Evet canım kimse uğramaz olmuş kaç gündür ben nete giremiyordum...
Tatlım yine geldim küçük yerlere burda watsons bulmak imkansız.. Tatilde de unuttum aklıma gelmedi hiç
Benim de cildim bazen kupkuru oluyor, sanki hiç krem sürmüyorum pul pul. Bazen de burun çevrem yağlı gibi... İlaçtan sonra böyle oldu. Bu nem maskeleri iyi gelir mi acaba?
hepsini güle güle kulllan canım. Sürmenin markası ne*
Güneş kremin hassas ciltlere uygun mu ve gözenekleri tıkıyor mu ve de yağlı mı? Bu üçünü istiyorum
Benim kremim yağsız, bazen yüzüm çok kuru olduğunda beyazlık kalabiliyor onun dışında memnunum ama daha iyisi neden olmasın
tatlım dün gece cevap yazdım ama olmadı giremedim foruma nedense. kimsecikler yok bikaç gündür. benim de şu an cildimde hafif kuruluk var ama bir kaç gündür su içmiyorum pek o yüzden oluyor düzgün su içiyor musun canım. tatlım watsons maskeyi de nuxe maskeyi de kullandıktan sonra nemlendrci sürmeme gerek kalmıyordu cildim gerilmiyordu yani diğer maskelerde olduğu gibi ama ben gene de sürüyorum.istersen ben watsonsa gittiğim bir gün alıp sana yollarım maskeyi kargoyla hiç sorun değil=)
sürmemin markası yok tatlım öyle üstünde arapça yazılar yazıyor yani markası var da ben okuyamıyorum
güneş kremim karma-yağlı hassas ciltler için . gözenkleri tıkamıyor , komedojenik değil ve yağlı olduğunu sanmıyorum çünkü yağlı bir his bırakmıyor hiç suratta emilim gittiyor. çok akışkan ve beyazlık hiç bırakmıyor ben çok seviyorum avene güneş kremimi ne kadar çok sevdiğimi biliyordunuz bu da öyle hatta avene i daha az kullanıyorum şu sırlar =)
Ay aklımda olsun o zaman canım bi dahakine bunu güneş kremini alayım.
Aven de çok bereketli çıktı ya, eskisi hala bitmedi ki her gün sürüyorum ben.
Maskeler de çok iyi olur tatlım çok sağ ol düşüncen için de ben sana ücretini nasıl göndereceğim:44::44::44:
Su içiyorum ama çok olduğu söylenemez.
Biraz arttırayım ben iyisi.
Yüzüm yine buralarda kötüleşmeye başladı ya, gözeneklerim daha belirgin yüzüm kızarık yine.
Buranın havası yaramıyor bana sanırım
kızlarrr bu aralar kullandığm ürünlerin resimlerini çekmiştim fakat fazla büyük dedi yükleyemedim netten çektim bende =)
Eki Görüntüle 508609 Eki Görüntüle 508610 Eki Görüntüle 508611 Eki Görüntüle 508612 Eki Görüntüle 508613
totex mavi su ben pembe olanını kullanıyorum kokusu çok güzel saçlrın gerçekten kolay taranmasını sağlıyor seviyorum bunu =)
bioderma güneş kremim karma- yğlı hassas ciltler için ve ben çok memnunum ondan. yapısı akışkan yüzünzde beyazlık bıtakmıyor ve kolay sürülebiliyor.
golden rose eyeliner. aslında dipliner alcaktm ama o an eyeliner dedim ve aldım normlnde eyeliner sürmek benm için çok zor ama bunu kolay sürmeyi öğrendim. gözüme önce kalem yada sürme sürüyorm sonra rimelimi sürüyorum ve rimelim kuruynca rahatlıkla srebiliyorm.
sürme var dedem almıştı onu rengi güzel siyah yapıyor ama yazın pek kullanamıyorm üstne eyeliner süryorm çünkü sıcaktan akıyor .
