How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
Bencede Alalım Şimdiden Azlatlmaya Başlayalımda Sonraları Rahat Edelim dimi

Bu sende Ben Bakımlı Olmaya Başladım kokoş Olmazsam İyidir :)
aa ol canım sende ol =) alıcam bende indirimdeydi 30 lira mı neydi en yeni serumu =)
Hayirdir ne oldu bu kadar? O.o

Ertesi gune kurutuyor ve cok guzel nemlendiriyordu :-)

ayy bende merak ettim şu kremi krem sürmye korkuyuorum sivilce yapcak diye ama sizlerden duyunca da dayanamıyorum =)
sorma canım ya sinir ettiler tartıştık geldik aynı yere lazer epilasyona da gidiyodum ben hiç bi sorun yaşamadım ama cilt bakımı konsu benim için fiyaskoydu her açıdan. bidaha aynı yere cilt bakımı mı ASLAAAAAAA!!!!

aa ol canım sende ol =) alıcam bende indirimdeydi 30 lira mı neydi en yeni serumu =)

ayy bende merak ettim şu kremi krem sürmye korkuyuorum sivilce yapcak diye ama sizlerden duyunca da dayanamıyorum =)
sorma canım ya sinir ettiler tartıştık geldik aynı yere lazer epilasyona da gidiyodum ben hiç bi sorun yaşamadım ama cilt bakımı konsu benim için fiyaskoydu her açıdan. bidaha aynı yere cilt bakımı mı ASLAAAAAAA!!!!

Herkes farkli birsey diyor onun icin abimde kullandi onun yalnizca kaslarinin yan tarafinda vardi izleri onlari bayagi gecirdi bende gecirmedi :-)
Her yer herseyde uzman olamaz birazda boyle dusun :-) arastirmaya basla baska yerleri :))

Herkes farkli birsey diyor onun icin abimde kullandi onun yalnizca kaslarinin yan tarafinda vardi izleri onlari bayagi gecirdi bende gecirmedi :-)
Her yer herseyde uzman olamaz birazda boyle dusun :-) arastirmaya basla baska yerleri :))

öyle canım valla görsen bide pişkin pişkin üste çıkmaya çalışıyolar ya bu kdar olmaz =) nasıl sinirlendim annem gidicek o gitsin debi o zaman da görüşcez . antalyada gidicem zaten bundan sonra =)

öyle canım valla görsen bide pişkin pişkin üste çıkmaya çalışıyolar ya bu kdar olmaz =) nasıl sinirlendim annem gidicek o gitsin debi o zaman da görüşcez . antalyada gidicem zaten bundan sonra =)

En yakin zamanda benimde gitmem lazim iyi aklima getirdin :))
Burda iyi bir yer bulak lazim amaa :(

Jilet izi gecmez ya ama dermatixsi ultra jel diye birsey var doktor sivilce izleri icin verdi bilegimi bardakla kesmistim onada suruyorum kirmiziligi falan bayagi gitti rengi acildi geciyor yavas yavas :-) zaten kesik izleri ameliyat izleri icin falanmis :-) ondan alip surebilirsin mercimek kadari butun yuzume yetiyor :-)

Jilet İzi Değil Canım Hani Sivilceler Leke Yaparya Öyle İşte Geçmez mi Yaani :(

kızlarr ben geldim cilt bakımından ve acayipp sinirliyim resmen burumdan soluyorum :95: :88: :47: :22: :20: :19: daha ne kadar kızgın surat varsa hepsini koyabailrdim kızlar o derece yani.

tatlııımmmmmm kremle aran nasıll nasıl oldu yüzün =)

Hayırdır canım ne oldu, yapmadılar mı bakımı yoksa beğenmedin mi?

Kremle de aram iyi geçiyor gibi ama lekeler olduğu gibi kaldı sanki. Özellikle yüzümü yıkayınca çok kötü görünüyor

Kimde yokki :( artik yok gerci ama arda kalanlar var :(

Kızlar Ergenlikte Sivilceler Okadar Çoktuki aynalara Bakmıyordum Dalga Geçiyorlrdı Bende sürekli Uğraşırdım Baya yüzümü Maf Edrdim işte lise 1 de vardı yine Ve Cilldiyeye gittim İmex diye Krem verdi Iyy O Daha Maf Etmişti 1 ken 10 Oldular Resmen İri İri Aonra İlacı aldım attım Ogün Kendime söz Vardim Suratıma ellemicem Günde ikikre Sabunla Yıkıcam Ve Oiskolojik olarak yoklarmış gibi Davrancam Ve Bunların Hepsini Yaptım İyleşim Gösterdi Harbiden Şimdi Biraz Kalıntıları Var Aman Oda Herkeste olur :D

