• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
Peki kızarıklıklara etkisi sadece sürdüğün an için mi yoksa tedavi mi ediyor aynı zamanda.
Fondoteni kalıp gibi mi duruyor tende.
Şu kızarıklıkların ve lekelerin bir çaresi yok mu?
Ayrıca teşekkür ederim cevapladığın için:16:

canım güneş koruyucusu tedavi etmiyor kalıp gibi değil fondatenin etkisi akışkan..diğer la roche ürünü ciciplast olan onarıcı etkisi var cildinde çok leke varsa kimyasal peeling öneririm kesin ve etkili bir çözüm

Onarıcı etkili olanı ilaç gibi mi kullanıyorsun peki?
Aslında lekelerim de var, kızarıklıklarım da var. Doktorum kılcal damar hassaslığının olduğunu söyledi, lazer gerek dedi.
Bir ara kimyasal peelingi de önermişti. Ama çok korkuyorum, soyma işlemi mi yapıyorlar?
ve sanırım maliyeti de biraz yüksek. Sen yaptırdın mı?

Onarıcı etkili olanı ilaç gibi mi kullanıyorsun peki?
Aslında lekelerim de var, kızarıklıklarım da var. Doktorum kılcal damar hassaslığının olduğunu söyledi, lazer gerek dedi.
Bir ara kimyasal peelingi de önermişti. Ama çok korkuyorum, soyma işlemi mi yapıyorlar?
ve sanırım maliyeti de biraz yüksek. Sen yaptırdın mı?

kimyasal peeling hic korkulucak birsey degil ben 3 seans yaptirdim soyma islemi olarak geciyor ama alakasi yok hafif cildin kizariyo bazi yerler kabuk bagliyo onuda bahsettigim urunden kullanirsan hic sorun kalmiyor cildin o kadar guzel oluyor ki yenilendikce bence kesinlikle yaptir derim .ben ozel bi hast yaptirmistim gecen sene 100 tl idi canim. su gibi bi karisim suruluyo cilde once alkolle temizliyolar hafif karincalanma oluyor o kadar

kimyasal peeling hic korkulucak birsey degil ben 3 seans yaptirdim soyma islemi olarak geciyor ama alakasi yok hafif cildin kizariyo bazi yerler kabuk bagliyo onuda bahsettigim urunden kullanirsan hic sorun kalmiyor cildin o kadar guzel oluyor ki yenilendikce bence kesinlikle yaptir derim .ben ozel bi hast yaptirmistim gecen sene 100 tl idi canim. su gibi bi karisim suruluyo cilde once alkolle temizliyolar hfif karincalanma oluyor o kadar

Gerçekten miiiii...Ben çok daha acılı ve pahalı bir şey diye biliyordum oysa.
Fiyatı uygunmuş gerçekten. Ben de özel bir hastaneye sormuştum. 250 civarı demişlerdi seansına.
Nerde yaptırdığını söylemenin bir sakıncası var mı:17:
Ama bu işlemin kışın yapılması tavsiye ediliyor ve malesef ben iş icabı kışın bunu yaptıracak yere gidemem:50:
Üç seansı kaç ay arayla uyguladın? Sadece sivilce izlerimi gidiyor yoksa güneş lekelerine de faydalı mı?
Bir de lazer mi daha faydalı yoksa kimyasal peeling mi?
Sorularımla seni de rahatsız ediyorum belki ama bulmuşken halden anlayan sorayım istiyorum:17::17::17:
Teşekkür ederimm:16::16:

Gerçekten miiiii...Ben çok daha acılı ve pahalı bir şey diye biliyordum oysa.
Fiyatı uygunmuş gerçekten. Ben de özel bir hastaneye sormuştum. 250 civarı demişlerdi seansına.
Nerde yaptırdığını söylemenin bir sakıncası var mı:17:
Ama bu işlemin kışın yapılması tavsiye ediliyor ve malesef ben iş icabı kışın bunu yaptıracak yere gidemem:50:
Üç seansı kaç ay arayla uyguladın? Sadece sivilce izlerimi gidiyor yoksa güneş lekelerine de faydalı mı?
Bir de lazer mi daha faydalı yoksa kimyasal peeling mi?
Sorularımla seni de rahatsız ediyorum belki ama bulmuşken halden anlayan sorayım istiyorum:17::17::17:
Teşekkür ederimm:16::16:

