• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
günaydın kızlar:3:
ben de bi kaç gün önce watsonstan ballı saç maskesini aldım bi kere kullandım yağlanma yapmadı şimdilik ama diplerine sürmedim ben saçlarımın yarısından başlayarak sürdüm ve yumuşacık oldu kullananlar kaç günde bi kullanıyosunuz acaba ben haftada 2 kez kullanmayı düşünüyorum da:26:
bi de watsonsta bi sürü üründe indirim vardı flormardan ruj far paleti ve bi kaç tane oje aldım tabi saç maskesi ve bi de parlatıcı kısacası babamı batırdım :9:
bi de sivilce lekelerim için bi kapatıcı almak istiyorum ama pahalı olmicak ve sivilce yapmicak önerileriniz var mı acabaaa :52:

ben watsons saç bakım cilasını her saç yıkamamda kullanıyorum tatlım ama diplerine sürmüyorum yarıdan itibarem o yüzden bende yağlanma falan yapmadı
aldığın cicileri güle güle kullan süslen püslen tatlım bakalım hani aldıklarına merak ettik :8:

günaydın kızlar:3:
ben de bi kaç gün önce watsonstan ballı saç maskesini aldım bi kere kullandım yağlanma yapmadı şimdilik ama diplerine sürmedim ben saçlarımın yarısından başlayarak sürdüm ve yumuşacık oldu kullananlar kaç günde bi kullanıyosunuz acaba ben haftada 2 kez kullanmayı düşünüyorum da:26:
bi de watsonsta bi sürü üründe indirim vardı flormardan ruj far paleti ve bi kaç tane oje aldım tabi saç maskesi ve bi de parlatıcı kısacası babamı batırdım :9:
bi de sivilce lekelerim için bi kapatıcı almak istiyorum ama pahalı olmicak ve sivilce yapmicak önerileriniz var mı acabaaa :52:

tatlımm hayırlı olsun aldıkların =) bende kullandığım zamanlarda her duşta saçlarımın diplerine gelmiycek şekilde sürüyordum. ohh yumuşacık oluyordu saçlarım =) şimdi de ballı maskekm var ama duşta kullanmıyorum arada bakım yapıyorum saçlarıma . ballı maske, selective protek birde başka bir saç kremimle =)

Ben iyiym canim boraz sancilarm var ama idare ediyorm .) Cok cok sevindim senin adina hayirlisi ile olsun insallah isin .)
Maskelerin de hayirli olssun kokladin mi . )))

Mrb tatlımmm :3:
Dün açma fırsatım olmamıştı bugün yoğurtlu maskeyi denedim mislerrrrr gibi kokuyorrrrr:16:

bende iyiyim tatlım morallerde düzeldii herşey güzell

canım inş başarılı geçer iş görüşmen =)
tatlım biralı ve yoğurtlu olanı hiç denemedim ben benim ballı bitince başkasını denemek istiyorum deneme süreçlerindeki yorumlarını bekliyoruz tatlım :16:

sen nasıl oldun tatlım dikkat et kendine yorma fazla kendini

Çok saol tatlımm inşallahhh:48:
Ben Watsons maskeleri ilk defa kullanıyorum, ballı olanın yağlanma yaptığını duyduğum için bunları aldım.
Bugün yoğurtluyu kullandım,, hem mis gibi kokuyor hem de azıcık kullandığım halde saçlarım sıvı krem sürmeden
kolayca açıldı:46: Birkaç kullanmadan sonra net bir şey söyleyebilirim tabi:34:

Kızlar ben Beyaz Tenliyim Hangi Ton Ten Rengi Çorap almalıyım ? Numara yani

Eki Görüntüle 452738

Eki Görüntüle 452739

arkadaşlar fıore diye bir çorap markası var. yıllarca pentıyı kullanmakla çok buyuk hata yapmısım onu anladım.fıorenın çorapları acayip doğal.rengi dokusu çok başarılı.gerçi heryerde satılmıyor sanırım.ten rengını gıyıyosunuz bacagınızda var mı yok mu belli değil.aklınızda bulunsum derim.sana da arkadasım kaşmir natural bej tonları gayet guzel gider.