Piskioljik aslında streslenince Çıkıyor Şuan sivilcelerim Baya bi Gitti Benimle alay Eden İnsanlar aa Yüzün Düzelmiş sivilceler Filan gitmiş Nasıl Yaptın Bizede Söylese Diyorlar Okadar Faydası olmuş Yani Bu Sene bol bol su içiyorum Yüzü Güzelleştirir diye :D

Bi regl Dönemlerinde çıkıyor işte :(

Hayırdır canım ne oldu, yapmadılar mı bakımı yoksa beğenmedin mi?

Kremle de aram iyi geçiyor gibi ama lekeler olduğu gibi kaldı sanki. Özellikle yüzümü yıkayınca çok kötü görünüyor

canım yaptılar yaptılar da benim randavu aldığım uzman yapmadı . ayrıca buhar tuttular makina bitti 10 dakika geçti anca bi uzman gelebildi neyse siyah nokta işlemi bitti tonik sürdüler mase yaptılar maske kuruyunca gelcem dedi . güzellik uzmanı odadan çıktı 16.14 de bende hemen arkadaşıma mesaj çektim ben buluşcaz diye mesajlaştık 10 dakka geçti maske kurumuştu 25 geçe tamamen suratımda baktım anladım yani aptal değilim kuruduğunu anladım . neyse bekledim konuşmaları geliyo dışrdan yan tarafa başka müşteri geldi onla ilgilendi. en sonunda aşağıda erkek arkadaşım bekliyodu onu aradım 3, kata çık kimse gelmiyo yarım saat oldu birin bul getir dedim . o da çıktı buldu birini duyuyorm içerden konuşmaları bakar mısınz kaç dakikadır kız arkadaşım içerde bekliyo dedi kadında ters ters 20 dkka da kuruyo zaten diye agresif cevap verdi bana geldi bu yaptığınız hiç hoş olmadı . siz içeride en fazla 20 dakikadır bekliyosunuz dedi iyce sinirlendim yalan mı söylüyorum be telefonum kayıtları var dedim gösterdim de . başka uzman geldi bakın maske zaten 20-25 dakikada kuruyo dedi bende aptal mıyım ben kuruduğunu anlamycak kadar 10 dakkada kurudu dedim yaz olduğu için dedi madem yaz olduğu için çabuk kuruyo sizde bunu biliyosunz beni burda boşuna mı bekletyosnz dedim. işte biz bugn 2 kişiyiz yoğunz o yüzden oldu dediler o zaman ona göre randvu verin dedim . çıktım erkek arkadaşm kapıda ters konuşan bayann adını istedi neden istyosnz dedi ukala ukala erkek arkadaşm da siz ne kadar terbiyessznz nasl konuşysnz adınızı söyler misinz dedik zorla söyledi . bz epilsyn katına innce ordaki bayanlardan biri aşağı inp anltmş herşyi biz müdrle görüşmk istyrz dynce yok burda dediler. bizde kızdk ben dedm zaten sizin arkadaşnz kim oluyo da bana yaptğnz hoş olmadı diyebiliyo ona mı kaldı bnm davrnşmı sorglmak dedim tartıştık çıktık. hala maske 20 dkkada kuruyo diyolar diyorm ki kurudu maskem anlamyck mıym ben aptlm mym dyorm . kızdm valla çok kızdm başta enayi yerne koydlar beklettiler, sonra yalancı yerine koyuyolardı işte bu kadar zaman geçmedi filan diyip. en sonunda dedim kadınlar kulubü diye bi site var biliyo musnz dedim evet dedi biri ben orda üyeym ve burda yaşadklarmı arkdşlrmla paylacm emn olblrsnz dedim öyle diyince bidhki sefere söz telafi edicz dediler bidhada gelmem cilt bakıma dedim ben .

Ah ne guzel ya :-) zorataninle duzeldim ben ancak :-)
Su cildi guzellestirir kismi bende ise yaramiyor ben kendimi bilsim bileli yaz kis 3 litre iciyorum geciyor bile :-D

valla öyle canım ki ucun bi yer de değil hakketn seansı da ucun değil ya . sinir oldm ama sahibine kadar gidicem yani=)

seni çok merak ediyorum ya.. Topiğni ennn bakımlısı bakıma düşkünü sensin sanırım.. :12:Ne güzel... Sabırla ve düzenli olarak yapıyosun bakımını... Beni biri kolumdan çeke çeke götürse anca giderim herhalde özel bakıma falan.. Anca kendi yöntemlerimle işte.. :9:

seni çok merak ediyorum ya.. Topiğni ennn bakımlısı bakıma düşkünü sensin sanırım.. :12:Ne güzel... Sabırla ve düzenli olarak yapıyosun bakımını... Beni biri kolumdan çeke çeke götürse anca giderim herhalde özel bakıma falan.. Anca kendi yöntemlerimle işte.. :9:

canım evet bakıyorm kendime ben azcık ama severk yapıyorm hoşma gidiyo bide benm yüzm azck garp nemlndrci sürmesem kurur düzgn nemlndrci olmasa da sivilce çıkar birazda mecburi sevgi aslna bakarsan ayrıca bizim hatunlarn hepsi bakımlı :16: . cilt bakıma gitmeyp evde de yapğabilcegn çok güzel bakımlar var emin ol onları yapsan bile yeter ben seni burdan dürte dürte bakım yapmaya zorlarm istersen hoşuma da gidiyo valla bu konuda yardmcı olmak bu arada öyle şahane bi yüzm yok siyah noktalarm vardı azck benmkler krem kullandgm için çok haffti kurtldm onlardan azck da göznklerm var ama en byk sornlarmdan biri kılcal damarlrmn yüzme yakn olması hemen kızarrm beyz gezemem ben hiç =)

bu arada kızlarr saçlarm kremsiz taranmazdı semsertti bugn yıkadmm yumuşacktı :nazar: krem sürmyrm zaten ama mavi su kullanyorm onu bile sürmeme gerk yoktu ama sürdm sonra da uçlarna serumumu sürdm =) ürünleri beğendim aldklarmı tavsye edblrm rahatlkla =)

canım evet bakıyorm kendime ben azcık ama severk yapıyorm hoşma gidiyo bide benm yüzm azck garp nemlndrci sürmesem kurur düzgn nemlndrci olmasa da sivilce çıkar birazda mecburi sevgi aslna bakarsan ayrıca bizim hatunlarn hepsi bakımlı :16: . cilt bakıma gitmeyp evde de yapğabilcegn çok güzel bakımlar var emin ol onları yapsan bile yeter ben seni burdan dürte dürte bakım yapmaya zorlarm istersen hoşuma da gidiyo valla bu konuda yardmcı olmak bu arada öyle şahane bi yüzm yok siyah noktalarm vardı azck benmkler krem kullandgm için çok haffti kurtldm onlardan azck da göznklerm var ama en byk sornlarmdan biri kılcal damarlrmn yüzme yakn olması hemen kızarrm beyz gezemem ben hiç =)

Oyy çok sevinirim azıcık sen gibim olayım dürt beni de... Yaa ben bazen yüzümü bile yıkama jelimle yıkamaya üşeniyorum biliyomusun ?:27:

Yüzümde sorun yok belki ondan pek sallamıyorum.. Bi çok fazla yağlı o kadar.. Hele bu yaz günlerinde yağdan parlıyo resmen...
:31:

Oyy çok sevinirim azıcık sen gibim olayım dürt beni de... Yaa ben bazen yüzümü bile yıkama jelimle yıkamaya üşeniyorum biliyomusun ?:27:

Yüzümde sorun yok belki ondan pek sallamıyorum.. Bi çok fazla yağlı o kadar.. Hele bu yaz günlerinde yağdan parlıyo resmen...
:31:

seve seve dürterim canım bu arada yüzmde bi sorn yok diyp bi çok kişi nemlndrci kullanmz fakat nemlndrci ve güneş kremi düznli kullanlrsa cildin elastikyt kaybnı engeller vee kırışklk oluşmu geckr Amerikanın ünlü dermatlglarndan biri en iyi kırşklk kremi düznli güneş kremi kullanmktr dyo =)aslında yağlı cilt güzel tatlım geç kırışır bide bakarsan ohh değme keyfne =)))) jel kullanabilrsn ama ben şu bi kaç gündür evde olduğum için kardeşmn bebk şampuanyla yıkıyorm ve çok da beğendm bu arada ossion cilt toniği almıştm hemdeeeee 3,5 liraya onu da beğendm mentollu yeşil çaylı =) kaç yaşındasn bu arada =)

Back