Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geliyorum gidiyorum ama kimseyi bulamıyorum
Nasılsınız hatunlar?
iiyiz Allaha şükr sizlerrrrr naslsnzzzzzzzzzzzzzz???
tatlımm nasılsın nerelerdesin görüşemiyorz =)Merhaba
Ben de iyi olmaya çalışıyorum işte Bir sürü ürünün var, beğendiğin, memnun kaldıklarını paylaşır mısın?
kızlar heves ettim Bende paylaşmak istedim :)
Eki Görüntüle 512808
tatlımm nasılsın nerelerdesin görüşemiyorz =)
canım salvador dali dalissime nası bi koku bi de kodunu söyler misin gidince bi bakim kokusuna :) bir de bugün hiç beklemediğim bi yerde sarıkız saç serumu gördüm ama almadım şu anda elimde kullandığım bi ürün var bitmeden almiyim dedim ama aklım da kaldı bi de fiyatı 15 ti normal mi:26:kızlarr bugün d&p ye gittim. parfüm bakıcktm aslında aklımda issey miyake vardı. önce doldurma koklamıştım bu kokuyu çok beğenmiştim sonra orjinalini kokladım ayy nasıl kötü geldi anlatamam bi ağırlık vardı resmen parfümde ama aradan 1 saat filan geçince koku otrudu doldurma kokladğmdaki gibi oldu.
bugünde d&p de kokladık parfümcü salvador dali dalissime önerdi gerçekten çok hoşuma gitti birde ralph lauren önerdi o da durdukça güzelleşti . neyse sonuç olarak salvador dali alarak çıktık sevgilimle ve kokusunu şu an bile çok güzel hissedyorum ben çok beğendim =)
bu arada eklemeliyim demirbaş parfümlerimden biri escada magnetism onu çook seviyorum =))
Merhaba
Ben de iyi olmaya çalışıyorum işte Bir sürü ürünün var, beğendiğin, memnun kaldıklarını paylaşır mısın?
tatlımm nasılsın nerelerdesin görüşemiyorz =)
tatlıım ne güzel ürünlerin var güle güle kullan . bu arada orada oriflame volare gördüm çok severim kokusunu =) bu arada sağda pembe basmalı kapaklı bişey var o ne tatlm =)
Tatlim hafif meyvemsi gibi kokusu ama sekerli degil. Koku durdukca daha da guzel oluyor. Kodu da s6 .) Bu arada sarikizun serumu ve yaninda 125 ml biyali saclar icn mavi su hedyeydi iksni 14 liraya almstm ama srnnkide gayt iyiyms .)canım salvador dali dalissime nası bi koku bi de kodunu söyler misin gidince bi bakim kokusuna :) bir de bugün hiç beklemediğim bi yerde sarıkız saç serumu gördüm ama almadım şu anda eylimde kullandığım bi ürün var bitmeden almiyim dedim ama aklım da kaldı bi de fiyatı 15 ti normal mi:26:
Bn agr parfm sevmem canm ama volare bna agr gelmyor pek ama kusin kullaniyordum o ayri .) Bnm parfmlerm yazlk kislk dye ayrlor da genlde .)Canımm en çok oriflame'in ordaki yeşil yüz yıkama jelini seviyorum toniğiyle beraber kullanıyorum harıka gercekten gün boyu biriken makyaj kir akıp gidiyo.Ayak kremi de güzel oda yumusacık yapıyo topukları fln bide avon'un magnify maskarasını begenıyorum. Oriflame Göz altındaki koyu halkalar için kremim var o kucuk mavi olan altındakı de tum yuz için :) Birde özel bölge temizleyici var o da harika ferahlatıyo sabun kullanılması sakıncalı biliyosunuz özel bölge için ama bunda bir sorun olmuyo sıvı sabun gibi bir jel gerçekten memnun kaldım..
Tesekkur ederim hyatım:) Ben volare'yi pek sevmiyorum bana gore braz agır gıbı gelıyo bana ama eşim begendiğini söyledi kullanıyorum bende İşte o pembe özel bölge için canım benm
tamam tatlım saol bakıcam bi ara:)Tatlim hafif meyvemsi gibi kokusu ama sekerli degil. Koku durdukca daha da guzel oluyor. Kodu da s6 .) Bu arada sarikizun serumu ve yaninda 125 ml biyali saclar icn mavi su hedyeydi iksni 14 liraya almstm ama srnnkide gayt iyiyms .)
. Rica ederim tatlim ne demk . Escada magnetism i biliyor musun , eger blmyorsan ona kesnlkle Bakmani oneririm birde davidoff cool water a baablrsn .)tamam tatlım saol bakıcam bi ara:)
günaydınnn kızlarrrrr
keyiflerr nasıl
. Rica ederim tatlim ne demk . Escada magnetism i biliyor musun , eger blmyorsan ona kesnlkle Bakmani oneririm birde davidoff cool water a baablrsn .)
Gunaydin canim gorusemyoz ne zamdr nasilsn nelrr yapiyorsun .)
iyiyim tatlım evet denk gelemiyoruz baktığımda da sohbetleri kaçırmış oluyorum bi yerden yakalayacağım inşallah =))
aşkınihancım senin neden moralin bozuk :26:
Kızlar ben berbat durumdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlar ben berbat durumdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ah canım ya ben epey bir süredir böyleyim de aranıza gelince kafa dağıtıyorum toparlanıyorum az çok...
Sevdiceğin kpss'si olmadı...
İş başvurusunda bulundu bir yere..
O da olur mu olmaz mı bakalım
Sen nasılsın?
inşallah hayırlısı olur canım üzme kendini vardır elbet bir çıkış yolu
bende iyiyim canım bu aralar şükür kötü günler bitti artık
Hayırdır noldu ki:26::26:
escdayı biliorum çok meyvemsi gelio o bana davidoff a bakarım ama onu bilmiorum :). Rica ederim tatlim ne demk . Escada magnetism i biliyor musun , eger blmyorsan ona kesnlkle Bakmani oneririm birde davidoff cool water a baablrsn .)
tatlım nasılsın memnun musun güzel mi . ben tipini çok beğenmiştim birde şey doğal duryor mu yüzünde pudra filan yokmş gbi=)physicians formula aldım sonundaaaaaaa :) pudrasını hemde :) baktım lekeler gitmiyor naaaapak anam dedim aldım
tatlım şu sıralar issey miyake yi çok seviyorum ona kesnlkle bakmalısın birde çiçekli cabotine var =)escdayı biliorum çok meyvemsi gelio o bana davidoff a bakarım ama onu bilmiorum :)
canım ne oldu hayırdır?Kızlar ben berbat durumdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyiyim tatlım evet denk gelemiyoruz baktığımda da sohbetleri kaçırmış oluyorum bi yerden yakalayacağım inşallah =))
aşkınihancım senin neden moralin bozuk :26:
Ah canım ya ben epey bir süredir böyleyim de aranıza gelince kafa dağıtıyorum toparlanıyorum az çok...
Sevdiceğin kpss'si olmadı...
İş başvurusunda bulundu bir yere..
O da olur mu olmaz mı bakalım
Sen nasılsın?
Hayırdır noldu ki:26::26: