• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
$SAM_0225 (Medium).JPG $SAM_0226 (Medium).JPG sizin için parmaklarımı feda ettim 5 tane değişik renk sürdüm serçe parmağımda ki lacivert olan:16: yüzük parmağımdaki pembe pastel işaret parmağımdaki kırmızı pastell

Son düzenleme:
$SAM_0221 (Medium).JPG muzlu hindistan cevizli vücut peeling ve aynı zamanda krem yurt dışından gelmişti kokusu muhteşem diğer saç bakım spreyi

Eki Görüntüle 399147 artık güneş koruyucusuz çıkmamak lazım ben güneş koruyucumu fonteden etkili seçtim kızlar çok güzel parlak canlı bir cilt görünümü elde etmemizi sağlıyor.La roche benim kurtarıcım diyebilirim kızarıklardan yüzdeki sivilce izlerinden olduğu anda beni kurtarıyor bir kaç gün içinde =))visions olan şeftali görünümünde parlaklık veren bir fonteden.clear skin olanda sivilce çıktığı zaman kapatmak için kullanıyorum :34:

bahsettiğin la roche ürününü ne kadar aldın canım ve ne kadar zamanlık izlerin için iyi geldi

bahsettiğin la roche ürününü ne kadar aldın canım ve ne kadar zamanlık izlerin için iyi geldi

Özellikleri : Cicaplast, içerdiği formül sayesinde yeni hücreler üretilmesini tetikler ve cilt bariyerini onarır. İçeriğindeki Madecassoside ile epidermal onarım hızalnmasını ve cildi korumasını sağlar. Rahatlatıcı ve nemlendirici etkisi sayesinde kaşıntı ve gerginlik hislerinin azalmasına yardımcı olur.İçeriğindeki aktif bileşenler sayesinde cilt daha çabuk bir şekilde yenilenir ve onarılır.Epidermal onarımı hızlandıran bakım kremi.Dermatolojik işlemlerden dolayı tahriş olmuş, çatlamış, hasar görmüş cildin yeniden yapılandırılmasını hızlandırır.

canım ben bu ürünü kimyasal peeling sonrası keşfettim yüzümdeki yara izlerini inanılmaz derecede gerçirmişti kızarıklığını almıştı..bende sivilce çıktığı zamanlar derimi çürütüyor hala daha tek tük çıkar ama geçtiğinde mosmor kalır ben bu ürünü kullanıyorum daha sonra iyileşmeye başlıyor onarıcı özelliği var.bu ürünle ilgili daha önce araştırma yaptığımda kullanan herkesin memnun olduğu kanısına varmıştım..genede cilt yapın ve sorununla ilgili en azından ecz danışmanda fayda var canım

Şu fotoğraftaki la roc posay güneş koruyucu mu?
Ben de sivilceler için ilaç tedavisi uyguladım, kızarıklıklarla, lekelerle başım dertte benim de.:50:
Her gün güneş koruyucu sürüyorum ben de. Aven 50+ almıştım ben.
Aslında güzel bir ürün kızarıklıklarımı azaltıyor ama onarıcı değil sanırım.:31:
ve beyaz olduğu için bazen çok solgun görünebiliyorum.:17:
Çok uzattım farkındayım ama sormak istedim la roc nasıl, memnun musun?
Bir de ben makyaj yapmıyorum genelde. Gün içinde sadece güneş koruyucu sürmüş olsak bile temizleme ürünü kullanmalı mıyız?
Gözenekleri tıkar mı? Aven kremsi bir yapıda üstelik.:31:

Şu fotoğraftaki la roc posay güneş koruyucu mu?
Ben de sivilceler için ilaç tedavisi uyguladım, kızarıklıklarla, lekelerle başım dertte benim de.:50:
Her gün güneş koruyucu sürüyorum ben de. Aven 50+ almıştım ben.
Aslında güzel bir ürün kızarıklıklarımı azaltıyor ama onarıcı değil sanırım.:31:
ve beyaz olduğu için bazen çok solgun görünebiliyorum.:17:
Çok uzattım farkındayım ama sormak istedim la roc nasıl, memnun musun?
Bir de ben makyaj yapmıyorum genelde. Gün içinde sadece güneş koruyucu sürmüş olsak bile temizleme ürünü kullanmalı mıyız?
Gözenekleri tıkar mı? Aven kremsi bir yapıda üstelik.:31:

canım öncelikle geçmiş olsun diyorum çünkü gerçekten bu akne tedavisi çok uğraş gerektiren ve bittiğinde belli bi süre sonra %100 sonuç vermeyen tekrarlama olasılığı yüksek olan bir sorun o yüzden sana tavsiyem cildine güneş koruyucusu sürdüğün zaman bile cildini temizlemen olucaktır.Cilt temizliği bizde çok önemli çünkü akneli ciltler genelde hassas ciltler olduğu için bana doktorum önermişti kendisi gerçekten bu işin uzmanı duymuşsundur belki dr vefa gönenç 1 yıl boyunca onun hastasıydım o la roch un ürünlerini önerdi bana tabi renk verme özellikli olmasını ben seçtim çok memnunum ayrıca renk verme özelliği olduğu için fondaten etkili olduğu için seni soluk bi renk görünümünden ayrıca kızarıklığından da kuratarıcaktır ayrıca cildini daha parlak canlı gösteriyor ben çok memnunum sana da tavsiye ederim kremsi yapıda olan güneş koruyucaları sanki yüzüme yoğurt sürüyomuşum gibi geliyor sevmiyorum tercih meselesi ama bir kere kullandıktan sonra pişman olmayacağına eminim canım

Peki kızarıklıklara etkisi sadece sürdüğün an için mi yoksa tedavi mi ediyor aynı zamanda.
Fondoteni kalıp gibi mi duruyor tende.
Şu kızarıklıkların ve lekelerin bir çaresi yok mu?
Ayrıca teşekkür ederim cevapladığın için:16:

Back