• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
Nemlendirmezsen yüzünü elastikiyetini kaybetmeye başlar.Göz çevrenide ayrica nemlendirmeni öneririm.Daha fazla oluşmamasi icin cildinle ilgilenmelisin nem veren maskeler kullanmalisin.Su icmen güzel ama ekstraya ihtiyacın var sanirim.Uygun ürünle uygulama yaparsan cildin toparlanmaya başlar.cilt nemsiz kalirsa çizgi ve kırışıklık olması muhtemel bir sonuçtur.Nem dengeni ayarlamalısın.kuru cilt kırışma yapar ileriki yaşlarda yaglı cilt sarkma yapar her cildin bir yapısı var .genç yaşlarda ancak geciktirebiliriz ilgimiz ve dengesini sagladigimiz ciltle.

dün aklima koydum zaten. nemlendirici maskeler kullaniyorum arada bir ama cok degil yani belki ayda yada 2 ayda 1 defa.

ekstradan nemlendirmem lazim demek :26: ozaman ben bu hafta iyi bir nemlendirici krem losyon gibi biseyler bakiyim.

Canım gül suyu sakinleştirici özelliğe sahiptir.Gözenek açtığı bir savsata yok öyle birşey.Sıkılaştırcı özelliği olan birşey kullanmalaısın ama bu krem tarzı bişey olamaz.Maskeni seçerken sıkılaştırıcı içerikli olmalı.Cilt tipin nasıl bilmiyorum ama ara ara killi bir maskede kullanırsan yüzü gergin tutmaya yardımcı olucaktır.Ekstra destekte istiyorum diyorsan serum kullan.

şöyle söliyim canım yüzüm karma bir cilt tipinde t bölgesi yağlı daha çok gözeneklerim batmaya başladı artık gözüme kil maskesini toz alıptamı hazırlayım acaba yoksa krem olarakmı vede başka önerebilceğin ürünler varmı canım

Son düzenleme:
Dermetolağa gitmiştim zaten, ben zoretanin tedavisi de gördüm geçen yıl. Ancak son aylarda yüzüm eskisi gibi oldu resmen. Toniği tek kullanmıyorum. Aynı markanın temizleyi jelini, nemlendiricisini kullanıyorum. Bir de duo adında bir kremini sürüyorum. Gözeneklerim çok belirginleşti son dönemlerde. Siyah noktalarım arttı. Yüzümde mor mor lekeler kaldı her sivilce sonrasında. Artık çok sıklıdım, yıprandım, yıllardır bu dertle uğraşıyorum. Kılcal damarlarım da hassasmış, kızarıyorum hemen. Lazer yaptırsam mı diye düşünüyorum ama çare olacak mı bilemiyorum. Kükürtlü sabun da denemiştim bir dönem iyi gini olsa da sonra yine kötü oldu...

Canım koperozlu bir cilde yatkınlıginda baslamis yani kilcal damar kizariklik v.s o yüzden ürünlerin yakma yapiyorsa kullanmayı birakmalisin güven bana ;) tekrar cildini uzmana göster umutsuz olma psikolojik olarak cildini olumsuz etkilersin cildini sev sacma gelicek ama sana ben saclarimi böyle uzattim simdi ise rapunzel halt etmis sivilcelerinle konus seni mutsuz ettiklerini cikmazlarza daha hos görünecegini yardimci olursa sükran duyacagini söyle ve enerjini odakla inan bana degisime ugrar bu nebicim bisey diye düsünme ise yaricak.ayrica uzmanla birlikte cildini tamir etmeye baslicaksin geriye lekeler kalir onunda caresi var.sen sabredip cildini temiz tut.komedonun caresi var gözeneklerin acik oldugundan olabiliyor.kimsenin muhtesem cildi yok tatlim sende tedavi görerek sorunlarini en azamiye indirgersin cildi dengelediginiz an rutin bakimin icin uzman ürün tavsiye edicektir.jelini kullan ama tonigini kullanma istersen.

