canım nasılsın görüşemedik bayadır. gözenekler içiin bioderma kullanıyorum memnunum ben şu sıralar 3al 2 öde kampamnayası varmış ama öncelikle bi dokra git bence =) kılcal damarlar içinde sürekli gittiğim eczanedeki bayan bioderma ar tester larından vermişti. benm kuznmde de kardeşmde de aynı durum var ki kardeşim daha 11 yaşında hiç bişeyi yokk yüzünde ama kılcal damalarları var benim testerlerimdan birini kardeşme birinde kuznme verdm onlar da bi kullansn yazarm soncnu ben korkyrm sivlce yaparsa diye =)
İyiyim canım sen nasılsın,evet görünmüyorsun epeydir nerelerdesin.
Doktora gitmeden bir şey almamaya karar verdim şu ara, bir nedenini filan anlayayım da ona göre ürün alacağım.
Yorumları bekliyorum ama.
Dua edin bana da kurtulayım şu sivilcelerden, yaşlanınca bile olacaklar yüzümde sanırım:18::18:
İyiyim canım sen nasılsın,evet görünmüyorsun epeydir nerelerdesin.
Doktora gitmeden bir şey almamaya karar verdim şu ara, bir nedenini filan anlayayım da ona göre ürün alacağım.
Yorumları bekliyorum ama.
Dua edin bana da kurtulayım şu sivilcelerden, yaşlanınca bile olacaklar yüzümde sanırım:18::18:
Kızlar resimli gôndermeye çaliştım ama ışık olayı çok yanıltıcı oldu.Özel kendime kullandıgım makyaj ürünlerimi paylasmak istedim.İçimden geldi :) ben natural makyaj uygularım kendime pembe lacivert kullanmam.Far seçimlerimi İnglot tan yaparim fırçalarımda inglot.Allıklarım nars ve mac ten.Tercihim narstan gina macten sheerton blush tonları bana çok uygun.Tüm tenlere çok iyi uyum saglar tabi uygulamanin hafifligi önemli.Denemelisiniz makyözde oldugum icin müsterilerede uyguluyorum.Rimel derseniz max factor derim.Bir çok ürünü biliyorum asagi yukarı maddi anlamda sarsilmak istemeyenler ve fazlaç tüketenler icin ideal ve ise yarar.Pudram macten.Fondöten derseniz mac fondötende basarili degil bence maybelline dönüp bakmiçm kadar kötü ama degisir kisiye göre.Max factor,estee lauder ideal.Kalem kullanmam fazla ama her markanin var.Rujlarım ünlü bir markanın yurtdisindan geliyor.Kaba olarak tercihlerim bunlar.Tabiki cilde tene sac rengine göre armoni yaratmaliyiz.
Antalya ya dondm de canim . Bundan sonra burdayim ama. Dua edicem canim gecsin artik yuzun bende insallah gidip yarin biodermalardan alicam bakalim bide renksiz gunes kremi istyodm onu da puanlarmla alicam umarm karli bi alisveris yaparmsen naslsn nereletdesn ' bitti mi tasinma isleri
Palmolive SPA duş jelinde tek geçerimmmmmmmmm
[Kizlarrrr ben geldimmmeffaclar duo kremim cok az kalmisti ve kullanilmayi beklyen bioderme kremlerm vardi biri siyah noktalar icin biri de gozenekler icin ki sadece lokal olarak uyguluyorum bu kremleri o yuzden coookk uzun zamandir benimlelr. Yeni bir gunes kremi alacaktim renksiz istedigim icin dusundum ki bioderma alabilirm hazir elimde 6 puanim var 2 urun daha alirim gunes kremim hediye olur. Sebium serum , sebium akn aldim yaninda yux yikama jeli hediyeydi ama yuz yikama jelim oldugu icin ve sebium h2o yu merak ettigim icin hediyesini degistirdiler. 10 puanim da birikmis oldugu icin karma ve yagli ciltler icin 50spf gunes kremini aldim. Karli bi alisveris oldu bence cunku hepsine 112 tl odedim kullandikca daha detayli yazicam ve biodermayi seviyorum o yuzden iyi gelecegini dusunuyorum
yosun özlü olanını ilk defa deneyeceğim bakalım rengi çok hoşuma gittiği için aldım
canım güle güle kullan hepsinimerakla bekliyoruz detayları ve resimleri
Şu sıralar kendimde değişiklikler yapmak istiyorum... Saçlarım uzun; kalıcı dalga mı yaptırsam? Yada kısacık küt mü kestirsem...
İkiside hoşuma gidiyo hiç kısa saç kullanmadım bi yandan kıyamıyorum saçlarıma ama kütde şu ara herkesde görüyorum benim saçlarda düz yakışır mı diye düşünüyorum ...
Kıvırcıkta yine uzun kalacak ama değişiklik olur diye düşünüyorum...
