Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
bende iyim güzelimm
bende aynen calismam gerekiyor fakat canim istemyior burada dolasmak isime geliyor

bugün nedense cok uykum var dinlenmek istiyorum artik. 3 hafta sonra izine cikiyorum

benimde işime gelmiyor çalışmak ama işler yığılmış

aaa ne güzel var mı tatil planı falan Türkiye ye gelmeyi düşünüyor musun

Ben la roc posay'ın mikro soyucu ve sıkılaştırıcı toniğini yeni aldım. Ve sürdüğümde yanma hissi oluyor. En hassas ciltler bile güvenle kullanabilir diyor yanlış bir ürün mü aldım yani.

Canım evet ürün hassas ciltlere yönelik çok memnun kalanda var doktorlarda yan bir destekleyici olarak yazabiliyor ama başlı başına bir şey olamaz asla.Yağlı akneli ve sivilceli bir cildin var ve denediğin ürünle istediğin olmuyorsa kesinlikle dermatologa gitmeni öneririm.Kullandığın tonik sadece alkolden oluşuyor evet belki cilt tipine alkollü bir uygun doğru ama % si önemli kükürtlü sabunu denedinmi? Antiseptik bir krem kullanmalısın.Yanma hissi zaten hassas olmandan kaynaklanıyor cildine bunu yapamazsın heleki akne ve sivilcelerin var üstelik.Bir güzellik uzmanı olarak dermatoloğa git derim en uygun yardımı ondan alıcaksındır.Yanlış yaptığın an akne ve sivilce izleriyle uğraşmak zorundada kalırsın.Nem dengem bir türlü oturmaz.Cildini yağlı ve hassas ele alırsam üstüne birde akne ve sivilce sorunu üstüne geniş gözenekler ve gerginlik zor bir cilt zaten cildin ince dir büyük ihtimal.Umarım seni uyarabilmişimdir.

Canım evet ürün hassas ciltlere yönelik çok memnun kalanda var doktorlarda yan bir destekleyici olarak yazabiliyor ama başlı başına bir şey olamaz asla.Yağlı akneli ve sivilceli bir cildin var ve denediğin ürünle istediğin olmuyorsa kesinlikle dermatologa gitmeni öneririm.Kullandığın tonik sadece alkolden oluşuyor evet belki cilt tipine alkollü bir uygun doğru ama % si önemli.Herkese iyi gelen sana iyi gelicek diye birşey söz konusu olmaz cildine yönelik üretilmiş olsada. kükürtlü sabunu denedinmi?Antiseptik bir krem kullanmalısın.Yanma hissi zaten hassas olmandan kaynaklanıyor cildine bunu yapamazsın heleki akne ve sivilcelerin var üstelik.Bir güzellik uzmanı olarak dermatoloğa git derim en uygun yardımı ondan alıcaksındır.Yanlış yaptığın an akne ve sivilce izleriyle uğraşmak zorundada kalırsın.Nem dengem bir türlü oturmaz.Cildini yağlı ve hassas ele alırsam üstüne birde akne ve sivilce sorunu üstüne geniş gözenekler ve gerginlik zor bir cilt zaten cildin ince dir büyük ihtimal.Umarım seni uyarabilmişimdir.

Selam kizlarr . Uzun suredir giremedim .)
Askinihancim hosgeldin canim cok uzuldum sivilcelrine ama denizin dedigi dogru hem sivilceli ciltleri iylestiren bi krem kullanip hem jelini kullanip hemde tonikle boyle oluyorsa bi dermatolaga gitmeni oneririm . Arkadas bi kremden bahsetmis bende aksil kullaniyorum antalyada yoktu evde ustanbulda dolabimda vardi gece yatmadan once guzelce yuzmu yikayp nemlendrp sadece sivlcemn uzerne suryodm aksili sabah kuclms oluyodu . Benimde bu bi kac gundr bi kac tane cikti nedeni yeni aldgm krem mi maske mi ozel donemim mi bilmyrm ama aksil iyi geldi bu arada cay agaci yagini kulak cubgna damlatm gundzde sureblrsn yangmda sivlcem var bitane evden ckmadan oncede onu surdm ama kesnlkle bi doktra gorun canim.)

Bu arada gozenekler icin bioderma pore refiner oneririm .)

