• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
araştırmak lazım canım merak ettim bende bi bakınayım =)

canım baksana nelerden bahsetmiş ürünle ilgili :

Aknevit Yüz Serumu Detay Bilgisi
Acnevit noktasal yada yoğun tüm akne problemlerinden iz bırakmadan tamamen kurtulma imkanı sunuyor. Acnevit inatçı ve iz bırakan sivilcelerle mücadelede önemli bir buluş olup ne kadar uzun kullanılırsa kullanılsın cilt kuruluğu ve tahrişi yapmayan özel bir bileşimdir. Acnevit ayrıca toning etkisi ile cilt görünümünü güzelleştiren ve pürüzsüz bir yüzey oluşturan patentli bir formülasyona sahiptir..
ACNEVİT YÜZ SERUMU :
Yoğun akne problemi olan ciltlerde ilk 10 gün günde 2 kez devamında günde 1 kez kullanılır.

ACNEVİT BİLEŞENLERİ
STABIL C VITAMINI : SODYUM ASCORBYL PHOSPATE
YARARLARI:
Anti-bakteriyel,Anti-mikrobiyal etki: Akne cildin altındaki yağ bezlerinin bir hastalığıdır . Tıkalı gözeneklerin altında biriken yağın etrafında çoğalan bakteriler ödem , kızarıklık ve ağrı gibi iltihabi belirtilere yol açarlar. SAP’ın 8 saat içinde 500.000 bakteri oluşumunu yok ettiği in-vitro testlerle kanıtlanmıştır.
Özellikle UV ısınlarının neden olduğu Serbest Radikal hasarlarına karsı cildi korur, ciltteki zararlı oksidasyonu önler.
KOLAJEN sentezini uyararak , sivilcelerin ciltte bıraktığı hasarı onarır. Sivilcelerin daha hızlı iyileşmesini sağlar.
Tahrişi önler, iltihabı, kaşıntı ve kızarıklıkları azaltır.
Cildin rengini açar ( WHITENING): Sivilcelerin neden olduğu, kırmızı, kahverengi lekelerin ve güneş lekelerinin rengini açarak, ciltteki renk bozukluklarını düzenler.
NIACINAMIDE( VITAMIN B3 )
YARARLARI:
Anti-bakteriyel,Anti-mikrobiyal etki: Akne olusumuna neden olan bakterilere karşı güçlü etki gösterir. Clindamycin ile yapılan karsılaştırmalı testlerde 8 hafta içinde akne lezyonlarının sayısında % 60 oranında azalma sağladığı kanıtlanmıştır.
Çok güçlü bir nemlendiricidir. Cildi yağlandırmadan nemlendirir.
Iltihab, kasıntı ve kızarıklıkları azaltır.
Kolajen ve protein sentezini hızlandırıdığı için sivilcelerin ciltte yarattığı hasarları onarır. Sivilcelerin hızla iyileşmesini sağlar.
CENTELLA ASIATICA:
YARARLARI:
Geleneksel Cin tıbbında, cilt hastalıklarının ozellikle ekzemanın tedavisinde kullanılır.
Cok güçlü bir iyileştiricidir. Sivilceleri ve cillte bıraktıkları iz ve yaraları iyileştirir.
Tahriş, kasıntı ve kızarıklıkları azaltır.
Guçlu anti-bakteriyel ve anti-inflammatory etki gosterir.
ROSEMARY LEAF EXTRACT:
YARARLARI:
Cok güçlü bir iyileştiricidir. Sivilceleri ve cillte bıraktıkları iz ve yaraları iyileştirir.
Guçlu anti-bakteriyel ve anti-inflammatory etki gosterir.
Cildi sıkılaştırır.

GRAPE SEED EXTRACT:
YARARLARI:
Güçlu anti-bakteriyel ve anti-inflammatory ve anti-alerjik etki gosterir.