Saçlarım düz olunca hiç uğraşmıyorum öyle duruyo süpürge gibi... Sıkıldım artık hep aynı hep aynı...
canım saçların düz galiba hiç kıyıp kısa kestirme . benim saçlarım da kıvırcık gerçi artık kıvırcık olmuyo dalgalı ama bi hata edip bende kestirmiştim küt . saçlarıma sürekli fön çektirdiğim , düzleştirdiğim için bi sorun olmuyodu ama sıkldm bi süre sonra gına geldi . illa bi değişklik istyorsan aralara balyaj filan attır :) kalıcı dalgadan kastın perma ise hiç bulaşma başta güzel oluyo ama kullanması zor sürekli yıka jölele vigo ile kurut :)
Kızlar dün Cumartesi Günü Sir Ağda Yaptım Ama Küçük Küçük Tüyler Kalmış Onlar Batıkmı Oluyor Söylemiştim Jiletle Alıyordum Daha Önce DahA Sonra Geçermi Düzenli Sir Ağda Yaparsam yardım Edin
canım eğer alınmıyorsa böyle tırağınla çekiştrince kalkıyorsa batıktır. batıksa kortizon kullanmalısın deriyi inceltsin ve batıklar çıksın diye. nerisona c krem veriyor doktorlar geneldr :) bunun ağda yada jiletle ilgisi yok ben hep ağdayla alırım benimdenvar . hatta kıl dönmesi var bacağımda doktora gidicem bende sanırım ufacık bi operasyon uyglncak :)
Peki Bunun İçin Hangi Bölüme Gitmeliyim Canım ? Ayrıca Çok Geçmiş Olsun
Sadece Birazcık Küçücük Tüyler Var Sert Ama Uzaktan Fark Edilmiyor Anca Elleyince Biraz Fark Ediliyor Genelde Hep Jilet Kullanırdım Cumertyesi İlkez Sir Ağda Yaptım
Senin aldiklarin da hayirli olsun canim bakiyorum da tatil alisverisleri yapiliyorsen biliyosundr ama ben gene de uyarayim bi ogle saatlernde guneste durma ne kadar gunes korycu kullansan da fayda etmyo . Benim annem hep guneslenrdi bronz olaym dye bizde zorla gunes kremi surdurrdk smdi pisman ben denize girmem artik diyo sirti hep gunes lekesi oldu . Krem alicam bi doktora gideyim de dedi
Şu sıralar kendimde değişiklikler yapmak istiyorum... Saçlarım uzun; kalıcı dalga mı yaptırsam? Yada kısacık küt mü kestirsem...
İkiside hoşuma gidiyo hiç kısa saç kullanmadım bi yandan kıyamıyorum saçlarıma ama kütde şu ara herkesde görüyorum benim saçlarda düz yakışır mı diye düşünüyorum ...
Kıvırcıkta yine uzun kalacak ama değişiklik olur diye düşünüyorum...
Saçlarım düz olunca hiç uğraşmıyorum öyle duruyo süpürge gibi... Sıkıldım artık hep aynı hep aynı...
canımm çok doğru söylüyorsun zaten güneşte durmayı pek düşünmüyorum haşlama olmaya pek niyetim yok .. bir kere o hatayı yaptım 2. dereceden yanık olmuştu vücudum lekeler kaldı kakao ve havuç kremi ikilisi yapıp muhteşem yanmaya kavuşmuştum ama sonucu tekrardan hatırlamak bile istemiyorum
canımm sakın kestirme saçlarını çok değişiklik yaptırmak istiyorsan saçlarına ışıltı attır ara ara kendi saç renginin bi kaç ton açığını bir de şekil verdirdin mi saçlarına kendin bile değişime şaşırırsın o bile çok farkediyor
canansever batık tüyler için ponza taşı diye tabir edilen namı değer topuk taşı beyaz olan cildini hafif ıslatıp o taşı ciledine ileri geri yapıcak şekilde sürtersen eğer o batık tüyler kendiliğinden çıkar bunu tüylerin çıkmaya başladığın da yapmaya başlarsan eğer batık falan oluşmaz cildinde
bu ponza taşı banada mantklı geldi ama bi doktra gideym önce :) kakao havuç yağını annem de kullanıyordu :) ama kokularna bayılıyorum bide hindistan cevizi yağı var onu saç bakımında kullanıyorlar o nasıl güzel bir koku :) bu arada gece yatmadan kremlerimi sürüp yorum yapıcam h2o yu herkes çok beğenyo bende çok merak ediyormmm:)
Hım Önce Doktora Görüneyim Olmazsa Taşı Denerim Canım
cenım sakın öyle düşünme pozitif düşün geçicek bugünler inan bana birazcık sabretmek lazım sivilce tedavisi en geç yanıt veren yöntemlerden biridir.. ilk tedavide sonuç vermmiş olabilir ama inan ki tekrar tedaviye başladığından eskisinden çok daha iyi olcağına inanıyorum... var mı bir gelişme bu arada cildinde ...:26:
canım aslında çok merak ediyorum kullandığın ürünlerini resmini çekseydin keşe düzgün olmasada ekleseydin ya da bazıları netten bulup resmini eklesen çok daha faydalı olur diye düşünüyorum...aslında uygulamalı makyaj fotoları falan olsa süper olur yüz şekline göre teknik olarak anlatabilirsen senin bilgilerinden birşeyler öğrenmek iyi olur=)) ürünlerinin resimlerini bekliyoruzbende aldığım son ürünleri eklicem bakalım
canımmm özletiyorsun kendinii ... bu kadar özletmeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?