Haklısınız, olumlu düşünceyle pek çok şey değişebiliyor,, duayla, telkinle sanırım bu konuda sabırmın son demlerini yaşıyorum. :31: Çok bunaldım. Toniği bırakayım o zama. Jelle temizleyip bırakıcam. Burdaki su çok kötü halde, çok kireçli ve mikropluymuş onu da bugün hastalanarak acı bir şekilde öğrendim:48::26: Nasıl bir tedavi uygun olur cildime. Doktor bir şeyler söylüyor ancak emin olamıyor insan iyi mi yoksa parası çok olana mı yönlendiriyor diye. Bana lazer, kimyasal pleeng gibi şeyler önermişti. Ama tabi o zaman sivilcelerim bitmişti (!) Bu kılcal damar sorununun çözümü yok mu? Ve nasıl bir tedevi, hangi ürünleri tavsiye ederisniz. :26:Çok teşekkür ederim ilginiz için:42::16:

canım yüzünü birde hazır su alıp yıkamayı denesen .... İstanbul a gelme imkanın olsa keşke ben sana kendi dr önerirdim çünkü bu konuda uzman kendisi çözüm bulucağını tahmin ediyorum seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadığımız için .. benimde denemediğim ürün ilaç kalmamıştı takiii dr um la tanışana kadar şimdi ufak tefek çok nadir çıkıyor onlarda normal zaten... ama benim tedavim bittiğinde 6 ruaccutuandan sonra tekrarlama olabilir o yüzden burda keselim tekrarlarsa tekrar devam etme şansımız olsun diye demişti .... 2-3 hafta daha sık dişini tatlım istersen kullandığın tüm ürünleri bırak cildin dinlensin yüzünü sadece içme suyuyla yıka..

Ah canım istanbul'a gelebilseydim keşke. Doktorunun benim şehrimde önerebileceği bir isim var mıdır acaba? Çok mu uçtum:9::9::9:
Ben 7-8 ay kullandım yanlış hatırlamıyorsam. Yeniden başlamamda sakınca olur mu acaba? Ama tekrar aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyorum.
Hem bu kez zararı olur gibi geliyor.:26:
Çok mantıklı evet yüzümü hazır suyla yıkayayım en iyisi ben.:9: Jelle temizliyim bir tek.
Dua edin bana olur mu. Çok ihtiyacım var

Kızlar ben Beyaz Tenliyim Hangi Ton Ten Rengi Çorap almalıyım ? Numara yani

$PENTI-YOK-GIBI-DUZ-KULOTLU-CORAP-5-DENYE__34910218_0.jpg

$timthumb.jpg

kızlar bıoderma kullanan ve kullanmak isteyen arkadaşlar,bıoderma da kampanya baslamıs.ben tmeızleme jelını aldım 200m 15tl :) sepet gıbı birşeyde küçük boy temızleme jelleri(200ml) makyaj cıkarıcı solusyonlar,dudak koruycuları var.5tl 10 tl ve 15 tl arası degısıyor fiyatlar.ayrıca temızleme jelının buyuk boyu da kampanyada.hem de bı alana bı bedava seklınde.kullanan varsa bu markayı ilgilnsin derim ;)

Haklısınız, olumlu düşünceyle pek çok şey değişebiliyor,, duayla, telkinle sanırım bu konuda sabırmın son demlerini yaşıyorum. :31: Çok bunaldım. Toniği bırakayım o zama. Jelle temizleyip bırakıcam. Burdaki su çok kötü halde, çok kireçli ve mikropluymuş onu da bugün hastalanarak acı bir şekilde öğrendim:48::26: Nasıl bir tedavi uygun olur cildime. Doktor bir şeyler söylüyor ancak emin olamıyor insan iyi mi yoksa parası çok olana mı yönlendiriyor diye. Bana lazer, kimyasal pleeng gibi şeyler önermişti. Ama tabi o zaman sivilcelerim bitmişti (!) Bu kılcal damar sorununun çözümü yok mu? Ve nasıl bir tedevi, hangi ürünleri tavsiye ederisniz. :26:Çok teşekkür ederim ilginiz için:42::16:

Ah canım istanbul'a gelebilseydim keşke. Doktorunun benim şehrimde önerebileceği bir isim var mıdır acaba? Çok mu uçtum:9::9::9:
Ben 7-8 ay kullandım yanlış hatırlamıyorsam. Yeniden başlamamda sakınca olur mu acaba? Ama tekrar aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyorum.
Hem bu kez zararı olur gibi geliyor.:26:
Çok mantıklı evet yüzümü hazır suyla yıkayayım en iyisi ben.:9: Jelle temizliyim bir tek.
Dua edin bana olur mu. Çok ihtiyacım var

