Fiyatı Nedir Canım Peki :)
Argan yağı kullanan var mı ya.. İş yerinde bi kaç arkadaş netten almıştı saçlarına yüzlerine çok memnunlarmış.. Ama gerçek argan yağının fiyatı pahalı olduğu için ben almadım.. Yüzüme kullansam nasıl olur diye düşündümde...
Ben kullanıyorum şekerim çok da memnunum
Yüzüme ve saçlarıma kullanıyorum, acayip nemlendiriyor
Watsonstan 15tl ye aldım pahalı olanlardan almadım hiç.
Ben kullanıyorum şekerim çok da memnunum
Yüzüme ve saçlarıma kullanıyorum, acayip nemlendiriyor
Watsonstan 15tl ye aldım pahalı olanlardan almadım hiç.
kızlar Sir Ağda İyimi Mal Gibi Jilet Kullandım Biraz Tahriş Oldu Bacaklarım Ne Önerirsiniz
Canim benim annem 3 tane bakim yaptrma seamsi almsti 1.5 sene once ama 2 seansa gdp 3.ye gidemedi kortizon tedavsi gordiugu icin ne olur olmaz diye. 3 seansi 300 liraydi blmyrm normlde ne kadardr ama biz estetk merkznden bir suri sey almstil .) Ben yaptrm soncu yazcm nasl olrsa denozzzcim sanada bldrcm tatlm .) Bu arada nihancm eve gidip ozlden mesaj atcam canm dsardaym .)
Canimmm kestrdn mi nedennn. (
Ahh canım sakın jilet yapma mahfedersin... Ağda zoruna giderse weet'in traş köpüğü var.. Bacaklara süper ...
Ben sacimi ormek istiyordum ma katli oldugu icin orulmuyordu duz kestirdim sekiz parmak falan gitti icim yandi :-(
Canım Bende Kestircem aşırı Dökülüyor Ve Kırık Var Mecburen
Ben de beyazım hatta bazen bembeyaz.
Aven'in faktörlü güneş kremini kullanıyorum. kremsi yapıda beyaz olduğu için bazen solgun gösterebiliyor ama renklileri de çıkmış bir bak istersen
Ben avenden memnunum.
Saclarima kiydim geldim :-(
Avene al kesinlikle ben cok memnunum <3
Canim benim annem 3 tane bakim yaptrma seamsi almsti 1.5 sene once ama 2 seansa gdp 3.ye gidemedi kortizon tedavsi gordiugu icin ne olur olmaz diye. 3 seansi 300 liraydi blmyrm normlde ne kadardr ama biz estetk merkznden bir suri sey almstil .) Ben yaptrm soncu yazcm nasl olrsa denozzzcim sanada bldrcm tatlm .) Bu arada nihancm eve gidip ozlden mesaj atcam canm dsardaym .)
Canimmm kestrdn mi nedennn. (
bsragzde sonuçları merakla bekliyorum
Umarım çok iyi gelir.
Bu arada benim sivilcelerim de geçmek üzere
Bir hafta oldu mu tam hatırlamıyorum, buraya yazmıştım ilk sürdüğüm günü:44:
Günde iki defa sürünce daha iyi geldi sanırım ve bir kaç gündür sadece o bölgeye sürdüm bilmem yanlış mı ama:26:
Canansever eczanelerde, kozmetikçilerde bulabilrsin, dermokozmatik ürünler satan bir eczaneden almıştım ben.
Argan yağı kullanan var mı ya.. İş yerinde bi kaç arkadaş netten almıştı saçlarına yüzlerine çok memnunlarmış.. Ama gerçek argan yağının fiyatı pahalı olduğu için ben almadım.. Yüzüme kullansam nasıl olur diye düşündümde...
kızlar Sir Ağda İyimi Mal Gibi Jilet Kullandım Biraz Tahriş Oldu Bacaklarım Ne Önerirsiniz
Ben sacimi ormek istiyordum ma katli oldugu icin orulmuyordu duz kestirdim sekiz parmak falan gitti icim yandi :-(
Cildim Hassas Epiletör Kullandım alerji Yaptı. Jilet Malum Çoğaltı + Tahriş Etti Sir ağda İyi dediler Reglm Bitsin Haftaya Başlıyacağım allahın İzniyle kızlar bir Zararı yok dime zararı Felan Oluyor Diyorlar Cayıyorum Son anda ?
