• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
renk daha koyu ve belirgin bsrgzd nin ki bana öyle geldi :26: ama çok güzel duruyolar yıldızlı olanda var mıydı sende onuda merak ettim

yok canım görmüştüm almadım =) belki alabilirim ama =)
ben bi resimleri çekiyim kızlarr geliyim sonra =)

Son düzenleme:
canım benimkiler flormar seninki golden rosemuş=) bidahakine flormar almanı tavsiye ederim . benim arkadaşım da almıştı bi türlü benimki gibi olmuyodu bizde onun tırnaklarında mı sorun var demiştik gülüşmüştük sanırım ojeden kaynaklanıyo yadaa mıknatısından =)

Ben normalde bu kadar koyu renk sürmem aslında aldığımda açığını falan alsaymışım diye düşündüm :D
İndirime girmişti bende görünce aldım çok fazla süreceğimi sanmıyorum zaten :D

Son düzenleme:
Benim saçlarım güneşte hafiften sarıya kızıla falan döndüğünden sadece kahve kalem falan kullanıyorum dğierlerini yakıştırmıyorum :D
Fondoten falanda vardı çantada kalmış bunlar dışında çok fazla makyaj malzemem yok zaten çirkin halimde mutluyum ben :D

birazdan çekiyorum canım resimlerini. bu arada telefonumda tesadüf ojeyi ilk aldığım gün çektiğim resim duruyodu hemen sevgilime göndermiştim baakk nasıl olmuş diye. telefonla pek resim çekmiyorum çekince de pek ellemiyorum bu da kalmıış hemen kıyiim dedim =) bende ne zamandır sürmüyodum süresim geldi şimdi =)

bende buğday tenliyim makyajsız çok soluk duruyorum sıcak cilt tonuna sahibim ama makyaj yapmayınca sanki hastaymışım gibi oluyor:52: bi kalem sürsemde hemen farkediliyor :24: makyaj güzeliyim benn makyajj :52::52:

iyi ki kalmış bak konunun üzerine şıp diye denk geldi bizde görmüş oldukkk :28:

Ben beyazım birdee süt diyorlardı bana allahtan tatilde yandımda birazcık değişti rengim :D
Ben makyaj güzeli bile olamam o derece çirkinim yani :D

doğalll güzeelll benimm sdammm hııh:32: bende doğal abartı olmayandan yanayım o ne öyle boya küpü gibi oluyor bazıları:55:

Sivilceli gerçi artık sadece sivilce izli, güneşte çilleri çıkan, biraz daha zorlasa saçları güneşte turuncu olacak seda :D
Tamam farkettim fazla aşağılıyorum kendimi :D
Evet boya küpü insan çok var bursada en guzeli azıcık olanlar :P:37:

$IMAG0129.jpg
bunlar parfümlerr aslında en sevdiklerim burada yok ne yazikki :( ama şu günlerde favorim trendy vücut spreyim =)

$IMAG0130.jpg
çook sevdiğim saç bakım ürünlerim =)
en soldaki sarıkız saç serumu yeni alındı daha 2 kez kullanabildim ama beğendim :) kokusu yumuşaklığı harika kırıklara etkisi uzun sürede belli olur :)
doa nın eski nesil şampuanı . doa nın ürünlerinin katkı maddesiz ve kaliteli olması beni mutlu ediyo. bizlerle olan ilişkileri de çok güzel bu ve yanındaki şampuan sülfatsız parabensiz içeriği doğal . içerisinde sls olmadığı için normal şampuanlar gibi köpürmüyo ama önemli değil benim için.
doa saç kremi içerisinde dimetichone yok bu harika =) aynı zamanda saçlara harika bi parlalık veriyo seviyorum onu. gerçi artık saç kremi kullanmadığım için doa saç kremini watsons ballı maskeyi ve selective prtoteki kullanıp maske yapıyorum duşa girmeden 2 saate yakın bekliyorum =) harika yumuşak bakımlı parlak kırıksız saçlar=)
selective protek yıpranmış saçları pnarıyo saçın elektiriklenip kabarmasını önlüyo içerisinde keratin var =)
nevacare sıvı saç kremi çok memnunum yeni almama rağmen saçlarım gayett güzel tarandı =)
ballı maskeyi nasl kullandığımı söylemiştim.
yanındaki sarıkız bakım suyunu kullanmadım serumun yanında hediyeydi seyahat boy olarak kullanmayı düşünüyorum =)

$IMAG0131.jpg
bunlarda maskelerim . ilki doa nın hediyesi doa keratinli saç maskesi . onun kokusuna bayılıyoorum ve kalıcı da kokusu o da saçları onarıyo keratinli olması sayesinde kırıkları önlüyo parlatıyo ve besliyo. 2 saat yada daha fazla durması gerekiyo saçlarda hatta ısı uygulanırsa daha iyi sonuç veriyo doa ya bu harika ürünü bize hediye gönderdiği için çok teşekkür ediyorum.
dax supergro . bunn kokusuna ayrı bi hastayım . saç diplerime ne yazıkki yağlı karışımlar süremiyorum cildim hassas olduğu için ama bu ürünü benmari usulu eritip içerisine menekşe okaliptus badem fındık ısırgan tohumu yağı koyarak saç uçlarıma sürüyorum =)
ne yazikki saç bakımlarımı aklıma geldikçe yapıyorum düzenli yapasım gelmiyo ama yağları ısıtıp sürünce ve bi kaç kez yapınca kırıkların kaybolduğunu göreceksiniz=)