ve son olarak vichy normaderm tri activ daha ilk kez bugn sürdm ayy nasıl berbat bir koku oo. sürerken zorlandm ama Allahtan kalıcı değil kokusu uçtu gtti =)
Güzel günlerde kullan tatlımBen internetten sarıkız mavi su siparişi verdim senden duyduktan sonra,
bakalım bana da iyi gelecek mi
Bunlar da benim bugünkü ganimetlerimWebcam kötü ama yapacak bişey yok
Aktardan hint yağı,sinameki ve doğal argan yağı aldım, argan yağlı serumu da hediye etti
(argan yağı şuanda kullanıldığı için resimde yok)
Bacak fondoteni de severek kullandığım bir ürün. 3. alışım oldu sanırım
Eki Görüntüle 509440 Eki Görüntüle 509441
kullanınca memnu kalcğna eminm tatlım sarıkız çok güzel bir marka. bende elimdeki bitince sarıkız alayım diye düşünüyordum hatta gidebilseydm bu hafta alıcaktm ama gidemedim. ooo aldıkların hayrlı olsn güle güle kullan canım ama argan yağlı serumu merak ettim adı ne , normlnde ne kadar fiyatı , ne işe yarıyor=)
olabilir canım bana da istanbul yaramıyor pek ve su çok önemli kesinlikle . evet bitmiyoru minik ama bereketli bu kremler aa bu arada effaclar kremim anca dün bitti ne kadar zaman önce azaldı demiştim ama o da bereketli çıktı baya =))) tatlım watsonslar zaten çok bişey değil istersen ben sana alıp gönderirim sorun değil hatta bir çok kişi minik boyunu kullanıyor uzun süre gidiyor diye o da berektli baya herlde benmkide ne zamandr bnmle ama hala azalma görmedim nuxe maske biraz pahalı önce watsons minik deneyp beğenmzsn nuxe düşünebilrsn beğenrsen zatenn nuxe almana gerek kalmaz =) bu arada sna bir mesj gnderyorm tatlm hemn=)
Aktardan hint yağı,sinameki ve doğal argan yağı aldım, argan yağlı serumu da hediye etti
Merhaba kızlar nasılsınız,, günlerdir gelemedim buralara.. Napmaktasınız acep
Denizcim hangi markanındı maske, çok mu beklettin acaba yüzünde?
Ben de nem maskelerini merak ediyorum, nasıl bir şey acaba:44::44:
kızlarrr bu aralar kullandığm ürünlerin resimlerini çekmiştim fakat fazla büyük dedi yükleyemedim netten çektim bende =)
Eki Görüntüle 508609 Eki Görüntüle 508610 Eki Görüntüle 508611 Eki Görüntüle 508612 Eki Görüntüle 508613
totex mavi su ben pembe olanını kullanıyorum kokusu çok güzel saçlrın gerçekten kolay taranmasını sağlıyor seviyorum bunu =)
bioderma güneş kremim karma- yğlı hassas ciltler için ve ben çok memnunum ondan. yapısı akışkan yüzünzde beyazlık bıtakmıyor ve kolay sürülebiliyor.
golden rose eyeliner. aslında dipliner alcaktm ama o an eyeliner dedim ve aldım normlnde eyeliner sürmek benm için çok zor ama bunu kolay sürmeyi öğrendim. gözüme önce kalem yada sürme sürüyorm sonra rimelimi sürüyorum ve rimelim kuruynca rahatlıkla srebiliyorm.
sürme var dedem almıştı onu rengi güzel siyah yapıyor ama yazın pek kullanamıyorm üstne eyeliner süryorm çünkü sıcaktan akıyor .
ve son olarak vichy normaderm tri activ daha ilk kez bugn sürdm ayy nasıl berbat bir koku oo. sürerken zorlandm ama Allahtan kalıcı değil kokusu uçtu gtti =)
canım bende watsons dan aldım maskelerimi ama aynı maskeden 2 tane aldım cesaret edemedim ama watsonsa gittiğimde çeşitleri çoğaltıcam özelliklede aloveralısını denemek istiyorum sanırım cildim aşırı hassas olduğundan dolayı kızarıklık olmuştu bayağı yanaklarım kırmızı kırmızı allık sürmüş gibiydiama sonradan geçtiler ama güzel derinlemesine temizliyor nette baktım resmi var mı diye ama bulamadım tatlım
Güle güle kullan canım hepsini. Sinameki'yi ne için kullanıyorsun ben de onu merak ettim.
