• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
canım bize yakın gebze center var gebzede ben oraya gittim ve özellikleri de fiyatı da boyu da çok güzek bence bide alterra ürünleri var doğal sertifikalı onun ürünleri de güzelmiş. makyaj malzemelerinin fiyatlarını görsen ben yapıyo olsam stok yapardım valla testerları deneyebiliyosun güzel ürünler adi filan da değiller.=) canım istanbulda üsküdaar da ve nişantaşında varmış bu arada =)

canım watsons , gratis , 5m migros ve bi çok kozmetikçide bulabilrisn canım =) dediğim gibi 13-17 tl arasında bulabilrsin yerine ve indirimine göre değişiyo. mesala şu an watsons da bu rimeli alana göz makyajı temizleme losyonu hediye , gratis de de aynı kamanya fiyatı 18,45 tl =)

Avm'de Ve Kozmatikçide Bulabilirim Ozaman :)

Merhaba kizlar :) sizden ricam olucak göz makyaj temizleyicisi tavsiye edermisiniz.Bu defada ben sizden öneri alayım :) kirpiklere zarar vermemesi çok önemli kizlar ona göre önerirseniz sevinirim.Teşekkürler.

Merhaba kizlar :) sizden ricam olucak göz makyaj temizleyicisi tavsiye edermisiniz.Bu defada ben sizden öneri alayım :) kirpiklere zarar vermemesi çok önemli kizlar ona göre önerirseniz sevinirim.Teşekkürler.

canımmm RoC Double Action Eye Make-up Remover var benim bildiğim suya dayanaklı makyajı bile temizliyor çift bazlı olduğundan içindeki d-panthenol cildi rahatlatıyor nemlendirici ve hassas göz çevresini yatıştırıcı özelliğide sahip benim önerebilceğim bu :10: diğer kızlarında belki fikri vardır :16:

bugunlerde topik bombos herkes tatilde galiba:3:
meraba canım evet herkes tatilde olmalı bende dahil :) sana öncelikle çok teşekür ediyorum söylediğin ürünü alalı 1 ay oldu ara ara kullandım ve şu ana kadar en iyi etkiyi bu kremde gördüm çok teşekür ederim çok az izlerim kaldı onlarında zamanla ve doğal yollarlar geçeceğini umuyorum kendime güvenim geri geldi resmen :) yalnız bu aralar sorunum gözeneklerim açılmaya başladı belki kullandığım ürünlerin etkisi oluyodr gül suyunun gözenek açtığını duymuştum ondanda olabilir peki bana bunun için önerebileceğin bi krem ada maske falan varmı

Merhaba kızlaaaarr...
Ben geldim....
Ve yine sivilcelerimle birlikte. Evet yine yeni yeniden biraradayız.
Kurtulamayack mıyım ben bunlardan Allah'ım ya.
Geçti demiştim ya. 2 gün içinde çok daha fazlası geri geldi.
Nedenini çözmüş değilim. Memlekete gittiğimde tekrar doktora gideceğim :50:
Toniği de kullanmaya başladım. Sürerken yakıyor sanki biraz. Ve bugün çok az yüzümde soyulma var gibi.
Mikro soyucu özellik bu olsa gerek:34:
Rahatsız etmiyor, kuruyunca sanki yüzümde yokmuş gibi hissediyorum o yönü güzel.
Bakalım nasıl etki edecek.
Tek bildiğim bu sivilcelerden çok sıkıldığım:47::47::47:

canımmm RoC Double Action Eye Make-up Remover var benim bildiğim suya dayanaklı makyajı bile temizliyor çift bazlı olduğundan içindeki d-panthenol cildi rahatlatıyor nemlendirici ve hassas göz çevresini yatıştırıcı özelliğide sahip benim önerebilceğim bu :10: diğer kızlarında belki fikri vardır :16:

Teşekkür ederim canım bir bakıcam ürüne...

meraba canım evet herkes tatilde olmalı bende dahil :) sana öncelikle çok teşekür ediyorum söylediğin ürünü alalı 1 ay oldu ara ara kullandım ve şu ana kadar en iyi etkiyi bu kremde gördüm çok teşekür ederim çok az izlerim kaldı onlarında zamanla ve doğal yollarlar geçeceğini umuyorum kendime güvenim geri geldi resmen :) yalnız bu aralar sorunum gözeneklerim açılmaya başladı belki kullandığım ürünlerin etkisi oluyodr gül suyunun gözenek açtığını duymuştum ondanda olabilir peki bana bunun için önerebileceğin bi krem ada maske falan varmı

Canım gül suyu sakinleştirici özelliğe sahiptir.Gözenek açtığı bir savsata yok öyle birşey.Sıkılaştırcı özelliği olan birşey kullanmalaısın ama bu krem tarzı bişey olamaz.Maskeni seçerken sıkılaştırıcı içerikli olmalı.Cilt tipin nasıl bilmiyorum ama ara ara killi bir maskede kullanırsan yüzü gergin tutmaya yardımcı olucaktır.Ekstra destekte istiyorum diyorsan serum kullan.

