Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866

Yaa ben niveanın ürünlerini seviyorum ama ellerime özellikle çok iyi geliyo...

Yüzümde sorunum olmayıca ne buldum sürüyorum ben biraz aptallık yapıp işte...

Teşekkürler canım, çok sağ ol.
Canım ne çirkinliği böyle deme lütfen, çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır demişler biliyorsun
Ben de makyaj filan yapmam. Sürmesiz dolaşmam o ayrı Bir ruj, bir sürme, en fazla bir kapatıcı veya pudradır yani makyajım
Önemli olan sağlıklı bir cilt, o pek çok makyajdan daha iyi.
Düzenli olmasa da cilt bakımını uygulamaya çalışıyorum. Biraz da problemli bir cilt beni buna yönlendirdi sanırım ama severek yapıyorum
Jelle temizleyip, toniğimi süryorum, ardından da nemlendiricimi. Arada geçen aldığım killi maskeyi yapıyorum bu kadar
Ben yüzüme ayrı nemlendirici kullanıyorum canım, diğerleri hemen cildimi yağlandırıp sivilce yapıyor. Daha farklı oluyor onların içeriği sanki daha yağlı.
Gözeneklerini tıkamaması da çok önemli, bu yüzden bir süredir ayrı alıyorum onu.Eskiden çok yağlıydı cildim hiçbir şey sürmezdim korkudan.

Güneş koruyucu 57 liraydı canım, nemlendiriciyi de 50 ye dedi
Ben La rocunkini 23e almıştım ama o da küçüktü.

Ben iş yerine hiç etek giymiyorum bi kere giydim rahat edemedim sanki herkes bana bakıyo gibi hissettim..

Öyle çok kısada değildi dizlerimdeydi..

İşten dönerken şehir züppeleri laf atınca bide hiç hiçine giymiyorum...

Hep pantolon giymekten de gına geldi..

Şöyle değişik bişeyler almak istiyorum böyle hem uygun fiyaata hemde zevki,me uygun ( ama nerdeeee )

Tatlimm nSil bir koku buuuu merak ettim bendr .)ve kalici mi boyle sen yuruynce kokun da senle yuryo mu .)
gayet kalıcı canım böle nası tarif ediym ferah ve çiçeksi günler sonra bile kıyafetlerimi kokladığımda kokusu hemen geliyo tavsiye ederim yani gidip bi bak bence

Son düzenleme:
gayet kalıcı canım böle nası tarif ediym ferah ve çiçeksi günler sonra bile kıyafetlerimi kokladığımda kokusu hemen geliyo tavsiye ederim yani gidip bi bak bence

Canım dp deki Promesse Cacharel in parfümü mü yoksa farklı mı bilgin var mı?:26:
Türkiyede bulamadım mecburen yurtdışından getirttim de öyleyse zulalarım

Canım dp deki Promesse Cacharel in parfümü mü yoksa farklı mı bilgin var mı?:26:
öyle olması lazım çünkü kodu da c29 hatta ben neden öle die merak etmiştim bakınca cacharel promesse olduğu için öyle olduğunu anladım tabi yine de bi kokla orjinalini bilmiorum çünkü arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım

bisey sorucaktım:))

Saol canımmmm

Bugünkü Watsons alışverişimden inciler:
Şampuanımı değiştirmeye karar verdim umarım iyi gelir saçlarıma

Son düzenleme:
Yaa ben niveanın ürünlerini seviyorum ama ellerime özellikle çok iyi geliyo...

Yüzümde sorunum olmayıca ne buldum sürüyorum ben biraz aptallık yapıp işte...
canım olur mu öyle ama güzel bir nemlendirici almanı öneririm cildine uygun dediğim gibi hiç değilse güneş kremi o nemlendirme işlevini de görürü zaten . kaç yaşındasın bu arada =)
aa merak ettimmm onuuuuu =)))
tatlım eğer oysa ve çok sevioysan zula yapabilrsn gerçekten d&p nin fiyatlarıda uygun hem =)
Saol canımmmm

Bugünkü Watsons alışverişimden inciler:
Şampuanımı değiştirmeye karar verdim umarım iyi gelir saçlarıma

Eki Görüntüle 504452

ooo yeni cicilerin hayırlı uğurlu olsunn tatlım güle güle kullan kullandıkça güzelleş inşallah =)

Hoşgeldin tatlımmm çok saolll
Yarın ilk iş d&p ye koşup sorcam canım valla,, hem parfüm çok pahalı hem de burada yok çekilir mi onca eziyet her zaman:26:

Ben kullanmadım hiç ama kullanıcam 1 hafta falan sonra. Araştırdığım kadarıyla en iyisi Paletteymiş Umarım memnun kalırım ben de.

bence kullanma cnm bende kullanıcaktım ama yorumlardan sonra kullanmam bisürü insanın sacını dokmus demin duyduguma gore dısardan alınıcak en iyi boya lorealmis kuaforler oyle demis:))

Son düzenleme:
bence kullanma cnm bende kullanıcaktım ama yorumlardan sonra kullanmam bisürü insanın sacını dokmus demin duyduguma gore dısardan alınıcak en iyi boya lorealmis kuaforler oyle demis:))

Hay Allah kafam iyice karıştı:26: En iyisi bitkisel ya da amonyaksız kullanmak aslında ama beyazlarımı da kapatması lazım:26:
En iyisi tarafsız bir kuaföre danışmak

palette sac boyasını kullanan varmı:))
Tatim ben kullandim memnundum da hatta halam da hep palette alir .)
Hoşgeldin tatlımmm çok saolll
Yarın ilk iş d&p ye koşup sorcam canım valla,, hem parfüm çok pahalı hem de burada yok çekilir mi onca eziyet her zaman:26:
Tatlim benimde var orjinal parfmlerm ama gercktn yazik verilen paaya havaya gidiyo sonucta .) D&p filan cabuk bityo ama ucz yani 13 tl .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…