ALLANTOIN:Cildi nemlendirir, tahriş ve yaraları iyileştirir

CILDI KURUTAN TAHRIS EDEN BENZOYL PEROXID’DEN COK DAHA ETKİLİ USTELIK YAN ETKISIZ COZUM SUNUYOR.
Acne vulgarisli 30 gonullu uzerinde Aknevit Actif Complex, DİĞER 30 gonullu uzerinde de Benzoyl Peroxide içeren krem uygulandı. Aknevit Aktif Complex uygulanan grubun %76’sında akne lezyonlarında mukemmel seviyede iyileşeme belirlendi. Benzoyl Peroxide içeren krem uygulanan gurupta ise basarı oranı sadece % 61 idi.

Son düzenleme:
SIK SORULAN SORULAR:
SORU : Acnevit bir ilaç mıdır?
CEVAP : Hayır Acnevit ilaç değildir. C vitamini, Niacinamide ( H3 Vitamini ) ve Bitkisel karışımlarla oluşturulmuş özel bir üründür ve alternatifi bulunmamaktadır.

SORU : Acnevit kortizon yada hormon içerir mi?
CEVAP : Acnevit kortizon ve hormonlar, çeşitli asitler ( Salisilik Asit, Azalaik Asit ) Benzoyl Peroxide ve antibiyotikler içermez. Bu yüzden cildi tahriş etmez, bakteri dirençlerine sebep olmaz, üstelik iyi bir nemlendiricidir.

SORU : Acnevit Serum yalnızca yüz bölgesinde mi kullanılır?
CEVAP : Evet Acnevit serum yüz bölgesi için geliştirilmiştir. Yüzümüz, olumsuz dış koşullardan çok fazla etkilenir. Acnevit Serum içeriğindeki Üzüm çekirdeği ve Rosemary ( Biberiye ) Ekstractı ile hassas yüz dokusunu bir kalkan gibi korur, dış etkilere karşı savaşımında ve sivilcelerin iz bırakmadan uzaklaşmalarında yardımcı olur.

SORU : Acnevit ciltte kuruluğa neden olur mu?
CEVAP : Acnevit ciltte kuruluğa, pullanmaya ve kaşıntıya sebep olmaz, tahriş etmez.

SORU : Acnevit’i kullanırken ekstra nemlendiricilere ihtiyacım var mı?
CEVAP : Acnevit'i kullanırken ekstra nemlendiricilere ihtiyaç hissetmezsiniz. Ancak dilerseniz Non-Comedogenic ( Sivilcelere neden olmayan ürünler ) olması kaydıyla farklı cilt bakım ürünleri kullanabilirsiniz.

SORU : Acnevit kullanırken diğer makyaj malzemelerini kullanabilir miyim?
CEVAP : Evet, diğer makyaj malzemelerini de kullanabilirsiniz. Ancak Non-Comedogenic olanlarını tercih etmelisiniz.

SORU : Acnevit kullanırken güneşlenebilir miyim?
CEVAP : Acnevit’i kullandıktan hemen sonra bile güneşe çıkabilir, güneşlenebilir, dilersseniz güneş koruyucular kullanabilirsiniz. Tahriş edici bileşimler içermediği için Acnevit her ortamda kullanılabilir.

SORU : Acnevit'i hangi sıklıkta kullanmalıyım?
CEVAP : Acnevit’i yoğun sivilce problemi yaşayanların günde iki kez uygulamalarını tavsiye ediyoruz. Günde 1 kez uygulamak ta çoğu zaman yeterli olabilecektir. Uygulama süresini, cevap alma durumuna göre dilediğiniz kadar uzatabilirsiniz, hiçbir yan etki göstermeyecektir. Üstelik kullandıkça cildiniz aydınlanacak, yenilenecek ve cildiniz olumsuz dış faktörlerden ( sigara, güneş, kirli hava, stres gibi ) daha az zarar görecektir.