ben watsons saç bakım cilasını her saç yıkamamda kullanıyorum tatlım ama diplerine sürmüyorum yarıdan itibarem o yüzden bende yağlanma falan yapmadı
aldığın cicileri güle güle kullan süslen püslen tatlım bakalım hani aldıklarına merak ettik :8:
ben de diplerine sürmedim bundan sonra da sürmiyim bari aldıklarımın da fotoğrafını çekebilirsem çeker koyarım buraya canım:21:

tatlımm hayırlı olsun aldıkların =) bende kullandığım zamanlarda her duşta saçlarımın diplerine gelmiycek şekilde sürüyordum. ohh yumuşacık oluyordu saçlarım =) şimdi de ballı maskekm var ama duşta kullanmıyorum arada bakım yapıyorum saçlarıma . ballı maske, selective protek birde başka bir saç kremimle =)
saol canım bi de marjinal diye bi markanın saç bakım serumunu aldım 150 ml ve 15 tlydi uygun geldi bakalım bi de onu kullanıcam nası olcak :34:

kızlarr bugün d&p ye gittim. parfüm bakıcktm aslında aklımda issey miyake vardı. önce doldurma koklamıştım bu kokuyu çok beğenmiştim sonra orjinalini kokladım ayy nasıl kötü geldi anlatamam bi ağırlık vardı resmen parfümde ama aradan 1 saat filan geçince koku otrudu doldurma kokladğmdaki gibi oldu.
bugünde d&p de kokladık parfümcü salvador dali dalissime önerdi gerçekten çok hoşuma gitti birde ralph lauren önerdi o da durdukça güzelleşti . neyse sonuç olarak salvador dali alarak çıktık sevgilimle ve kokusunu şu an bile çok güzel hissedyorum ben çok beğendim =)
bu arada eklemeliyim demirbaş parfümlerimden biri escada magnetism onu çook seviyorum =))

saol canım bi de marjinal diye bi markanın saç bakım serumunu aldım 150 ml ve 15 tlydi uygun geldi bakalım bi de onu kullanıcam nası olcak :34:

tatlım umarım saç serumunu beğenirsin ama sana nacizane bir tavisyem var sarıkız saç serumu yada morfose argan yağlı saç serumunu denersen emin ol çok memnun kalırsın =)
bazı saç serumları saçta yağllı his , yapış yapışlık yapıyor ama bu ikisinde de öyle bir sorun yaşamazsın kokuları da çok güzeeelll =)))

tatlım umarım saç serumunu beğenirsin ama sana nacizane bir tavisyem var sarıkız saç serumu yada morfose argan yağlı saç serumunu denersen emin ol çok memnun kalırsın =)
bazı saç serumları saçta yağllı his , yapış yapışlık yapıyor ama bu ikisinde de öyle bir sorun yaşamazsın kokuları da çok güzeeelll =)))
bugün saçlarımın uçlarına sürdüm elime bi kç damla damlatıp yağlı gibiydi ama sürüp kuruyunca hiç öyle bi his kalmadı saçımda işe yaricak gibi ama dediklerini de yazıyorum bi kenara bakıcam canım :)

Mrb tatlımm:54: Hemen birkaç öneride bulunayım, umarım istediğin gibi bir parfüm bulabilirsin canım:34:

Elie Saab
Cacharel Promesse
Ck Euphoria Blossom
Jlo-Glow
D&G Light Blue
Bvlgari Blv
Bvlgari Omnia Crystalline
Dior Pure Poison
Cacharel Noa
Lacoste Pour Femme
Givenchy Very Irresistible

