bende iyim güzelimm
bende aynen calismam gerekiyor fakat canim istemyior burada dolasmak isime geliyor
bugün nedense cok uykum vardinlenmek istiyorum artik. 3 hafta sonra izine cikiyorum
benimde işime gelmiyor çalışmak ama işler yığılmış
aaa ne güzel var mı tatil planı falan Türkiye ye gelmeyi düşünüyor musun
Ben la roc posay'ın mikro soyucu ve sıkılaştırıcı toniğini yeni aldım. Ve sürdüğümde yanma hissi oluyor. En hassas ciltler bile güvenle kullanabilir diyor yanlış bir ürün mü aldım yani :26::26:
Canım evet ürün hassas ciltlere yönelik çok memnun kalanda var doktorlarda yan bir destekleyici olarak yazabiliyor ama başlı başına bir şey olamaz asla.Yağlı akneli ve sivilceli bir cildin var ve denediğin ürünle istediğin olmuyorsa kesinlikle dermatologa gitmeni öneririm.Kullandığın tonik sadece alkolden oluşuyor evet belki cilt tipine alkollü bir uygun doğru ama % si önemli.Herkese iyi gelen sana iyi gelicek diye birşey söz konusu olmaz cildine yönelik üretilmiş olsada. kükürtlü sabunu denedinmi?Antiseptik bir krem kullanmalısın.Yanma hissi zaten hassas olmandan kaynaklanıyor cildine bunu yapamazsın heleki akne ve sivilcelerin var üstelik.Bir güzellik uzmanı olarak dermatoloğa git derim en uygun yardımı ondan alıcaksındır.Yanlış yaptığın an akne ve sivilce izleriyle uğraşmak zorundada kalırsın.Nem dengem bir türlü oturmaz.Cildini yağlı ve hassas ele alırsam üstüne birde akne ve sivilce sorunu üstüne geniş gözenekler ve gerginlik zor bir cilt zaten cildin ince dir büyük ihtimal.Umarım seni uyarabilmişimdir.
Selam kizlarr . Uzun suredir giremedim .)
Askinihancim hosgeldin canim cok uzuldum sivilcelrine ama denizin dedigi dogru hem sivilceli ciltleri iylestiren bi krem kullanip hem jelini kullanip hemde tonikle boyle oluyorsa bi dermatolaga gitmeni oneririm . Arkadas bi kremden bahsetmis bende aksil kullaniyorum antalyada yoktu evde ustanbulda dolabimda vardi gece yatmadan once guzelce yuzmu yikayp nemlendrp sadece sivlcemn uzerne suryodm aksili sabah kuclms oluyodu . Benimde bu bi kac gundr bi kac tane cikti nedeni yeni aldgm krem mi maske mi ozel donemim mi bilmyrm ama aksil iyi geldi bu arada cay agaci yagini kulak cubgna damlatm gundzde sureblrsn yangmda sivlcem var bitane evden ckmadan oncede onu surdm ama kesnlkle bi doktra gorun canim.)
Bu arada gozenekler icin bioderma pore refiner oneririm .)
canımm eğer bunlara rağmen geçmiyorsa kesinlikle dermatoğa gitmeni öneriyorum çünkü cildini temiz tutuyorsun sivilce önleyici kullanıyorsun sıkılaştırıyorsun demek ki senin için yüzeysel yapılıcakları yapıyorsun içten hap yoluyla antibiyotik ya da diğer doktor önerileriyle yapabilceğin ilaçlara yönlendirmesi gerekiyor.. ben 1 sene uğraştım bu illet şeyle agnefug tretin ikilisini de yabana atma onlarda iyi ama en onları kullanırken antibiyotikde kullanıyordum inatçı olduklarından dolayı...ne zaman dönüyorsun canım memlekete...
canım la roch posay zaten en hassas ciltler için sorunlu ciltler için genelde üretim yapıyor doktorlar bile la roch u tavsiye ediyor sen alabileceğin en iyi toniği aldın diye düşünüyorum... kafanda soru işaretleri kalmaması açısından laroche-posay diye arama yaparsan internet sitesi çıkar ve daha detaylı inceleyebilirsinzaten posay ın uzmanlık alanı hassas ciltler o yüzden için rahat olsun =)
Dermetolağa gitmiştim zaten, ben zoretanin tedavisi de gördüm geçen yıl. Ancak son aylarda yüzüm eskisi gibi oldu resmen. Toniği tek kullanmıyorum. Aynı markanın temizleyi jelini, nemlendiricisini kullanıyorum. Bir de duo adında bir kremini sürüyorum. Gözeneklerim çok belirginleşti son dönemlerde. Siyah noktalarım arttı. Yüzümde mor mor lekeler kaldı her sivilce sonrasında. Artık çok sıklıdım, yıprandım, yıllardır bu dertle uğraşıyorum. Kılcal damarlarım da hassasmış, kızarıyorum hemen. Lazer yaptırsam mı diye düşünüyorum ama çare olacak mı bilemiyorum. Kükürtlü sabun da denemiştim bir dönem iyi gini olsa da sonra yine kötü oldu...