canım ben göztepe medikal park ta olmuştum sen nerde oturuyosun bilemiyorum yakın mı sana ama? farklı yerlerden de fiyat almanı tavsiye ederim bazı büyük güzellik merkezi bunları paket yapıp uygun fiyata yapabiliyormuş... evet canım kışın uygulanıyor kimyasal peeling senin işini kesinlikle engellemez bende yaptırıyodum ertesi gün işe gidiyordum hiç bir şey belli olmuyordu bir gecede toparlıyor yüz dediğim gibi o kadar büyütülcek bir şey değil sadece seanstan çıktığında kıpkırmızı oluyor yüz ama doğal o da geçiyor 1 saate kalmadan 1 ay arayla yaptırmıştım ben canım.. benim sivilce izlerine iyi geliyor ve cildin yenileniyor benim yüzümde güneş lekesi yoktu o yüzden bilmiyorum.kolumda bi bölgede çiller vardı ona denemiştik seansa gittiğimde geçiçek mi acaba diye ama fazla bi etkisi olmadı hala benimle birlikteler :52: ne demek canım aklına takıldıklarını sorabilirsin :16:

canım ben göztepe medikal park ta olmuştum sen nerde oturuyosun bilemiyorum yakın mı sana ama? farklı yerlerden de fiyat almanı tavsiye ederim bazı büyük güzellik merkezi bunları paket yapıp uygun fiyata yapabiliyormuş... evet canım kışın uygulanıyor kimyasal peeling senin işini kesinlikle engellemez bende yaptırıyodum ertesi gün işe gidiyordum hiç bir şey belli olmuyordu bir gecede toparlıyor yüz dediğim gibi o kadar büyütülcek bir şey değil sadece seanstan çıktığında kıpkırmızı oluyor yüz ama doğal o da geçiyor 1 saate kalmadan 1 ay arayla yaptırmıştım ben canım.. benim sivilce izlerine iyi geliyor ve cildin yenileniyor benim yüzümde güneş lekesi yoktu o yüzden bilmiyorum.kolumda bi bölgede çiller vardı ona denemiştik seansa gittiğimde geçiçek mi acaba diye ama fazla bi etkisi olmadı hala benimle birlikteler :52: ne demek canım aklına takıldıklarını sorabilirsin :16:

İstanbul'da değilim ben:50: Doğu görevimi yapıyorum şu an öğretmenim. Bulunduğum yerdeki -özel yerleri bırak- hastanede yok bu imkan malesef.Bu yüzden yaptırmam imkansız gibi. Yazın yapma gibi bir şans da yok galiba:50: Sanırım lekelerle yaşayıp durcam ben:37: Of çok üzüldüm ama şimdi. o dediğin la rocun kremini alsam biraz etkisi olur mu? Yeni çıkan sivilce lekelerine belki iyi gelir. Tabi onu almam için de yaz tatilini beklemeliyim:1::1:

İstanbul'da değilim ben:50: Doğu görevimi yapıyorum şu an öğretmenim. Bulunduğum yerdeki -özel yerleri bırak- hastanede yok bu imkan malesef.Bu yüzden yaptırmam imkansız gibi. Yazın yapma gibi bir şans da yok galiba:50: Sanırım lekelerle yaşayıp durcam ben:37: Of çok üzüldüm ama şimdi. o dediğin la rocun kremini alsam biraz etkisi olur mu? Yeni çıkan sivilce lekelerine belki iyi gelir. Tabi onu almam için de yaz tatilini beklemeliyim:1::1:

merhaba bende cilt tınumdaki düzenszlik içiin renklendirici içeren güneş kremi kullanıyorum yüzm ufack bişeye bile tepki gösterp sivilce yaparken bunda sorın yaşamadm çok da memnunum doğal duruyo :) tavsiye ederm :) bu arada benm kullandğm marka farklı ama hemn hemn hepsi aynı etkyi gösteryo :)

merhaba bende cilt tınumdaki düzenszlik içiin renklendirici içeren güneş kremi kullanıyorum yüzm ufack bişeye bile tepki gösterp sivilce yaparken bunda sorın yaşamadm çok da memnunum doğal duruyo :) tavsiye ederm :) bu arada benm kullandğm marka farklı ama hemn hemn hepsi aynı etkyi gösteryo :)

Hangi markayı kullanıyorsunuz? Benim güneş kremim de sivilce yapmıyor bu açıdan memnunum da fazla beyaz gibi:1::1:

Hangi markayı kullanıyorsunuz? Benim güneş kremim de sivilce yapmıyor bu açıdan memnunum da fazla beyaz gibi:1::1:

ben avene kullanıyorum . başta sivilce yaptı sanmştm bırakcaktm ama özel dönemden dolayı sivilcem olmuş . ben çok memnunum hem tonumu düzenliyorum hem güneşten korunuyorum =))

Ben de aven kullanıyorum:1::1::1:
Güzel bir güneş kremi genel olarak memnunum da bazen çok solgun gösteriyor sanki beni.
O beyaz ben beyaz:1::1:

Ben de aven kullanıyorum:1::1::1:
Güzel bir güneş kremi genel olarak memnunum da bazen çok solgun gösteriyor sanki beni.
O beyaz ben beyaz:1::1:

renklilerden kullanabilirsin canım bende beyazım ama bembeyaz değilm :) cilt tonum düzgn olsn diye kullanıyorum renkli olanını sabh kalktğmdaki gibi olmyo hi yüzm :)

bence renkli olanlar müthiş kızlar hiç beyaza bulanıp un gibi olmanın anlamı yok :52::52::52::52::52: hem cildide daha sağlıklı gösteriyor hem lekeleri kapatıyor daha ne olsun:16::16::16:

Ben aldığım zaman görmedim renklisini ya.
Yağsız olsun sivilce yapmasın dedim, direk bunu verdi kadın.
Bilemedim bak şimdi. Yazın bir bakayım renklilerine:34:

Özellikleri : Cicaplast, içerdiği formül sayesinde yeni hücreler üretilmesini tetikler ve cilt bariyerini onarır. İçeriğindeki Madecassoside ile epidermal onarım hızalnmasını ve cildi korumasını sağlar. Rahatlatıcı ve nemlendirici etkisi sayesinde kaşıntı ve gerginlik hislerinin azalmasına yardımcı olur.İçeriğindeki aktif bileşenler sayesinde cilt daha çabuk bir şekilde yenilenir ve onarılır.Epidermal onarımı hızlandıran bakım kremi.Dermatolojik işlemlerden dolayı tahriş olmuş, çatlamış, hasar görmüş cildin yeniden yapılandırılmasını hızlandırır.

canım ben bu ürünü kimyasal peeling sonrası keşfettim yüzümdeki yara izlerini inanılmaz derecede gerçirmişti kızarıklığını almıştı..bende sivilce çıktığı zamanlar derimi çürütüyor hala daha tek tük çıkar ama geçtiğinde mosmor kalır ben bu ürünü kullanıyorum daha sonra iyileşmeye başlıyor onarıcı özelliği var.bu ürünle ilgili daha önce araştırma yaptığımda kullanan herkesin memnun olduğu kanısına varmıştım..genede cilt yapın ve sorununla ilgili en azından ecz danışmanda fayda var canım

baya etkili bi ürün yani bu arada kremin tam olarak adı ne internette baktım ama senin o koyduğun resimdeki kremi bulamadım üstünde başka yazılar var

Ben aldığım zaman görmedim renklisini ya.
Yağsız olsun sivilce yapmasın dedim, direk bunu verdi kadın.
Bilemedim bak şimdi. Yazın bir bakayım renklilerine:34:

bende sivilce yapmsın ama diye özellikle vurguladım bana yapmadığına göre bi çok kişiye yapmaz çünkü cildim aşırı derece hassas nemlendirci olarak bebek kremi bile kullanmamı söylüyolar :))

baya etkili bi ürün yani bu arada kremin tam olarak adı ne internette baktım ama senin o koyduğun resimdeki kremi bulamadım üstünde başka yazılar var

canım tam olarak aynısını yazarsan çıkıyor kremin üstünde de la roche posay cicaplast yazıyor netten daha detaylı araştırabilirsin :16:

bende sivilce yapmsın ama diye özellikle vurguladım bana yapmadığına göre bi çok kişiye yapmaz çünkü cildim aşırı derece hassas nemlendirci olarak bebek kremi bile kullanmamı söylüyolar :))

benimde cildim aşırı derece hassas ve ben bundan artık bıktım diyebiliyorum genelde akneli , yağlı ve aşırı derece kuru ciltler hassas oluyor eskiden yağlı bir cildim vardı hassasdı şimdi ilaçtan sonra aşırı derecede kuru bi cildim var gene hassas :9::9: geçen gün acı biber yedim ertesi gün cildim alerji döktü minik minik bi sürü kızarıklar oluştu o derece :5::5:

benimde cildim aşırı derece hassas ve ben bundan artık bıktım diyebiliyorum genelde akneli , yağlı ve aşırı derece kuru ciltler hassas oluyor eskiden yağlı bir cildim vardı hassasdı şimdi ilaçtan sonra aşırı derecede kuru bi cildim var gene hassas :9::9: geçen gün acı biber yedim ertesi gün cildim alerji döktü minik minik bi sürü kızarıklar oluştu o derece :5::5:

Canim benim cildim karma akneye meyilli yuzumde sivilcem yok arada cikiyo ama cok da nemsiz ayni zamanda bisey surdugum anda sivilce cikar ne surcegimi sasiriyorum .) Avene gunes kreminden memnunum ama kendime bi nemlendirci bulmam gerekiyo .)

Benim cildim de çok hassastır, korkumdan bir şey alıp süremem hemen:1:
ilaç öncesi benim de çok yağlıydı şimdi karma galiba:44:
Benim arada sivilcem çıkıyor ama hala:26: Çok abur cubur yediğimde etkiliyor direk.
Nemlendiricide ben de çok kararsızlık yaşadım.Bir arkadaş yüzümün çok kuruduğu dönemde bitkisel bir nemlendirici verdi bana.
Çok itiraz ettim, cildim hassas güvenmiyorum bunlara vs. vs. Bir kere sür dedi. Ve çok iyi geldi açıkçası bana.

Back