How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
kızlar heves ettim Bende paylaşmak istedim :)

$Fotoğraf0084.jpg

Merhaba:16:
Ben de iyi olmaya çalışıyorum işte:31: Bir sürü ürünün var, beğendiğin, memnun kaldıklarını paylaşır mısın?:34:
tatlımm nasılsın nerelerdesin görüşemiyorz =)

kızlar heves ettim Bende paylaşmak istedim :)
Eki Görüntüle 512808

tatlıım ne güzel ürünlerin var güle güle kullan . bu arada orada oriflame volare gördüm çok severim kokusunu =) bu arada sağda pembe basmalı kapaklı bişey var o ne tatlm =)

kızlarr bugün d&p ye gittim. parfüm bakıcktm aslında aklımda issey miyake vardı. önce doldurma koklamıştım bu kokuyu çok beğenmiştim sonra orjinalini kokladım ayy nasıl kötü geldi anlatamam bi ağırlık vardı resmen parfümde ama aradan 1 saat filan geçince koku otrudu doldurma kokladğmdaki gibi oldu.
bugünde d&p de kokladık parfümcü salvador dali dalissime önerdi gerçekten çok hoşuma gitti birde ralph lauren önerdi o da durdukça güzelleşti . neyse sonuç olarak salvador dali alarak çıktık sevgilimle ve kokusunu şu an bile çok güzel hissedyorum ben çok beğendim =)
bu arada eklemeliyim demirbaş parfümlerimden biri escada magnetism onu çook seviyorum =))
canım salvador dali dalissime nası bi koku bi de kodunu söyler misin gidince bi bakim kokusuna :) bir de bugün hiç beklemediğim bi yerde sarıkız saç serumu gördüm ama almadım şu anda elimde kullandığım bi ürün var bitmeden almiyim dedim ama aklım da kaldı bi de fiyatı 15 ti normal mi:26:

Merhaba:16:
Ben de iyi olmaya çalışıyorum işte:31: Bir sürü ürünün var, beğendiğin, memnun kaldıklarını paylaşır mısın?:34:

Canımm en çok oriflame'in ordaki yeşil yüz yıkama jelini seviyorum toniğiyle beraber kullanıyorum harıka gercekten gün boyu biriken makyaj kir akıp gidiyo.Ayak kremi de güzel oda yumusacık yapıyo topukları fln bide avon'un magnify maskarasını begenıyorum. Oriflame Göz altındaki koyu halkalar için kremim var o kucuk mavi olan altındakı de tum yuz için :) Birde özel bölge temizleyici var o da harika ferahlatıyo sabun kullanılması sakıncalı biliyosunuz özel bölge için ama bunda bir sorun olmuyo sıvı sabun gibi bir jel gerçekten memnun kaldım..

tatlımm nasılsın nerelerdesin görüşemiyorz =)

tatlıım ne güzel ürünlerin var güle güle kullan . bu arada orada oriflame volare gördüm çok severim kokusunu =) bu arada sağda pembe basmalı kapaklı bişey var o ne tatlm =)

Tesekkur ederim hyatım:) Ben volare'yi pek sevmiyorum bana gore braz agır gıbı gelıyo bana ama eşim begendiğini söyledi kullanıyorum bende :17: İşte o pembe özel bölge için canım benm

canım salvador dali dalissime nası bi koku bi de kodunu söyler misin gidince bi bakim kokusuna :) bir de bugün hiç beklemediğim bi yerde sarıkız saç serumu gördüm ama almadım şu anda eylimde kullandığım bi ürün var bitmeden almiyim dedim ama aklım da kaldı bi de fiyatı 15 ti normal mi:26:
Tatlim hafif meyvemsi gibi kokusu ama sekerli degil. Koku durdukca daha da guzel oluyor. Kodu da s6 .) Bu arada sarikizun serumu ve yaninda 125 ml biyali saclar icn mavi su hedyeydi iksni 14 liraya almstm ama srnnkide gayt iyiyms .)
Canımm en çok oriflame'in ordaki yeşil yüz yıkama jelini seviyorum toniğiyle beraber kullanıyorum harıka gercekten gün boyu biriken makyaj kir akıp gidiyo.Ayak kremi de güzel oda yumusacık yapıyo topukları fln bide avon'un magnify maskarasını begenıyorum. Oriflame Göz altındaki koyu halkalar için kremim var o kucuk mavi olan altındakı de tum yuz için :) Birde özel bölge temizleyici var o da harika ferahlatıyo sabun kullanılması sakıncalı biliyosunuz özel bölge için ama bunda bir sorun olmuyo sıvı sabun gibi bir jel gerçekten memnun kaldım..

