Canim ben yanls anlttm sana kendimi bilmez olur muyum bende de var .) Bi kac marka hatta markasni sormstm .)
bışa yazdım desene :) neyse dierlerine bi faydası olur belki . Passionata profesionel system diye geçiyo .
Memnun musun peki canim o markadan fiyati cok uygun cunku normalnda argan yagi cok ucuz bisey degl .) Bende alaym bi fiyati ucuzms bisey kaybetmem .)
bende şaşırdım o fiyata çünükü aynısını ben normalde dışardan alıyorum 49 liraya almıştım en son . ama hiç bi fark yok ambalaj filan aynı nedne ucuz dedim elimizdeki ürünleri btiriyoruz dediler.. bide yerini bulmak lazım çok farkediyor fiyatlar
haklısın . ben de bazen arkadaşlara burdan alıp kargo yapıyorum. tabi onlara ne iyi gelir ezberledim artık . bazen böyle ucuza bişiyler buldugumda alıp herkese yollamak geçiyo içimdende tabi çok isterim herkesn herşeye daha kolay ulaşmasını .. neyse cnm ben kaçar size de iyi geceler
canım yaptılar yaptılar da benim randavu aldığım uzman yapmadı . ayrıca buhar tuttular makina bitti 10 dakika geçti anca bi uzman gelebildi neyse siyah nokta işlemi bitti tonik sürdüler mase yaptılar maske kuruyunca gelcem dedi . güzellik uzmanı odadan çıktı 16.14 de bende hemen arkadaşıma mesaj çektim ben buluşcaz diye mesajlaştık 10 dakka geçti maske kurumuştu 25 geçe tamamen suratımda baktım anladım yani aptal değilim kuruduğunu anladım . neyse bekledim konuşmaları geliyo dışrdan yan tarafa başka müşteri geldi onla ilgilendi. en sonunda aşağıda erkek arkadaşım bekliyodu onu aradım 3, kata çık kimse gelmiyo yarım saat oldu birin bul getir dedim . o da çıktı buldu birini duyuyorm içerden konuşmaları bakar mısınz kaç dakikadır kız arkadaşım içerde bekliyo dedi kadında ters ters 20 dkka da kuruyo zaten diye agresif cevap verdi bana geldi bu yaptığınız hiç hoş olmadı . siz içeride en fazla 20 dakikadır bekliyosunuz dedi iyce sinirlendim yalan mı söylüyorum be telefonum kayıtları var dedim gösterdim de . başka uzman geldi bakın maske zaten 20-25 dakikada kuruyo dedi bende aptal mıyım ben kuruduğunu anlamycak kadar 10 dakkada kurudu dedim yaz olduğu için dedi madem yaz olduğu için çabuk kuruyo sizde bunu biliyosunz beni burda boşuna mı bekletyosnz dedim. işte biz bugn 2 kişiyiz yoğunz o yüzden oldu dediler o zaman ona göre randvu verin dedim . çıktım erkek arkadaşm kapıda ters konuşan bayann adını istedi neden istyosnz dedi ukala ukala erkek arkadaşm da siz ne kadar terbiyessznz nasl konuşysnz adınızı söyler misinz dedik zorla söyledi . bz epilsyn katına innce ordaki bayanlardan biri aşağı inp anltmş herşyi biz müdrle görüşmk istyrz dynce yok burda dediler. bizde kızdk ben dedm zaten sizin arkadaşnz kim oluyo da bana yaptğnz hoş olmadı diyebiliyo ona mı kaldı bnm davrnşmı sorglmak dedim tartıştık çıktık. hala maske 20 dkkada kuruyo diyolar diyorm ki kurudu maskem anlamyck mıym ben aptlm mym dyorm . kızdm valla çok kızdm başta enayi yerne koydlar beklettiler, sonra yalancı yerine koyuyolardı işte bu kadar zaman geçmedi filan diyip. en sonunda dedim kadınlar kulubü diye bi site var biliyo musnz dedim evet dedi biri ben orda üyeym ve burda yaşadklarmı arkdşlrmla paylacm emn olblrsnz dedim öyle diyince bidhki sefere söz telafi edicz dediler bidhada gelmem cilt bakıma dedim ben .
Bakym hemn kizlar guzl uygn gunes kremi ve nemlndrci .)
Denzzzzz nerdesn tatlm senn icin soru sordm bgn cilt bakmyla ilgli ama iyki onceden sormsm valla snra karsklk olnca .)
Kızlarrr bana da güneş kremi önerir misinizzzz
Günlük hayatta güneş kremi kullanmak gibi bir adetim
hiç bir zaman olmamıştır o yüzden kremler konusunda cahilimm:44:
Cildim karma, burnumun üzerinde hafif çillerim var. Hem cildi yağlandırıp
parlatmasın, hem de koruyucu olsun çillerimin rengini koyultmasın istiyorum.