canım benimde kullandığım ilaçlardan dolayı ince çizik şeklinde yanağıma doğru bişi olmuştu sanki jilet izi gibi düşün dr kullanılan ilaçlar kılcal damara etki etmiş demişti çok rahatsız olursan lazer uygularız demişti ama sonra o görünüm hafifledi ... iz olan şeylere lazer uygulaması çok kötü oluyor halamın yüzünde dikiş izi vardı yaptırmıştı ordan biliyorum feci acı bişiydii.... senin bahsettiğin lazer leke ve izler için böyle bir uygulamasaysa vazgeç derim.. kimyasal peelingi seviyorum ben ama işte ondada cildinde sivilce olmaması gerekiyor...dr güvenmekten başka çare yok canımm..inşallah biran önce geçerde kurtulursun şu illetten ... dr seçerken uzman olmasına dikkat et tatlım o zaman sorun yaşayacağını sanmıyorumm ahhh ist e gelebilsenn kendii ellerimle götürürm senii tek derdine çare olsunn

Kızlar ben Beyaz Tenliyim Hangi Ton Ten Rengi Çorap almalıyım ? Numara yani

Eki Görüntüle 452738

Eki Görüntüle 452739

beyaz tenli değilim ama ten 57 penti hep onu kullanırım birde yarı fit olanını

kızlar bıoderma kullanan ve kullanmak isteyen arkadaşlar,bıoderma da kampanya baslamıs.ben tmeızleme jelını aldım 200m 15tl :) sepet gıbı birşeyde küçük boy temızleme jelleri(200ml) makyaj cıkarıcı solusyonlar,dudak koruycuları var.5tl 10 tl ve 15 tl arası degısıyor fiyatlar.ayrıca temızleme jelının buyuk boyu da kampanyada.hem de bı alana bı bedava seklınde.kullanan varsa bu markayı ilgilnsin derim ;)

güle güle kullan tatlımmm resimleri bekliyoruzzzz :1::1:

bıoderma kullanmadım ben denemedimm :24:

canim neostrata nin baska urununu kullandinmi?? bana kremini tavsiye etmislerdi bende denemeyi dusunuyorum

canim neostrata nin baska urununu kullandinmi?? bana kremini tavsiye etmislerdi bende denemeyi dusunuyorum

canım bir de neostarta nın oil control gel yağ dengeliyici cilt düzelticisini kullanmıştım o zamanlar çok fazla cilt sorunum olduğu için bir etkisini görmemiştim bu ürünün.. sana nasıl bir ürün tavsiye ettiler:26:

canım benimde kullandığım ilaçlardan dolayı ince çizik şeklinde yanağıma doğru bişi olmuştu sanki jilet izi gibi düşün dr kullanılan ilaçlar kılcal damara etki etmiş demişti çok rahatsız olursan lazer uygularız demişti ama sonra o görünüm hafifledi ... iz olan şeylere lazer uygulaması çok kötü oluyor halamın yüzünde dikiş izi vardı yaptırmıştı ordan biliyorum feci acı bişiydii.... senin bahsettiğin lazer leke ve izler için böyle bir uygulamasaysa vazgeç derim.. kimyasal peelingi seviyorum ben ama işte ondada cildinde sivilce olmaması gerekiyor...dr güvenmekten başka çare yok canımm..inşallah biran önce geçerde kurtulursun şu illetten ... dr seçerken uzman olmasına dikkat et tatlım o zaman sorun yaşayacağını sanmıyorumm ahhh ist e gelebilsenn kendii ellerimle götürürm senii tek derdine çare olsunn

ah canım ya inan ben de istanbula gelebilsem koşa koşa seni arardım...
evet doktorum bana kılcal damarlar ve lekeler için lazeri önermişti. Kimyasal pleeng de olabilir demişti sonra. Ama çok korkuyorum doğrusu ben ikisinden de. Yanıcak sanki cildim cayır cayır:18::18: Zaten eve ancak yazın gidebiliyorum, bunlar da yazın yapılmaz. Uff napcam hiiiç bilmiyorum ki:26::26::50::31: lazerde nolmuştu ki halanın yüzüne, yandı mı , geçmedi mi?

ah canım ya inan ben de istanbula gelebilsem koşa koşa seni arardım...
evet doktorum bana kılcal damarlar ve lekeler için lazeri önermişti. Kimyasal pleeng de olabilir demişti sonra. Ama çok korkuyorum doğrusu ben ikisinden de. Yanıcak sanki cildim cayır cayır:18::18: Zaten eve ancak yazın gidebiliyorum, bunlar da yazın yapılmaz. Uff napcam hiiiç bilmiyorum ki:26::26::50::31: lazerde nolmuştu ki halanın yüzüne, yandı mı , geçmedi mi?

