• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866

bronz allık mı cnm bu
içinde pembelerde varda
birde markası ne

evet canım bronz allık ben allık cadısı olduğum için gördüğüm allıkları topluyorum bronzluk ağırlıklı öyle pembe durmuyor buğday tenli olduğum için pembelerden uzak duruyorum :16: ORİFLAME GIORDANI GOLD TOP ALLIK canım hatta bir keresinde makyajımı yapıp öyle gitmiştim kuaföre saçımı yaptırmak için kuafördeki kız kendiniz mi yaptınız makyajınızı çok uyumlu olmuş allığınız falan dedi :16:

$SAM_0212 (Medium) (2).JPG oriflame eyeliner stylo ucu keçeli kalemler gibi uygulaması çok kolay eskiden nasıl eyeliner çeksem diye kara kara düşünürken şimdi çok güzel sürebiliyorum hemde pratik .. eskiden bende eyeliner çekme özürlüydüm benim gibi olanlar için kesinlikle tavsiye ederim:12:

$SAM_0210 (Medium) (2).JPG diğer kullandığım allıklarım ama en çok kahve rengi kapta olan bronz allığı kullanıyorum günlük kullanım için ideal hemde doğal duruyor:ssz:

$SAM_0213 (Medium).JPG göz kalemiyle makyaj yapmayı çok seviyorum çoğu zaman eyeliner şeklinde üstüne tam bazende yarım çekip gözümün altındada taşıcak şekilde sürüyorum güzel duruyor $SAM_0214 (Medium).JPG bir tarafı göz kalemi diğer tarafı far :12:

tonik pedler çok kullanışlı kızlar avondan almıştım.makyaj temizleme sütüm

Eklentiler

• $SAM_0216 (Medium).JPG
    $SAM_0216 (Medium).JPG
    38,7 KB · Görüntüleme: 47
falsies cat eyesda n daha iyi dgl m i?:)

canım ben en çok mor renk olanını kullanıyorum sarı renk olanın birde tombik fırçalı olanlar var onu sağolsun kardeşim ünide okuduğu için toplayıp gidiyor beğendiklerini .. ama mor renk olanı hiç bir şeye değişmem Max Factor 2000 Calorie Dramatic Look Mascara da kullandım ama nedense bundan vazgeçemiyorum

Back