Deniiiiz ay bu göz makyajına bayıldım ne güzel renkleri var böyle
Fiyonklu saç modelini de çok beğendim, çok şirin.
Nerden buluyorsun bunları bravo
Bu arada şu leke olayını okudum ve çok üzüldüm..
Gerçekten geçmez mi dedi doktor ama neden yaaa
Benim de lekelerim çok fazla.
Bıktırdılar beni artık.
Doktoruma da gitmedim daha, halim yok hiç.
Bir de ben sorayım:26:
canım sabahtan beri yapmaya calısıyorum sacım fazla uzun galiba :) olmuyo
canım sabahtan beri yapmaya calısıyorum sacım fazla uzun galiba :) olmuyo
canım ben karışık illa şu markayı kullanıyorum demiyorum kullandığım belirli markalar var makyaj malzemelerinde bohçaya neler konuluyor ki parfüm falan onu biliyorum ben parfüm alıyorum avondan güzel kokuyolar ama çok kalıcı değiller .. güzel farları ve rujları var ama göz kalemini falan pek önermem tatlım
Merhaba canım, nasılsın özlettin kendini, nerelerdesin.
Dediğin parfümü kullanmadım canım.
Pure O2 ve little red dress kullanıyorum avondan. Çok kalıcı olmasalar da kokuları çok hoş
canım beğenmenize çok sevindimm araştırıyorum değişik şeyler hoşuma gidiyor sizlerlede paylaşınca çok daha mutlu oluyorum .. evet leke olayları gerçekten çok fazla yaygın yaa tedavi sonrası uygulanmıyor ya da çıkan sivilcelerin izleri sonuçlarında yüzümüzde yer alıyor ama ruaccutan kullananlara mutlaka uygulanıyor sonrasında izler ve lekeler için uygulama yapmayan doktorlarda varmış ama tedavi yarım kalmış gibi oluyor çünkü sonrasında izler rahatsız etmeye başlıyor
canım msj da 10 dk sınırı olduğu için burdan yazıyorum sana ayrıca hemşeriymişiz =))
kimyasal peelingi lekeler izler için kullanılıyor ama çil tarzında varsa geçmez çünkü benim kolumda çil şeklinde güneş lekesi vardı peeling uygulaması yaptırdım geçmedi sivilce lekeleri ve kızarıklara birebir cildinde sivilce varsa o yüzden yapmamış olabilir ... bak şimdi kimyasal peelingle ilgili bir yazı paylaşıcam bu arada dr dermatologmu cildiye mi onu öğrenmek istiyorum cildiyeler pek anlamıyor
canım benim konustuğum kişi plastik cerrahtı burun kontrolü için gitmiştim onuda sormuş bulundum :/
canım bence bir dermatoloğa gözük derim ben onlar bu işlerde uzman oluyolar çünkü peelingin amacı lekeleri gidermek yapılıyor bende yaptırdım tedavi sonrası çok ta işe yaradı iyi ki doktorum yönlendirmiş
tatlım hemşeriysek doktor ismini mesaj olarak atabilirmisin?
hemşeri olmasakta atardım canım
ben mesajı yanlış anladım sanırımcanım çok saol:) annem dün denemek için neostrata ultra daytime smoothing cream spf 15 almış nasıl sizde bu ürün?
ben bu ürünü kullanmadım ama araştırdığım kadarıyla güzel bir ürün cilt görünümünü düzgünleştiriyor normal ciltlere uygun çizgi ve kırışıklar için cildin yaşlanmasını yavaşlatıyor ama sanırım senin yaşına pek uygun değil canım genelde orta yaş bayanlar için
ay canım pure nasıl peki bu arada sana dedğim parfmn testernı denedm bayldm resmen ya :))
ay canım pure nasıl peki bu arada sana dedğim parfmn testernı denedm bayldm resmen ya :))
Canım pure çok ferah bir koku, içini açıyor insanın. Tam yazlık. Ben ağır kokuları çok sevmem, zevklerimiz uyuyor galiba seninle sen de öyle seviyordun diye hatırlıyorum.
Little red biraz daha yoğun ama ona da hayranım ya.
Yalnız şöyle kalıcı bir koku istiyorum ben de. Benimle kalsın birkaç gün
kızlar sivilce yapmayacak pudra bileninz var mı?
esmerim çok kara değilim bu arada
yüüzme sürünce doğal dursun istiyorum...
bu konuda yardımcı lursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?