How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
Tatliim tabiki yuzumuze uygun nemlendirici kullanmaliyiz ki ben nivea urunlerini tavsiye etmiyorum kimseye . Ayrica yuzumiz de vucudmzda farkli ihtiyaclari var. O yuzden kendine guzel bi menlendirico almani oneririm sorunlu bi cilde dahip degilsende en azindan guzel bi gunes korycu almani oneririrm o nwmlendrme gorevini de ustlenecktir.

Tatlliiim cok guzel aldiklarin gule gule kullan umarim memnun kalirsn kullandkca yormlarni bekliyorux .)

Tatlimm nSil bir koku buuuu merak ettim bendr .)ve kalici mi boyle sen yuruynce kokun da senle yuryo mu .)

Yaa ben niveanın ürünlerini seviyorum ama ellerime özellikle çok iyi geliyo...

Yüzümde sorunum olmayıca ne buldum sürüyorum ben biraz aptallık yapıp işte...
:27:

Askınihan... Canım güle güle kullan aldıklarını...

İnşallah faydasını görür memnun kalırsın... Fiyat ortalamaları ne bunlarda...

Bide sen cildine normal nemlendirici kullanmıyo musun yani ben mesela nıvea el, yüz, vücut olan kremini yüzümede sürüyorum ayrı bi krem almalımıyım acaba diye düşündüm..

Avondan almıştım jel nemlendirici hiç beğenmedim... Yapış yapış kalıyo yüzünde...

Bugün kendimi çok çirkin hissettim, makyajım sadece göz kalemi onun haricinde sabha hafif bi ruj sonra bi daha tazeleme falan yok tabi...

Bide değişiklik olsun diye bugün saçlarımı tutturmuştum saç diplerimden anlımın orda küçük küçük saçlar çıkmıyo mu deli ediyo beni...

İşte böyle kendimi çirkin hissedince de bişeyler almak bakıma girmek istiyorum bende...:32:

Teşekkürler canım, çok sağ ol.
Canım ne çirkinliği böyle deme lütfen, çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır demişler biliyorsun:1:
Ben de makyaj filan yapmam. Sürmesiz dolaşmam o ayrı :1: Bir ruj, bir sürme, en fazla bir kapatıcı veya pudradır yani makyajım:1:
Önemli olan sağlıklı bir cilt, o pek çok makyajdan daha iyi.
Düzenli olmasa da cilt bakımını uygulamaya çalışıyorum. Biraz da problemli bir cilt beni buna yönlendirdi sanırım ama severek yapıyorum:1:
Jelle temizleyip, toniğimi süryorum, ardından da nemlendiricimi. Arada geçen aldığım killi maskeyi yapıyorum bu kadar:1:
Ben yüzüme ayrı nemlendirici kullanıyorum canım, diğerleri hemen cildimi yağlandırıp sivilce yapıyor. Daha farklı oluyor onların içeriği sanki daha yağlı.
Gözeneklerini tıkamaması da çok önemli, bu yüzden bir süredir ayrı alıyorum onu.Eskiden çok yağlıydı cildim hiçbir şey sürmezdim korkudan.

Güneş koruyucu 57 liraydı canım, nemlendiriciyi de 50 ye dedi:50:
Ben La rocunkini 23e almıştım ama o da küçüktü.

Askınihan... Canım güle güle kullan aldıklarını...

l

gule gule kullan tatlim aldiklarini bayagi birseyler almissin yuzun nasil oldu bu arada hep aklimda sorucam bir turlu denk gelemedik duzelme var mi

Sağ ol canım...
Ev arkadaşım cildin ne güzel olmuş dedi geldiğimde. Çok sevindim tabi ki:nazar::1::1::1:
Arada ufak sivilceler çıkıyor ama ilaçlarımı kullanıyorum. Umarım geçer onlar da.
Bazı yerlerde kırmızılıklarım da var kılcal damar mııı sivilce lekesi mi anlamadım ama geçerler inşallah
.

Tatlliiim cok guzel aldiklarin gule gule kullan umarim memnun kalirsn kullandkca yormlarni bekliyorux .)

Teşekkür ederim canım, evet kullandıkça söylerim inşallah :34:

Ben iş yerine hiç etek giymiyorum bi kere giydim rahat edemedim sanki herkes bana bakıyo gibi hissettim..

Öyle çok kısada değildi dizlerimdeydi..

