Benim bekaret problemlerim ve ilişkilerim

Bence anlatmadiginiz başka bi olay daha var..sizin bekaretiniz kimsenin umrunda olmaz olsada kimse annenizi arayıp kızınız neden bakire değil diye hesap sormaz soramaz aklı dengesi yerinde olan kimse böyle bisey yapmaz...
Evet oncesi var fakat bizlik bi durum degil. Bizim oturdugumuz yer kucuk sehir ve mh de yakin bi ortam vardi seneler once. Annemler gun yapiyodu bu gorustugum kisinin cafesi vardi orda oturuyoduk sohbet muhabbet vs. Sonra birden herkes birbirine girdi anlasmazlik cikti ve gun bitti kavgalar vs vs. 2 kisi annemi ve beni yaninda tutmak ici surekli savasti diyebilirim. Yani suan tam anlatamiyorum fakat anlayin lutfen. Biz buyuksehirde yetistik yasadik babam emekli olunca memleketimize donduk. Buranin insani kulturu bambaska. Uyum saglayamadik. Burdakiler ise lutfen yanlis anlasilmasin maalesef kalitesiz seviyesiz insanlar. Annem sakin kendi halinde biri oldugu icin ses cikarmadi pek olaylara dedikodulara vs. Uzak mesafeli durdu. Olayi soyle ozetliyim. Mh de 2 kadin vardi ikisininde tek oglu var ve evlendirmek istiyolardi. Bunlardan biri de benim teyzemle enistemin cok eski dostlari. Herkes herkesin arkasindan atip tutuyodu zaten surekli. Kucuk sehirler boyleymis maalesef biz de henuz olanlari kaldiramiyoruz. Bu 2 kadindan birinin ablasinin ogluyla ciktim gorustum ve ayni sebepten olmadi. O daha yasi olgun biriydi. Ama bu tarz seviyesiz durumlar asla olmadi. Sonra bu teyzesinin oglu ile gorustugum kisi kendi ogluna istedi surekli ben israrla olmaz dememe ragmen kirmamak adina ciktim gorustum ve asla ozel konulara girmeden noktaladim. Bu konu da kapandi bitti gitti. Zaten oglu suan evli ve cocuklari var. Uzerinden seneler gecti. Bu cafesi olan kisiyla biz zaten daha yakindik arkadastik yani. Konusmaya basladik vs ve guzel gidiyodu. Bi gun disarda birlikte hikaye attim ve sonra olaylar karisti. Yani kadin hirs yapti benim oglumu istemedi onunla cikti gorustu vs. O gunden beri ugrasiyo surekli laf dokunduruyo. Bende gondermeli laf sokup sildim onu. Bi gun bize cikti geldi bu kadin. Resmen ortaligi karistirmak icin yani bariz. O cafesi olan kisi hakkinda ileri geri konustu vs. Yok soylentiler varmis bilmem ne. Kardesim de ters biridir o da senin gelinin hakkinda da konusuluyo bosver dedikodu iste bunlar dedi vs. Sen misin onu diyen kadin olayi buyuttu de buyuttu yok bu namus meselesi bu laflar nerden cikti ogrencem diye diye bokladi ortaligi. Isin asli bu yani

Benim zaten ailem herseyimi biliyo neyle kimi nasil tehdit ediyo kadin ya. Sikayet etsem kac yazar allah askina boyle sacma konudan ne cikar ki resmen pislik yapmak burdaki tek amac
Kadın tehdit ediyor demişsiniz. Bu suç. Polise gidip bu kadın benim namusuma iftira atıyor, ailemi tehdit ediyor deseniz olur böyle şeyler demezler heralde. Siz bilirsiniz yenide.

Siz şikayet edim, huzurunuzu bozuyorlar.
Yani sevmem böyle şeyler demeyi de, inkar edin.
Sonuçta bizim milletimiz belli, huzurunuz bozuldu boşu boşuna. Bu kadar özel bir şey söylenmemeli. Dürüstlük arayan insan, karşı tarafın ağzını arar baktı bu durum ona ters söylemeden bitirir ilişkiyi.
Avrupada yaşamıyoruz sonuçta, ne olduğumuz belli dediğim gibi.
Adınıza çok üzüldüm, her hangi bir saldırı yapmayacklarından eminseniz gidin evlerine bence.
Gidip ağızlarının payını verin.
Ay millete ne anlamıyorum, içlerine bir girsen bin katı onlarda vardır eminim de işte....