SORU : Düzenli olarak Acnevit'i kullanmamın sakıncası varmıdır?
CEVAP : Hayır hiçbir zararı yoktur, aksine cildiniz için daha faydalı olacaktır.

SORU : Acnevit tek başına yoğun sivilcelerde yeterli olacakmıdır ? Temizleme jeli, tonik yada gece kremleri kullanmama gerek varmıdır?
CEVAP : Sadece Acnevit yeterlidir. Gündüz kremi, gece kremi, temizleyiciler yada tonikler hepsi geride kaldı. Tek başına Acnevit, aradığınız mükemmel etkiyi sağlayacaktır. Zorunlu olmamakla birlikte yüz temizliği için Acnevit Yüz Temizleme Jelini kullanabilirsiniz. Yumuşak temizleyicileri ve bitkisel karışımları ile farkını hissedeceğiniz bir üründür.

SORU : Sivilceli bir cilde sahip değilim; Acnevit'i yalnızca cilt rengimi açmak için kullanabilirmiyim?
CEVAP : Evet Acnevit’in içeriğindeki Stay-C bir c vitamini türevi olup, cildin rengini açar ( Toning etkisi ) ciltteki kahverengi lekelere karşı etkilidir ve antioxidan etkisi klinik testlerle kanıtlanmıştır.

canım valla o kadar ürün kullandım ki böyle harikalar yarattığı söylenen hiç bişeyini göremedim o yüzden korkuyorum ne yalan söyleyeyim =)

canım valla o kadar ürün kullandım ki böyle harikalar yarattığı söylenen hiç bişeyini göremedim o yüzden korkuyorum ne yalan söyleyeyim =)

bende ilk kez nette araştırma yaparken rastladım okuyunca da çok ilgimi çekti şimdi ise yakın çevremde ya da kk da kullanan var mı bu ürünü merak ediyorum iz bırakmıyor falan olması ilginç :31:

Selam kızlar, geçen gün yazdıklarım silinmiş...Ben de yeniden geldim, görüşemedik epeydir.
Bu aknevit denilen ürün ne kadar iddialı. Açıkçası gerçek olsa da kurtulsak bu dertlerden. Ama kullanan birisi olmadan da alıp kullanmak cesaret istiyor.
Dün evdeki onlarca sivilce kremine bakarken küçük bir şişe buldum, 15 ml.lik. Doktorum vermişti bir dene diye. Ama hatırladığım kadarıyla yüzüm yer yer kızarınca bırakmıştım.

Neostrata- Oily Skin Solution (8 aha) yazıyor üstünde.
Bu markayı burda duydum sanıyordum ben:1: Meğer denemişim. Ama acaba tekrar denesem mi diye de düşünmekteyim.:44::44:

bende ilk kez nette araştırma yaparken rastladım okuyunca da çok ilgimi çekti şimdi ise yakın çevremde ya da kk da kullanan var mı bu ürünü merak ediyorum iz bırakmıyor falan olması ilginç :31:

insan böyle görünce bi umutlanıyo =) bende bu ürünü eczanede görmüştüm almadım ama merak içindeyim =)

TTO AKNE JELİ (A VE E VİTAMİNLİ)

Açıklama :

Çay ağacı yağı içeren TTO AKNE JEL'i , cildin normal bakımını yaparken cilt üzerinde akne oluşumunu önlemektedir. Akne jeli derideki aşırı yağı azaltmaya yardımcı olmakta, deri gözeneklerini gevşetip temizlemektedir. Bu sayede bakteri enfeksiyonlarının azalmasını sağlamakta hem de ,içeriğindeki A ve E vitamini mikro kapsülleri ile de cildi yumuşatarak nemliliğini sağlamasına yardımcı olmaktadır.A vitamini mikro kapsülleri deri gözeneklerine yerleşerek yavaş salınımı ile incitmeden düzenli bir şekilde soyucu etkisiyle sorunlu üst deri katmanını soyarak yenilenmesini sağlar.