Kızlar bu arada kullandığınız ürünler yanma hissi vermemeli tonik ve maskede çok olur.Eğer yanma sürdüğünüzde sızlama yapıyorsa yanlış bir ürün tercih etmişsiniz demektir tabi bunu normal kozmetik ürünlerini baz alarak söylüyorum.Dermatolojik bir uygulamada doğru karar elbette uzman tarafından verilebilir.Aldığınız hazır maskeler burun kenarını alnı yakıyorsa o ürün size göre değil sakın mikrop kırıyor gibi bir şey olarak algılamayın.

Canım gül suyu sakinleştirici özelliğe sahiptir.Gözenek açtığı bir savsata yok öyle birşey.Sıkılaştırcı özelliği olan birşey kullanmalaısın ama bu krem tarzı bişey olamaz.Maskeni seçerken sıkılaştırıcı içerikli olmalı.Cilt tipin nasıl bilmiyorum ama ara ara killi bir maskede kullanırsan yüzü gergin tutmaya yardımcı olucaktır.Ekstra destekte istiyorum diyorsan serum kullan.

Kızlar Kolestonun Mavi Siyahı Böğürtlem siyahı Diyemi Geçiyor Yardım ? :)

Kızlar bu arada kullandığınız ürünler yanma hissi vermemeli tonik ve maskede çok olur.Eğer yanma sürdüğünüzde sızlama yapıyorsa yanlış bir ürün tercih etmişsiniz demektir tabi bunu normal kozmetik ürünlerini baz alarak söylüyorum.Dermatolojik bir uygulamada doğru karar elbette uzman tarafından verilebilir.Aldığınız hazır maskeler burun kenarını alnı yakıyorsa o ürün size göre değil sakın mikrop kırıyor gibi bir şey olarak algılamayın.

Ben la roc posay'ın mikro soyucu ve sıkılaştırıcı toniğini yeni aldım. Ve sürdüğümde yanma hissi oluyor. En hassas ciltler bile güvenle kullanabilir diyor yanlış bir ürün mü aldım yani :26::26:

Merhaba kızlaaaarr...
Ben geldim....
Toniği de kullanmaya başladım. Sürerken yakıyor sanki biraz. Ve bugün çok az yüzümde soyulma var gibi.
Rahatsız etmiyor, kuruyunca sanki yüzümde yokmuş gibi hissediyorum o yönü güzel.

canım benzamiycn diye bir krem var sivilcelerime iyi gelmişti ne kullanıyorsun ürün olarak bilmiyorum ama

canım memnun kalmana çok sevindim gerçekten :9::9: evet herkes tatilde biz çalışalım iştee :5::5: gözenek sıkılaştırıcı genelde tonikler oluyor canım ama cilt tipin nasıldı senindi öyle yardımcı olabiliriz :26:

Merhaba kızlaaaarr...
Ben geldim....

Ben la roc posay'ın mikro soyucu ve sıkılaştırıcı toniğini yeni aldım. Ve sürdüğümde yanma hissi oluyor. En hassas ciltler bile güvenle kullanabilir diyor yanlış bir ürün mü aldım yani :26::26:

canımm eğer bunlara rağmen geçmiyorsa kesinlikle dermatoğa gitmeni öneriyorum çünkü cildini temiz tutuyorsun sivilce önleyici kullanıyorsun sıkılaştırıyorsun demek ki senin için yüzeysel yapılıcakları yapıyorsun içten hap yoluyla antibiyotik ya da diğer doktor önerileriyle yapabilceğin ilaçlara yönlendirmesi gerekiyor.. ben 1 sene uğraştım bu illet şeyle agnefug tretin ikilisini de yabana atma onlarda iyi ama en onları kullanırken antibiyotikde kullanıyordum inatçı olduklarından dolayı...ne zaman dönüyorsun canım memlekete...

canım la roch posay zaten en hassas ciltler için sorunlu ciltler için genelde üretim yapıyor doktorlar bile la roch u tavsiye ediyor sen alabileceğin en iyi toniği aldın diye düşünüyorum... kafanda soru işaretleri kalmaması açısından laroche-posay diye arama yaparsan internet sitesi çıkar ve daha detaylı inceleyebilirsin :34::34: zaten posay ın uzmanlık alanı hassas ciltler o yüzden için rahat olsun =)

Son düzenleme:
iyiyim tatlım sen nasılsınn işlerle uğraşıyorum bi yandanda siteden kopamıyorum :52::52: sen nasılsın neler yapıyosunn :16::16:

bende iyim güzelimm :52:
bende aynen calismam gerekiyor fakat canim istemyior burada dolasmak isime geliyor :17:

bugün nedense cok uykum var :1: dinlenmek istiyorum artik. 3 hafta sonra izine cikiyorum :46:

Back