Benim bekaret problemlerim ve ilişkilerim

yaprak010

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2023
73
15
3
29
Merhaba. Gectigimiz kis aylarinda aile dostumuzun oglu ile bir sure gorustuk ve iliskimiz gayet guzel gidiyodu. Direkt ciddiyete bindik ve soz nisan dusunuyoduk. Neyse gayet iyiyiz. 3 ay gibi bir surecten sonra birlikte tatil plani yapiyoduk. Ve ben de o siralar biseyler paylasiriz veya sorar diye oncesinde bakire olmadigimi soyleyince birden degisti ve bitirmek istedigini ilerde ikimiz icin de kaos ortami olacagini vs vs soyledi. Ben de peki dedim mutluluklar diledik birbirimize ve bitirdik gayet duzgun saygili sekilde. Bu arada ikimiz de ayni yastayiz 29. Annesi beni cok seviyodu ozellikle annesi hep istedi olmamizi zaten. O kadar ki hep guzel prenses kizim diye seviyodu ogluna kiziyodu surekli. Neyse zaten bunlarin da yalan oldugunu gormus oldum. Asil olay su ki, benim bu durumumu annesi biz bitirdigimiz icin surekli baski yapinca ona soylemis. Annesi de herhangi bi sorun olmadigini hatta cok uzuldugunu vs soyledi benim anneme. Olay boyle degisik bi hal alirken sorun yoktu. Tatli sekilde dostluklar bozulmadan aileler etkilenmeden noktaladik. Fakat suan ise her nasil olduysa yakin cevreye dedikodular cikmis. Isler buyudu ve karisti ozetle. Ayni mh den diger komsular vs derken bugun siddetli bi telefon gorusmesi oldu. Hem ben hem annem hem kiz kardesim hakkinda abuk subuk konusmalar baslatmislar. Kucuk sehirde yasiyoruz ve diger komsumuz annemi tehdit edercesine konusarak kapatti vs. Babamin herseyden bilgisi var fakat geri duruyo. Suan modum ve kafam cok karisik daha detay verebilirim fakat bu durumun sonucunda nolucak vilmiyorum beni taniyan insanlar bile hakkimda boyle dusunuyosa disardakiler beler dusunmez ne bicim insanlik bu ya kendimden baska kimseye guvenmemeyi iyice ogrenmis oldum artik

Burdan neyi öğreniyoruz bekareti sorun edecek adamları ya seçmiyoruz illa seçiyorsakta gidip söylemıyoruz. Burda herkes ne kadar karşı cıksa da bence diktirmekte çözüm. Dürüst olcam dıye zorlama bır daha bence. Bu arada ailenı annenı babanıda takdir ettim . Gerı kalanları önemsemene gerek yok iftira diye siz olay cıkartın kım neyi ispatlayabılırki

Sizin bekaretinizden komşularınıza ne? Ne cüretle annenizi aramaya dahası tehdit etmeye cesaret edebiliyorlar? Kimse kusura bakmasın ama hepsinin agzina çoktan m.cmistim ben.
Suan sinirden napicagimi bilemedigim icin pasif kaldim ama kuduruyorum resmen. Sakinlesmeye calisiyorum. Annem benzetti zaten o arayan kisiyi fakat o komsu bizi tehdit edyo sacmasapan hem seninle hem kizlarinla ugrasicam dava acicam vs vs. Yani ailecek adimizi cikaricakmis falan filan. Resmen pislik yapiyo kadin. Olaylarin oncesi de var fakat suan anlatmaya mecalim yok

Ailecek verilmiş sadakanız varmış. Dedikodu yapan kendinden utansın. Siz hayat arkadaşı olmayı düşündüğünüz insanla konuşmuşsunuz; karşınızdaki insan mahrem sohbetlerinizi annesine anlatmaktan çekinmemiş. Annesinin bu konuyu sizin annenizi arayıp söylemesi de çok terbiyesizce. Dedikoduyu yayan anne mi oğul mu bilmiyorum ancak bu insanlarla bir aile olmadığınız için çok şanslısınız.

Neyin davasını acicakmis pardon? Beni ve ailemi tehdit ediyor, hakkımızda asılsız iftiralar atıyor diye ver bakalım savcılığa. Gitsin bir ifade versin, gazını alırlar onun. Hatta hakkında ben tazminat davasında açacağım de. Ama senin yerinde olsam ilk önce gevşek agizli aile dostlariniza haddini bildiririm.

