- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
seve seve dürterim canım bu arada yüzmde bi sorn yok diyp bi çok kişi nemlndrci kullanmz fakat nemlndrci ve güneş kremi düznli kullanlrsa cildin elastikyt kaybnı engeller vee kırışklk oluşmu geckr Amerikanın ünlü dermatlglarndan biri en iyi kırşklk kremi düznli güneş kremi kullanmktr dyo =)aslında yağlı cilt güzel tatlım geç kırışır bide bakarsan ohh değme keyfne =)))) jel kullanabilrsn ama ben şu bi kaç gündür evde olduğum için kardeşmn bebk şampuanyla yıkıyorm ve çok da beğendm bu arada ossion cilt toniği almıştm hemdeeeee 3,5 liraya onu da beğendm mentollu yeşil çaylı =) kaç yaşındasn bu arada =)
yaş 22'ye doğru yol aldı canım.. Güneş kremi hiç kullanmıyorum.. Hep niyet ediyorum alayım diye ama alamadım daha.. Bikaç sayfa öncesine yükledim oriflame yıkama jeli ve toniğini sipariş ettim.. Bakalım onları kullanıcam.. Nemlendirici konusuna gelince tam bi krem hastasıyım özellikle ellerimi sürekli kremlerim iş yerimde bile bi kutu kremim var her elimi yıkadığımda sürüyorum.. Ama yüzüme her ürünü kullanamıyorum ki.. Son olarak avon aldım kullanıyorum ama çok etkisi yok gibi... Cildim çok geç emiyo kremi jel krem üstelik... Doğru ürünü bulamadım bi yüzüm için.. bebe şampuanını bende kullanıyorum canım.. İnanılmaz hoşuma gidiyo bide göz yakmayışına hastayım zaten göz makyajımı da çıkarıyorum..Ama benim cildimi biraz kurutacak bi ürüne ihtiyacım var umarım sipariş ettiklerim işime yarar
Canim bende her urunu glkullanamiyorm ykma jeli ve tonik aldysan oncelgn gunes kremi bile olabilr cildin nasil ona gore krem soylwyeblrm istersen ben de cok zor krem secerm birsuruuuu marka kullandm gorsen .) El krmleri.bende severm hosma gider bi kac tanr de var hatta bu arada umrm aldklrndan memn kalrsn .)
Ooo canim ne guzel yuzun var iste goz alti icn bisey diyemem ben kullanmadm hic ama yuzune guzl bi nemlndrxi gunes kremi alirsan ohhhh mmmmiiiiissss .) Aa yagli olmasi icin kil maskesi oneririm bak ben cok severm etksi de cok var .) Nemlendirici olark yag dengelycler ve parlma karstlri var ayni islevi goren gunes kremleri de var tabi .) ne kadarlk bisey istersn bn bi baknym hemmn .)Cildimde hiç sivilce yok desem yeri... Siyah nokta derdim de yok çok şükür... Tek derdim yağlı olması... Bide yavaş yavaş göz altlarım da halka oluşmaya başladı.. Çünkü ırsi olabilir anneminde öyle... O yüzden göz altı kremi aldım ilk defa ...
Ooo canim ne guzel yuzun var iste goz alti icn bisey diyemem ben kullanmadm hic ama yuzune guzl bi nemlndrxi gunes kremi alirsan ohhhh mmmmiiiiissss .) Aa yagli olmasi icin kil maskesi oneririm bak ben cok severm etksi de cok var .) Nemlendirici olark yag dengelycler ve parlma karstlri var ayni islevi goren gunes kremleri de var tabi .) ne kadarlk bisey istersn bn bi baknym hemmn .)
Ben biraz tutumluyumdur canım.. Çok pahalı bişey almam.. Ona göre bak hemi...
Bakym hemn kizlar guzl uygn gunes kremi ve nemlndrci .)Kızlarrr bana da güneş kremi önerir misinizzzz
Günlük hayatta güneş kremi kullanmak gibi bir adetim
hiç bir zaman olmamıştır o yüzden kremler konusunda cahilimm:44:
Cildim karma, burnumun üzerinde hafif çillerim var. Hem cildi yağlandırıp
parlatmasın, hem de koruyucu olsun çillerimin rengini koyultmasın istiyorum.
Var mı böyle bir kremmmm(çok pahalı olmazsa süper olur )
Bakym hemn kizlar guzl uygn gunes kremi ve nemlndrci .)Kızlarrr bana da güneş kremi önerir misinizzzz
bide şu oksitin kremi bu forumdada okumuştum ama bende tavsiye etmek istiyorum. kızım için vermişti bana dr . ama sonradan bende yüzümde kullnamaya başladım çinko içerikli oldugundan yüz için çok faydalı hem eczanelerde ucuzada bulabilirsiniz. 2 günde bir sürüp 15-20 dk bekletiyorum .bende bugün bunları çektim kızlar..Eki Görüntüle 444056 Eki Görüntüle 444055 Eki Görüntüle 444057 Eki Görüntüle 444058 bunlar tonik ve saç bakım yağım ( argan yağı ) kuaför toptancısından aldım sadece 3,90 liraya. kokusu çok güzel ve saclarıma iyi geliyor . acil bakım olanını aldım saçlarım platin boyalı ve bakıma ihtiyacı vardı .
aa canım o argan yağı ne kiiii =) nasıl bişey ne etkisivar tam markası ne ben gene bi toptancya gidip bişeyler alıcam da ona da bkarm bi =)bende bugün bunları çektim kızlar..Eki Görüntüle 444056 Eki Görüntüle 444055 Eki Görüntüle 444057 Eki Görüntüle 444058 bunlar tonik ve saç bakım yağım ( argan yağı ) kuaför toptancısından aldım sadece 3,90 liraya. kokusu çok güzel ve saclarıma iyi geliyor . acil bakım olanını aldım saçlarım platin boyalı ve bakıma ihtiyacı vardı .
