Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
bsrgzde... Maşallah diyorum ya sen kaç yaşındasın merak ettim... Bu kadar ürünü tek başına mı kullanıyosun bana da gönder bari... Hakkaten ağzım açık kaldı ne çok ürün almışsın öyle.. Ben mesela diyelim bi tane maskem var onu bitirmeden başka bi ürün almamaya özen gösteririm şayet elimdeki ürünü beğenmeyip kullanmazsam öyle alırım elimde kalmasın bitirip öyle alayım diye.. Bu kadar fazla ürün almam aslında meraklıyımdır ama bi yandan da alırım elimdeki kalır ziyan olmasın diye düşünürüm ki bi ürün alırken de çok düşünürüm araştırıp öyle alırım..

Güle güle kullan hepsine...

aslında saç ve cilt maskeleri konusunda takıntılıyım sürekli alabilirim aklımda bi kaç tane daha var hatta ama tutyorm kendimi 19 yaşındayım bu arada :) tek başıma kullanıyorum da kullanmıyorumda babam benim deneğim önce ona dener bakarm beğenrsem ikimzde kullanrz beğenmzsem sadece babama kullanıyorz :)) gönderiyim canım aşkolsn =)

Son düzenleme:
Guzel kokuyordegil mi hafiften beyazlatiyor en basta emince geciyor zaten ama gecmesede ben o aydnlik halimden cok memnun oluyorum

çok güzel kokuyı sürerken suratıma nutella süryorm sandm kıvamı da rengi de aynı :))
ve yıkadm yumuşacık oldu yüzüm yıkarken ilk önce alnımda çıkan bi sivilce vardı ona baktım kuçlmüştü beğendim bu maskeyi içinde 2 defalk daha kullanck kadar kaldı hemen hemen :))
bende bu güneş kremim bitince seninkinden alcam bu arada :)

Son düzenleme:

Bende anneme yapmistim azkaldi kalanida ellerime
Al canim sende memnun kalirsin

benim de bi bakımdan geçmem gerek,salışlardayım bu ara

bakımm şarttt bakımmm şartt salmak yoookkk

tatlım bende sarıkızdan alıyım barii bu aralar saçlarımla başım belada yaaa ne kadar kesitirirsem kırıklar yukarı çıkıyor.. watsons maskeyi ben saçları yıkadıktan sonra bekletiyordum sen yıkamadan önce mi bekletiyosun nasıl oluyor canım.. birde kuaöför sepeti diye bir site var orda ikisini 14 tl ye satıyolardı ordan mı sipariş ettin

Son düzenleme:
Selam kızlaaar..
Nasılsınız bakayım?
Fotoğraflar eklenmiş, hareketlenmiş buralar maşallah.
O zaman ben de buna katkıda bulunayım ve size bir kaç bir şey ekliyim.
Öyle çok ürün kullanmam,almam. Daha doğrusu almaya cesaret edemem.
çekebildiklerim az da olsa paylaşayım dedim.

Önce bildiğiniz, birlikte almaya karar verdiğimiz ürünleri koyayım

Aven termal suyu, güneş kremiyle birlikte vermişlerdi. Cildi sakinleştiren güzel bir ürün. Çok sağlıklıymış aslında alışkanlık yapıp her sabah kullanmalı ama ben yapamıyorum bunu.
La roc serisi yapıyorum.
En büyük olan temizleyici jel beğendim açıkçası, aşırı kurutmadı cildimi.
Yanındaki ince uzun güzelimiz ise nihayet kavuştuğum duo. sivilcelerime iyi gelir umuduyla aldım, kaç gün oldu hatırlayamıyorum buraya yazmıştım, henüz geçmedi sivilcelerim bekliyorum
bsragzde senin kaç günde geçti?
Minik la roc da nemlendirici. Fevkalede olmamakla birlikte güzel bir ürün. Sadece bir kaç gün kullanabildim duo nedeniyle. Ama benimle birlikte alanlar da memnun.
Diğeri de garnier 3ü 1 arada. İlk başta güzel geldi de sonra yüzümü sivilceler bastı.
Nedeni bu mudur bilemedim kullanmaya cesaret edemedim. Ben de burdan bir arkadaşta görmüştüm banyo pleengi yaptım artık

Aven güneş koruyucum...Kendisini seviyorum ama bazen beni olduğumdan daha beyaz göstererk solgunlaştırıyor.
Bende görüp alan arkadaşlarım da oldu, memnunlar.
Bitince yine aynı markayı alacağım ama renklendiricilileri merak etmekteyim.

