Eki Görüntüle 443708
Simdi simdi simdi
Pur blanca, celebre ve wish of love
Celebre haric superler
Eki Görüntüle 443710
Slip into ~ annem severek kullaniyor ben sevmiyorum
Far away ~ acayip agir bunuda sevmiyorum
Eternal magic ~ eh fena degil diyelim oda kokusu olarak kullandim :-D
Incandessence ~ hayatimin parfumu <3
Biten parfum siselerini kiyafetlerin arasina koyuyorum super kokuyorlar o yuzden atmiyorum
Eki Görüntüle 443713
Vaseline, avon rich mousture el kremi ve care aseptine
Eki Görüntüle 443714
Vichy norma derm, amway artistry dengeliyici temizleyici, avon solutions kil maskesi, amway artistry cilt lekelerine karsi etkili jel, nivea sea minerals yuz sabunu
Eki Görüntüle 443715
Avok gunes sonrasi spreyi, spf 50lik, spf30luk gunes kremleri ve avene spf50 yuz kremi
Eki Görüntüle 443716
Avon yuz kremleri. Hic bir ise yaramiyor ama yesil olan sipsevdi gibi kokuyor :-D
Eki Görüntüle 443720
Perceive, aromadisiac, slip into, little black dress, celebre roll onlar
Eki Görüntüle 443721
El kremleri, seftali ve badem ozlu scrub, tuz azaltici losyon
Eki Görüntüle 443722
Nemlendiri yuz kremleri
Eki Görüntüle 443723
Cecile, she, slip into, far away deodorant
Eki Görüntüle 443725
Rosense gul suyu, secret fantasy genellikle oda parfumu olarak kullandim igrenc derecede seker ve meyve kokuyor, listerine ve sensodyne beyazlatici ayrilmaz ikilisi <3 avon matlastirici nemlendirici ve blistex medplus
Eki Görüntüle 443726
Avon nemlendirici sac spreyi, elseve komple onarici bes sivi sac kremi
Eki Görüntüle 443728
Maybelline xxl pro volume, markasi yazmiyor, miskate proff, perfect wear, super curlacious, colortrend seffaf maskara
Eki Görüntüle 443729
Dus jelleri
Eki Görüntüle 443730
Elidor Nemlendiri bakim, elseve komple onariji bes, wella hacim
Eki Görüntüle 443731
Dove koparak dokulmeye karsi sac kremi, ipek normal saclar, komili zeytinyagli, pantene onarici bakim, elidor nemlendirici bakim
Hepsinden memnunum her sefernde farkli kullaniyorum :-D
canım güle güle kullan hepsini avon güneş spreyi 30 faktör olandan memnunmusun
tuz azaltıcı losyon ne işe yarıyor canım :26:
listerine bende kullanıyorum çok seviyorumm yaa
wella hacim bende alıcaktım ama hiç kullanan olmadığı için etrafta memnun kalıp kalmadıklarını soramamıştım tatlım
bende biten parfümlerimi kıyafet dolabıma koyuyorum kokusunu siniyor kıyafetlerime
Eki Görüntüle 443732
Eki Görüntüle 443733
Eki Görüntüle 443734
Eki Görüntüle 443735
Eki Görüntüle 443748
Eki Görüntüle 443749
Ojeler
Eki Görüntüle 443750
Tirnak sacmaliklari falan
Eki Görüntüle 443752
Aseton :-D hepsinin icinde azar azar kaldi sanirim asla deistirmeyecefim tek sey :-D
Eki Görüntüle 443753
Avon dudak parlaticisi, salvolin salyangoz kremi, avon sivilceli cilt kapaticisi, bepanten, arko, dermatixsi ultra jel sivilce izi gecirmek icin ve kajal :-D
Simdilik bu kadar kalem ruj vs seylereusendim karanlikta :-D
Geldim kızlar cevap alamayanlar için pc başındayım yardımcı olmaya devam :)
salyangoz kremi nasıl geliyor cildine canım iyileştirme özelliği olduğunu biliyorum ama hiç denemedim memnunmusun
iyi ki elektrikler kesilmişşgözümüz gönlümüz açıldı bu cicilerlee
canımm hoşgeldin aramıza =) konun gözükmemiştir bence o yüzden kimse sormamıştır. benim cildim beyaz ama bembeyaz değilim buğdaydan açık rengim ama. far sürmekten hoşlanmıyorum çok ağır geliyo bana nasıl göz makyajı yapabilirm =) bu arada saçlarım koyu kumral ama altları biraz daha açık dibim geldi biraz ama boyamama konusunda ısrarcıyım . yüzüm uzun ama öyle çok uzun da değil ay anlataöadım hiç bişeyi sanki =)
