Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
bi de benim yanaklar lekeli hafif kırmızı ve kahverengi..dediğin pudra kapatır mı

kapatacağını düşünüyorum içindeki yeşil ve sarı renklerin ağırlıkta olduğu bölgelerden süngerine sürersen daha iyi sonuç alırsın, yeşil sarı renkleri kızarıklık kapama için kullanmışlar ama tabi senin kızarıklık derecene de bağlı, benimkini kapatabiliyodu...

tatlım cok geçmiş olsun benim arkadaşımında yüzünde çıkmıştı sivilce sanıp sivilce kremi sürmüştü meğer egzema olmuş :S kortizonlu bi ilaç kullandı 1 haftada geçti :) umarım seninkilerde hemen geçer :)

bende bu pudradan istiyorum ama biraz pahalı sanki((((((((((

bende bu pudradan istiyorum ama biraz pahalı sanki((((((((((

Saol tatlim bende kortizon ve excipial kullaniyorm su an sali gunu kontrlm var ama surekli ilaclarmla olcam her an tekrar edeblr gecse bile dedi. Ben egzama diye dusunp gtmstm ama diger doktr ilglnmedigi icn bu kadr ilerlems. Smdi daha iyiym en azndan sanclrm yok .)
Ben makyaj yapmyorm ama o pudranin tipine bayildiiiiimmmm .) alasim geldi ama alsam durcak dolapta. Gerk yok o yuzden . Annen sana nepstrata almis duydugum kadaryla ayy nasl hangi kremni alms ne kadara alms .)

yok tatlım keşke bana almış olsaaaaaa ondada güneş lekeleri var önce nuxe kullandı ve gerçekten yüzü aydınlandı bu kezde neostratanın testerini almış memnun kalırsa tüpü alcakmış hatun benden bakımlı

çok belirgin değil kaptır diye düşünüyorum o zman

ya çok beyaz durmasından çekiniyom :26:

canım ilk denediğimde garnier bb nin ışıltısına bayılmıştım hemen alasım gelmişti sonra biraz dursun bekliyim dedim 5 dk sonra o ışıltı kayboldu sonra benimde hevesim kaçtı kapatması fena değil the balm daha iyi kapatıyor

çok geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm dikkat et geçene kadar bazı doktorlar böyle başlarından savıyorlarya sinir oluyorum şimdiye geçmişti belki parmağın

Bsragzde'cim geçmiş olsun.
Doktorun ne kadar tatlı ve ilgiliymiş. Her doktor böyle değil ne yazık ki.. Bazen ağızlarından kerpetenle laf alınıyor.
Ben de Salı veya Çarşamba doktora gideceğim.
Bakalım tekrarlayan sivilcelerime, lekelerime ne diyecek.
Çok sıklıdım artık

kızlar bende göz altı için aydınlatıcı istiyorum ama ten renginde değil şöyle ışıl ışıl birşeyler göz altlarımda morluk yok hatta biraz aydınlık bir görüntüsü var ama ne önerebilirsiniz sürdüğüm zaman ışıltılı olsun birde mineral içerikli olsun istiyorum

Son düzenleme:

canım haberlerini bekliyoruz inşallah güzel haberlerle gelirsin

bir önce geçsinn artıkkk ben üzülüyorum geçmemesine birde o kadar emekten rouccutandan sonra

Yaa bana da çok etkili gibi gelmiyordu niyeyse. İçime doğmuş
The balm'a hiç bakmadım sen kullanıyor musun canım?

Yaa bana da çok etkili gibi gelmiyordu niyeyse. İçime doğmuş
The balm'a hiç bakmadım sen kullanıyor musun canım?

canım ben garnier bb ve the balm arasındaki farkı anlamak için testerlarına bakmıştım şuan ihtiyacım yok ama alırsam hangisini almalıyım diye mükemmel bir kapatıcı özelliği var doğal duruyor testerını deneme gibi bir şansın varsa bakmanı öneririm

the balm a bak tatlım

garnier bende sivilce yaptı kızlar :/

canım nuxe çok harika bi marka ya :) bende annemle konuştum önümüzdeki hafta neostrata alcaz fiyatın9 bile alıştıra alıştıra söyledm ya korktm valla :))
aynen öyle canım geçerdi çoktan bide kronikleşmiş ya hani temzlk yapmam gerekse hiç hoşlanmadğm o eldvnleri kullancm mecbr. geçen ellerim ıslaktı derim artk ne kadar inceldyse hassaslaştysa bi yere sürtnce birden kanamya başladı çok çok ama yara bile olamadı zavallı parmağm :))

doktorum çok ttalı canım ya görsen beebeeğğm napıyosn filan diye konuşr tattlm geç bakalm filan der şeker gibidir. bide konuş soru sor bıkmadan usanmadan cevap verir ilgilenr onun yüzüne de hayranm ama :)
sende bi git bakalım tatlm doktra ne dyck artk geçsnler valla ya :)

Benim doktorum da seninki kadar olmasa da öyle. Üstelik kendisi de ilaç kullananlardan
Ama maşallahı var onun da.
Kpssye hazırlanma aşamasında sıra beklerken test çözerdim,bakar gülümserdi hep
Gidip bir hasret giderelim

Bi git gor canim .bakalim guzel biseyler versin sana olmazsa antalyaya gel benm doktrma gidelm .)
canım bakalım hanımım memnun kalırsa onu alcakmış yoksa nuxe'a devam bende arada çarparım napayım

Canim bi markanin urununu surekli kullannca bunye alistigi icin etki gostermemeye basliyoms haberm olsn .)

Dinlendirici kokusu ile Palmolive Aroma Therapy Anti Stress Duş Jeli\' nin içeriği, Ylang ylang öz yağı ve İris özü ile zenginleştirilmiştir.

Eki Görüntüle 487210 Dinlendirici kokusu ile Palmolive Aroma Therapy Anti Stress Duş Jeli\' nin içeriği, Ylang ylang öz yağı ve İris özü ile zenginleştirilmiştir.

ben de palmolive thermal spa kullanıyodum uzun süredir, ama bu market raflarında gördüğümüz pek çok kozmetik marka en ucuz yöntem olduğundan hayvanlar üzerinde test edilerek piyasaya sürülüyo, üstüne üslük içine paraben,(sls-köpürmesi için),vb bi çok kimyasal koyuyolar, bunların da uzun dönem kullanımda zararlı olduğu yönünde ciddi kanıtlar var, fikir edinmek için aşağıdaki linke bakmanızı tavsiye ederim.üstelik çevre ve hayvan dostu, vücuda zararlı kimyasallar içermeyen ürünlere ulaşmak hiç de zor değilmiş...

çok sevdiğiniz, vazgeçemeyeceğinizi düşündüğünüz o kozmetik markaları binlerce hayvanın acılar içinde ölmesine neden oluyo, merak ediyosanız http://www.kadinlarkulubu.com/makya...i-resimli-paylasimlar/evcil-...ri-burada.html (marKANı kENDin seç !!! TÜM kk KADINLARI BURADA !!!)

........................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…