Arkadaki ikiz kuleler ise vücut losyonu ve masaj kremi.
Masaj kremi nane aromalı, başta yakıyor ama ağrıyı alma özelliği de var, daha çok bu amaçla kullanıyorum.
Mavi olanı yüzüme de kullanıyorum, oldukça güzel bir krem.
Vasaline el ve vücut kremim, çok yağlandırmadan nemlendirmesini beğendim.
Minik kremim agiva diye bir marka. Ben en çok böğürtlen kokusunu sevdim. Kremi de fena çıkmadı.
Grnier sivilce kapatıcı rolon bende de var, çok başarılı bir ürün değil ama idare ediyorum.
Ve blefaroshampoo göz şampuanım.
Gözüm bile hassas olduğu için mikrop kapabiliyor hemen.
Doktor tavsiyesyle almıştım, ayırca göz makyajını da çıkardığı için memnunum.
Ama hemen yıkamalı bol suyla.

Şimdilik bu kadaar bir ara bir iki parfümümü de eklerim belki.

Son düzenleme:
ürünlerin hiç de az değil nihancimm en çok lazım olan ürünler var cilt ne kadar sağlıklıysa o kadar ışıltı veriyor bize ruhumuza yansıyor resmennn güle güle kullan hepsini

ürünlerin hiç de az değil nihancimm en çok lazım olan ürünler var cilt ne kadar sağlıklıysa o kadar ışıltı veriyor bize ruhumuza yansıyor resmennn güle güle kullan hepsini

Teşekkür ederim canım, çok haklısın cildin güzelliği mutluluğumu etkiliyor ve son 1 aydır cildim hiç iyi değil malesef. Eski günlerimi özledim.
Umarım düzelir.

AskInihan.. Güle güle kullan hepsi güzelliğine daha da güzellik katsın..

Yaa yüzümü yine sivilceler bastı.. küçük küçük orda burda pörtlediler yineee... Kısa sürede etkili bi çözüm var mı kızlar...

Yeni cicilerimmmm

Bacak spreyini deneme amaçlı kullandım ve çokkk çokkk memnun kalıp hemen aldımmm. Bacaklarım çok kuru olduğu
için çizgi çizgi durur normalde ama spreyi sıkınca bronzlaşmış gibi çok tatlı bir rengi olduu

Diğerini de denemem için verdiler. Sanırım bakım yağı tarzı bir şey ama parıltılı olduğu için bayıldımmmmm bennn

kısa süreli çözüm istiyorsan canım agnefug bp5 ve tretin ikilisini dönüşümlü kullanman lazım
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

Haa bide dişlerinize beyazlatıcı bi ürün kullanıyomusunuz ?

canım dişler için ben listerine ağız gargarasını kullanıyorum çok memnunum

canım güle güle kullan ürünlerini ben bacaklarıma bebe yağı sürüyorum parlak oluyolar ama onlar kıl köklerini besler mi bilemiyorum:26:

Saol tatlımm Ben de banyoda bebe yağı badem yağı karışımı sürüyorum bacaklarıma ama buna rağmen çok çabul kuruyor.
Spreyi sıkınca çorap giymiş gibi pürüzsüz oluyor bacaklar

Teşekkür ederiiim
İnşallah diyorum çirkin hissediyorum bu ara kendimi.
Benim de sivilcelerle başım dertte malesef. Sağ yanağımda biri sönüyor, biri çıkıyor bitmedi hala.
Sarımsak veya limon filan sürerdim eskiden.
Bebe Pudrası ile limonu da krem kıvamında sürebilirsin.
Sana diyorum ama kendim yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…