- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Tatliim tabiki yuzumuze uygun nemlendirici kullanmaliyiz ki ben nivea urunlerini tavsiye etmiyorum kimseye . Ayrica yuzumiz de vucudmzda farkli ihtiyaclari var. O yuzden kendine guzel bi menlendirico almani oneririm sorunlu bi cilde dahip degilsende en azindan guzel bi gunes korycu almani oneririrm o nwmlendrme gorevini de ustlenecktir.
Tatlliiim cok guzel aldiklarin gule gule kullan umarim memnun kalirsn kullandkca yormlarni bekliyorux .)
Tatlimm nSil bir koku buuuu merak ettim bendr .)ve kalici mi boyle sen yuruynce kokun da senle yuryo mu .)
Askınihan... Canım güle güle kullan aldıklarını...
İnşallah faydasını görür memnun kalırsın... Fiyat ortalamaları ne bunlarda...
Bide sen cildine normal nemlendirici kullanmıyo musun yani ben mesela nıvea el, yüz, vücut olan kremini yüzümede sürüyorum ayrı bi krem almalımıyım acaba diye düşündüm..
Avondan almıştım jel nemlendirici hiç beğenmedim... Yapış yapış kalıyo yüzünde...
Bugün kendimi çok çirkin hissettim, makyajım sadece göz kalemi onun haricinde sabha hafif bi ruj sonra bi daha tazeleme falan yok tabi...
Bide değişiklik olsun diye bugün saçlarımı tutturmuştum saç diplerimden anlımın orda küçük küçük saçlar çıkmıyo mu deli ediyo beni...
İşte böyle kendimi çirkin hissedince de bişeyler almak bakıma girmek istiyorum bende...
Askınihan... Canım güle güle kullan aldıklarını...
l
gule gule kullan tatlim aldiklarini bayagi birseyler almissin yuzun nasil oldu bu arada hep aklimda sorucam bir turlu denk gelemedik duzelme var mi
Sağ ol canım...
Ev arkadaşım cildin ne güzel olmuş dedi geldiğimde. Çok sevindim tabi ki
Arada ufak sivilceler çıkıyor ama ilaçlarımı kullanıyorum. Umarım geçer onlar da.
Bazı yerlerde kırmızılıklarım da var kılcal damar mııı sivilce lekesi mi anlamadım ama geçerler inşallah.
Tatlliiim cok guzel aldiklarin gule gule kullan umarim memnun kalirsn kullandkca yormlarni bekliyorux .)
Teşekkür ederim canım, evet kullandıkça söylerim inşallah
Kızlar Etek Kimlere Yakışır ??
Ben eteği çoğu kişiye yakıştırıyorum ama tabi eteğin boyu da önemli, mini eteği mi kastediyorsun, uzunları mı?
gayet kalıcı canım böle nası tarif ediym ferah ve çiçeksi günler sonra bile kıyafetlerimi kokladığımda kokusu hemen geliyo tavsiye ederim yani gidip bi bak benceTatlimm nSil bir koku buuuu merak ettim bendr .)ve kalici mi boyle sen yuruynce kokun da senle yuryo mu .)
gayet kalıcı canım böle nası tarif ediym ferah ve çiçeksi günler sonra bile kıyafetlerimi kokladığımda kokusu hemen geliyo tavsiye ederim yani gidip bi bak bence
öyle olması lazım çünkü kodu da c29 hatta ben neden öle die merak etmiştim bakınca cacharel promesse olduğu için öyle olduğunu anladım tabi yine de bi kokla orjinalini bilmiorum çünkü arkadaşımın tavsiyesiyle almıştımCanım dp deki Promesse Cacharel in parfümü mü yoksa farklı mı bilgin var mı?:26:
Türkiyede bulamadım mecburen yurtdışından getirttim de öyleyse zulalarım
öyle olması lazım çünkü kodu da c29 hatta ben neden öle die merak etmiştim bakınca cacharel promesse olduğu için öyle olduğunu anladım tabi yine de bi kokla orjinalini bilmiorum çünkü arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım
sorabilirsin tabibisey sorucaktım:))
öyle olması lazım çünkü kodu da c29 hatta ben neden öle die merak etmiştim bakınca cacharel promesse olduğu için öyle olduğunu anladım tabi yine de bi kokla orjinalini bilmiorum çünkü arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım
canım olur mu öyle ama güzel bir nemlendirici almanı öneririm cildine uygun dediğim gibi hiç değilse güneş kremi o nemlendirme işlevini de görürü zaten . kaç yaşındasın bu arada =)Yaa ben niveanın ürünlerini seviyorum ama ellerime özellikle çok iyi geliyo...
Yüzümde sorunum olmayıca ne buldum sürüyorum ben biraz aptallık yapıp işte...
aa merak ettimmm onuuuuu =)))gayet kalıcı canım böle nası tarif ediym ferah ve çiçeksi günler sonra bile kıyafetlerimi kokladığımda kokusu hemen geliyo tavsiye ederim yani gidip bi bak bence
tatlım eğer oysa ve çok sevioysan zula yapabilrsn gerçekten d&p nin fiyatlarıda uygun hem =)Canım dp deki Promesse Cacharel in parfümü mü yoksa farklı mı bilgin var mı?:26:
Türkiyede bulamadım mecburen yurtdışından getirttim de öyleyse zulalarım
Saol canımmmm
Bugünkü Watsons alışverişimden inciler:
Şampuanımı değiştirmeye karar verdim umarım iyi gelir saçlarıma
Eki Görüntüle 504452
Saol canımmmm
Bugünkü Watsons alışverişimden inciler:
Şampuanımı değiştirmeye karar verdim umarım iyi gelir saçlarıma
Eki Görüntüle 504452
canım olur mu öyle ama güzel bir nemlendirici almanı öneririm cildine uygun dediğim gibi hiç değilse güneş kremi o nemlendirme işlevini de görürü zaten . kaç yaşındasın bu arada =)
aa merak ettimmm onuuuuu =)))
tatlım eğer oysa ve çok sevioysan zula yapabilrsn gerçekten d&p nin fiyatlarıda uygun hem =)
ooo yeni cicilerin hayırlı uğurlu olsunn tatlım güle güle kullan kullandıkça güzelleş inşallah =)
palette sac boyasını kullanan varmı:))
Ben kullanmadım hiç ama kullanıcam 1 hafta falan sonra. Araştırdığım kadarıyla en iyisi PaletteymişUmarım memnun kalırım ben de.
bence kullanma cnm bende kullanıcaktım ama yorumlardan sonra kullanmam bisürü insanın sacını dokmus demin duyduguma gore dısardan alınıcak en iyi boya lorealmis kuaforler oyle demis:))
Tatim ben kullandim memnundum da hatta halam da hep palette alir .)palette sac boyasını kullanan varmı:))
Tatlim benimde var orjinal parfmlerm ama gercktn yazik verilen paaya havaya gidiyo sonucta .) D&p filan cabuk bityo ama ucz yani 13 tl .)Hoşgeldin tatlımmm çok saolll
Yarın ilk iş d&p ye koşup sorcam canım valla,, hem parfüm çok pahalı hem de burada yok çekilir mi onca eziyet her zaman:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?