Kızlarrr bana da güneş kremi önerir misinizzzz
kızlarr makyaj yapıyo musunuz bu arada =) fondöten veya pudra her günn sürer misinz =) bu arada baktım ben kendim avene renkli kullanıyorum ama beyazını da beğendim =) o 60 lira ama onun dışındab ben innova kullanmıştım o da suratmda bişey yapmamıştı amaaa yağlı ciltler için parlama karşıtı güneş kremleri de var =) bioderma nın la roche un =) ben 3 markanın ürünlerini de kullandım hala da kullanıyorum memnunum tabi dermokozmetik oldukları için fiyatları malum . roc sürmüştüm yüz için bi kez sürmeme rağmen svlclerm çkmştı fiyatı uygn olan innova tavsiye edebilirm =) aynı zamanda kırşıklık karşıtı=)Ben biraz tutumluyumdur canım.. Çok pahalı bişey almam.. Ona göre bak hemi...
aa canım o argan yağı ne kiiii =) nasıl bişey ne etkisivar tam markası ne ben gene bi toptancya gidip bişeyler alıcam da ona da bkarm bi =)
kızlarr makyaj yapıyo musunuz bu arada =) fondöten veya pudra her günn sürer misinz =)
Fondoten, pudra, allık ve benzeri ürünleri hiç kullanmam canım
O yüzden kapatıcı özelliği olan bi ürün olursa on numara olur
canım o zaman benmkini yada denizinkni önereblrm bide bioderma var . benmki avene renkli , denizzin kii la roche renkli bir de biodermanıın renklisi var 3ü de güzel ürünler =) biodermaya baktım canım hassas karma yağlı ciltler için ultra akışkan mış =)
Teşekkürler şekerimmm yarın hemen bakıcammmm
aa canım o argan yağı ne kiiii =) nasıl bişey ne etkisivar tam markası ne ben gene bi toptancya gidip bişeyler alıcam da ona da bkarm bi =)
cnm argan yağını duymamış olmana şaşırırım hakkaten :) bak biraz nettende bilgi topladım yazıyım bari
Argan yağı yüksek oranda Evitamini ( zeytinyağının 3 katı içermektedir), cilt altı yağı ve Steroller gibi çeşitli bileşikler içermektedir. Ayrıca yüksek oranda Antioksidan özelliği de taşımaktadır
Argan Yağının Cilt İçin Faydaları :
1- Kırışıklıkları azaltarak cildinizin sıklaşmasını sağlar.
2- Sivilce tedavisinde oldukça etkilidir.
3- Cildinizin yumuşamasına yardımcı olur.
4-Güneş(UHV zararlı ışınları), sigara, stres, çevre kirliliğinin olumsuz etkilerini ortadan kaldırarak hücrelerin yenilenmesini sağlayarak cildinizi canlandırır.
5- Ciltteki tahriş ve iltihaplanmayı azaltabilir.
6- Göz altı kırışıklıklarında etkilidir.
7- Hamilelik çatlaklarının önenmesinde faydalıdır.
8- Hem kuru hem de yağlı ciltler için kullanıma uygundur.
Argan Yağının Saç İçin Faydaları
1- Yıpranmış ve donuklaşmış saçlarda parlaklık sağlar.
2- Saç kırıklarının oluşmasını önler.
3- Saçları besler.
Argan Yağının Tırnak İçin Faydaları
1- Kırılgan tırnak yapısını güçlendirir.
Yüz İçin Kullanımı :
Argan yağının daha fazla etki göstermesi için yüzünüze sürmeden önce temizlemeniz şarttır. Temizlemiş olduğunuz yüzünüze sadece birkaç damla uygulamak yeterli olacaktır. Argan Yağı gün içinde ya da gece yatmadan önce yüze uygulanabilir. Parmağınızın ucuna birkaç damla Argan Yağı damlatın ve parmaklarınızı birbirine sürterek yağın biraz ısınmasını sağlayın. Parmaklarınızla tüm yüz bölgenize nazikçe masaj yaparak Argan Yağını yüzünüze uygulayın. Yağ çabucak cildinize nüfuz edecek ve cildinizin canlandığını göreceksiniz.
Saç İçin Kullanımı:
Saçınıza kafa deriniz ıslanacağı kadar Argan Yağı uygulayın. Kafa derinize yavaş hareketlerle masaj yapın. Saçınızı ılık bir havluyla örtün ve 30 dakika boyunca böyle bekleyin.Daha sonra saçınızı yıkayın.
Tırnaklar İçin Kullanımı :
Limonu sıkın ve çıkan suyuna eşit miktarda olacak kadar Argan Yağı koyarak bir karışım elde edin. bu karışımın içinde 15 dakika boyunca parmak uçlarınızı bekletin. Tırnaklarınızın sağlıklı bir biçimde kalması için haftada 1 kere bu karışımı 15 dakika boyunca uygulamanız yeterli olacaktır.
Vücut için Kullanımı:
Argan Yağı masaj içinde son derece uygun bir üründür. Tercihen Duştan sonra temiz vücuda avuç içinde ısıtılarak uygulanması et etkili sonuçları verir. Vücut tarafından kolayca emilmektedir ve diğer yağlarda olduğu gibi yapışkan bir formda değildir, bu nedenle masaj sonrası tekrar duş alınması gerekmemektedir.
biraz uzun oldu ama çok faydalı bi yağ hakkaten. fas ta üetiliyor bir tek. eskiden mısırdaki kadınlar bunla güzelliklerini korurmuş ona göre yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?