Var mı böyle bir kremmmm(çok pahalı olmazsa süper olur )
bende bugün bunları çektim kızlar..Eki Görüntüle 444056 Eki Görüntüle 444055 Eki Görüntüle 444057 Eki Görüntüle 444058 bunlar tonik ve saç bakım yağım ( argan yağı ) kuaför toptancısından aldım sadece 3,90 liraya. kokusu çok güzel ve saclarıma iyi geliyor . acil bakım olanını aldım saçlarım platin boyalı ve bakıma ihtiyacı vardı .
canım çok saol ben yüzüme fondoten pudara allık hiç bişey sürmüyrorm =) sadece renkli güneş kremim var o =) eyeliner kullanıyorum ama kahverengi kalemde deniycem yeşil ve şeftali tonları da deniycem arada değişik makyaj yapmak istiyorum benm her gün makyajım aynıdır eyeliner ince azck kalem =) arada da rimel :)) far nasl kullnmylm haff olsn diye :)
Canım şeftali tonunu ister yanlız başına kullan farklı bişey olsun istersen önce şeftali tonuyla başla hafif gölgelendirme için yeşil tonuyla devam et yanlız koyu renkler olmasın hatta yeşil tonun biraz simli olabilir gölgen sonra alt kirpik diplerine bu yeşille ince bir far uygulaması yap kalem yada eyeliner kullanma.Hafif bir simli bej kahverengi kalem de olabilir yanlız kaleminide hafif tutucaksın.NaturalAçık tatlı bir gri tonu mat eyeliner kullanabilirsin eyeliner kendini çok ortaya atmasın diye çok az farla üzerinden şöyle bir geç daha hoş durucak.Alt kirpik diplerinede kullandığın grinin bir ton koyusuyla uygulama yapabilirsin.V.S V.S
canim bilyorm d.... Hanimi ama bi bey var muduru onla konsmak iatedik yok dediler . Bu mevsimde yapilmzms yaz sonumda uygunms gunes hassaslastirirmis. Ama zaten yapttrma siyah noktalari elle skiyolr yeni yontem. vat bilmyrm grdn mu minnack hortm var suprge gibi onla crkiyolar. dun artik nasil sktiysa kadn cenemn alti morarms bildgn iyki gozkn bi yer degl..bende hastanede yaptrmyi dusnyrm antalyada bundan aonra doktorun .da var orda daha iyi .)
Valla oyle canim mavi sular var ya forumdan bi arkadasa 50 liraya satmslar ayip valla anneme dedim ben gotur ben bumu kullanmadm kizim bana almis de dedim .) Bide hem annemn mustersi hemde annem kuafore oraya gidiyi surkli yuzyuzeler .) bu arada bende yagli seyleri yuzume surmeye korkuyorum valla canim en iyisi o konuda bizim kremlee bence zor bi yuzumz var ama sac uclarima suruyorm o cok guzl yikamana bile gerk kalmyo sacni yagli durmyo cnku .)
Bsragzdecim nasıl sinir etmişler seni öyle.
Yaptıkları gerçekten çok saygısızca, önce umursamaz tavırlar, saygısız sözler,
şikayeti, eleştiriyi duyunca da hemen özür ve telafi temennileri....Hiç hoş değil.
Sanki bedava yapıyorlar ve sanki biz hiçbir şey bilmiyoruz.
Ay sinirlendim ben de burda.
Boşver onlar prestijlerini kaybettiler...
Başka yerlere yaptırırsın artık.
Ben de yüzüme yağ süremiyorum, lekeler için kantaron yağı sürmüştüm bir süre sonra kocaman sivilceler çıkmıştı.
şu kuaförlere sinir olmaya başladım yaaa .. fiyata bakarmısın 3.90 tl kuaförden almaya kalksan 50 tl der bana 80 tl demişti ml olarak 100 ml varmıydı pek dikkat etmedim ama bizde argan yağını 35 tl ye almıştık sadece saç için değil ama genel olarak kullanabiliyor .. sırf saç için kullanılanlar var demişti annem yüzü için istediğinden onu almamıştık... aslında bir ara annemin kremlerini çekip topiğe koysam iyi olur orta yaş grubu için kendisi cilt kremleri hastası olduğu için
Kızlar yanlış mi anladım argan yağından mi bahsediyorsunuz. Forum da doa kozmetik diye konu var. Biz internetden doa dan alıyoruz cok ucuz. Ben iki yüz ml aldim şimdiye kadar.
arkadaşlar benim çok yakın bi kuaför arkadaşım var . kendimde muhasebe işleriyle ilgilendiğim için iyi kötü maliyetleri biliyorum ve hakkaten abartı fiyatlara satıyorlar. kime ne kadara yutturursa satıyolar işte. ben bursada kuaför market diye bi yerden yapiyorum alışverişimi . istanbul/pendikteyim ama her gidişimde alıyorum . kocaman besleyici saç spreyleri aldım 7,90 dan mükemmel taraklar saç boyaları aldım. hepsi çok kaliteli ama aynılarını kuaförden al bak kaç lira diyolar.. tabi onlarda ekmek yiycek bu işten ama hakkıyla satsınlar fahiş fiyatlar olunca kazıklanma duygusu işin içine girdimi yedirtmem ben o ekmeği :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?