E vitamini kapsülleri ise hem cildin yenilenmesi sağlar, hemde cildi besleyerek kırışıklıkların önlenmesine yardımcı olur.

TTO AKNE JELİ, dünyadaki kabul gören sağlık standartlarında (AVRUPA BİRLİĞİ TÜKETİCİ KOMİTESİ -SCCP-, AUSTRALIAN TTO STANDARD), GMP (kaliteli ilaç üretim) normlarında MİKRO EMÜLSÜYON yöntemiyle DR. MÜLLER PHARMA S.R.O. tarafından FDA onaylı tesislerde üretilmektedir. Güvenle kullanabilirsiniz.

Dünya Sağlık Örgütünden akne vulgaris tedavisinde endikasyon onayı almıştır. Yan etkisinin olmaması, antibakteriyel ve antifungal etkilerinin güçlü olmasıyla da terch edilme nedenidir. Akne tedavisinde endikasyon onayı alan tek bitkisel üründür. Klinik çalışmaları da oldukça fazladır.

KULLANIMI: Hafif aknelerde günde bir kez sadece akşamları, nohut büyüklüğündeki çok az bir miktar TTO AKNE JELİ akneli cilde yedirilerek sürülür. Cildinizin tolere etmesine göre dozonu ve miktarını artırıp azaltabilirsiniz.
Orta ve şiddetli aknelerde ise günde iki kez nohut büyüklüğündeki miktarda TTO AKNE JELİ'ni cilde iyice yedirerek çok ince bir tabaka halinde sürülmelidir. Cild tolere ediyorsa doz artırılabilir.

TTO AKNE JELİ veya diğer akne preparatları kullanılmadan-cilde sürülmeden önce mutlaka cilt temizlenmelidir. Bu amaçla üretilmiş olan TTO SIVI SABUN ile akne ilaçları sürülmeden cilt temizliğinin yapılması tedaviye hız kazandırır. Tedavinin başarılı bir şekilde devam etmesini sağlar.

NEOSTRATA OİLY SKİN SOLUTİON AHA 8 / AKNE SOLÜSYONU

Açıklama :

Bu solüsyon yağlı ciltlerde yağı, yağ hücrelerini ve diğer yağ asitlerini temizlemek amacıyla gerekli maddelerin optimal kombinasyonunu sağlayacak şekilde bir alfahidroksiasid olan glikolik asid ile formüle edilmiştir.
Kapalı ve açık komedanları azaltır.
Cildi yenilerken içindeki antiseptik madde ile sivilceye neden olan etkenlerin yok edilmesine yardım eder.

Kullanım Şekli :

• Yüz, boyun ve alına parmak ucu veya küçük bir pamuk ile önce iki hafta boyunca günde bir kez daha sonra günde iki kere uygulanın.
• Bu ürün ile birlikte günlük olarak bir güneş koruyucu kullanılması önerilir.

Glukonolakton (AHA);
Doğal olarak şeker kamışından elde edilir ve cilt üstünde bir çok olumlu etkiye sahiptir:
•Cildi yeniler, pürüzsüz ve yumuşak bir cilt yapısı oluşturur,
•Cilde üst düzeyde nem kazandırır,
•Kollajen yapıyı güçlendirerek çizgilerin azalmasına yardımcı olur,
•Ciltteki renk farklarını azaltır.

Açıklaması da böyleymiş... Acaba bendekinin tarihi geçmiş midir, üstünde hiçbir tarih de yok. Numunelik şişelerden.

Selam kızlar, geçen gün yazdıklarım silinmiş...Ben de yeniden geldim, görüşemedik epeydir.
Bu aknevit denilen ürün ne kadar iddialı. Açıkçası gerçek olsa da kurtulsak bu dertlerden. Ama kullanan birisi olmadan da alıp kullanmak cesaret istiyor.
Dün evdeki onlarca sivilce kremine bakarken küçük bir şişe buldum, 15 ml.lik. Doktorum vermişti bir dene diye. Ama hatırladığım kadarıyla yüzüm yer yer kızarınca bırakmıştım.

