Evet canım kimse uğramaz olmuş kaç gündür ben nete giremiyordum...
Tatlım yine geldim küçük yerlere burda watsons bulmak imkansız.. Tatilde de unuttum aklıma gelmedi hiç
Benim de cildim bazen kupkuru oluyor, sanki hiç krem sürmüyorum pul pul. Bazen de burun çevrem yağlı gibi... İlaçtan sonra böyle oldu. Bu nem maskeleri iyi gelir mi acaba?
hepsini güle güle kulllan canım. Sürmenin markası ne*
Güneş kremin hassas ciltlere uygun mu ve gözenekleri tıkıyor mu ve de yağlı mı? Bu üçünü istiyorum
Benim kremim yağsız, bazen yüzüm çok kuru olduğunda beyazlık kalabiliyor onun dışında memnunum ama daha iyisi neden olmasın
tatlım dün gece cevap yazdım ama olmadı giremedim foruma nedense. kimsecikler yok bikaç gündür. benim de şu an cildimde hafif kuruluk var ama bir kaç gündür su içmiyorum pek o yüzden oluyor düzgün su içiyor musun canım. tatlım watsons maskeyi de nuxe maskeyi de kullandıktan sonra nemlendrci sürmeme gerek kalmıyordu cildim gerilmiyordu yani diğer maskelerde olduğu gibi ama ben gene de sürüyorum.istersen ben watsonsa gittiğim bir gün alıp sana yollarım maskeyi kargoyla hiç sorun değil=)
sürmemin markası yok tatlım öyle üstünde arapça yazılar yazıyor yani markası var da ben okuyamıyorum
güneş kremim karma-yağlı hassas ciltler için . gözenkleri tıkamıyor , komedojenik değil ve yağlı olduğunu sanmıyorum çünkü yağlı bir his bırakmıyor hiç suratta emilim gittiyor. çok akışkan ve beyazlık hiç bırakmıyor ben çok seviyorum avene güneş kremimi ne kadar çok sevdiğimi biliyordunuz bu da öyle hatta avene i daha az kullanıyorum şu sırlar =)