Kokular genel olarak temiz, fresh veya çiçeksi:34:
tatlım noa aldım ama d&G light blue ve bvlgari blv ağr geldi biraz bana hepsni de deneyemedm yüzsüzlk yapmym diye =))

bugün saçlarımın uçlarına sürdüm elime bi kç damla damlatıp yağlı gibiydi ama sürüp kuruyunca hiç öyle bi his kalmadı saçımda işe yaricak gibi ama dediklerini de yazıyorum bi kenara bakıcam canım :)
yapış yapışlık yaptı mı canım ilk sürüldğnde hepsi hafif yağlımsılık hissttrr ama kurynca çok güzel olurlar =) söyledklerme bakarsan da emim ol pişman kalmazsn =)

Son düzenleme:
Tatlım dün kuaföre senin için rengi sordum. Nevacolor 6.3 fındık kabuğuyla 6.35 koyu dore kızıl kumral
karışımıymış:31: Gerçi artık Nevacolor markasını kullanmıyorum (sanırım amonyak oranı fazla rahatsız ediyor)
ama benzer renkler her markada vardır:34:
Canım çok sağ ol zahmet oldu sana, not edicem bir yere :34:

Askihinacim canim sana da cok gecmis olsun. Ay neler neler cikmis dikkat et kendine cok uzuldum gercekten ya . Bendr iyiym ama yururkrn gene hafif hafif sancilarim baslafi bugn cekiniyorm biraz o yuzdrn. sol tarafimdaki kistimin ici kanliymis daha once kanama yapms ama su an kanamasi yokms dokkat et fedi doktorum. Daha oncrki kanamasi da kesn adetmn ilk gunydu agrdan aglamstm hastanrdr morfn vermslerdi o yuzdrn agrmsti hrrlde o kadr .)
Denizzz cim o parfume bende bayiliyorum ya cok guzel gercekten bende.cok seviyorim ama bidahaki katlgdan boseyler alicam onlari brklyorm .)

kızlarr nerelerdesiniz özledim sizleri merak da ettim neler yapıyorsunuz ?sizin için pembiş pembiş yazdım bu arada =))))) ay bu arada bişey itiraf edeyim buraya yazı yazarken telefondan değil bilgisayardan girdiğimde ayrı bir dikkat ediyorum aşkınihan var ya yazım yanlışı hata filan yapmayayım diye daha bir dikkatli yazıyorum :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
Ve kızlar size soru sormak istiyorum bana hafif parfümler önerir misniz baymayan şeker kokmayan =)

Sağ ol canım sana da çok geçmiş olsun, ilaçlarımı kullanıcam bakalım umarım atlatırım, ameliyattan soğuttular beni.Daha doğrusu çok korkuyorum o yüzden erteledim bir süre. Zaten bulunduğum yerde olamam. Şu yazı işine de çok güldüm canım ya, çok tatlısın:16::16: Ben de hatalar yapıyorum, insanız oluyor illaki ama tabi özen göstermek, bu konuda hassas olmak çok önemli, teşekkür ediyorum :46::46::46::42::42::52::52:

çok geçmiş olsun canım yaa hakikaten bizim kızlara ne oluyor böyle hepimiz bir aynı sorunlarla boğuşuyoruz sen de çok dikkat et kendine ihmal etme operasyonuda rahatsız eder sürekli seni yoksa:50:

canım hepimiz bu topiğin sahibesiyiz o yüzden problem yok ..avondan aldım canım çiçek kokusu benim hoşuma gidiyor ama koku duyulara göre değiştiği için senin hoşuna gider mi bilmiyorum ama denemeni tavsiye ederim :9:

Sağ ol tatlım, evet hepimize bir haller oldu ama umarım atlatırız. Çok özledim sizleri . Kaç gündür giremedim aklım burda kaldı :1:

