Bende boyle kestirdim duz makas izli
Sirtimin yarisinda denebilr suan. Eskiden v kesimdi belime gelecekti bekleseydim az kalmsti :-(
Bende cok mecbur oldugunda jilet ypiyorumda hic cok cikma gibi sorunum olmadi
Kartuslu setini aldim bende ok rahat eger yapabiliyorsan al kesinlikle
Canım Ben Kendime bu konuda güvenemiyorum En Sağlıklısı Kuaföre gitmem Ayrıca Tüy Geçiktirici İlaç gibi Bişimi Oluyor ?
canım bioder var mesala ben kullanmadım ama alıcam etkilerini okudm beğendm =) bide bzm sürekli alışveriş yaptğmz doa kozmetk var =)
Denemeye Calışcam soğuk ağda Bantlarını Malum Özel Bölgeler İçin Çünkü Onun İçin Kuaföre Gitmem Utanırım
Ayrıca Bu yıl Düz Kesim Moda Bilgine ayrıca Saçı Çok Göstersin diye düz Kesim Tercih Ettim :)
Evet Bioder Dikkatimi Çekti Reklamlları Failan Hatta Alsam mı diye Düşünmüştüm Eczanelerde Bulabilirim Sanırım :)
canımmm sen nerelerdesinnn özledikkk seniii yokluğun aranılıyorr kaybolmaa bir dahaa :32
Canım inanın ben de sizleri özlüyorum girmediğim zamanlar.Ne zamandır görüşemedik seninle de, nasılsın ne alemde bakım işleri
Benim de sivilceler geçti gibi ama yüzümü yıkadığımda mosmor izleriyle karşıkarşıya kalıyorum hala
Napsam ki:26:
Resimdeki saçları görünce yazayım dedim yakın zamanda benim de saçlarım öyle uzun ve düzdü, bir depresyon anında kestirdim
Başımı da ağrıtmaya başlamıştı, kesince"dur gitmeeee! " diyesim geldi ,içim sızladı ama memnunum şimdi, hafifledim.
Bu arada kızlar kaşlarınızın üst kısmını neyle, nasıl alıyorsunuz, benek benek duruyor mu?
canım çok iyiyim valla özel bi bakım yapmıyorum yıkıyorum tonik nemlendirici yetiyor
canım bi arkadaş hücre yenileyici medecassol krem tavsiye etmişti yaa istersen onu bir araştır iyi geldiğinden bahsetmişti morluklara iyi gelebilir...
demek kıydınn sende güzelim saçlaraa
evet ama şu da gerçek kestirince bir rahatlama oluyor hafiflik geliyor sanki üstüne insanın benimde belime kadardı sonra 5-6 parmak kestirdim ama çabuk uzuyor benim saçlarım
Bugun evde yalnizim elektriklerde yoktu canim sikildi herseyin fotografini yeniden cektim :-D
Yuklerim birazdan :-D
Bugun evde yalnizim elektriklerde yoktu canim sikildi herseyin fotografini yeniden cektim :-D
Yuklerim birazdan :-D
Canım inanın ben de sizleri özlüyorum girmediğim zamanlar.Ne zamandır görüşemedik seninle de, nasılsın ne alemde bakım işleri
Benim de sivilceler geçti gibi ama yüzümü yıkadığımda mosmor izleriyle karşıkarşıya kalıyorum hala
Napsam ki:26:
Resimdeki saçları görünce yazayım dedim yakın zamanda benim de saçlarım öyle uzun ve düzdü, bir depresyon anında kestirdim
Başımı da ağrıtmaya başlamıştı, kesince"dur gitmeeee! " diyesim geldi ,içim sızladı ama memnunum şimdi, hafifledim.
Bu arada kızlar kaşlarınızın üst kısmını neyle, nasıl alıyorsunuz, benek benek duruyor mu?
yükle yükle merakla bekliyoruz
kuzum kusura bakma işte olunca başka bi iş sorunca onu cevaplamayı unutmuşum
ben kaşlarımın üst kısmını iple aldırıyorum çok ince kaş sevmiyorum çünkü benim kaşlarımın altıda alınmış gibi zaten o yüzdençok oynamıyorum iple alıp makasla kesince güzel oluyorbenek benek olmuyor bence sen beyaz tenli olduğun için benek benek oluyor olabilir canım...
bir de canım o göznekleri tıkayacağını sanmıyorum sorunlu olan yerlerin üstüne sürersin madecassolu .. iyi geliceğini tahmin ediyorum hücre yenileyici özelliği olduğundan dolayı
Aslında benim de kaşlarım şekilli gibi alt kısmı kendim toparlayabiliyorum da üste hiç dokunmadım
Çok da değiller aslında.
Ben de ince sevmiyorum, acaba aldırsam mı dedim ama o görüntü ihtimalinden de çekiniyorum.
canım üstteki ince tüyler bile gidince çok daha güzel gözüküyor insanın gözü ortaya çıkıyorben bi kere saçlarımı boyattığımda kaşlarımıda boyatmıştım kaşlarım kararana kadar eski haline gelene kadar annem söyledindi bence kuaföre falan aldırcaksan söyle üstlerini toparla kaşlarım incelsin istemiyorum diye belirt.. ben gittiğimde belirtiyorum...yok canım çekinilcek bişi olmuyor sadece iple ince tüyler gidiyor o kadar
canım bence çekinme denersin bi kaç kere baktın içine sinmiyor bırakırsın bende öyle yapıyorum çoğu zaman ama yan etki yapıcağını sanmıyorum
Hııım acayip gaza geldim şimdi, bir hal yola koyayım o zaman şunları,
ne bileyim şimdiye dek herkes alınmış gibi dediği için pek gerek duymadım doğrusu.
Ama daha güzel neden olmasın di mi
Senin gibi belirteyim o zaman ben de umarım inceltmez.
tabii canım söyle hatta üstleri iple düzeltin asla incelmesini istemiyorum diye belirt o zaman sorun olmaz .. sende benim gibi ince kaşları sevmiyorsun zaten şimdi kalın kaş moda ama çok ta kalın sevmiyorum
Evet canım pala bıyık gibi pala kaş da hoş değil
evet tatlım ama bazı kalın kaşlılar aldırınca süper oluyor kavisli böyle sık sık güzel duruyor o zamanda hayran oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?