Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866

Simdi simdi simdi
Pur blanca, celebre ve wish of love
Celebre haric superler

Slip into ~ annem severek kullaniyor ben sevmiyorum
Far away ~ acayip agir bunuda sevmiyorum
Eternal magic ~ eh fena degil diyelim oda kokusu olarak kullandim :-D
Incandessence ~ hayatimin parfumu <3
Biten parfum siselerini kiyafetlerin arasina koyuyorum super kokuyorlar o yuzden atmiyorum

Vaseline, avon rich mousture el kremi ve care aseptine

Vichy norma derm, amway artistry dengeliyici temizleyici, avon solutions kil maskesi, amway artistry cilt lekelerine karsi etkili jel, nivea sea minerals yuz sabunu

Avok gunes sonrasi spreyi, spf 50lik, spf30luk gunes kremleri ve avene spf50 yuz kremi

Avon yuz kremleri. Hic bir ise yaramiyor ama yesil olan sipsevdi gibi kokuyor :-D

Perceive, aromadisiac, slip into, little black dress, celebre roll onlar

El kremleri, seftali ve badem ozlu scrub, tuz azaltici losyon

Nemlendiri yuz kremleri

Cecile, she, slip into, far away deodorant

Rosense gul suyu, secret fantasy genellikle oda parfumu olarak kullandim igrenc derecede seker ve meyve kokuyor, listerine ve sensodyne beyazlatici ayrilmaz ikilisi <3 avon matlastirici nemlendirici ve blistex medplus

Avon nemlendirici sac spreyi, elseve komple onarici bes sivi sac kremi

Maybelline xxl pro volume, markasi yazmiyor, miskate proff, perfect wear, super curlacious, colortrend seffaf maskara

Dus jelleri

Elidor Nemlendiri bakim, elseve komple onariji bes, wella hacim

Dove koparak dokulmeye karsi sac kremi, ipek normal saclar, komili zeytinyagli, pantene onarici bakim, elidor nemlendirici bakim
Hepsinden memnunum her sefernde farkli kullaniyorum :-D

canım güle güle kullan hepsini avon güneş spreyi 30 faktör olandan memnunmusun

tuz azaltıcı losyon ne işe yarıyor canım :26:

listerine bende kullanıyorum çok seviyorumm yaa

wella hacim bende alıcaktım ama hiç kullanan olmadığı için etrafta memnun kalıp kalmadıklarını soramamıştım tatlım

Ojeler

Tirnak sacmaliklari falan

Aseton :-D hepsinin icinde azar azar kaldi sanirim asla deistirmeyecefim tek sey :-D

Avon dudak parlaticisi, salvolin salyangoz kremi, avon sivilceli cilt kapaticisi, bepanten, arko, dermatixsi ultra jel sivilce izi gecirmek icin ve kajal :-D

Simdilik bu kadar kalem ruj vs seylereusendim karanlikta :-D

Eklentiler

• $~2374.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 102

Otuz faktorlerin biri seffaf sprey biri krem seklindeydi krem seklinde olan cok daha iyiydi
Tuz degil tuy yazacaktim klavyede harflerde yakin degil ama :-D
Ben cok memnun kalmadim ya. Icinde krem yok seffaf o yuzden ilk gordugumde sok olmustum iki tane aldim birde

salyangoz kremi nasıl geliyor cildine canım iyileştirme özelliği olduğunu biliyorum ama hiç denemedim memnunmusun

iyi ki elektrikler kesilmişş gözümüz gönlümüz açıldı bu cicilerlee

salyangoz kremi nasıl geliyor cildine canım iyileştirme özelliği olduğunu biliyorum ama hiç denemedim memnunmusun

iyi ki elektrikler kesilmişş gözümüz gönlümüz açıldı bu cicilerlee

Sivilceler varken kullaniyrdum kurutuyordu ama yenileme izlere falan hic biriseyaramadi
Bir daha kesildiginde ne bulurum acaba :-D