Geçen gün aven güneş koruyucumu yenilerken birden kendimi 50 liralık bir Aven nemlendiricisi alırken buldum :1::1:
Kılcal damar hassasiyeti olanlara hasmış alıverdim ama henüz bir kere sürdüm, iyi mi yaptım kötü mü anlamadım.
Bir kaç tane de tester istedim verdiler.
Ben de 3-5 testera seviniyordum ama burdaki 42 taneyi okuyunca güldüm halime:1:
Bir ara fotoğraflarını ekleyeyim:52::52:

Canım çok sağ ol zahmet oldu sana, not edicem bir yere :34:

Sağ ol canım sana da çok geçmiş olsun, ilaçlarımı kullanıcam bakalım umarım atlatırım, ameliyattan soğuttular beni.Daha doğrusu çok korkuyorum o yüzden erteledim bir süre. Zaten bulunduğum yerde olamam. Şu yazı işine de çok güldüm canım ya, çok tatlısın:16::16: Ben de hatalar yapıyorum, insanız oluyor illaki ama tabi özen göstermek, bu konuda hassas olmak çok önemli, teşekkür ediyorum :46::46::46::42::42::52::52:

Sağ ol tatlım, evet hepimize bir haller oldu ama umarım atlatırız. Çok özledim sizleri . Kaç gündür giremedim aklım burda kaldı :1:

Geçen gün aven güneş koruyucumu yenilerken birden kendimi 50 liralık bir Aven nemlendiricisi alırken buldum :1::1:
Kılcal damar hassasiyeti olanlara hasmış alıverdim ama henüz bir kere sürdüm, iyi mi yaptım kötü mü anlamadım.
Bir kaç tane de tester istedim verdiler.
Ben de 3-5 testera seviniyordum ama burdaki 42 taneyi okuyunca güldüm halime:1:
Bir ara fotoğraflarını ekleyeyim:52::52:
hayırlı olsun tatlım neler aldın bakalım =) avene ürünleri güzel ama ben çok memnunum güneş kremimden . ayy ameliyat filan korkuttu beni bir kaç doktora görünsen belki başka bişey diyen çıkar. valla benim tester olayından sonra senin 2-3 tane bile iyi canım ne verdiler peki =)

Mrb tatlımm Hemen birkaç öneride bulunayım, umarım istediğin gibi bir parfüm bulabilirsin canım

Elie Saab
Cacharel Promesse
Ck Euphoria Blossom
Jlo-Glow
D&G Light Blue
Bvlgari Blv
Dior Pure Poison
Cacharel Noa
Lacoste Pour Femme

Kokular genel olarak temiz, fresh veya çiçeksi

elie saab ve casharel prommesse nasıl kokular tarif edebilirmisinz.bi de fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz??

Mrb tatlımm Hemen birkaç öneride bulunayım, umarım istediğin gibi bir parfüm bulabilirsin canım

Elie Saab
Cacharel Promesse
Ck Euphoria Blossom
Jlo-Glow
D&G Light Blue
Bvlgari Blv
Dior Pure Poison
Cacharel Noa
Lacoste Pour Femme

Kokular genel olarak temiz, fresh veya çiçeksi

elie saab ve casharel prommesse nasıl kokular tarif edebilirmisinz.bi de fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz??

tatlım bu parfümleri melezgüzel önermişti o gelirse daha net bilgi verebilir sana =)

Elie Saab inanılmaz güzel bir koku canım. Kuzenimin eşi beğendiğim için yarım şişesini bana
vermişti ama bitince biraz tuzlu olduğu için yenisini alamadım malesef:50: 250-290 tl arası
bişey olması lazım. İçeriğine gelince biraz karışık:1: Aslında çiçeksi bir koku ama uçucu değil,
ara notalarda baharat ya da tatlımsı kokular var gibi:44: Tenden tene fark eden bir koku:12:

Promesse de pudramsı, bir yandan da hafif çiçek kokusu gibi çok hoş ve bence çekici bir kokuuu:23:
Hatta bir ara en seksi 10 parfüm arasında gösteriliyormuş:17::17:

