• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim bekaret problemlerim ve ilişkilerim

Keşke baştan böyle bir ilişkiye başlamasaydınız. Görücü usulü ile olan ilişkilerde anneler kendilerince oğulları mükemmelmiş, eline başka kadın eli değmemişcesine kendi şehzadelerine "el degmemiş" kız arıyorlar. Bu bekaretlik mevzusu da aslında çoğu için sorun oluyor. Adam olan bunu zaten ailesine söylemiyor ama iste kime güvenebilirsin ki, böyle dan diye söyleyen cinslerden var. Siz bunu hadi atladınız, tahmin edemediniz anneniz neden vesile oldu anlamadım, o daha iyi bilirdi, tahmin edebilirdi bu konuları nereye geleceğini. Zaten kadınlar sürekli birbirinin arkasından konuşan sorunlu tiplermiş, bir çoğu sizi birine ayarlamak istemiş. Sorun geliyorum demiş koşarak da siz görememişsiniz.
Aldırış etmeyin, tehditler devam ederse ses kaydına alın, sizi savcılığa vereceğim tehditlerinizi kaydettim diyin.

Girdiğiniz toplum belli, aile yapıları belli, kaynana profilleri belli, neden girersiniz ki o çevrede böyle işlere? Baktılar siz sakinsiniz, kendi halinizdesiniz, zararınız yok, baba desen üfürük gibi böyle bişeye dahli yok, kendilerince kozu da bulmuşlar, ondan bu kadar sarakalıyorlar, başka bir aile olsa bu kadarını bile yapamazlar. Bu insanları bilirim, höt edeceksiniz söt edeceksiniz, ali kıran baş kesen olacaksınız o zaman bi tık pısarlar. Nezaretin bunlarda bir karşılığı yok, ne güzel insanlar demiyorlar, ben bunu nasıl da ezerim diye kara sinek gibi ellerini ovuşturuyorlar. Anladıkları dilden konuşun yoksa bunlar sizin başınızı ağrıtmaktan hiç yorulmaz.

Merhaba. Gectigimiz kis aylarinda aile dostumuzun oglu ile bir sure gorustuk ve iliskimiz gayet guzel gidiyodu. Direkt ciddiyete bindik ve soz nisan dusunuyoduk. Neyse gayet iyiyiz. 3 ay gibi bir surecten sonra birlikte tatil plani yapiyoduk. Ve ben de o siralar biseyler paylasiriz veya sorar diye oncesinde bakire olmadigimi soyleyince birden degisti ve bitirmek istedigini ilerde ikimiz icin de kaos ortami olacagini vs vs soyledi. Ben de peki dedim mutluluklar diledik birbirimize ve bitirdik gayet duzgun saygili sekilde. Bu arada ikimiz de ayni yastayiz 29. Annesi beni cok seviyodu ozellikle annesi hep istedi olmamizi zaten. O kadar ki hep guzel prenses kizim diye seviyodu ogluna kiziyodu surekli. Neyse zaten bunlarin da yalan oldugunu gormus oldum. Asil olay su ki, benim bu durumumu annesi biz bitirdigimiz icin surekli baski yapinca ona soylemis. Annesi de herhangi bi sorun olmadigini hatta cok uzuldugunu vs soyledi benim anneme. Olay boyle degisik bi hal alirken sorun yoktu. Tatli sekilde dostluklar bozulmadan aileler etkilenmeden noktaladik. Fakat suan ise her nasil olduysa yakin cevreye dedikodular cikmis. Isler buyudu ve karisti ozetle. Ayni mh den diger komsular vs derken bugun siddetli bi telefon gorusmesi oldu. Hem ben hem annem hem kiz kardesim hakkinda abuk subuk konusmalar baslatmislar. Kucuk sehirde yasiyoruz ve diger komsumuz annemi tehdit edercesine konusarak kapatti vs. Babamin herseyden bilgisi var fakat geri duruyo. Suan modum ve kafam cok karisik daha detay verebilirim fakat bu durumun sonucunda nolucak vilmiyorum beni taniyan insanlar bile hakkimda boyle dusunuyosa disardakiler beler dusunmez ne bicim insanlik bu ya kendimden baska kimseye guvenmemeyi iyice ogrenmis oldum artik
Başkalarına anlatılmış.Bir ilişki yasadiysaniz gizli tutulması lazım.
Sizler hoş karşılayabilirsiniz.Gene bu yoruma birsuru beğenmeme atacaklar ama yazıyorum.
Herkes bunu kabullenmez.
Özelinizi kimseye anlatmamalısınız.

