• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
$SAM_0204 (Medium).JPG makyaf fazlalıklarını almak için leoparı çok seviyorum bundada kullanamdan geçemedim :9:

$SAM_0207 (Medium).JPG sanırım birileri blistex dedi işte benim bilistex imde burda :9: kızlar merak ettiğiniz ruj numarası veya denememi istediğiniz rujlar olursa dener sizinle resmini paylaşabilirim:10:

mutlaka kullan harika bsey yani anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır :16: med plus daha cok iyileştirmeye yönelik diye ben almadım ama alacağım yarın ondan da sen cok begeniyor musun?

Ilac kullandigim icin o cok cok cok iyi geliyor gerci ilactan oncede kullaniyordum :-)
Hafif mentollu olmasi benim icin cezbedici. Mentollu naneli seylerin hastasiyim ben tam bana gore o yuzden :-)

$SAM_0211 (Medium).JPG lips yazan ruj en çok L harfindeki rengi seviyorum zaten bellidir :9: kahve tonlarında makyaj yapmayı çok seviyorum buğulu göz makyajı kullanıyorum genellikle o yüzden çok işime yarıyor .. altın ışıltılarıda moda seviyorum farlarımı :16:

Eki Görüntüle 399914 lips yazan ruj en çok L harfindeki rengi seviyorum zaten bellidir :9: kahve tonlarında makyaj yapmayı çok seviyorum buğulu göz makyajı kullanıyorum genellikle o yüzden çok işime yarıyor .. altın ışıltılarıda moda seviyorum farlarımı :16:

o krem bej gbi olan far ne marka acaba?:) parlak mı?:)

Back