aslında bende babe düşünmüştüm ama şu an biodermamdan memnunum . yeni bi yüz yıkama jeli alıcaktım ki onu da avondan alayım bari dedim sipariş verdim =) gerçi pahalı değilmiş 50tl o da e biodermalar da öyle bu setim bitince değişiklik istiyodum aslında amaaaaa şu an aklıma neostrata geldi =)
sivilce lekelerine çözüm bulanlar bizimle paylaşsın plzzzzzz![]()
canım leke giderici setler var dermokozmetik ama biraz pahalı ve sabır istiyor bide onları kullanırken cildin tekrar sivilce yapar mı bilmiyorum en mantıklısı kimyasal peeling denizin dediği gibi.==))
bu arada ben avondan pek ürün almazdım hatta 1 tane kalemim dışında hiçbişeym yoktu. önceden kullandığım bazı parfümler vardı geçen bi bakiyim dedim bi baktım vücut spreyleri hemennn atladım valla aldım little black dress ve perceive. ( denizcim gerçekten çook güzelmiş bu koku çok hoşuma gitti ) little black dress i zaten biliyordum ama fiyatlarını uygun görünce ikisini de alayım dedim iyki almışım bayıldım bayıldım. avonun kokuları pek kalıcı değil ama idare edeblyorum :) bide vanilyalı bişey almıştım ama çok şekerli geldi o yüzden o kardeşime gidicek =)
bu arada denizz cim perceive parfümü kalıcı mı erkek arkadaşıma sipariş verdik de erkek olanını =)
Son düzenleme: