Eki Görüntüle 439763
Gayet bembeyaz ve inanilmaz memnunum
Cikolataliyi kullanali 7 8 ay oldu ama sivilceler vardi coguna iyi gelmisti diye hatirliyorum
bende sürdüm birazdan yıkıcam hatta :) canım sen bu kremi sürdüğünde cilt rengin düzgün kalıyı mu :)
bsrgzde... Maşallah diyorum ya sen kaç yaşındasın merak ettim... Bu kadar ürünü tek başına mı kullanıyosun bana da gönder bari... Hakkaten ağzım açık kaldı ne çok ürün almışsın öyle.. Ben mesela diyelim bi tane maskem var onu bitirmeden başka bi ürün almamaya özen gösteririm şayet elimdeki ürünü beğenmeyip kullanmazsam öyle alırım elimde kalmasın bitirip öyle alayım diye.. Bu kadar fazla ürün almam aslında meraklıyımdır ama bi yandan da alırım elimdeki kalır ziyan olmasın diye düşünürüm ki bi ürün alırken de çok düşünürüm araştırıp öyle alırım..
Güle güle kullan hepsine...
Guzel kokuyordegil mihafiften beyazlatiyor en basta emince geciyor zaten ama gecmesede ben o aydnlik halimden cok memnun oluyorum
çok güzel kokuyı sürerken suratıma nutella süryorm sandm kıvamı da rengi de aynı :))
ve yıkadm yumuşacık oldu yüzüm yıkarken ilk önce alnımda çıkan bi sivilce vardı ona baktım kuçlmüştü beğendim bu maskeyi içinde 2 defalk daha kullanck kadar kaldı hemen hemen :))
bende bu güneş kremim bitince seninkinden alcam bu arada :)
Bende anneme yapmistim azkaldi kalanida ellerime
Al canim sende memnun kalirsin
Yok canim yapmadi cook memnunum
benim de bi bakımdan geçmem gerek,salışlardayım bu ara
Eki Görüntüle 439737
çook sevdiğim saç bakım ürünlerim =)
en soldaki sarıkız saç serumu yeni alındı daha 2 kez kullanabildim ama beğendim :) kokusu yumuşaklığı harika kırıklara etkisi uzun sürede belli olur :)
doa nın eski nesil şampuanı . doa nın ürünlerinin katkı maddesiz ve kaliteli olması beni mutlu ediyo. bizlerle olan ilişkileri de çok güzel bu ve yanındaki şampuan sülfatsız parabensiz içeriği doğal . içerisinde sls olmadığı için normal şampuanlar gibi köpürmüyo ama önemli değil benim için.
doa saç kremi içerisinde dimetichone yok bu harika =) aynı zamanda saçlara harika bi parlalık veriyo seviyorum onu. gerçi artık saç kremi kullanmadığım için doa saç kremini watsons ballı maskeyi ve selective prtoteki kullanıp maske yapıyorum duşa girmeden 2 saate yakın bekliyorum =) harika yumuşak bakımlı parlak kırıksız saçlar=)
selective protek yıpranmış saçları pnarıyo saçın elektiriklenip kabarmasını önlüyo içerisinde keratin var =)
nevacare sıvı saç kremi çok memnunum yeni almama rağmen saçlarım gayett güzel tarandı =)
ballı maskeyi nasl kullandığımı söylemiştim.
yanındaki sarıkız bakım suyunu kullanmadım serumun yanında hediyeydi seyahat boy olarak kullanmayı düşünüyorum =)
ürünlerin hiç de az değil nihancimm en çok lazım olan ürünler var cilt ne kadar sağlıklıysa o kadar ışıltı veriyor bize ruhumuza yansıyor resmennn güle güle kullan hepsini
AskInihan.. Güle güle kullan hepsi güzelliğine daha da güzellik katsın..
Yaa yüzümü yine sivilceler bastı.. küçük küçük orda burda pörtlediler yineee...Kısa sürede etkili bi çözüm var mı kızlar...
Haa bide dişlerinize beyazlatıcı bi ürün kullanıyomusunuz ?
Yeni cicilerimmmm
Eki Görüntüle 440243
Bacak spreyini deneme amaçlı kullandım ve çokkk çokkk memnun kalıp hemen aldımmm. Bacaklarım çok kuru olduğu
için çizgi çizgi durur normalde ama spreyi sıkınca bronzlaşmış gibi çok tatlı bir rengi olduu
Diğerini de denemem için verdiler. Sanırım bakım yağı tarzı bir şey ama parıltılı olduğu için bayıldımmmmm bennn
kısa süreli çözüm istiyorsan canım agnefug bp5 ve tretin ikilisini dönüşümlü kullanman lazım[/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
canım dişler için ben listerine ağız gargarasını kullanıyorum çok memnunum
canım güle güle kullan ürünlerini ben bacaklarıma bebe yağı sürüyorum parlak oluyolar ama onlar kıl köklerini besler mi bilemiyorum:26:
AskInihan.. Güle güle kullan hepsi güzelliğine daha da güzellik katsın..
Yaa yüzümü yine sivilceler bastı.. küçük küçük orda burda pörtlediler yineee...Kısa sürede etkili bi çözüm var mı kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?