- 10 Mayıs 2012
- 464
- 17
- 298
tatlım nasılsın memnun musun güzel mi . ben tipini çok beğenmiştim birde şey doğal duryor mu yüzünde pudra filan yokmş gbi=)
kızlarr ay hayatmda ergenllik döneminde çıkarmadğm kadar sivilce çıkarıyorum 12 gündür filan . başta vichy den oldu sandım ama geçen cumadan beri vichy de sürmyorm ama anlmda mink mink çıktı sivilceler effaclar sürdüğüm halde. iyce kafaya taktım ne yapsam etsem. acaba yüz yıkama jeli mi yaptı diye düşünüyorum . sinir oldum valla . nasıl gider bu sivilceler hiç böyle olmamıştım ben. özel dönemimde filan da değilim hadi olsam anlycam ama. ahh ahh :18:
bu arada yüz yıkama jeli konsnda yardım istyorum .pardon köpük konsnda acaba innova mı alsam sebamed mi yada önereblceğnz başka yüz yıkama ürünü var mı jel de olabilr =)
canım merhabaa D buaralar çok giremiyorum , biliyosundur 1 aydır sivilce tedavisi görüyorum . tetradox hap, clindoxyl ve sivex...
2 hafta lale devri yaşadım sonra adet dönemi felakeettt bide 6 gün geç oldum düşün yanii
lale devri yaşadığım 2 hafta boyunca sebamed likit kullandım , kurutmasaydı hala kullanıyor olabilirdim... bilmiyorum sivilcelerim yeniden artarsa bi şans daha verebilirim
şuan bioderma foaming gel kullanıyorum 1,5 hafta oldu , kurutmuyor ama ne bileyim sivilcelerimede hiç bi etkisi yok yanii belki o da çıkarmış olabilir.....
innova SAKIN alma SAKIN!!! alcaksan sebamed al tatlım :)
pudranın kapatıcılığı çok yok , benim lekeler heeyy ben burdayım tarzında olduğundan pek bişey beklemiyorum ama yüzümde hiç bişey yokmuş gbi durması çook hoş :)
daha 1 kez kullandım bakalım neler olacak :)