi carptiliyor. Bence dava acin delillerin varsa ve tazminatini da kazanmis olursun.. cok gecmis olsun

Fakat kadin durmuyo iste. Israrla size dava acicam senle de kizlarinla da cok ugrascam ben daha diyo. Annem de haliyle cildirdi. Ayrica dedikodulari yaydiktan sonra biz nolucaz bilmiyorum. Zaten oyle oldu olay. Diger kadin telefonlari acmiyo ikisi birlik olmus yani ve topu bize attilar zerre uyumadim suan beynim durdu resmen

Aksine onlar bize acicakmis dava namus iftira atmisiz vs vs nasil davranicam bilmiyorum

Herkes hakkinda ileri geri konustu ve tabi bizimde. Daha bu olaylar olmadan daha. Kardesim ve ben de e senin gelinin hakkinda da konusuyolar bosver dedikodu iste dedik diye kadin cildirdi. Vay efendim bu namus meselesiymis de vs vs. Yani cuvaldiz kendine batinca isin rengi degisti. Isler karisik ya tam anlamamis olabilirsiniz. Sundan sonra nasil yol izlemem gerek bunu kestoremiyorum anneme kalsa gidip dovcek kadini sonra darp raporu alcak daha cok hakliyken haksiz konuma duscez diye korkuyorum

Sorun şu ki annem kabul etti direkt inkar etmedi acikcasi bende ayni sekilde. Onlar kim ki hesap sorcak kime ne diyor. Annem zaten yeterince cirkeflesti. Ben heryerden engelledim hepsini ama acaba bende mi arasam diye dusunuyorum. Digeri zaten acmadi telefonlari. Annemden cekindigi icin. Kesinlikle haklisiniz. Yumusak gordukleri icin boyle davranabiliyolar

Olsun elalem nerden bilecek? Sizin işiniz zaten o çirkeflerle değil, onlar sizi elalemin önünde küçük düşürmeye çalışıyor, siz de aynısını yapacaksınız. Size yaptıkları şeyden kendileri de korkuyor, merak etmeyin.

Derdi neymiş, neyi dava edecekmiş tam olarak? Sabır diliyorum size, ruh hastalarının içine düşmüşsünüz. Sizin br tarafınızın derdi neden komşuya düştüyse

Öfkeyle kalkan zararla oturur bence anneniz hiç bulaşmasın..

Derdi neymiş, neyi dava edecekmiş tam olarak? Sabır diliyorum size, ruh hastalarının içine düşmüşsünüz. Sizin br tarafınızın derdi neden komşuya düştüyse
Herkes hakkinda abuk subuk konustugu icin ve en son bizim icin de soylentiler var vs dedigi icin kardesim de beni korumak adina ve haddini bildrmek adina e senin de gelinin hakkinda var dedikodular bosver takma tarzi seyler soyledi diye cildirdi kadin. Bu namus meselesiymis vs vs. Kendi herkese orospu derken iyi ama ne ala memleket. Kuyruk acisi var ondan

Herkes hakkinda abuk subuk konustugu icin ve en son bizim icin de soylentiler var vs dedigi icin kardesim de beni korumak adina ve haddini bildrmek adina e senin de gelinin hakkinda var dedikodular bosver takma tarzi seyler soyledi diye cildirdi kadin. Bu namus meselesiymis vs vs. Kendi herkese orospu derken iyi ama ne ala memleket. Kuyruk acisi var
Öfkeyle kalkan zararla oturur bence anneniz hiç bulaşmasın..

Hak ediyorlar. Kim ne derse desin. Kızın dedikodusu çıkınca ne olacak iyi bilen insanlar bunlar, o olsun diye çıkarıyorlar, bile bile kötülük ediyorlar. Bunlara acımayacaksın.

Böyle saçma sapan bir şeyden sikayetci olmYa kalkarlarsa karakolda gulerler. Delil yok bir şey yok. Farklı bir mevzu olmadigina emin misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…