canım kimyasal peelingden hiç korkma ben 3 kere yaptırdım ama işte yaz aylarında olmuyor ... bence sen ilk olarak neden tekrarladı ilaca rağmen onu sor kendi dr una aynı dr git bence çünkü kendi hastası olduğun için iyileşim sürecini daha iyi bilicektir... canım halamın yüzünde dikiş izi vardı küçükken kaza geçiriyor cam batıyor yüzüne o zaman estetik dikiş olmadığı için gelişi güzel dikilmiş ve dolayısıyla da izi duruyordu o da benim dr uma gösterdiğinde lazer uygulaması yapılabilceğini ama iki uygulama yapılması gerektiğini söyledi çünkü derin bir izdi.. birinciyi yaptırdı yüzü bandajlı gezdi bi kaç gün ama kıpkırmızıydı o yapılan yer ve krem sürmesi gerekiyormuş sürmemiş iltihap olmuştu vs uğraştı veee ikinci uygulamayı yaptırmadı o iz hafifledi ama tamamen geçmedi çok derin olduğu için ...

senin cildinde var mı bi gelişme canım

canım kimyasal peelingden hiç korkma ben 3 kere yaptırdım ama işte yaz aylarında olmuyor ... bence sen ilk olarak neden tekrarladı ilaca rağmen onu sor kendi dr una aynı dr git bence çünkü kendi hastası olduğun için iyileşim sürecini daha iyi bilicektir... canım halamın yüzünde dikiş izi vardı küçükken kaza geçiriyor cam batıyor yüzüne o zaman estetik dikiş olmadığı için gelişi güzel dikilmiş ve dolayısıyla da izi duruyordu o da benim dr uma gösterdiğinde lazer uygulaması yapılabilceğini ama iki uygulama yapılması gerektiğini söyledi çünkü derin bir izdi.. birinciyi yaptırdı yüzü bandajlı gezdi bi kaç gün ama kıpkırmızıydı o yapılan yer ve krem sürmesi gerekiyormuş sürmemiş iltihap olmuştu vs uğraştı veee ikinci uygulamayı yaptırmadı o iz hafifledi ama tamamen geçmedi çok derin olduğu için ...

senin cildinde var mı bi gelişme canım

Canım kimyasalda da cilt soyuluyor filan uzun bir süreç lazım ben çalışıyorum, üstelik kışın sadece 15 tatil için gidebilirim :( O da yetmez.
Yüz kıpkırmızı olmuyor mu kimyasalda?
Benim yüzümü çözemedim, bazıları geçti ama yenileri geldi hemen. Hem de acı veriyor iri iri resmen :14::14::14:

Canım kimyasalda da cilt soyuluyor filan uzun bir süreç lazım ben çalışıyorum, üstelik kışın sadece 15 tatil için gidebilirim :( O da yetmez.
Yüz kıpkırmızı olmuyor mu kimyasalda?
Benim yüzümü çözemedim, bazıları geçti ama yenileri geldi hemen. Hem de acı veriyor iri iri resmen :14::14::14:

canım dayanılmıcak bi acı değil sanki karıncalanıyormuş gibi düşün .. ilk çıktığında kırmızı oluyor düşün ben eczaneye girdiğimde bayan dediki yüzünüze ne oldu yandımı sonra bana ciciplastı önermişti onarıcı özelliğinden dolayı geçiyor ama ertesi güne hatta 2-3 saat sonrasına ... 15 tatilde uygulatabilirsin ama ilk önce sivilcelerden arınman şart.. o kadar üzülüyorum ki canım elimden de bişi gelmiyor sana yardım etmek için .. aknefug tretin ikilisini uygulasan biliyorum yaz ayı ama koruyucu olmadan dışarı çıkmasan sadece yatarken uygulasan olmaz mı
:26:

şöyle söliyim canım yüzüm karma bir cilt tipinde t bölgesi yağlı daha çok gözeneklerim batmaya başladı artık gözüme kil maskesini toz alıptamı hazırlayım acaba yoksa krem olarakmı vede başka önerebilceğin ürünler varmı canım