Kadın tehdit ediyor demişsiniz. Bu suç. Polise gidip bu kadın benim namusuma iftira atıyor, ailemi tehdit ediyor deseniz olur böyle şeyler demezler heralde. Siz bilirsiniz yenide.
Ailem kendi halinde insanlar bu tarz olaylari pek sevmezler ve ne hikmetse de hep bizi bulur bunlar. Anlatabildim umarim. Annemin de tek cekincesi benim durumum. Yani karsi ataga ggecicek fakat kadin sak diye orospu dediginde film kopuyo yani. Savunamiyo mu desem utaniyo mu desem bilmiyorum. Zor durumda kaldilar yani. Keske yatip yatip diktirip evlenen tiplerden olabilseydim bunlarin hicbiri basima gelmicekti

Aynen oyle. Bu pisligi yapan kadina oyle bi gelin dustu ki anlatamam. Oglunun evine bile gidemiyo suan. Ozetle kadin tum ofkesini bizden cikariyo

Anladım. Çok zor bir durum gerçekten. Anneniz olayın büyümesinden, adınızın çıkmasından korkuyordur muhtemelen. Şu şartlarda taşınmak mantıklı bir seçenek sanki.

Anladım. Çok zor bir durum gerçekten. Anneniz olayın büyümesinden, adınızın çıkmasından korkuyordur muhtemelen. Şu şartlarda taşınmak mantıklı bir seçenek sanki.
Telefon acicam veya evine gidicem ama isler cok buyuyecek. Annem kendini tutamayip dovucegini falan soyluyo. Bu sfer gidip darp raporu alip yine sikayet etseler hakliyken haksiz duruma dusucez yani. Sussam mi savassam mi karar veremiyorum. Pardon da o kimki biz burdan tasincakmisiz pislik kadin

Ayrica bu kadin sadece bizim hakkimizda degil herkes hakkinda ileri geri konusuyo. Pislik bulasik yani. Kendisi hakkinda hirsizlik laflari bile var ve dogruluguna da inaniyorum acikcasi. Yani uste cikmak icin her turlu iftirayi atar ailecek. Nasil basedicez bilmiyorum

Tabiki haklıyken haksız duruma düşersiniz. Her türlü başınıza bela olur bu kadın. Ya anneniz ya babanız bı yerde kendini tutamaz Allah korusun. O yüzden taşınıp beladan uzaklaşmak en mantıklısi bana göre. Aslında kadının bir açığını bilseniz onunla ağzını kapatirdiniz.

Allah'ın dan bulsun ne diyim.

Ya kadin kendi gelini hakkinda da surekli konusuyo kotuluyo tum mh biliyo gecinemediklerini ogluyla mutsuzlugundan sarcak yer ariyo yani kendi kasindi surekli herkes arkasindan atip tuttu vs ona aynisi yapilinca cildirdi resmen tasinmak da kolay degil yani hemen ve yasli dedem var onu birakamayiz bilmiyorum nolcak

Ne bu canım köy gibi.hatta koloni.sen de üniversite okumuş etmiş, ilişki nasıl yaşanır bilen bir kadınsın.kendini niye bu durumlara sokuyorsun, görüşmeyi kabul ederek.

Biz öyle değiliz onlar gibi degiliz dediğiniz insanlarla habire muhatap olup durmuşsunuz,demek ki siz de o insanların ortlamasısınız ? Azıcık insan seçiniz.
Evet bir de başkasıyla daha görüşmüş o koloniden.o da aynı nedenden bitmiş bir de.belli ki bunlar böyle.

Ne bu canım köy gibi.hatta koloni.sen de üniversite okumuş etmiş, ilişki nasıl yaşanır bilen bir kadınsın.kendini niye bu durumlara sokuyorsun, görüşmeyi kabul ederek.
Ailem sagolsun. Surekli imrenilen ornek gosterilen biriydim. Onlar da surekli bununla mutlu oldular. Topun bize donecegini hic hesaplamadilar. Defalarca soylememe ragmen anlatamadim. Sifir uyku suan. Sence aramali miyim bu kisileri tek tek?

Evet bir de başkasıyla daha görüşmüş o koloniden.o da aynı nedenden bitmiş bir de.belli ki bunlar böyle.
Belli ki bunlar boyle derken? Ailem maalesef fazla iyi niyetli. Ve bu bahsettiklerim resmen sakiz gibi yapistilar. Gecen yil anneannem vefat etti sirf oglu ile olayim diye menfaat icin yapmadigi yalakalik kalmadi kadinin tuvalet banyo ovmalar bizde kalmalar vs. Biz ne kadat iyi insan dusunceli merhametli derken yapilanlara bakin. Resmen kadin senelerce zayif animizi kolladi. Dustugumuz anda devreye girdi. Ben ne diyorum siz ne diyosunuz

Nasıl ya? Neyin davasını açacakmış? Çok yüzeysel bilgi vermişsiniz. Anlaşılmıyor hiçbir şey.

Nasıl insan bunlar ya , kendi kızları veya kız torunları yok mu birgün aynı şeyi yaşamıcakları ne belli, bence en başta o sizinle evlenmek isteyen adamla annesini benzetin kendisi erkek olup ona anlatılanı adam gibi saklayamamış , isteseydi gayette annesine söylemeden bir bahane bulurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…