Dermetolağa gitmiştim zaten, ben zoretanin tedavisi de gördüm geçen yıl. Ancak son aylarda yüzüm eskisi gibi oldu resmen. Toniği tek kullanmıyorum. Aynı markanın temizleyi jelini, nemlendiricisini kullanıyorum. Bir de duo adında bir kremini sürüyorum. Gözeneklerim çok belirginleşti son dönemlerde. Siyah noktalarım arttı. Yüzümde mor mor lekeler kaldı her sivilce sonrasında. Artık çok sıklıdım, yıprandım, yıllardır bu dertle uğraşıyorum. Kılcal damarlarım da hassasmış, kızarıyorum hemen. Lazer yaptırsam mı diye düşünüyorum ama çare olacak mı bilemiyorum. Kükürtlü sabun da denemiştim bir dönem iyi gini olsa da sonra yine kötü oldu... yok benim cildimin bir dermanı sanırım.

Canım ne alacağımı şaşırdım artık baksana her şey yanlış etki yapıyor çok sıkıldım valla ya

Canım eve gitmeme 2-3 hafta var daha ama gider gitmez yeniden gideceğim inşallah. Buranın suyu çok çok kireçli acaba o mu iyi gelmiyor bilemiyorum ki. Sonuçta o suyla yıkıyorum hep.
Ben de 1 mi desem 5 mi desm. Liseden beri uğraşıyorum yok yok yok...
Geçmiyor, bir beddua mı aldım acaba Niye geçmiyorlar yaaa

La roc posayı biliyorum canım, güveniyorum bu markaya ama benim cildim artık nasılsa kurtaracak bir ürün yok.
Ümidimi kestim artık.

canım yüzünü birde hazır su alıp yıkamayı denesen .... İstanbul a gelme imkanın olsa keşke ben sana kendi dr önerirdim çünkü bu konuda uzman kendisi çözüm bulucağını tahmin ediyorum seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadığımız için .. benimde denemediğim ürün ilaç kalmamıştı takiii dr um la tanışana kadar şimdi ufak tefek çok nadir çıkıyor onlarda normal zaten... ama benim tedavim bittiğinde 6 ruaccutuandan sonra tekrarlama olabilir o yüzden burda keselim tekrarlarsa tekrar devam etme şansımız olsun diye demişti .... 2-3 hafta daha sık dişini tatlım istersen kullandığın tüm ürünleri bırak cildin dinlensin yüzünü sadece içme suyuyla yıka..

günaydin ciceklerimmm

dün burasi biraz günesliydi bende firsat bulup kaslarimi aliyim dedim (günes isiginda her tüy belli oluyor diye )
aldim elime bitane büyütecli ayna (hani iki tarafli kullaniliyor bitarafi normal gösteriyor diger tarafi büyük) bide ne göreyim alnimda kirisklar var ama normal kirisik degil

simdi ben her gün krem kullanmiyorum kullansam cildim düzelir mi?
son zamanda bol bol su da iciyorum neden böyle oldu bilmiyorum.

canım onlar mimik kırışıklarıdır herkes de mevcut yaşına uygun nemlendirici kullanman yeterli birde gülerken mimiklerinle hareket ederken daha dikkatli olman lazım ama ne mümkün bende de var mimik kırışıklığı

insallah onlardandir dikkatli olmaya calisicam ama gülerkende dikkat etmiyor ki insan

bunlar harikaaaaa cok güzelllll

keske bende yapabilsem okadar ugrasiyorum bi gözüm güzel oluyor digeri farkli

bende anlamıyorum gülerken falan amann olursaa olsun herkes de mevcut mimik kırışıkları botoxlu gibi dolaşıcak değiliz yaa =))

canımm kolayıı var mesela beyaz oje sur kurduktan sonra kolonya ya da alkole batır tırnağını sonra istediğin gazete, harita ya da resmin üzerine yapştır tırnağını baskılı oje oluyor
[/URL][/IMG]bunun gibi oluyor mesela istediğin baskıya göre artık

bunu deniycem tirnaklarim uzasin

Nemlendirmezsen yüzünü elastikiyetini kaybetmeye başlar.Göz çevrenide ayrica nemlendirmeni öneririm.Daha fazla oluşmamasi icin cildinle ilgilenmelisin nem veren maskeler kullanmalisin.Su icmen güzel ama ekstraya ihtiyacın var sanirim.Uygun ürünle uygulama yaparsan cildin toparlanmaya başlar.cilt nemsiz kalirsa çizgi ve kırışıklık olması muhtemel bir sonuçtur.Nem dengeni ayarlamalısın.kuru cilt kırışma yapar ileriki yaşlarda yaglı cilt sarkma yapar her cildin bir yapısı var .genç yaşlarda ancak geciktirebiliriz ilgimiz ve dengesini sagladigimiz ciltle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…