Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
Anlıcan elinin altında bulunması gereken en önemli malzemelerden biri bence. çünkü herşeyde kullanabiliyorsun ben yüüzmde saçımda nadirende olsa ( erken bitmesin diye ) vücudumda kullanıyorum. Maşallahım var :) öyle pek bi sıkıntım yok . kokusuda çok güzel . eşim saçıma sürdüğümde dibimden ayrılmıyor. parfümden cok sevdi :) bide saça istedigim zaman uyguluyorum çünkü saç çok güzel emiyor ve yıkama gerektirmiyor . ben her gün azar azar saçıma sürüyorum . bazende badem yağı sinamekiyle karıştırıp kür yapıyorum saçımda bekletiyorum . kürü 10 günde bir filan yapıyorum. saçlarım benim durumumda olnalara göre çok iyi ( kemoterapi alıyorum ona rağmen düşün yani ). bence elini altında bi tane bulunsun canım ..

Memnun musun peki canim o markadan fiyati cok uygun cunku normalnda argan yagi cok ucuz bisey degl .) Bende alaym bi fiyati ucuzms bisey kaybetmem .)

bende şaşırdım o fiyata çünükü aynısını ben normalde dışardan alıyorum 49 liraya almıştım en son . ama hiç bi fark yok ambalaj filan aynı nedne ucuz dedim elimizdeki ürünleri btiriyoruz dediler.. bide yerini bulmak lazım çok farkediyor fiyatlar

Vlla bazi yerler pahali satyo canim. Anneme kendi mustersi satms 40 liraya morfose atgan yagi ben 18e aldim ayip yani ya . bu hafta kuafor malzmai satan bi yere daha gidicm biseyler alp depolycm antalyada cok cok pahali fark ediyo o yizden burfan alcam senn markana da bakym ondan da alirm iyi olduu ogrendgm cok saol .)

haklısın . ben de bazen arkadaşlara burdan alıp kargo yapıyorum. tabi onlara ne iyi gelir ezberledim artık . bazen böyle ucuza bişiyler buldugumda alıp herkese yollamak geçiyo içimdende tabi çok isterim herkesn herşeye daha kolay ulaşmasını .. neyse cnm ben kaçar size de iyi geceler

Iyi geceler canim bu arada gecmis olsun cok .)

Kızlar yanlış mi anladım argan yağından mi bahsediyorsunuz. Forum da doa kozmetik diye konu var. Biz internetden doa dan alıyoruz cok ucuz. Ben iki yüz ml aldim şimdiye kadar.

canım sana birşey söyliyim mi bende oraya her lazere gittiğimde tartışıyorum en sonunda dedim siz kişiye göre mi muamele yapıyorsunuz diğerlerine yapıyorsunuzda bana neden böyle söylüyorsunuz diye kızdım o da tetikleme yapar dedi hayır dedim diodda yapmıyor biliyorum ben öyle istiyorum yapıcaksınız mesuliyet bana ait diye ... gidip sinirlenip sinirlenip geliyorum her zaman aynı kişiye denk gelsem orda anlaştığım bi bayan var ama başkalarına denk gelince uyuzluk yapabiliyolar sanki bedava yapıyolar
o yüzden birazda tuzla dakini merak ettim... bana kalırsa en iyi yer göztepe medikal park ben çok memnun kalıyordum her gittiğimde .. galiba en iyisi hastane ortamında yaptırmak...

Bakym hemn kizlar guzl uygn gunes kremi ve nemlndrci .)

Denzzzzz nerdesn tatlm senn icin soru sordm bgn cilt bakmyla ilgli ama iyki onceden sormsm valla snra karsklk olnca .)

canımmm burdayımm dün kardeşim üniden gelince pc yi esir aldı cepten pek takip edemedim detaylı cevap veremiyorum diye ne dediler kuzum gerçi ben artık orayı düşünmüyorum bu olanlardan sonra

orda d... hanım var keşke onun yanına çıksaydın çok iyi bir bayan orda yönetici kısmında yardımcı olurdu sana çok ilgili...

canım güneş kreminide cilt yapına uygun seç derim renklilerde avene var la roch un var benim kullandığım ben memnunum seviyorum fiyatı 50 tl mi neydi

bir de argan yağı kremi var yüz için tester olarak vermişti aktar bize argan yağı alırken ama hiç test etmedim nasıl birşey diyee

kızlar korkuyorum ben ben yüzüme yağ sürmeye birşey olucak diye sorun çıkarıcak bana diye hiç cesaret edip yüzüme süremiyorum

