Bsragzdecim nasıl sinir etmişler seni öyle.
Yaptıkları gerçekten çok saygısızca, önce umursamaz tavırlar, saygısız sözler,
şikayeti, eleştiriyi duyunca da hemen özür ve telafi temennileri....Hiç hoş değil.
Sanki bedava yapıyorlar ve sanki biz hiçbir şey bilmiyoruz.
Ay sinirlendim ben de burda.
Boşver onlar prestijlerini kaybettiler...
Başka yerlere yaptırırsın artık.
Ben de yüzüme yağ süremiyorum, lekeler için kantaron yağı sürmüştüm bir süre sonra kocaman sivilceler çıkmıştı.
Günaydin guzelliklerr
Valla oyle canim cok sinirlendirdiler beni .) Bende yag suremiyorum o yuzden sinir oluyorm .) Denizin dedigi gibi patlamaya hazir bomba bizim yuzumuz en iyisi kremler .)
Kizlar disardan aldgmz argan yagina guvenemiyebilirm ben ama doa benim icin ayri hic suphem olmaz gerck mi segl.mi diye .)
Internette kuafor malzemeleri satan yer var evet ordan alabilirz ve eminounde de var kuafor malzmleri satan yerler fiytlari da uygun hem .)
DenizzCim sende annenin kremlerini cek.bakalim annemiz icin .) Ordakiler bi garipler valla ya annemle gidicez o zaman gorusuruz ordakilerle ama herkes gorsun nasil oldugunu bence ... Zaten elle sktiklarni bilsem gitmezdim onu evde bende yaparim buhara tutup yuzumu demi ama .)
Günaydin guzelliklerr
Blog degilde website tarzi birsey dusunurseniz ben abime yaptiririm
Abim webmaster ve suan sadece kpssye calisiyor yapar sanirim
Dun dagdan minicik minicik cilekler geldi ezip yuzumemi sursem bende
dior'u unutmuşsun
iyiyiz canımm sen nasılsınnkizlaaar merhaba nasilsiniz???
bende dün selülitlere karsi kahveye basladim
tabii canım bizim yaptıklarımız demek ki onların bakımlarından daha iyiymişşşen kısa zamanda çekicem canım o da doğal şeylere düşkün kayısı kremi falan ne bilim hatta evdeki meyvelerden kendine maske yapar doğal maşallahı var ama ablam sanıyolar yan yana olunca aslında ben blog açmayı da düşünüyorum ama tek başıma değil kızlar ne derseniz bir de blog mu açsak
tünayyydınnnnn canımmm
Kod:
Caniiimm valla bende uzuuunn zamandir dusunuyordum bunu ama tek basima altindan kalkamam diyordum .)
Kızlar Sir Ağda Tüyleri Azaltıyormu ?
canım bende düşünüyorum aynen tek başıma üstesinden gelemem diye düşündüm ismi ne olucak nasıl konular yer alıcak falan düşünüyordum hep ama hayata geçiremedim.. sanırım bu düşünce hayata geçicek gibi bizim burdaki kızlarla birlikte olsak güzel bişiler çıkar diye düşünüyorum ortaya
canım sir ağda azaltıyor hemde geç çıkmasını sağlıyor tabii kıl kökleriylede alakalı bir durum bu ama kesinlikle jilet tüy dökücü önermem
canım bende düşünüyorum aynen tek başıma üstesinden gelemem diye düşündüm ismi ne olucak nasıl konular yer alıcak falan düşünüyordum hep ama hayata geçiremedim.. sanırım bu düşünce hayata geçicek gibi bizim burdaki kızlarla birlikte olsak güzel bişiler çıkar diye düşünüyorum ortaya
canım sir ağda azaltıyor hemde geç çıkmasını sağlıyor tabii kıl kökleriylede alakalı bir durum bu ama kesinlikle jilet tüy dökücü önermem
Ben geldimmm
Bugu otobuste yanima bir kadin oturdu guzellige bayagi para harciyor sanirim once ojelerimi sordu cok guzek surmussun ben guzel suremiyorum dedi gosterdi hakikaten surememis :-D
Sonrada saclarimin rengini sordu hangisiyle boyuyorsun dedi kendi sacim dedim sasirdi hayran kaldim dedi :-D
Sonra inerken kadina bakiyorum kendime bakiyorum cirkinlerinde begenilecek seyi oluyormus dedim :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?