İşten dönerken şehir züppeleri laf atınca bide hiç hiçine giymiyorum...:47:

Hep pantolon giymekten de gına geldi..:31:

Şöyle değişik bişeyler almak istiyorum böyle hem uygun fiyaata hemde zevki,me uygun ( ama nerdeeee )
:19:

Tatlimm nSil bir koku buuuu merak ettim bendr .)ve kalici mi boyle sen yuruynce kokun da senle yuryo mu .)
gayet kalıcı canım böle nası tarif ediym ferah ve çiçeksi günler sonra bile kıyafetlerimi kokladığımda kokusu hemen geliyo tavsiye ederim yani gidip bi bak bence :34:

Son düzenleme:
gayet kalıcı canım böle nası tarif ediym ferah ve çiçeksi günler sonra bile kıyafetlerimi kokladığımda kokusu hemen geliyo tavsiye ederim yani gidip bi bak bence :34:

Canım dp deki Promesse Cacharel in parfümü mü yoksa farklı mı bilgin var mı?:26:
Türkiyede bulamadım mecburen yurtdışından getirttim de öyleyse zulalarım:21:

Canım dp deki Promesse Cacharel in parfümü mü yoksa farklı mı bilgin var mı?:26:
öyle olması lazım çünkü kodu da c29 hatta ben neden öle die merak etmiştim bakınca cacharel promesse olduğu için öyle olduğunu anladım tabi yine de bi kokla orjinalini bilmiorum çünkü arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım :8:

öyle olması lazım çünkü kodu da c29 hatta ben neden öle die merak etmiştim bakınca cacharel promesse olduğu için öyle olduğunu anladım tabi yine de bi kokla orjinalini bilmiorum çünkü arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım :8:

Saol canımmmm:54:

Bugünkü Watsons alışverişimden inciler::21::21::21::21:
Şampuanımı değiştirmeye karar verdim umarım iyi gelir saçlarıma:31:

$Fotoğraf0675.jpg

Son düzenleme:
Yaa ben niveanın ürünlerini seviyorum ama ellerime özellikle çok iyi geliyo...

Yüzümde sorunum olmayıca ne buldum sürüyorum ben biraz aptallık yapıp işte...
:27:
canım olur mu öyle ama güzel bir nemlendirici almanı öneririm cildine uygun dediğim gibi hiç değilse güneş kremi o nemlendirme işlevini de görürü zaten . kaç yaşındasın bu arada =)
aa merak ettimmm onuuuuu =)))
tatlım eğer oysa ve çok sevioysan zula yapabilrsn gerçekten d&p nin fiyatlarıda uygun hem =)
Saol canımmmm:54:

Bugünkü Watsons alışverişimden inciler::21::21::21::21:
Şampuanımı değiştirmeye karar verdim umarım iyi gelir saçlarıma:31:

Eki Görüntüle 504452

ooo yeni cicilerin hayırlı uğurlu olsunn tatlım güle güle kullan kullandıkça güzelleş inşallah =)

canım olur mu öyle ama güzel bir nemlendirici almanı öneririm cildine uygun dediğim gibi hiç değilse güneş kremi o nemlendirme işlevini de görürü zaten . kaç yaşındasın bu arada =)

aa merak ettimmm onuuuuu =)))

tatlım eğer oysa ve çok sevioysan zula yapabilrsn gerçekten d&p nin fiyatlarıda uygun hem =)

ooo yeni cicilerin hayırlı uğurlu olsunn tatlım güle güle kullan kullandıkça güzelleş inşallah =)

Hoşgeldin tatlımmm çok saolll:16::16::16::16:
Yarın ilk iş d&p ye koşup sorcam canım valla,, hem parfüm çok pahalı hem de burada yok çekilir mi onca eziyet her zaman:26:

Ben kullanmadım hiç ama kullanıcam 1 hafta falan sonra. Araştırdığım kadarıyla en iyisi Paletteymiş:34: Umarım memnun kalırım ben de.

bence kullanma cnm bende kullanıcaktım ama yorumlardan sonra kullanmam bisürü insanın sacını dokmus demin duyduguma gore dısardan alınıcak en iyi boya lorealmis kuaforler oyle demis:))

Son düzenleme:
bence kullanma cnm bende kullanıcaktım ama yorumlardan sonra kullanmam bisürü insanın sacını dokmus demin duyduguma gore dısardan alınıcak en iyi boya lorealmis kuaforler oyle demis:))

Hay Allah kafam iyice karıştı:26: En iyisi bitkisel ya da amonyaksız kullanmak aslında ama beyazlarımı da kapatması lazım:26:
En iyisi tarafsız bir kuaföre danışmak:1:

palette sac boyasını kullanan varmı:))
Tatim ben kullandim memnundum da hatta halam da hep palette alir .)
Hoşgeldin tatlımmm çok saolll:16::16::16::16:
Yarın ilk iş d&p ye koşup sorcam canım valla,, hem parfüm çok pahalı hem de burada yok çekilir mi onca eziyet her zaman:26:
Tatlim benimde var orjinal parfmlerm ama gercktn yazik verilen paaya havaya gidiyo sonucta .) D&p filan cabuk bityo ama ucz yani 13 tl .)

Back