Canım koperozlu bir cilde yatkınlıginda baslamis yani kilcal damar kizariklik v.s o yüzden ürünlerin yakma yapiyorsa kullanmayı birakmalisin güven banatekrar cildini uzmana göster umutsuz olma psikolojik olarak cildini olumsuz etkilersin cildini sev sacma gelicek ama sana ben saclarimi böyle uzattim simdi ise rapunzel halt etmis sivilcelerinle konus seni mutsuz ettiklerini cikmazlarza daha hos görünecegini yardimci olursa sükran duyacagini söyle ve enerjini odakla inan bana degisime ugrar bu nebicim bisey diye düsünme ise yaricak.ayrica uzmanla birlikte cildini tamir etmeye baslicaksin geriye lekeler kalir onunda caresi var.sen sabredip cildini temiz tut.komedonun caresi var gözeneklerin acik oldugundan olabiliyor.kimsenin muhtesem cildi yok tatlim sende tedavi görerek sorunlarini en azamiye indirgersin cildi dengelediginiz an rutin bakimin icin uzman ürün tavsiye edicektir.jelini kullan ama tonigini kullanma istersen.
Canım eve gitmeme 2-3 hafta var daha ama gider gitmez yeniden gideceğim inşallah. Buranın suyu çok çok kireçli acaba o mu iyi gelmiyor bilemiyorum ki. Sonuçta o suyla yıkıyorum hep.
Ben de 1 mi desem 5 mi desm. Liseden beri uğraşıyorum yok yok yok...
Geçmiyor, bir beddua mı aldım acabaNiye geçmiyorlar yaaa
La roc posayı biliyorum canım, güveniyorum bu markaya ama benim cildim artık nasılsa kurtaracak bir ürün yok.
Ümidimi kestim artık.
günaydin ciceklerimmm
dün burasi biraz günesliydi bende firsat bulup kaslarimi aliyim dedim (günes isiginda her tüy belli oluyor diye)
aldim elime bitane büyütecli ayna (hani iki tarafli kullaniliyor bitarafi normal gösteriyor diger tarafi büyük) bide ne göreyimalnimda kirisklar var ama normal kirisik degil
simdi ben her gün krem kullanmiyorum kullansam cildim düzelir mi?
son zamanda bol bol su da iciyorum neden böyle oldu bilmiyorum.
insallah onlardandir
canım onlar mimik kırışıklarıdır herkes de mevcut yaşına uygun nemlendirici kullanman yeterli birde gülerken mimiklerinle hareket ederken daha dikkatli olman lazım ama ne mümkün bende de var mimik kırışıklığı
kızlarrr bugün sizin için makyaj uygulama tekniklerini araştırdım bir kaç makyaj örneği paylaşıcam umarım beğenirsiniz
Eki Görüntüle 452167 Eki Görüntüle 452170 Eki Görüntüle 452169 Eki Görüntüle 452161 Eki Görüntüle 452162 Eki Görüntüle 452163 Eki Görüntüle 452164 Eki Görüntüle 452165 Eki Görüntüle 452166 Eki Görüntüle 452168 Eki Görüntüle 452171
bu makyaja bayıldımmm çokk doğalll
Eki Görüntüle 452179 Eki Görüntüle 452180 Eki Görüntüle 452181 Eki Görüntüle 452182 Eki Görüntüle 452183 Eki Görüntüle 452184 Eki Görüntüle 452185
bende anlamıyorum gülerken falan amann olursaa olsun herkes de mevcut mimik kırışıkları botoxlu gibi dolaşıcak değiliz yaa =))
canımm kolayıı var mesela beyaz oje sur kurduktan sonra kolonya ya da alkole batır tırnağını sonra istediğin gazete, harita ya da resmin üzerine yapştır tırnağını baskılı oje oluyor[/URL][/IMG]bunun gibi oluyor mesela istediğin baskıya göre artık
günaydin ciceklerimmm
dün burasi biraz günesliydi bende firsat bulup kaslarimi aliyim dedim (günes isiginda her tüy belli oluyor diye)
aldim elime bitane büyütecli ayna (hani iki tarafli kullaniliyor bitarafi normal gösteriyor diger tarafi büyük) bide ne göreyimalnimda kirisklar var ama normal kirisik degil
simdi ben her gün krem kullanmiyorum kullansam cildim düzelir mi?
son zamanda bol bol su da iciyorum neden böyle oldu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?