canım benim annemin de yüzü çok düzeldi bankaya kuaför bi müşterisi gelmiş hem saçına hem yüzüne kullanabilirsin demiş . anneme 40 liraya 100ml morfose argan yağı satmış . ah bu kuaförler bugün alışveriş için eminönüne gittim fiyatı 18 liraArgan yağı kullanan var mı ya.. İş yerinde bi kaç arkadaş netten almıştı saçlarına yüzlerine çok memnunlarmış.. Ama gerçek argan yağının fiyatı pahalı olduğu için ben almadım.. Yüzüme kullansam nasıl olur diye düşündümde...
ayy canım keşke yapmasaydın . benim ağrı eşiğim çok düşüktür acıya dayanamam ama sir ağda çok rahat . hatta ben setler satılıyo roll onlu filan onu kullanıyorum bacaklarıma çok memnunum =) acıya dayanamam diyosan eczanede anestol pomad var 1,8 lira uyuşturucu krem =)kızlar Sir Ağda İyimi Mal Gibi Jilet Kullandım Biraz Tahriş Oldu Bacaklarım Ne Önerirsiniz
ayy canım nasıl kıydın ki yaa ben kıyamazdmBen sacimi ormek istiyordum ma katli oldugu icin orulmuyordu duz kestirdim sekiz parmak falan gitti icim yandi :-(
canım benim annemin de yüzü çok düzeldi bankaya kuaför bi müşterisi gelmiş hem saçına hem yüzüne kullanabilirsin demiş . anneme 40 liraya 100ml morfose argan yağı satmış . ah bu kuaförler bugün alışveriş için eminönüne gittim fiyatı 18 lirabu kadar fark olur mu bidde her gün yüzyüze baktığı insana yapar mı insan bunu . sinir oldum . al benim yağımı bunu hiç kullanmadım benim kızım bana almış aynısından 18 liraya de ki utansın dedim . valla bende ucz olduğu için güzl olmaz dye düşündm ama annemn cildine baya iyi gelmiş =) onun dışında güvenilir doa kozmetik var kesinlikle güvenebilirsin 100ml 30 lra =)
ayy canım keşke yapmasaydın . benim ağrı eşiğim çok düşüktür acıya dayanamam ama sir ağda çok rahat . hatta ben setler satılıyo roll onlu filan onu kullanıyorum bacaklarıma çok memnunum =) acıya dayanamam diyosan eczanede anestol pomad var 1,8 lira uyuşturucu krem =)
ayy canım nasıl kıydın ki yaa ben kıyamazdmneyse en yakın zamanda uzar inşallah =9 =)
bu arada denizzcim ne sormak istersin özelden mesaj at istersen ben yarın sorayım . yarn gidip taze taze bilglerimi sizlerle seve seve paylaşıcam kızlar =) bu arada evet gezdim ağustosa kadar antalyada yeticek ürünlerden stok yaptım =) keyfim yerine geldi valla ucuza alnca =)
Standart cilt bakımı aşamaları
Cildinize uygun ürünlerle cildin derinlemesine temizliği
Cildin yüzeyinde biriken ölü hücre tabakasını temizlemek için uygulanan "peeling"
Cildin yumuşaması, gözeneklerin açılması ve siyah noktaların kolay temizlenebilmesi için vapozon (ozon/buhar)
Siyah noktaların temizlenmesi
Cildi canlandırıcı ve kan akımını arttırıcı masaj
Yüksek frekans uygulaması ile cildin dezenfeksiyonu, kan dolaşımının arttırılması ve cildin sakinleştirilmesi
Cildin ihtiyacına uygun bir nem maskesi veya arındırıcı bir maske
Günlük bakım ürünlerinin cilde yedirilmesi aşamalarından oluşur.
ucuz canım 3 kez filan kuaföre git sonra istersen setlerden alırsın eliin yatkınsa böyle şeylere hemen halledersin hemde çok daha ucuza =) bu arada ağdadan sonra tüy geciktiricilerden sürerbilirsin çok iyi olur =)kızlar evet Jilet kullandım Ama Okadarda Fena Tüylenmedi Neyiseki Artık Sir Ağdaya Başlıyacağım Regl Bittikten Sonra Önce Yarım Bacak Yaptırcam Alışmak için Ayrıca Bizim Orda Kuoför var Temiz İyi ama Yarım Bacak 10 tl Dedi Ucuz Geldi sizce normal mi ?
ucuz canım 3 kez filan kuaföre git sonra istersen setlerden alırsın eliin yatkınsa böyle şeylere hemen halledersin hemde çok daha ucuza =) bu arada ağdadan sonra tüy geciktiricilerden sürerbilirsin çok iyi olur =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?