Canım kili toz alıp gül suyuyla kendin hazirla derim icersine cesitli yaglar ekleyebilirsin.lavanta yagı ve bugday özü yagı gibi maske nemlendirici özelliginide eklemis olursun ama önce buhar ve dengeleyici bir yıkama jeliyle temizlemen gerek.ekstra istersen sıkılaştırici serum kullanabilirsin uyumadan önce.cilt karma oldugu icin dengede tutmalisin ürünlerinle ve aksatmadan kullan tatlim.t bölgesi yagli o yüzden nemlendiricini yanaklarina yogun elinde kalani t bölgesine söyle bir gec dogru sekli budur uygulamanın.maskeyi haftada bir varsa baska maskelerin dönüsümlü olarak kullan canim.marka ismi vermeyi uygun bulmadigimdan bisey söyleyemiyorum canim ama makyaj malzemelerinde verebilirim konu cilt olunca birebir cildinle haşır neşir olmaliyim yoksa ürün ismi öneremem.umarim yardimci oldum

canım dayanılmıcak bi acı değil sanki karıncalanıyormuş gibi düşün .. ilk çıktığında kırmızı oluyor düşün ben eczaneye girdiğimde bayan dediki yüzünüze ne oldu yandımı sonra bana ciciplastı önermişti onarıcı özelliğinden dolayı geçiyor ama ertesi güne hatta 2-3 saat sonrasına ... 15 tatilde uygulatabilirsin ama ilk önce sivilcelerden arınman şart.. o kadar üzülüyorum ki canım elimden de bişi gelmiyor sana yardım etmek için .. aknefug tretin ikilisini uygulasan biliyorum yaz ayı ama koruyucu olmadan dışarı çıkmasan sadece yatarken uygulasan olmaz mı
:26:

Ah canım elinden geleni yapıyorsun zaten, ilgin, düşüncen yeter. Doktora gittiğimde şunu bir konuşayım bakayım. Sen kaç seans yaptrımıştın peki, bir de uyguladığın pleeng yönteminin tam adı neyid, çeşit çeşit bunlar sanırım. Şimdilik bir şey sürmeden temizliyorum sadece. arada duo sürüyorum o kadar. Ama bakıcam artık doktora gitmek şart :50:

Ah canım elinden geleni yapıyorsun zaten, ilgin, düşüncen yeter. Doktora gittiğimde şunu bir konuşayım bakayım. Sen kaç seans yaptrımıştın peki, bir de uyguladığın pleeng yönteminin tam adı neyid, çeşit çeşit bunlar sanırım. Şimdilik bir şey sürmeden temizliyorum sadece. arada duo sürüyorum o kadar. Ama bakıcam artık doktora gitmek şart :50:

ne demek canım sen mutlu ol iyi ol yeter kii..... canım tam olarak adını bilmiyorum hastahanede olduğum için doktorum söylemişti peeling yapan kişiye ama aklıma gelip de hiç bir zaman sormadım 3 kere gittim ben en sonuncusu artık mayısa gelmişti o yüzden bırakmıştım sonrada daha yaptırmadım ama yaz sonunda ya cilt bakımı ya da bir peeling yaptırmayı tekrardan düşünüyorum ...Bencede biraz dinlendir bakalım ne olucak inşallah düzelir
:31:

Naneli-Çikolatalı Dudak Koruyucusu Yapımı

Malzemeler;
1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı
1 çay kaşığı saf badem yağı
1 tatlı kaşığı kakao yağı
3-4 damla saf E vitamini yağı
1-2 saf nane özü damlası
3-4 damla çikolata

Yapılışı;
Tüm malzemeleri ısıya dayanıklı küçük bir kaseye boşaltın ve sıkça karıştırın. Kaseye su gelmemesine dikkat edin ve 3-5 dakika sonra kaseyi sudan çıkarın. Karışım donmadan küçük kapaklı bir kaba boşaltın ve 1-2 saatte soğumasını bekleyin. Çantanızda saklayabilirsiniz fakat çok sıcakta eriyeceğini unutmayın. Evde olduğunuzda buzdolabında muhafaza edin.

kızlarr ev yapımı doğal dudak koruyucusu yapımı ben yapıp denemek istemiyorum sizin içinde belki yararlı olur diye paylaşmak istedim :16:

Dermetolağa gitmiştim zaten, ben zoretanin tedavisi de gördüm geçen yıl. Ancak son aylarda yüzüm eskisi gibi oldu resmen. Toniği tek kullanmıyorum. Aynı markanın temizleyi jelini, nemlendiricisini kullanıyorum. Bir de duo adında bir kremini sürüyorum. Gözeneklerim çok belirginleşti son dönemlerde. Siyah noktalarım arttı. Yüzümde mor mor lekeler kaldı her sivilce sonrasında. Artık çok sıklıdım, yıprandım, yıllardır bu dertle uğraşıyorum. Kılcal damarlarım da hassasmış, kızarıyorum hemen. Lazer yaptırsam mı diye düşünüyorum ama çare olacak mı bilemiyorum. Kükürtlü sabun da denemiştim bir dönem iyi gini olsa da sonra yine kötü oldu... yok benim cildimin bir dermanı sanırım.

