How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
ay ay ayy kötü olmuşş desene
netten alma bence bakım ürünlerini
ben asla almam
görmem lazım,elimle hissetmem lazım,kokusunu duymam lazım,kıvamını görmem lazım...lazımda lazım:))
benim testerlerle hiç sorunum yok çok şükür,deli gibi para yığdığım için eczanem yeterince hoş tutuyor beni:)
1 fondöten aldım,42 tester verdiler sağolsunlar:nazar:

ay bakar mısın nasıl eczaneler var ya =) nerde ccanım senin eczanen =) netten almak aslında iyi taksit , fiyatlar filan gayet iyi daha öncede almıştım son kullanma tarhleri nasıldı merak ediyordm ama o da düzgün çıktı =)

ay bakar mısın nasıl eczaneler var ya =) nerde ccanım senin eczanen =) netten almak aslında iyi taksit , fiyatlar filan gayet iyi daha öncede almıştım son kullanma tarhleri nasıldı merak ediyordm ama o da düzgün çıktı =)

kredi kartı kullanıyorsan haklısın canım ama ben kullanmıyorum,kullanmış olsaydımda bakım ürünü almazdım görmeden valla..(yukarıda yazdığım sebeplerden) :)))

Hatta tam rengini öğrenip bize de söyle, benim saçlarımda koyu kumral ve hiç boyatmadım ama çok seviyorum bu tonları da.

Tatlım dün kuaföre senin için rengi sordum. Nevacolor 6.3 fındık kabuğuyla 6.35 koyu dore kızıl kumral
karışımıymış:31: Gerçi artık Nevacolor markasını kullanmıyorum (sanırım amonyak oranı fazla rahatsız ediyor)
ama benzer renkler her markada vardır:34:

iyiyim tatlım sen nasılsın bakalım =) bulamadım ama yaklaştım sanırım yarın gidicem büyük bir parfmerye koklycm koklycm bulcam artık =))

Az buçuk depresyonda gibiyim ama fena sayılmam canım:1:
Hava değişimi herkesi kötü etkiledi malesef.

Watsons un biralı veya sütlü saç maskesini kullandın mı canım,
ballı saçlarımı yağlandırdı da diğerlerini kullanmak istiyorum ama
topiğimizde kimse olmayınca soramadım:ssz:

Az buçuk depresyonda gibiyim ama fena sayılmam canım:1:
Hava değişimi herkesi kötü etkiledi malesef.

Watsons un biralı veya sütlü saç maskesini kullandın mı canım,
ballı saçlarımı yağlandırdı da diğerlerini kullanmak istiyorum ama
topiğimizde kimse olmayınca soramadım:ssz:
neden canım hayırdır neyin var .?
botanic , ballı ve sütlüsünü kullandım =)
ballısı yağlandrma yaptı madem tatlım sütlüsünü de botanic olanını da denyeblrsn bende hiç biri yağlanma yapmadı ama hepsi yumuşacık yaptı =) yalnız sütlü ve botanicin kokusu HA-Rİ-KA =) ve saçta kalıcı kokusu var =)

neden canım hayırdır neyin var .?
botanic , ballı ve sütlüsünü kullandım =)
ballısı yağlandrma yaptı madem tatlım sütlüsünü de botanic olanını da denyeblrsn bende hiç biri yağlanma yapmadı ama hepsi yumuşacık yaptı =) yalnız sütlü ve botanicin kokusu HA-Rİ-KA =) ve saçta kalıcı kokusu var =)

O zamannnnn yarın hemen Watsons a koşuyorummm:52:

Hala kafama göre iş bulamadım tatlım hem evde oturmak canımı sıkıyor, işe yaramaz hissettiriyor
kendimi hem de ailesel problemler,sağlık problemleri falan var:44: Ama yarını kendime alışveriş günü
ilan edersem hiç biri kalmaz:1::1::1:

O zamannnnn yarın hemen Watsons a koşuyorummm:52:

Hala kafama göre iş bulamadım tatlım hem evde oturmak canımı sıkıyor, işe yaramaz hissettiriyor
kendimi hem de ailesel problemler,sağlık problemleri falan var:44: Ama yarını kendime alışveriş günü
ilan edersem hiç biri kalmaz:1::1::1:
Gez tabi tatlisim yap guzelce alisverisler . Nasilsin bakalim keyffin nasil oldu .) bende bugun gezdim gibi birazcik .)
günaydınn kızlarrr :3::3::3:
Tatliim nasisin baklimm .)

Gez tabi tatlisim yap guzelce alisverisler . Nasilsin bakalim keyffin nasil oldu .) bende bugun gezdim gibi birazcik .)

Daha iyiyim tatlımm cuma günü için mülakata çağırdılar moralim yerine geldi şimdilik:46::1:
Bir de Watsons turu yaptım sabah:21: Biralı ve yoğurtlu maskeler arasında kalıp ikisini de aldım:23:
Umarım memnun kalırım:31: Sen nasılsın güzelim napıyorsun:34::34::16:

Daha iyiyim tatlımm cuma günü için mülakata çağırdılar moralim yerine geldi şimdilik:46::1:
Bir de Watsons turu yaptım sabah:21: Biralı ve yoğurtlu maskeler arasında kalıp ikisini de aldım:23:

Ben iyiym canim boraz sancilarm var ama idare ediyorm .) Cok cok sevindim senin adina hayirlisi ile olsun insallah isin .)
Maskelerin de hayirli olssun kokladin mi . )))

bende iyiyim tatlım morallerde düzeldii herşey güzell

canım inş başarılı geçer iş görüşmen =)
tatlım biralı ve yoğurtlu olanı hiç denemedim ben benim ballı bitince başkasını denemek istiyorum deneme süreçlerindeki yorumlarını bekliyoruz tatlım :16:

Ben iyiym canim boraz sancilarm var ama idare ediyorm .) Cok cok sevindim senin adina hayirlisi ile olsun insallah isin .)
Maskelerin de hayirli olssun kokladin mi . )))

sen nasıl oldun tatlım dikkat et kendine yorma fazla kendini

tatlım biralı ve yoğurtlu olanı hiç denemedim ben benim ballı bitince başkasını denemek istiyorum deneme süreçlerindeki yorumlarını bekliyoruz tatlım :16:

sen nasıl oldun tatlım dikkat et kendine yorma fazla kendini[/QUOTE

Bende iyiym tatlim pek yormuyorm dikkat ediyorun aslinda ama .)

sen nasıl oldun tatlım dikkat et kendine yorma fazla kendini[/QUOTE

Bende iyiym tatlim pek yormuyorm dikkat ediyorun aslinda ama .)

aşkınihan nerde acaba onu da çok merak ediyorum nasıl oldu diye :26:

günaydın kızlar:3:
ben de bi kaç gün önce watsonstan ballı saç maskesini aldım bi kere kullandım yağlanma yapmadı şimdilik ama diplerine sürmedim ben saçlarımın yarısından başlayarak sürdüm ve yumuşacık oldu kullananlar kaç günde bi kullanıyosunuz acaba ben haftada 2 kez kullanmayı düşünüyorum da:26:
bi de watsonsta bi sürü üründe indirim vardı flormardan ruj far paleti ve bi kaç tane oje aldım tabi saç maskesi ve bi de parlatıcı kısacası babamı batırdım :9:
bi de sivilce lekelerim için bi kapatıcı almak istiyorum ama pahalı olmicak ve sivilce yapmicak önerileriniz var mı acabaaa :52:

Back