6-Cacharel’den Promesse
Promesse, içerdiği yoğun menekşe, baş döndürücü zambak yasemini kokusu, buruk böğürtlen özü sayesinde baygın olmaktan kurtuluyor. Oldukça hatırda kalıcı bir koku olduğunu da belirtelim…
En çok kime yakışır?Yumuşakbaşlı romantikler için ideal…

tatlım noa aldım ama d&G light blue ve bvlgari blv ağr geldi biraz bana hepsni de deneyemedm yüzsüzlk yapmym diye =))

yapış yapışlık yaptı mı canım ilk sürüldğnde hepsi hafif yağlımsılık hissttrr ama kurynca çok güzel olurlar =) söyledklerme bakarsan da emim ol pişman kalmazsn =)
yok bi yapış yapışlık olmadı canım şu elimdekiler bitsin de dediklerine bakıcam:34:

bu arada ben prommesse kullanıyorum d&p den kodu da c29 ve erkek arkadaşım çok beğeniyor ben de çok seviyorum tavsiye ederim :21:

hayırlı olsun tatlım neler aldın bakalım =) avene ürünleri güzel ama ben çok memnunum güneş kremimden . ayy ameliyat filan korkuttu beni bir kaç doktora görünsen belki başka bişey diyen çıkar. valla benim tester olayından sonra senin 2-3 tane bile iyi canım ne verdiler peki =)

Tatlım ben çok parfüm adı tutamıyorum aklımda ya :)
Ama ixo'nun beyazını ve avon Pure O2'yi çok seviyorum. Hafif, ferah kokular bunlar da.

$DSC02613.webp

Yeni cicilerim de bunlar:1: Henüz sadece nemlendiricimi kullandım.
Büyük turuncu güneş kremim vazgeçemedim bundan çok seviyorum kendilerini.
Yanındaki küçük ise avenin renkli güneş koruyucusu, başta onu almaya niyetliydim ama eczacı bunun daha yağlı olduğunu söyleyince vazgeçtim ama testerını kaptım keşke bir iki tane daha alsaydım dedim sonradan:1:
Onun yanındaki şişe ise Aven karma cilt temizleme jeli. LA roc kadar köpürmez ama pul pul da yapmaz dedi bayan.
Ortadaki büyük beyaz kutu ise nemlendiricim. Kullanım alanı, geçici, yaygın kızarıklık, sıcaklık hissi, rahatsızlık duyan ciltlere (normalden karmaya kadar) kullanılır diye yazıyor.
İki kez sürdüm.Nemlendirmesi fena değil güzel ama la rocunki gün sonuna dek sürüyor gibiydi. Ancak bugün sıcaklık hissetmedim yüzümde gerçekten, gün içinde aynaya da bakmadım,bir bakayım kızarık mıyım yine:1:
Eczacı bayan bunu sabah, effaclar duoyu akşam sürmemi önerdi.
Sol köşedeki iki küçük tester ise yine kılcal damar hassasiyeti olanlar için bir krem, bunu almamı önerdi ama bütçemi zorluyordu almadım, çekindim de hiç denemeden dünya para vermeye. İki tester aldım,bakalım.
Öndeki paketlerde de şampuan var, kepeklenme sorunu için tavsiye ettiler.

Böyle işte...İnsan bu ufacık tefecik şeylere nasıl da seviniyor değil mi?:34:

Askınihan... Canım güle güle kullan aldıklarını...

İnşallah faydasını görür memnun kalırsın... Fiyat ortalamaları ne bunlarda...

Bide sen cildine normal nemlendirici kullanmıyo musun yani ben mesela nıvea el, yüz, vücut olan kremini yüzümede sürüyorum ayrı bi krem almalımıyım acaba diye düşündüm..

Avondan almıştım jel nemlendirici hiç beğenmedim... Yapış yapış kalıyo yüzünde...

Bugün kendimi çok çirkin hissettim, makyajım sadece göz kalemi onun haricinde sabha hafif bi ruj sonra bi daha tazeleme falan yok tabi...

