Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866

dün aklima koydum zaten. nemlendirici maskeler kullaniyorum arada bir ama cok degil yani belki ayda yada 2 ayda 1 defa.

ekstradan nemlendirmem lazim demek :26: ozaman ben bu hafta iyi bir nemlendirici krem losyon gibi biseyler bakiyim.

şöyle söliyim canım yüzüm karma bir cilt tipinde t bölgesi yağlı daha çok gözeneklerim batmaya başladı artık gözüme kil maskesini toz alıptamı hazırlayım acaba yoksa krem olarakmı vede başka önerebilceğin ürünler varmı canım

Son düzenleme:

kızlar bıoderma kullanan ve kullanmak isteyen arkadaşlar,bıoderma da kampanya baslamıs.ben tmeızleme jelını aldım 200m 15tl :) sepet gıbı birşeyde küçük boy temızleme jelleri(200ml) makyaj cıkarıcı solusyonlar,dudak koruycuları var.5tl 10 tl ve 15 tl arası degısıyor fiyatlar.ayrıca temızleme jelının buyuk boyu da kampanyada.hem de bı alana bı bedava seklınde.kullanan varsa bu markayı ilgilnsin derim

canim neostrata nin baska urununu kullandinmi?? bana kremini tavsiye etmislerdi bende denemeyi dusunuyorum

canim neostrata nin baska urununu kullandinmi?? bana kremini tavsiye etmislerdi bende denemeyi dusunuyorum

canım bir de neostarta nın oil control gel yağ dengeliyici cilt düzelticisini kullanmıştım o zamanlar çok fazla cilt sorunum olduğu için bir etkisini görmemiştim bu ürünün.. sana nasıl bir ürün tavsiye ettiler:26:

Canım kili toz alıp gül suyuyla kendin hazirla derim icersine cesitli yaglar ekleyebilirsin.lavanta yagı ve bugday özü yagı gibi maske nemlendirici özelliginide eklemis olursun ama önce buhar ve dengeleyici bir yıkama jeliyle temizlemen gerek.ekstra istersen sıkılaştırici serum kullanabilirsin uyumadan önce.cilt karma oldugu icin dengede tutmalisin ürünlerinle ve aksatmadan kullan tatlim.t bölgesi yagli o yüzden nemlendiricini yanaklarina yogun elinde kalani t bölgesine söyle bir gec dogru sekli budur uygulamanın.maskeyi haftada bir varsa baska maskelerin dönüsümlü olarak kullan canim.marka ismi vermeyi uygun bulmadigimdan bisey söyleyemiyorum canim ama makyaj malzemelerinde verebilirim konu cilt olunca birebir cildinle haşır neşir olmaliyim yoksa ürün ismi öneremem.umarim yardimci oldum

Naneli-Çikolatalı Dudak Koruyucusu Yapımı

Malzemeler;
1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı
1 çay kaşığı saf badem yağı
1 tatlı kaşığı kakao yağı
3-4 damla saf E vitamini yağı
1-2 saf nane özü damlası
3-4 damla çikolata

Yapılışı;
Tüm malzemeleri ısıya dayanıklı küçük bir kaseye boşaltın ve sıkça karıştırın. Kaseye su gelmemesine dikkat edin ve 3-5 dakika sonra kaseyi sudan çıkarın. Karışım donmadan küçük kapaklı bir kaba boşaltın ve 1-2 saatte soğumasını bekleyin. Çantanızda saklayabilirsiniz fakat çok sıcakta eriyeceğini unutmayın. Evde olduğunuzda buzdolabında muhafaza edin.

kızlarr ev yapımı doğal dudak koruyucusu yapımı ben yapıp denemek istemiyorum sizin içinde belki yararlı olur diye paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…