canım çok saol ben yüzüme fondoten pudara allık hiç bişey sürmüyrorm =) sadece renkli güneş kremim var o =) eyeliner kullanıyorum ama kahverengi kalemde deniycem yeşil ve şeftali tonları da deniycem arada değişik makyaj yapmak istiyorum benm her gün makyajım aynıdır eyeliner ince azck kalem =) arada da rimel :)) far nasl kullnmylm haff olsn diye :)Canım kusura bakma gözümden kaçmış mesajın :) cildinin alt zemini ya sarımtırak yada şeker pembesi olabilir diye hayal ettim birden :) Canım yüzünün eğer alın yüzünün diğer bölgelerine oranla daha açık yani genişse kullandığın fondötenden bir ton loyu olanıyla saç diplerinden 1 cm olan kısmına rtuş yapmalısın bu çene içinde geçerli.Yüzündeki hangi bölge orantısızsa o bölgeyi koyu renkle arka plana atmalısın üzerine kendi fondötenini sürebilirsin.Allığını elmacık kemiklerine yatay olarak sürmelisin ki bu uzun yüz duruşunu kamufle edicek.Ağır geldiğini düşünüyorsan göz makyajının natural yeşil tonlarını dene şeftali tonlarını dene dene aslında yanlış oldu biraz bu tonları seçmelisin.Eyeliner de olmuyor diyorsan kahverengi kalemle eyeliner gibi bir görüntü yapabilirsin bu çok daha doğal durur sende ki saçlar koyu kumral tam isabet olur.Yüzün uzunsa ne yapmalı kaşları çok kavisli yapmamalı.Umarım faydam olur.
aa naasıl yani canm güzel mydi etki ediyo muydu =)Sivilceler varken kullaniyrdum kurutuyordu ama yenileme izlere falan hic biriseyaramadi
Bir daha kesildiginde ne bulurum acaba :-D
tatlııımmmmmm kremle aran nasıll nasıl oldu yüzün =)Aslında benim de kaşlarım şekilli gibi alt kısmı kendim toparlayabiliyorum da üste hiç dokunmadım
Çok da değiller aslında.
Ben de ince sevmiyorum, acaba aldırsam mı dedim ama o görüntü ihtimalinden de çekiniyorum.
Evet o kremi de sadece o bölgeye sürmek mantıklı ancak o kadar çok lekemvar ki mor mor, tüm yüze uygulamak zorunda kalabilirim
Cok aciyor falan filan diye birsey yok dene sadece biraz cesaret
Bana hep agdayi bosver zor cok acitiyor falanepilator kullan dediler
Epilatoru sanirim yalnizca bir kez kullandim sesinden daha cok korkuyorum :-D
Benim saclar gur bakalim ne kadar kullanisl olacak
epiletör Alerji Yapıyor Bana Ses Seni Korkutmasın Acıtmıyor Benide Korkuturdu Alışınca Gıdıklıyormuş HGibi alıyor ama Tam Almıyor bide
Sir ağdaya Başlıyacağım Regl Bitsin HeleDediğim Gibi Veet Ağda Bandı alıcam Özel bölgeler İçinde Evde Yaparım bir Şekilde
şanşlısın Canım Gür Saçlar Benimki Gürdü ama Dökülünce Baya Gitti
Canım Peki Ağda hücre Yeniliyomu Cildimde yani Bacakta Hafif Çok Haif Lekeler Var 2 Veya 3 Tene Jilettin Eseri Geçermi Onlar Zamanla ?????
eczanelerde ve kozmetikçilerde büyük kozmetikçilerde var canım=) ben bacaklarıma almayı düşündüm ama az diye almamıştm ama tüm vücda uyglnablyo dye alcam artk =)
kızlarr ben geldim cilt bakımından ve acayipp sinirliyim resmen burumdan soluyorum :95: :88:daha ne kadar kızgın surat varsa hepsini koyabailrdim kızlar o derece yani.
Ertesi gune kurutuyor ve cok guzel nemlendiriyorducanım çok saol ben yüzüme fondoten pudara allık hiç bişey sürmüyrorm =) sadece renkli güneş kremim var o =) eyeliner kullanıyorum ama kahverengi kalemde deniycem yeşil ve şeftali tonları da deniycem arada değişik makyaj yapmak istiyorum benm her gün makyajım aynıdır eyeliner ince azck kalem =) arada da rimel :)) far nasl kullnmylm haff olsn diye :)
aa naasıl yani canm güzel mydi etki ediyo muydu =)
tatlııımmmmmm kremle aran nasıll nasıl oldu yüzün =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?