Bide değişiklik olsun diye bugün saçlarımı tutturmuştum saç diplerimden anlımın orda küçük küçük saçlar çıkmıyo mu deli ediyo beni...

İşte böyle kendimi çirkin hissedince de bişeyler almak bakıma girmek istiyorum bende...:32:

Ama ixo'nun beyazını ve avon Pure O2'yi çok seviyorum. Hafif, ferah kokular bunlar da.

Eki Görüntüle 503853

Yanındaki küçük ise avenin renkli güneş koruyucusu, başta onu almaya niyetliydim ama eczacı bunun daha yağlı olduğunu söyleyince vazgeçtim ama testerını kaptım keşke bir iki tane daha alsaydım dedim sonradan:1:
Onun yanındaki şişe ise Aven karma cilt temizleme jeli. LA roc kadar köpürmez ama pul pul da yapmaz dedi bayan.
Ortadaki büyük beyaz kutu ise nemlendiricim. Kullanım alanı, geçici, yaygın kızarıklık, sıcaklık hissi, rahatsızlık duyan ciltlere (normalden karmaya kadar) kullanılır diye yazıyor.
İki kez sürdüm.Nemlendirmesi fena değil güzel ama la rocunki gün sonuna dek sürüyor gibiydi. Ancak bugün sıcaklık hissetmedim yüzümde gerçekten, gün içinde aynaya da bakmadım,bir bakayım kızarık mıyım yine:1:
Sol köşedeki iki küçük tester ise yine kılcal damar hassasiyeti olanlar için bir krem, bunu almamı önerdi ama bütçemi zorluyordu almadım, çekindim de hiç denemeden dünya para vermeye. İki tester aldım,bakalım.

l

gule gule kullan tatlim aldiklarini bayagi birseyler almissin yuzun nasil oldu bu arada hep aklimda sorucam bir turlu denk gelemedik duzelme var mi

Askınihan... Canım güle güle kullan aldıklarını...

İnşallah faydasını görür memnun kalırsın... Fiyat ortalamaları ne bunlarda...

Bide sen cildine normal nemlendirici kullanmıyo musun yani ben mesela nıvea el, yüz, vücut olan kremini yüzümede sürüyorum ayrı bi krem almalımıyım acaba diye düşündüm..

Avondan almıştım jel nemlendirici hiç beğenmedim... Yapış yapış kalıyo yüzünde...

Bugün kendimi çok çirkin hissettim, makyajım sadece göz kalemi onun haricinde sabha hafif bi ruj sonra bi daha tazeleme falan yok tabi...

Bide değişiklik olsun diye bugün saçlarımı tutturmuştum saç diplerimden anlımın orda küçük küçük saçlar çıkmıyo mu deli ediyo beni...

İşte böyle kendimi çirkin hissedince de bişeyler almak bakıma girmek istiyorum bende...:32:
Tatliim tabiki yuzumuze uygun nemlendirici kullanmaliyiz ki ben nivea urunlerini tavsiye etmiyorum kimseye . Ayrica yuzumiz de vucudmzda farkli ihtiyaclari var. O yuzden kendine guzel bi menlendirico almani oneririm sorunlu bi cilde dahip degilsende en azindan guzel bi gunes korycu almani oneririrm o nwmlendrme gorevini de ustlenecktir.

Eki Görüntüle 503853

Tatlliiim cok guzel aldiklarin gule gule kullan umarim memnun kalirsn kullandkca yormlarni bekliyorux .)
yok bi yapış yapışlık olmadı canım şu elimdekiler bitsin de dediklerine bakıcam:34:

bu arada ben prommesse kullanıyorum d&p den kodu da c29 ve erkek arkadaşım çok beğeniyor ben de çok seviyorum tavsiye ederim :21:
Tatlimm nSil bir koku buuuu merak ettim bendr .)ve kalici mi boyle sen yuruynce kokun da senle yuryo mu .)

Back