şu kuaförlere sinir olmaya başladım yaaa .. fiyata bakarmısın 3.90 tl kuaförden almaya kalksan 50 tl der bana 80 tl demişti ml olarak 100 ml varmıydı pek dikkat etmedim ama bizde argan yağını 35 tl ye almıştık sadece saç için değil ama genel olarak kullanabiliyor .. sırf saç için kullanılanlar var demişti annem yüzü için istediğinden onu almamıştık... aslında bir ara annemin kremlerini çekip topiğe koysam iyi olur orta yaş grubu için kendisi cilt kremleri hastası olduğu için

canim bilyorm d.... Hanimi ama bi bey var muduru onla konsmak iatedik yok dediler . Bu mevsimde yapilmzms yaz sonumda uygunms gunes hassaslastirirmis. Ama zaten yapttrma siyah noktalari elle skiyolr yeni yontem. vat bilmyrm grdn mu minnack hortm var suprge gibi onla crkiyolar. dun artik nasil sktiysa kadn cenemn alti morarms bildgn iyki gozkn bi yer degl..bende hastanede yaptrmyi dusnyrm antalyada bundan aonra doktorun .da var orda daha iyi .)
Valla oyle canim mavi sular var ya forumdan bi arkadasa 50 liraya satmslar ayip valla anneme dedim ben gotur ben bumu kullanmadm kizim bana almis de dedim .) Bide hem annemn mustersi hemde annem kuafore oraya gidiyi surkli yuzyuzeler .) bu arada bende yagli seyleri yuzume surmeye korkuyorum valla canim en iyisi o konuda bizim kremlee bence zor bi yuzumz var ama sac uclarima suruyorm o cok guzl yikamana bile gerk kalmyo sacni yagli durmyo cnku .)

Bsragzdecim nasıl sinir etmişler seni öyle.
Yaptıkları gerçekten çok saygısızca, önce umursamaz tavırlar, saygısız sözler,
şikayeti, eleştiriyi duyunca da hemen özür ve telafi temennileri....Hiç hoş değil.
Sanki bedava yapıyorlar ve sanki biz hiçbir şey bilmiyoruz.
Ay sinirlendim ben de burda.
Boşver onlar prestijlerini kaybettiler...
Başka yerlere yaptırırsın artık.

Ben de yüzüme yağ süremiyorum, lekeler için kantaron yağı sürmüştüm bir süre sonra kocaman sivilceler çıkmıştı.

Son düzenleme:

ben varyaa bi keresinde o kadar sinirlenmiştim ki rüyamda bile tartışmıştım onlarla o kadar sinir olmuşum düşün müşteri ne istiyorsa onu yapmak zorundalar tabii uygun düşmüyorsa olmaz ama standart neyse herkese aynı olmalı evet elle sıkma diye bir yöntem mi kalmış ki onu uyguluyolar çok saçmaaa sorduğun için çok teşekkür ederim tatlım

kızlar bizim için en iyisi kremler ben bizim ciltleri patlamaya hazır bir bomba gibi düşünüyorum çünküü

arkadaşlar benim çok yakın bi kuaför arkadaşım var . kendimde muhasebe işleriyle ilgilendiğim için iyi kötü maliyetleri biliyorum ve hakkaten abartı fiyatlara satıyorlar. kime ne kadara yutturursa satıyolar işte. ben bursada kuaför market diye bi yerden yapiyorum alışverişimi . istanbul/pendikteyim ama her gidişimde alıyorum . kocaman besleyici saç spreyleri aldım 7,90 dan mükemmel taraklar saç boyaları aldım. hepsi çok kaliteli ama aynılarını kuaförden al bak kaç lira diyolar.. tabi onlarda ekmek yiycek bu işten ama hakkıyla satsınlar fahiş fiyatlar olunca kazıklanma duygusu işin içine girdimi yedirtmem ben o ekmeği :)

Kızlar yanlış mi anladım argan yağından mi bahsediyorsunuz. Forum da doa kozmetik diye konu var. Biz internetden doa dan alıyoruz cok ucuz. Ben iki yüz ml aldim şimdiye kadar.

evet argan yağı . dediğin siteden baktım şimdi bende fiyatlara 100 ml 35 tl ye filan geliyo bendekide 100 ml ama toptancıdan alınca fiyata bak 3,90 dan aldım hadi indirim vardı ama zaten normal satışıda 100 ml nin 7,90 . yani yinede sitedeki pahalıya geliyo. Tabi bide bu yağlar türkiyede üretilmiyor. Sadece fas tan gelenler gerçek argan yağı. çok ucuz olanlarada içerigini iyice okuyun . dikakt edip alın .

evet boya dediniz de bir dip boyayı bile 70 tl ye yapıyolar çok fazla bu kadar maliyeti olmuyor ki resmen kuaförler soyuyolar bizi

internetten satış yapılan bir site vardı kuaför malzemeleri satılıyor artık ihtiyacımız oldukça burlardan temin edicez

tabii zaten kuaföre gidince hemen saçların şöyle böyle şu ürünü verelim diye hemen ürün satmaya çalışıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…