canım nasılsın görüşemedik bayadır. gözenekler içiin bioderma kullanıyorum memnunum ben şu sıralar 3al 2 öde kampamnayası varmış ama öncelikle bi dokra git bence =) kılcal damarlar içinde sürekli gittiğim eczanedeki bayan bioderma ar tester larından vermişti. benm kuznmde de kardeşmde de aynı durum var ki kardeşim daha 11 yaşında hiç bişeyi yokk yüzünde ama kılcal damalarları var benim testerlerimdan birini kardeşme birinde kuznme verdm onlar da bi kullansn yazarm soncnu ben korkyrm sivlce yaparsa diye =)

günaydin ciceklerimmm :71:

dün burasi biraz günesliydi bende firsat bulup kaslarimi aliyim dedim (günes isiginda her tüy belli oluyor diye :1: )
aldim elime bitane büyütecli ayna (hani iki tarafli kullaniliyor bitarafi normal gösteriyor diger tarafi büyük) bide ne göreyim :53: alnimda kirisklar var :53: ama normal kirisik degil

simdi ben her gün krem kullanmiyorum kullansam cildim düzelir mi?
son zamanda bol bol su da iciyorum neden böyle oldu bilmiyorum.

canım düzenli nemelndirici kullanmak çok önemlymş burcu da bilen biri olarak söylemiş banada doktrm söylemşti nemlndrcini düzenli kullanmazsan elastikiyet kaybdr cildin ve kırışır diye yaşım daha genç ama ben nemlendrcimi her gün sürerim ama güneş korycnu ihmal etme nemlnrcden ziyade güneş korycu daha önmli =)

Dermetolağa gitmiştim zaten, ben zoretanin tedavisi de gördüm geçen yıl. Ancak son aylarda yüzüm eskisi gibi oldu resmen. Toniği tek kullanmıyorum. Aynı markanın temizleyi jelini, nemlendiricisini kullanıyorum. Bir de duo adında bir kremini sürüyorum. Gözeneklerim çok belirginleşti son dönemlerde. Siyah noktalarım arttı. Yüzümde mor mor lekeler kaldı her sivilce sonrasında. Artık çok sıklıdım, yıprandım, yıllardır bu dertle uğraşıyorum. Kılcal damarlarım da hassasmış, kızarıyorum hemen. Lazer yaptırsam mı diye düşünüyorum ama çare olacak mı bilemiyorum. Kükürtlü sabun da denemiştim bir dönem iyi gini olsa da sonra yine kötü oldu... yok benim cildimin bir dermanı sanırım.

canım nasılsın görüşemedik bayadır. gözenekler içiin bioderma kullanıyorum memnunum ben şu sıralar 3al 2 öde kampamnayası varmış ama öncelikle bi dokra git bence =) kılcal damarlar içinde sürekli gittiğim eczanedeki bayan bioderma ar tester larından vermişti. benm kuznmde de kardeşmde de aynı durum var ki kardeşim daha 11 yaşında hiç bişeyi yokk yüzünde ama kılcal damalarları var benim testerlerimdan birini kardeşme birinde kuznme verdm onlar da bi kullansn yazarm soncnu ben korkyrm sivlce yaparsa diye =)

günaydin ciceklerimmm :71:

dün burasi biraz günesliydi bende firsat bulup kaslarimi aliyim dedim (günes isiginda her tüy belli oluyor diye :1: )
aldim elime bitane büyütecli ayna (hani iki tarafli kullaniliyor bitarafi normal gösteriyor diger tarafi büyük) bide ne göreyim :53: alnimda kirisklar var :53: ama normal kirisik degil

simdi ben her gün krem kullanmiyorum kullansam cildim düzelir mi?
son zamanda bol bol su da iciyorum neden böyle oldu bilmiyorum.

canım düzenli nemelndirici kullanmak çok önemlymş burcu da bilen biri olarak söylemiş banada doktrm söylemşti nemlndrcini düzenli kullanmazsan elastikiyet kaybdr cildin ve kırışır diye yaşım daha genç ama ben nemlendrcimi her gün sürerim ama güneş korycnu ihmal etme nemlnrcden ziyade güneş korycu daha önmli =)

Back