• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
Eki Görüntüle 399176 işte beni al her yere götür diyen makyaj paletim içinde ruj allık fondaten far vücut simi herşey var çookkk kullanışlı:3:

Aynısı bende var oriflamedan aldım seninkide ordan dimi?
Ama ben hiç memnun kalmadım.
Farları renk vermiyor.
Ama yinede koydum kenara duruyor :)
Ayrıca farları hariç bütün kısımlarını çıkardım :)

yukarıda paylaşmıştım canım çift etkili olan yağsız nemlendirici çok memnunum şuan ondan deli gibi arıyorum ama rastlayamadım bi yerde az kaldı çünkü:31:

bende şuan kullanıyorum karma yapılı cildim var inanılmaz iyi geldi biçok pahalı kremden daha iyi bende tavsiye ediyorum:)

yukarıda paylaşmıştım canım çift etkili olan yağsız nemlendirici çok memnunum şuan ondan deli gibi arıyorum ama rastlayamadım bi yerde az kaldı çünkü:31:

bende şuan kullanıyorum karma yapılı cildim var inanılmaz iyi geldi biçok pahalı kremden daha iyi bende tavsiye ediyorum:)

Aynısı bende var oriflamedan aldım seninkide ordan dimi?
Ama ben hiç memnun kalmadım.
Farları renk vermiyor.
Ama yinede koydum kenara duruyor :)
Ayrıca farları hariç bütün kısımlarını çıkardım :)

farları renk veriyor benimkisinin bilmiyorum kullanıyorum ama rujlarını kullanmıyorum ama belki zorda darda kalırsam diye duruyor çantamda gezdiriyorum bazen acil ihtiyaçlarda kullanıyorum :23:

bende almayı düşünüyordum canım ama iz bırakıyormuş vazgeçtim .. teşekkür ederim verdiğin bilgi için canım :9: böylelikle hangi ürünler güzel hangi ürünler güzel değil deşifre etmiş oluyoruz :52:

Sen soyleyince koluma surdum tekraruzun suredir surmuyordum. Kolumu kivirdigim yerdeizi cikti hemen :/
Ama guzel parliyor :-)
Evet guzel konu olmus bu sevdim :-)

hepimizin düşkün olduğu gibi işte saç maskelerim .
Kuafördeki saç bakımına evinizde sahip olun!Watsons Ballı Saç Bakım Cilası doğal bal ile formile edilmiştir.Saçınızı derinlemesine beslerken,her telini kökten uca güçlendirir.Panthenol ve hidrolize buğday proteini ile zenginleştirilmiş olup,saçınıza daha sağlıklı ve şekil alabilir bir görünüm kazandırır. demişşşşş gerçekten uyguladım mükemmel ışıl ışıl bir saça sahip oluyosunuz daha sonra bile elinize parlaklığı bulaşıyor ben sevdim :)) oriflame ve avon maskelerimide seviyorum saçlarımı yumuşacık yapıyor ama bugünlerde ki tercihim ballı maskem :)):3:

watsons saç maskesinde ballı ile biralı arasında kalmıştım ama en son hacim verdiği için biralıya karar vermiştim.ama ballı çok parlıyor demişsiniz,kafam karıştı şimdi benim.biralı da parlatır mı acaba?veya ballı maske hacim kazandırıyor mu? benim saçlarım ince telli,neredeyse tüm ince telli saçlı kızlar biralısını kullanıyor ama parlatıp parlatmadığından söz etmemişler? bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? :ssz::ssz::ssz:

watsons saç maskesinde ballı ile biralı arasında kalmıştım ama en son hacim verdiği için biralıya karar vermiştim.ama ballı çok parlıyor demişsiniz,kafam karıştı şimdi benim.biralı da parlatır mı acaba?veya ballı maske hacim kazandırıyor mu? benim saçlarım ince telli,neredeyse tüm ince telli saçlı kızlar biralısını kullanıyor ama parlatıp parlatmadığından söz etmemişler? bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? :ssz::ssz::ssz:

