Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
Argan yağı kullanan var mı ya.. İş yerinde bi kaç arkadaş netten almıştı saçlarına yüzlerine çok memnunlarmış.. Ama gerçek argan yağının fiyatı pahalı olduğu için ben almadım.. Yüzüme kullansam nasıl olur diye düşündümde...

Ben kullanıyorum şekerim çok da memnunum
Yüzüme ve saçlarıma kullanıyorum, acayip nemlendiriyor
Watsonstan 15tl ye aldım pahalı olanlardan almadım hiç.

Ben sacimi ormek istiyordum ma katli oldugu icin orulmuyordu duz kestirdim sekiz parmak falan gitti icim yandi :-(

Ahh canım sakın jilet yapma mahfedersin... Ağda zoruna giderse weet'in traş köpüğü var.. Bacaklara süper ...

Cildim Hassas Epiletör Kullandım alerji Yaptı. Jilet Malum Çoğaltı + Tahriş Etti Sir ağda İyi dediler Reglm Bitsin Haftaya Başlıyacağım allahın İzniyle kızlar bir Zararı yok dime zararı Felan Oluyor Diyorlar Cayıyorum Son anda ?

Ben de beyazım hatta bazen bembeyaz.
Aven'in faktörlü güneş kremini kullanıyorum. kremsi yapıda beyaz olduğu için bazen solgun gösterebiliyor ama renklileri de çıkmış bir bak istersen
Ben avenden memnunum.

canımmm sen nerelerdesinnn özledikkk seniii yokluğun aranılıyorr kaybolmaa bir dahaa
Saclarima kiydim geldim :-(

Avene al kesinlikle ben cok memnunum <3

canımm alışana kadar kestirince insanın zoruna gidiyor şahsen benim bir parçam kuaförde kamış gibi hissediyorum

bugün çok gezdinn bakıyorummm daa alışverişlerrr falannnn bende pazartesi uğrayacağım dediğin yere ama başka birşey için sormaya üşeniyorumm sen sor daha iyi tatlım hatta yaptırıp derin bilgilerini bizimle paylaş istanbul a döndün galiba nasıl geçti sınavlar

kızlar Sir Ağda İyimi Mal Gibi Jilet Kullandım Biraz Tahriş Oldu Bacaklarım Ne Önerirsiniz

Ben sacimi ormek istiyordum ma katli oldugu icin orulmuyordu duz kestirdim sekiz parmak falan gitti icim yandi :-(

bizim evdede argan yağı var 30 tl ye mi ne almıştık ama ml i az çok da az değil =)) ama cesaret edip cildime süremedim saçımda denedim güzel oluyor ama nedense saça yağ sürdüğüm zaman sanki huylanıyorumm

jilet sürmeseydin ama sürmüşsün artık olan olmuşş... sir ağda azaltıyor canım zararı yok tüyleri azalttığı biliniyor

canım benim annemin de yüzü çok düzeldi bankaya kuaför bi müşterisi gelmiş hem saçına hem yüzüne kullanabilirsin demiş . anneme 40 liraya 100ml morfose argan yağı satmış . ah bu kuaförler bugün alışveriş için eminönüne gittim fiyatı 18 lira bu kadar fark olur mu bidde her gün yüzyüze baktığı insana yapar mı insan bunu . sinir oldum . al benim yağımı bunu hiç kullanmadım benim kızım bana almış aynısından 18 liraya de ki utansın dedim . valla bende ucz olduğu için güzl olmaz dye düşündm ama annemn cildine baya iyi gelmiş =) onun dışında güvenilir doa kozmetik var kesinlikle güvenebilirsin 100ml 30 lra =)
kızlar Sir Ağda İyimi Mal Gibi Jilet Kullandım Biraz Tahriş Oldu Bacaklarım Ne Önerirsiniz
ayy canım keşke yapmasaydın . benim ağrı eşiğim çok düşüktür acıya dayanamam ama sir ağda çok rahat . hatta ben setler satılıyo roll onlu filan onu kullanıyorum bacaklarıma çok memnunum =) acıya dayanamam diyosan eczanede anestol pomad var 1,8 lira uyuşturucu krem =)
ayy canım nasıl kıydın ki yaa ben kıyamazdm neyse en yakın zamanda uzar inşallah =9 =)

bu arada denizzcim ne sormak istersin özelden mesaj at istersen ben yarın sorayım . yarn gidip taze taze bilglerimi sizlerle seve seve paylaşıcam kızlar =) bu arada evet gezdim ağustosa kadar antalyada yeticek ürünlerden stok yaptım =) keyfim yerine geldi valla ucuza alnca =)

Son düzenleme:

kızlar evet Jilet kullandım Ama Okadarda Fena Tüylenmedi Neyiseki Artık Sir Ağdaya Başlıyacağım Regl Bittikten Sonra Önce Yarım Bacak Yaptırcam Alışmak için Ayrıca Bizim Orda Kuoför var Temiz İyi ama Yarım Bacak 10 tl Dedi Ucuz Geldi sizce normal mi ?

Canım Ya Ji,letten Biraz Tahriş oldu Cildim Bacaklarım Yani Bembeyazım Malum Ağdadan Sonraları Bir Krem Önerirmisin Pürüsüzleştirsin diye Lütfen

ucuz canım 3 kez filan kuaföre git sonra istersen setlerden alırsın eliin yatkınsa böyle şeylere hemen halledersin hemde çok daha ucuza =) bu arada ağdadan sonra tüy geciktiricilerden sürerbilirsin çok iyi olur =)

ucuz canım 3 kez filan kuaföre git sonra istersen setlerden alırsın eliin yatkınsa böyle şeylere hemen halledersin hemde çok daha ucuza =) bu arada ağdadan sonra tüy geciktiricilerden sürerbilirsin çok iyi olur =)

Canım Ben Kendime bu konuda güvenemiyorum En Sağlıklısı Kuaföre gitmem Ayrıca Tüy Geçiktirici İlaç gibi Bişimi Oluyor ?

Bende boyle kestirdim duz makas izli
Sirtimin yarisinda denebilr suan. Eskiden v kesimdi belime gelecekti bekleseydim az kalmsti :-(

Bende cok mecbur oldugunda jilet ypiyorumda hic cok cikma gibi sorunum olmadi
Kartuslu setini aldim bende ok rahat eger yapabiliyorsan al kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…