Tesekkur ederim hyatım:) Ben volare'yi pek sevmiyorum bana gore braz agır gıbı gelıyo bana ama eşim begendiğini söyledi kullanıyorum bende :17: İşte o pembe özel bölge için canım benm
Bn agr parfm sevmem canm ama volare bna agr gelmyor pek ama kusin kullaniyordum o ayri .) Bnm parfmlerm yazlk kislk dye ayrlor da genlde .)

. Rica ederim tatlim ne demk . Escada magnetism i biliyor musun , eger blmyorsan ona kesnlkle Bakmani oneririm birde davidoff cool water a baablrsn .)

Gunaydin canim gorusemyoz ne zamdr nasilsn nelrr yapiyorsun .)

iyiyim tatlım evet denk gelemiyoruz baktığımda da sohbetleri kaçırmış oluyorum bi yerden yakalayacağım inşallah =)):9:

aşkınihancım senin neden moralin bozuk :26:

iyiyim tatlım evet denk gelemiyoruz baktığımda da sohbetleri kaçırmış oluyorum bi yerden yakalayacağım inşallah =)):9:

Ah canım ya ben epey bir süredir böyleyim de aranıza gelince kafa dağıtıyorum toparlanıyorum az çok...
Sevdiceğin kpss'si olmadı...
İş başvurusunda bulundu bir yere..
O da olur mu olmaz mı bakalım:31::31::31:
Sen nasılsın?

Kızlar ben berbat durumdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :43:

Hayırdır noldu ki:26::26:

Ah canım ya ben epey bir süredir böyleyim de aranıza gelince kafa dağıtıyorum toparlanıyorum az çok...
Sen nasılsın?

inşallah hayırlısı olur canım üzme kendini vardır elbet bir çıkış yolu

bende iyiyim canım bu aralar şükür :nazar: kötü günler bitti artık:nazar:

ne oldu canım hayırdır paylaşmak istersen dinleriz:26:

physicians formula aldım sonundaaaaaaa :) pudrasını hemde :) baktım lekeler gitmiyor naaaapak anam dedim aldım :D
tatlım nasılsın memnun musun güzel mi . ben tipini çok beğenmiştim birde şey doğal duryor mu yüzünde pudra filan yokmş gbi=)

escdayı biliorum çok meyvemsi gelio o bana davidoff a bakarım ama onu bilmiorum :)
tatlım şu sıralar issey miyake yi çok seviyorum ona kesnlkle bakmalısın birde çiçekli cabotine var =)

canım ne oldu hayırdır?

tatlım kaçırma ama sende katıl bizlere ya üzülyorm bak =)

kızlarr ay hayatmda ergenllik döneminde çıkarmadğm kadar sivilce çıkarıyorum 12 gündür filan . başta vichy den oldu sandım ama geçen cumadan beri vichy de sürmyorm ama anlmda mink mink çıktı sivilceler effaclar sürdüğüm halde. iyce kafaya taktım ne yapsam etsem. acaba yüz yıkama jeli mi yaptı diye düşünüyorum . sinir oldum valla . nasıl gider bu sivilceler hiç böyle olmamıştım ben. özel dönemimde filan da değilim hadi olsam anlycam ama. ahh ahh :18:
bu arada yüz yıkama jeli konsnda yardım istyorum .pardon köpük konsnda acaba innova mı alsam sebamed mi yada önereblceğnz başka yüz yıkama ürünü var mı jel de olabilr =)

Sen nasılsın?

tatlım ben böyle bir sorunun olduğunu günlükte görmüştüm çok da üzülmüştüm en son bir şans daha var diyordun umarım o şans olur yada iş başvurusu kabul eedilir de sizde mutlu olursunz keyfn de yerine gelir. öğretmenlik zor iş benim sevdiceğim de öğretmenlik okuyor da o öğretmen olmycak dayanamam ben diyor. bol bol gel sen aramıza konuşalım dağıt kafanı üzülme ne olur.:emir_bebek:

Back