Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu halde bile cokguzel gorunuyor renkleri ben renkli oje surmem birde ya ama alip suresim geldi
bende alıyorum alıyorum ama ilk aldığımda sürüyorum sonrası yok birinden görücemde aaa çok hoş diyipaklıma gelicekde sürücemm
Eki Görüntüle 399147 artık güneş koruyucusuz çıkmamak lazım ben güneş koruyucumu fonteden etkili seçtim kızlar çok güzel parlak canlı bir cilt görünümü elde etmemizi sağlıyor.La roche benim kurtarıcım diyebilirim kızarıklardan yüzdeki sivilce izlerinden olduğu anda beni kurtarıyor bir kaç gün içinde =))visions olan şeftali görünümünde parlaklık veren bir fonteden.clear skin olanda sivilce çıktığı zaman kapatmak için kullanıyorum
bahsettiğin la roche ürününü ne kadar aldın canım ve ne kadar zamanlık izlerin için iyi geldi
Eki Görüntüle 399970 vucut parfümlerim
kiraz çicklisi genzimi yakıyor benim ya
sende de öyle oluyor muu
Şu fotoğraftaki la roc posay güneş koruyucu mu?
Ben de sivilceler için ilaç tedavisi uyguladım, kızarıklıklarla, lekelerle başım dertte benim de.
Her gün güneş koruyucu sürüyorum ben de. Aven 50+ almıştım ben.
Aslında güzel bir ürün kızarıklıklarımı azaltıyor ama onarıcı değil sanırım.
ve beyaz olduğu için bazen çok solgun görünebiliyorum.
Çok uzattım farkındayım ama sormak istedim la roc nasıl, memnun musun?
Bir de ben makyaj yapmıyorum genelde. Gün içinde sadece güneş koruyucu sürmüş olsak bile temizleme ürünü kullanmalı mıyız?
Gözenekleri tıkar mı? Aven kremsi bir yapıda üstelik.