Merhaba. Gectigimiz kis aylarinda aile dostumuzun oglu ile bir sure gorustuk ve iliskimiz gayet guzel gidiyodu. Direkt ciddiyete bindik ve soz nisan dusunuyoduk. Neyse gayet iyiyiz. 3 ay gibi bir surecten sonra birlikte tatil plani yapiyoduk. Ve ben de o siralar biseyler paylasiriz veya sorar diye oncesinde bakire olmadigimi soyleyince birden degisti ve bitirmek istedigini ilerde ikimiz icin de kaos ortami olacagini vs vs soyledi. Ben de peki dedim mutluluklar diledik birbirimize ve bitirdik gayet duzgun saygili sekilde. Bu arada ikimiz de ayni yastayiz 29. Annesi beni cok seviyodu ozellikle annesi hep istedi olmamizi zaten. O kadar ki hep guzel prenses kizim diye seviyodu ogluna kiziyodu surekli. Neyse zaten bunlarin da yalan oldugunu gormus oldum. Asil olay su ki, benim bu durumumu annesi biz bitirdigimiz icin surekli baski yapinca ona soylemis. Annesi de herhangi bi sorun olmadigini hatta cok uzuldugunu vs soyledi benim anneme. Olay boyle degisik bi hal alirken sorun yoktu. Tatli sekilde dostluklar bozulmadan aileler etkilenmeden noktaladik. Fakat suan ise her nasil olduysa yakin cevreye dedikodular cikmis. Isler buyudu ve karisti ozetle. Ayni mh den diger komsular vs derken bugun siddetli bi telefon gorusmesi oldu. Hem ben hem annem hem kiz kardesim hakkinda abuk subuk konusmalar baslatmislar. Kucuk sehirde yasiyoruz ve diger komsumuz annemi tehdit edercesine konusarak kapatti vs. Babamin herseyden bilgisi var fakat geri duruyo. Suan modum ve kafam cok karisik daha detay verebilirim fakat bu durumun sonucunda nolucak vilmiyorum beni taniyan insanlar bile hakkimda boyle dusunuyosa disardakiler beler dusunmez ne bicim insanlik bu ya kendimden baska kimseye guvenmemeyi iyice ogrenmis oldum artik
Evlenmeden bu şeylere karşıyım ama ne olursa olsun kimse annemi ve beni böyle biseyle tehtit edemez,heleki komşu !! Pardon da ne davası açacak mis bakire değil diyemi?? Ben olsam fazla zorlama bizde seninle ilgili bildiklerimizi anlatirsak fena olursun derim( herkesin bir sırrı vardır)

Baştan hiç söylemeyecektiniz aslında. Erkekler kadınlardan daha çok dedikoducu.

Burdan neyi öğreniyoruz bekareti sorun edecek adamları ya seçmiyoruz illa seçiyorsakta gidip söylemıyoruz. Burda herkes ne kadar karşı cıksa da bence diktirmekte çözüm. Dürüst olcam dıye zorlama bır daha bence. Bu arada ailenı annenı babanıda takdir ettim . Gerı kalanları önemsemene gerek yok iftira diye siz olay cıkartın kım neyi ispatlayabılırki
Diktirmek mi çözüm? Onun yerine böyle adamları seçmemek çözüm.