Canım kusura bakma gözümden kaçmış mesajın :) cildinin alt zemini ya sarımtırak yada şeker pembesi olabilir diye hayal ettim birden :) Canım yüzünün eğer alın yüzünün diğer bölgelerine oranla daha açık yani genişse kullandığın fondötenden bir ton loyu olanıyla saç diplerinden 1 cm olan kısmına rtuş yapmalısın bu çene içinde geçerli.Yüzündeki hangi bölge orantısızsa o bölgeyi koyu renkle arka plana atmalısın üzerine kendi fondötenini sürebilirsin.Allığını elmacık kemiklerine yatay olarak sürmelisin ki bu uzun yüz duruşunu kamufle edicek.Ağır geldiğini düşünüyorsan göz makyajının natural yeşil tonlarını dene şeftali tonlarını dene dene aslında yanlış oldu biraz bu tonları seçmelisin.Eyeliner de olmuyor diyorsan kahverengi kalemle eyeliner gibi bir görüntü yapabilirsin bu çok daha doğal durur sende ki saçlar koyu kumral tam isabet olur.Yüzün uzunsa ne yapmalı kaşları çok kavisli yapmamalı.Umarım faydam olur.

Kızlar ben kullanmadığım ürünler hakkında pek fazla yorum yapma yada onaylama taraftarı değilim her cildin farklı ihtiyaçları vardır kimi ürün iyi yada kötü gelir v.s geçen maybelline markasını denemek istedim bir makyöz olarak tanrım korkunçtu fondöteni keza mac markasını denedim olabilir evet ama max factor daha iyi diyebilirim kesinlikle.Maybelline fondöten yapamıyor tabi bu benim kanaatim.

kızlarr ben geldim cilt bakımından ve acayipp sinirliyim resmen burumdan soluyorum :95: :88: daha ne kadar kızgın surat varsa hepsini koyabailrdim kızlar o derece yani.

canım çok saol ben yüzüme fondoten pudara allık hiç bişey sürmüyrorm =) sadece renkli güneş kremim var o =) eyeliner kullanıyorum ama kahverengi kalemde deniycem yeşil ve şeftali tonları da deniycem arada değişik makyaj yapmak istiyorum benm her gün makyajım aynıdır eyeliner ince azck kalem =) arada da rimel :)) far nasl kullnmylm haff olsn diye :)

Sivilceler varken kullaniyrdum kurutuyordu ama yenileme izlere falan hic biriseyaramadi
Bir daha kesildiginde ne bulurum acaba :-D
aa naasıl yani canm güzel mydi etki ediyo muydu =)

tatlııımmmmmm kremle aran nasıll nasıl oldu yüzün =)

Son düzenleme:
Bugün oriflameden sipariş verdim bu ürünleri kızlar...
İlk defa göz altı kremi kullanıcam...

Yüz yıkama jeli ve beraberinde toniğini aldım...

Ve son alarak renkli nemlendirici istiyodum onuda sipariş ettim..

epiletör Alerji Yapıyor Bana Ses Seni Korkutmasın Acıtmıyor Benide Korkuturdu Alışınca Gıdıklıyormuş HGibi alıyor ama Tam Almıyor bide

Sir ağdaya Başlıyacağım Regl Bitsin Hele Dediğim Gibi Veet Ağda Bandı alıcam Özel bölgeler İçinde Evde Yaparım bir Şekilde

şanşlısın Canım Gür Saçlar Benimki Gürdü ama Dökülünce Baya Gitti

Canım Peki Ağda hücre Yeniliyomu Cildimde yani Bacakta Hafif Çok Haif Lekeler Var 2 Veya 3 Tene Jilettin Eseri Geçermi Onlar Zamanla ?????

Jilet izi gecmez ya ama dermatixsi ultra jel diye birsey var doktor sivilce izleri icin verdi bilegimi bardakla kesmistim onada suruyorum kirmiziligi falan bayagi gitti rengi acildi geciyor yavas yavas zaten kesik izleri ameliyat izleri icin falanmis ondan alip surebilirsin mercimek kadari butun yuzume yetiyor

eczanelerde ve kozmetikçilerde büyük kozmetikçilerde var canım=) ben bacaklarıma almayı düşündüm ama az diye almamıştm ama tüm vücda uyglnablyo dye alcam artk =)

Bencede Alalım Şimdiden Azlatlmaya Başlayalımda Sonraları Rahat Edelim dimi

Bu sende Ben Bakımlı Olmaya Başladım kokoş Olmazsam İyidir :)

Ertesi gune kurutuyor ve cok guzel nemlendiriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…