Surekli oldugum gibi davrandim ve hicbiseyimi saklamadim. Ve hep bu yuzden kaybettim. Suan olanlari agzim acik izliyorum. Ailem zaten bakire olmadigimi biliyodu. Universitede kotu bi tecrubem olmustu kurtaj durumlarim olmustu vs. Hangi devirdeyiz ve kac yasindayiz da bunlar gerceklesiyo ya. Saka gibi. Suan ne dusuncegimi ne yazcagimi ve o kisilere napicagimi bilemez haldeyim. Benim yuzumden tasinma konulari gecti bi ara evde. Intihar etsem de herkes rahatlasa diyorum bazen

Bence de hangi devirdeyiz ama emin ol azımsanmayacak kadar fazla eski devirde kalanlar. Üzüldüm üni deki duruma saçmalama intihar falan lütfen neler atlatmıssın aılen senın ıcın cabalıyor hala taşınmak gerekırse de tasınırsınız. Bence intiharin i sini aklından geçirme ailen için

Kesinlikle tek sukrettigim bu oldu su durumda. Iyi ki olmamis. Kurtulmusum resmen. Hem ben hem ailem. Annem gorustugum kisinin annesini aradi fakat acmadi telefonlari kadin ya resmen. Ben de o kisiye yazdim biseyler ama engelliyim sanirim cevap yok hic bis ekilde.

Lütfen üzmeyin kendinizi. Bu insanları yıllarca dost sanıp, ailece görüşmüşsünüz. Şu an buna inanmak zor gelse de vardır bunda da bir hayır.

Hem ondan hem annesinden supheleniyorum bu dedikodu olaylarindan zaten. Ya olaylarin oncesi de var suan yazamicam beynim durdu

Lütfen üzmeyin kendinizi. Bu insanları yıllarca dost sanıp, ailece görüşmüşsünüz. Şu an buna inanmak zor gelse de vardır bunda da bir hayır.
Boyle olacagi belliydi zaten. Ayni mh de ki komsularin ogullari ile aralikli zamanlarla evlilik amaciyla gorustum. Fazla agirbasli sessiz olmak yaramiyo iste. Top dondu dolasti kendi halinde yasayan aileme ve herkesin imrendigi anneme geldi. Annem saatlerdir agliyo kadin napicagimi bilmiyorum suan. Seytan diyo git evini bas.

olaganüstü sorunlar , olaganüstü cözümler gerektirir. yarin güzel bir dus aldiktan sonra eski kayinvalideni ara ve aynen söyle de " eger insanlarin agzini kapatmazsaniz oglunuzla iktidarsiz oldugu icin evlenemediginizi herkese söylerim " de . ogullarinin erkeklik gururlarini kurtarmak icin isik hiziyla sizi rahat birakir herkes :)

Kendini üzme. Yerinde olsam gidip şikayet ederim, nasıl olsa ailem öğrenir diye bir korkun yok sonuçta.
Benim zaten ailem herseyimi biliyo neyle kimi nasil tehdit ediyo kadin ya. Sikayet etsem kac yazar allah askina boyle sacma konudan ne cikar ki resmen pislik yapmak burdaki tek amac

Bence anlatmadiginiz başka bi olay daha var..sizin bekaretiniz kimsenin umrunda olmaz olsada kimse annenizi arayıp kızınız neden bakire değil diye hesap sormaz soramaz aklı dengesi yerinde olan kimse böyle bisey yapmaz...

hem seninle hem kizlarinla ugrasicam dava acicam vs vs.
Neyin davasını açacakmış ya? Zamanında ilişkin olmuş diye mi ben sizin yerinizde olsam o telefondan tehdit eden komşuyla uğraşır tehditten dava açardım bir avukatla görüşmeyi düşündünüz mü acaba hiç? Şikayetci olmak için? Çok sinir oldum gece gece

Sinirden napicam bilmiyorum suan. Hic ugrasasim yok cunku sacmasapan ve komik olaylar. Is zaten benden cikti ailelere yani anneme döndu. Ayni mh deki komsular surekli annemi kiskaniyodu bizi iyi duzgun aile olarak gordukler icin hep ogullarini benle evlendirme istediler vs olaylar burdan gelisti surekli allah beni de bildigi gibi yapsin biraz gevsek ve cirkef olmak lazimmis gercekten pes yani

terbiyesizlerle terbiyesiz olacaksin yoksa seni cok üzerler bu hayatta . karsindaki insanlar medeni degiller , nasil bas etmeyi planliyorsun ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…