Sevgiliniz yani eski sevgiliniz tam bir karakter yoksunu imiş bu durumu vebali gibi önce annesine anlatmış kadın onun üstüne vazife diye sorun yok diyip yedi düvele anlatıyor araya aileler giriyor bu adamlara prim vermeyin gerekirse şikayet et hakkında çıkardıkları tüm kaoslar için. Ve sadaka ver

Keşke baştan böyle bir ilişkiye başlamasaydınız. Görücü usulü ile olan ilişkilerde anneler kendilerince oğulları mükemmelmiş, eline başka kadın eli değmemişcesine kendi şehzadelerine "el degmemiş" kız arıyorlar. Bu bekaretlik mevzusu da aslında çoğu için sorun oluyor. Adam olan bunu zaten ailesine söylemiyor ama iste kime güvenebilirsin ki, böyle dan diye söyleyen cinslerden var. Siz bunu hadi atladınız, tahmin edemediniz anneniz neden vesile oldu anlamadım, o daha iyi bilirdi, tahmin edebilirdi bu konuları nereye geleceğini. Zaten kadınlar sürekli birbirinin arkasından konuşan sorunlu tiplermiş, bir çoğu sizi birine ayarlamak istemiş. Sorun geliyorum demiş koşarak da siz görememişsiniz.
Aldırış etmeyin, tehditler devam ederse ses kaydına alın, sizi savcılığa vereceğim tehditlerinizi kaydettim diyin.
O kadar haklisiniz ki. Nerden tasindik bu sehre nerden tanidik bu sacma insanlari ve neden herkese guvendik bilmiyorum. Suan ben kimseyle muhattap olmadim annem sicti sivadi fakat duracaklara benzemiyolar. Amac sadece pislik yapmak. Goz korkutmak vs. Ve tabi lekelemek. Bir digeri telefonlari bile acmadi. Resmen bilerek annemin ustune oynadilar yani. Tek dusundugum annem ve babam. Yoksa umrumda degil dedikodular. Agzi olan konusuyo zaten. Sizce ben de tek tek telefon acip konusmali miyim yoksa hic karismamali miyim

Sevgiliniz yani eski sevgiliniz tam bir karakter yoksunu imiş bu durumu vebali gibi önce annesine anlatmış kadın onun üstüne vazife diye sorun yok diyip yedi düvele anlatıyor araya aileler giriyor bu adamlara prim vermeyin gerekirse şikayet et hakkında çıkardıkları tüm kaoslar için. Ve sadaka ver
Bu kisi suan baska sehirde yasiyo. Aklimdan bin tane sey geciyo. Sozde dava acacaklarmis namus iftira vs diye. Asil burda bizim ustumuze oynandi. Annem sonuna kadar net durus sergiler. Fakat yipranacagiz ailecek. Ve onlar yuzunden tasinmak gibi bisey istemiyorum. Gerekeni yapicaz tabiki oyle bi durumda. Fakat onun annesinin ve onun yanina kalmasin istiyorum. Sizce napabilirim

Bu kisi suan baska sehirde yasiyo. Aklimdan bin tane sey geciyo. Sozde dava acacaklarmis namus iftira vs diye. Asil burda bizim ustumuze oynandi. Annem sonuna kadar net durus sergiler. Fakat yipranacagiz ailecek. Ve onlar yuzunden tasinmak gibi bisey istemiyorum. Gerekeni yapicaz tabiki oyle bi durumda. Fakat onun annesinin ve onun yanina kalmasin istiyorum. Sizce napabilirim
Eski sevgilinizin elinde mesaj, resim gibi şeyleriniz var mı özel durumunuza ilişkin?

Şu olayı açıkça anlatın da neden tehdit edildiğinizi anlayalım? Okudum yorumları ama elle tutulur hiçbir şey göremedim. Hangi insan bu anlattığınız tutarsızlıklara inanır ki? Asıl meseleyi anlatın. Söz yaptınız altın falan mı aldınız komşu çocuklardan falan? Olay nedir net anlatın bence

Siz bekaret konusunu bu kadar ciddiye alıp eksikmişsiniz gibi bak ben böyleyim ama kabul eder misin derseniz millette ağzına sakız yapar tabi onların canına minnet. Kime ne bekaretinizden neden birilerine hesap verme gereği duydunuz?
Haklisiniz. Benim ezikligim sanirim. Hazmedemedigim uzerimden atamadigim bir siniklik soz konusu. Biraz ailemin de etkisi var. Bana kalsa suan gidip evlerini atese vericem ama duruyorum