Neostrata- Oily Skin Solution (8 aha) yazıyor üstünde.
Bu markayı burda duydum sanıyordum ben:1: Meğer denemişim. Ama acaba tekrar denesem mi diye de düşünmekteyim.:44::44:

neostrata mı aaaa=) o markaya bayılıyorum ben kullanmadım ama kışın kullanmak gibi bi niyetim var aha10 içeren cilt düzenleyici losyonu almayı düşünüyorum. kesnilikle kullan canım neostratan varken başka bişey deneme hatta deniz de onun yüz yıkama köpüğünü kullanıyodu bildiğim kadarıyla çok da memnundu=)

neostrata mı aaaa=) o markaya bayılıyorum ben kullanmadım ama kışın kullanmak gibi bi niyetim var aha10 içeren cilt düzenleyici losyonu almayı düşünüyorum. kesnilikle kullan canım neostratan varken başka bişey deneme hatta deniz de onun yüz yıkama köpüğünü kullanıyodu bildiğim kadarıyla çok da memnundu=)

Merhaba canım, nasılsın? Özledim sizleri, denk gelemedik hiç.
Evet ben de denizden, okuldaki bazı arkadaşlardan duymuştum bu markayı. Hatta çok pahalı gelmişti :1:
Sadece sivilcelerin üstüne mi sürmem gerekiyor acaba?
Bir de yazdığım gibi tarihinin geçme gibi bir durumu var mıdır ki:44:

Evet ben de denizden, okuldaki bazı arkadaşlardan duymuştum bu markayı. Hatta çok pahalı gelmişti :1:

canım neostratanın diğer bir özelliği tarih geçme gibi bir sorunu yok için rahat olabilir :16:

canım sivilcelerin üstüne sürmen gerekir bence ben losyonunu kullandığımda sürüyordum çünkü

bence elindeki ürün çok güzel kullan derim :34:

ahh ahh bende çok özledim hepinizi yaz geldi hepimiz dağıldık :44::24:

canım neostratanın diğer bir özelliği tarih geçme gibi bir sorunu yok için rahat olabilir :16:

canım sivilcelerin üstüne sürmen gerekir bence ben losyonunu kullandığımda sürüyordum çünkü

evet ya dağıldık yaz geldi diye =)

canım nasıl kullanılcağı yazmıyor mu ? aha 8 içeriyormş gerçi o yüzden şimdilik sadece sivilcelerinin üstüne sürsen yeterli gelir bence =)

Denizcim sen de özlendin emin ol. Evet yaz topiğimizi vurdu ama yine de ihmal etmeyelim burayı:34:
İçimi rahatlattın canım ya, tarihi geçmiştir diye çöpe atacaktım az daha:1::1:
Umarım işe yarar bu kez. Geçen sefer kızarmıştım biraz:26:
Akşam sür demişti doktorum. Bu akşam başalayayım bakayım ne olacak:52:

evet ya dağıldık yaz geldi diye =)

canım nasıl kullanılcağı yazmıyor mu ? aha 8 içeriyormş gerçi o yüzden şimdilik sadece sivilcelerinin üstüne sürsen yeterli gelir bence =)

Canım şişe çok küçük 15.ml.
Üstünde de yabancı yazılar var. Doktor anlatmıştı verirken ama hatırlamıyorum detaylı,kapağına akşam sür diye A yazmış. Durun resmini ekleyeyim.

kızlar yoksaaaa buuuuu neostrata lekelere iyi geliyor muuu :26:

canım neostratanın lekelerden çok cilt düzenleyici özelliği var problemlere karşı renk farklılıklarını azaltıyor ama lekelere karşı farklı bişiler kullanmak lazım... yeni bir kremle karşılaştık aknevit diye onun öyle bir iddiası var onu tartışıyorduk bizde sivilce izlerinide yok ediyormuş...