canım bende watsons dan aldım maskelerimi ama aynı maskeden 2 tane aldım cesaret edemedim ama watsonsa gittiğimde çeşitleri çoğaltıcam özelliklede aloveralısını denemek istiyorum sanırım cildim aşırı hassas olduğundan dolayı kızarıklık olmuştu bayağı yanaklarım kırmızı kırmızı allık sürmüş gibiydiama sonradan geçtiler ama güzel derinlemesine temizliyor nette baktım resmi var mı diye ama bulamadım tatlım
canım eyelineri nasıl sürüyorsun çok ince ucu yaa cesaret edemiyorum ben sürekli aplikatör kullanıyorum daha kolay geliyor bana ama tabi eyeliner ile aplikatör arasında da görünüm farkı bayağı oluyor. ben geçen gün watsonsa gittim alışverişe ama alıcaklarımın yarısını aldım yarısı kaldı hem kalabalıktı hemde çoğu şey bitmişti
güle güle kullan tatlım aldıklarını bacak fondotenleri güzel duruyor canım ama henüz hiç kullanmadım genelde bebe yağından sürüyorum parlak dursun diye ciltte bronz olunca pek ihtiyaç kalmıyor
senin nasıl geçti iş görüşmen tatlım
Sen hangi çeşidini kullandın canım. Benim cildim de hassas artık biliyorsunuz ben de çekiniyorum kullanmaya ama bazen kadar kuru oluyor ki nemlendirici bile kar etmiyorSadece yüzüm değil elleim kollarım da öyle. Burası yaramıyor bana
aa merak ettim tatlım yorumlarını bekliyorum gözüm doymuyor bi türlü ama bunu farkettm ev serum dolu birde =)))Saol güzelim
Serum Biofin diye bir markanın. Kokusuz, aşırı yoğun kıvamlı birşey. Henüz kullanma fırsatım olmadığı
için yorum yapamicam ama yoğun olduğu için saçımı yağlandırmasından korkuyorum:44: Yarın duştan
önce saçımı hafif ıslatıp deniyim diyorum, duştan sonra denersem tekrar yıkamak zorunda kalabilirim saçımı:52
15tl yazıyordu üzerinde canım.
ne zahmeti canım aşk olsun. ben watsonsa giderim zaten yakın zamanda sana da alır gönderirim . bu arada senin o kuruluğunu bende anlıyorum sen söylynce farkttim . kollarm backlrm o kadar kurudu ki böyle pul pul döklyolar birde kurulk kaşındrıyodu sürekli krem sürmek zorunda kalıyordum. antalyadan sonra bana da istanbul yaramıyo pek.Buranın suları çok kreçli o mu yıpratıyor acaba yüzümü :44
Yüzüme neresi iyi geliyorsa oraya taşınmak istiyorum
Okudum gönderdiklerini de canım güzele benziyorlar evet.
Deneme boyu da çok mantıklı, beğenip beğenmemek var işin ucunda. Hem bereketli diyorsunuz
Sana zahmet olcak tatlım ama ya çok iyi kalplisin hem senin için sorun olmasa da benim içime dert olur
kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın
evet bu aralar bizim topik biraz boş herkes koşturma içinde galiba
canım eyelineri nasıl sürüyorsun çok ince ucu yaa cesaret edemiyorum ben sürekli aplikatör kullanıyorum daha kolay geliyor bana ama tabi eyeliner ile aplikatör arasında da görünüm farkı bayağı oluyor. ben geçen gün watsonsa gittim alışverişe ama alıcaklarımın yarısını aldım yarısı kaldı hem kalabalıktı hemde çoğu şey bitmişti
güle güle kullan tatlım aldıklarını bacak fondotenleri güzel duruyor canım ama henüz hiç kullanmadım genelde bebe yağından sürüyorum parlak dursun diye ciltte bronz olunca pek ihtiyaç kalmıyor
senin nasıl geçti iş görüşmen tatlım
kimselerrrr yokkkk muuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?