Şu olayı açıkça anlatın da neden tehdit edildiğinizi anlayalım? Okudum yorumları ama elle tutulur hiçbir şey göremedim. Hangi insan bu anlattığınız tutarsızlıklara inanır ki? Asıl meseleyi anlatın. Söz yaptınız altın falan mı aldınız komşu çocuklardan falan? Olay nedir net anlatın bence
Bu gorustugum kisinin annesi gidip herkese yaymis. Ve tabiki oglu. Bunlar ayri bir mevzu. Bir digeri ise oteki kadin surekli birileri hakkinda ileri geri konustu en son bize de dokundurdu kiz kardesim de senin gelinin hakkinda da soylentiler var bosver takma dedi bir nevi haddini bil dedi ama kadin kendine dokununca cildirdi ve uzakttikca uzatti olayi namus olayina cevirdi gidip bu gorustugum kisiyi aramis cunku biliyo onun ve oglunun boyle konustugunu fakat olay bizim evde gectigi icin bize patladi dedikodular bizden cikiyomus gibi gosterildi ve suan onlar birlik oldu bize de namus iftirasi yuzunden dava acip bizimle ugrascagini soyluyo kadin anlatabildim mi bilmiyorum karisik biraz

O kadar haklisiniz ki. Nerden tasindik bu sehre nerden tanidik bu sacma insanlari ve neden herkese guvendik bilmiyorum. Suan ben kimseyle muhattap olmadim annem sicti sivadi fakat duracaklara benzemiyolar. Amac sadece pislik yapmak. Goz korkutmak vs. Ve tabi lekelemek. Bir digeri telefonlari bile acmadi. Resmen bilerek annemin ustune oynadilar yani. Tek dusundugum annem ve babam. Yoksa umrumda degil dedikodular. Agzi olan konusuyo zaten. Sizce ben de tek tek telefon acip konusmali miyim yoksa hic karismamali miyim
Bence daha fazla kimseyle muhattap olmayın, hatta anneniz de olmasın. Bu insanlar konuşmadan anlayacak insanlar değil gibiler. Engelleyin hepsini, kendi pisliklerinde boğulsunlar, birbirinin arkasından konuşup kuyularını kazsınlar. Cahille cahil olmamak gerek. Bir söz vardır ya cahile karşı kazananı henüz görmedim diye gerçekten durum öyle. Kendilerine yeni dedikodu malzemesi bulana kadar konuşsunlar dursunlar.
Ha böylesine de kim birbirinin arkasından ne konuştuysa tek tek söylemek gerek aslında ama onlar bunu unutur hiç söylenmemiş gibi can ciğer olurlar, o yüzden yormayın kendinizi.

Hayir o tarz muhabbetlere girmedik. Ustu kapali sakalasmalar vs. O kadar. Foto video mesaj oyle bisey yok. Cekinecek biseyim yok yani. Tek problem kiz degilmis aaaa gibi konusmalar dedikodular
İyi o zaman. Sonuna kadar inkar. Gidin başlarına geçirin o evi. Asıl ben sizi dava edeceğim, elalemin kızları ile uğraşmak neymiş göreceksiniz diye yıkın ortalığı. O iftiracı oğlun yatmadım onunla diye dedikodumu çıkardı, bak bakalım ben ona neler ediyorum, yakında yörede tek kısmet bırakmayacağım ona, her gittiğiniz kapıya gidip marifetlerinizi teker teker anlatacağım, senin nasıl çirkef bir yelloz oğlunun da nasıl bir gevşek olduğunu cümle aleme bi yayayım sen gör diye koca taşı alın evinin önüne koyun. Bakın Anadolu insanı budur tam olarak, bana kızacaklar ama kimse de inkar edemez bunu, bu insanlarda nezaketin karşılığı yok. Onlardan daha çirkef olmazsanız sizi çiğ çiğ yerler.

Komşunuz ne diye sizi tehdit ediyor onu anlamadım, ona neymiş? Acaba sizin hakkında bilginiz dışında bir şeyler daha mı söylediler? Bence bekaret konusu herkesin kendi özeli ve bunu karşı taraf direkt sormadığı sürece söylememelisiniz, kendiliğinizden söyleyince bana göre "bu bi sorun ve bunu önceden bil, sonradan sorun edersen ben başta demiştim demek" izlenimi veriyor.. Madem sizin için evlilik öncesi cinsellik yaşamak sorun değil ve normal bir şey bu durumdan kimseye bahsetmeniz gerekmez..

Back