Denizcim sen de özlendin emin ol. Evet yaz topiğimizi vurdu ama yine de ihmal etmeyelim burayı:34:

canım kızarsada bence bırakma ben öyle kızarınca üstüne gidiyorum bazen cildimin ama o da çok hassas ben napıyım :9:

kızlar yoksaaaa buuuuu neostrata lekelere iyi geliyor muuu :26:

Canım şişe çok küçük 15.ml.
Üstünde de yabancı yazılar var. Doktor anlatmıştı verirken ama hatırlamıyorum detaylı,kapağına akşam sür diye A yazmış. Durun resmini ekleyeyim.

cannım etkisi olur diye umuyorum "•Kollajen yapıyı güçlendirerek çizgilerin azalmasına yardımcı olur,
•Ciltteki renk farklarını azaltır." bunları demiş çünkü =)

canım neostratanın lekelerden çok cilt düzenleyici özelliği var problemlere karşı renk farklılıklarını azaltıyor ama lekelere karşı farklı bişiler kullanmak lazım... yeni bir kremle karşılaştık aknevit diye onun öyle bir iddiası var onu tartışıyorduk bizde sivilce izlerinide yok ediyormuş...

Bu kremi de çok merak ettim açıkçası. Eczanelerde mi gördün yoksa internette mi, bunun da numunesini vermiyorlar mı:1:

canım kızarsada bence bırakma ben öyle kızarınca üstüne gidiyorum bazen cildimin ama o da çok hassas ben napıyım :9:

Benimki de çok hassas el bebek gül bebek bakmak lazım, buna da para ve sabır lazım:1::1:
Umarım kızarmaz kızarsa da sonrası çok iyi olur.

cannım etkisi olur diye umuyorum "•Kollajen yapıyı güçlendirerek çizgilerin azalmasına yardımcı olur,
•Ciltteki renk farklarını azaltır." bunları demiş çünkü =)

İnşallah canım ya, işe yaramasını o kadar çok istiyorum ki. Bu arada fotoğraflar hiç net çıkmadı küçük olduğu için yazılar okunmuyor.
Ben ön yüzünde yazılanları aynen yazayım:

Neostrata- Oily Skin Solution
Glycolic Formulation
8 AHA
0.5 fl oz/15 ml.

Ne anladın derseniz hiçbir şey :1::1::1:

Benimki de çok hassas el bebek gül bebek bakmak lazım, buna da para ve sabır lazım:1::1:

İnşallah canım ya, işe yaramasını o kadar çok istiyorum ki. Bu arada fotoğraflar hiç net çıkmadı küçük olduğu için yazılar okunmuyor.

Glycolic Formulation
8 AHA
0.5 fl oz/15 ml.

b31yv.jpg
[/url][/IMG]

canım ürün bu mu ?

canım aknevitle internette tanıştım araştırma yaparken reklam filmi denk geldi :31:

Glycolic Formulation
8 AHA
0.5 fl oz/15 ml.

=)) olsun canım sen kullan sabırla o çok güzel bi ürün daha doğrusu neostrata çok güzel bi marka biraz pahalı ama =)

Son düzenleme:
b31yv.jpg
[/url][/IMG]

canım ürün bu mu ?

canım aknevitle internette tanıştım araştırma yaparken reklam filmi denk geldi :31:

Evet ürün bu canım. Denizcim sen bu markanın yüz temizleme köpüğünü kaça almıştın?

=)) olsun canım sen kullan sabırla o çok güzel bi ürün daha doğrusu neostrata çok güzel bi marka biraz pahalı ama =)

Hem de nasıl pahalı:26: o paraya deyiyordur herhalde di mi:1:

Back