şöyle bir bilgi verebilirim kuzenimde ince telli saç yapısına sahip ondada ballı maskeyi denedik ve saçları daha gür gözüktü.. hatta kendisinede demiştim daha çok gözüküyor diye saçların...ben kozmetikçideki kızla konuşmuştum iyi bir tercih yapmışsınız en çok ballısı tercih ediliyor dedi..biralısıda saçı parlatıyormuş elektriklenmeyi önlüyormuş öyle duymuştum ama kullanmadığım için onu ikisinin arasındaki farkı tam net olarak bilemiyorum ama sonuç olarak genelde ballısı ve biralısı tercih ediliyor ikisinden birini tercih ettiğinde pişman olucağını düşünmüyorum canım

birde sende hac sürmesi gördüm onu nasıl kullanıyosun canım :26: güzel yapıyor mu gözleri :31:

aCanim icinde uzun cubuk gibi birsey cikiyor onu goz kapaklarimin altina koyup kapatiyorum gozlerimi cekiyorum :-D
Bunu baska sekilde nasil anlatabilirim bilmiyorum :-D
$surme_kullanimi.jpg

rimellerimm
içlerinde mor ve yeşil de var

Eki Görüntüle 399811

fondotenler :)
estee lauder alınınca oriflamenin ve avonun pabucu dama atıldı doğal olarak

Eki Görüntüle 399812

bunlarda parfümlerim en çok lacoste pour femmeyi ve avon ıncandessence yi beğeniyorum.bunları yenilediğim için şu an dolular

Eki Görüntüle 399813

bunlarda ıvır zıvır
Eki Görüntüle 399814

elimin altında olanları paylaştım kızlar.sorularınız olursa cvplarım.
daha sonra rujlarımı ve ojelerimide paylaşırım

canım süperr anlattın bendede vardı aynısından ama ben göz kapağına sürmeye çalıştım olmamıştı :52::52::52:

Goz kapagi icin toz olanlarini kullaniyorlar bunlar cok sert duzgun surulmuyorlar :-D
Bana da annem gostermeseydi ucuyla kalem gibi suruyordum ilk zamanlar :-D
Gerci kullanmiyorum siyah ben ama guzel oluyor :-D

rimellerimm
içlerinde mor ve yeşil de var

Eki Görüntüle 399811

fondotenler :)
estee lauder alınınca oriflamenin ve avonun pabucu dama atıldı doğal olarak

Eki Görüntüle 399812

bunlarda parfümlerim en çok lacoste pour femmeyi ve avon ıncandessence yi beğeniyorum.bunları yenilediğim için şu an dolular

Eki Görüntüle 399813

bunlarda ıvır zıvır
Eki Görüntüle 399814

elimin altında olanları paylaştım kızlar.sorularınız olursa cvplarım.
daha sonra rujlarımı ve ojelerimide paylaşırım

canımmm çok güzeller böyle değişik değişik bakım ürünlerini gördükçe içim açılıyor :3: devamını bekliyoruz canım :12: bende paylaşıcam benimde yarım kaldı :8: orda mavi kapaklı bir ürün vardı tüy azaltıcımı ya da tüyle ilgili birşey miydi tam hatırlayamadım :31:

Goz kapagi icin toz olanlarini kullaniyorlar bunlar cok sert duzgun surulmuyorlar :-D
Bana da annem gostermeseydi ucuyla kalem gibi suruyordum ilk zamanlar :-D
Gerci kullanmiyorum siyah ben ama guzel oluyor :-D

aynenn bendee öyle sürmeye çalıştım olmadı attım kaç tane :52::52::52:

canımmm çok güzeller böyle değişik değişik bakım ürünlerini gördükçe içim açılıyor :3: devamını bekliyoruz canım :12: bende paylaşıcam benimde yarım kaldı :8: orda mavi kapaklı bir ürün vardı tüy azaltıcımı ya da tüyle ilgili birşey miydi tam hatırlayamadım :31:

evet cnm tüy azaltıcı
tüylerimi azaltmadı ama artık epilasyon yaparken daha az canım acıyor. köklerini zayıflattı sanırım

Back