$IMAG0133.jpg
bunlar cilt ürünlerim =) innova güneş kremini kışın 25 spf sürekli kullanıyorum yazın 50 spf kullanıyorum arada cildim gözüme güzel gözüktüyse bunu sürüyorum gözükmediyse avene 50 spf renklendirici ve harika bi güneş kremi =)
bioderma bana 2 krem ile hediyeydi. seviyorum güzel temizliyo yüzümğ tüm yüz yıkama ürünleri kuruttuğu için o konuyu takmıyorum.
innova sebium nemlendirici uzun süre innovanın bu setini kullanıp ne gereği varsa değiştirdim o günden beri cildim rayına oturmuyo değiştirdiğime pişmanım =) yeniden dönüş için cildimi hazırlıyorum ani değişiklilerde sivilcelerim çıkyo:(
bioderma AI : siyah noktalı ve akneli ciltlere ben sadaece burunum üzerine ve çeneme sürüyorum siyah noktalarım belirgin değil ama sanırım daha uzun süre kullanmam gerek.
bioderma pure refinor gibi bişeydi gözenekler için bi ara cildimi toplamıştı ama nedense etki etmediğini düşünp bırakmıştım tekrar kullanıcam etki etmesede ziyan olmasın =)
bioderma mat. sivilceli ciltler için nemlendirici gibi bişey memnundum sivilce yapmamıştı başta yapmıştı içerdekileri çıkarmaştı sonra düzeldi ama fiyatı pahalı içinde az var arada sürüyorum =)
lrp effaclaar duo seviyorum onu hafif soyulma yapıyo cildimde ama belirgin değil öyle kuru kuru atıyo sivilceli ciltlere uygun cildim sivilceli olmasada yatkın olduğu için sürekli sivilceli ciltlere uygn kremler kullanmam gerekiyo =)
garnier rolll on renkli sivilce üzerine sürdüğünde kapatıcılık etkisi var ve sivilceleri kurutyo(muş) ben beğenmedim sürdüğüm zaman kalıp gibi duruyo deoğal durmuyo sivilce de kurutma etkisi yok =)
dermokil nemlendirici satıcı zorla satmıştı daha açılmadı bile =)
tepedeki minik şey. bioderma AR . kırmızılklar için etkili eczacım vermşti yüzümdeki kırmızılkları görünce =) güvenip kullanamadım eczacıma güvenyrm da cildime güvenemiyorum kırmzılklarım mı hala var =)

$IMAG0134.jpg
arko nem =) vücut ve el için kullanıyorum kokusunu beğenyorm el için mink boyu da var:)
bioderma kuru ciltler için bebeklere bile kullanılıyor . çok sık olmasada arada sürüyorum maksat atılmasın.
vasalline ayy bunu kullanmama hayranım ne elime ne yüzüme ne vücuduma sürüyorum azcık becekrsizm eyeliner sürerken taşırdığım yamuk yaptığım zaman kulak pamuğunu kremin içine batırıp gözümün üstünü siliyorum =)))
gene bi doa harikası fesleğenli krem. merak ettiğim için hediye göndermişlerdi çok sağolsunlar . parabensiz fesleğenli krem. gece yatmadan önce ellerime sürüyorum yumuşacık yapıyo ellerimi kolay emiliyo ve yağlı yapış yapş bi his bırakmıyo =)

Eki Görüntüle 439739
bunlar cilt ürünlerim =) innova güneş kremini kışın 25 spf sürekli kullanıyorum yazın 50 spf kullanıyorum arada cildim gözüme güzel gözüktüyse bunu sürüyorum gözükmediyse avene 50 spf renklendirici ve harika bi güneş kremi =)
bioderma bana 2 krem ile hediyeydi. seviyorum güzel temizliyo yüzümğ tüm yüz yıkama ürünleri kuruttuğu için o konuyu takmıyorum.
innova sebium nemlendirici uzun süre innovanın bu setini kullanıp ne gereği varsa değiştirdim o günden beri cildim rayına oturmuyo değiştirdiğime pişmanım =) yeniden dönüş için cildimi hazırlıyorum ani değişiklilerde sivilcelerim çıkyo:(
bioderma AI : siyah noktalı ve akneli ciltlere ben sadaece burunum üzerine ve çeneme sürüyorum siyah noktalarım belirgin değil ama sanırım daha uzun süre kullanmam gerek.
bioderma pure refinor gibi bişeydi gözenekler için bi ara cildimi toplamıştı ama nedense etki etmediğini düşünp bırakmıştım tekrar kullanıcam etki etmesede ziyan olmasın =)
bioderma mat. sivilceli ciltler için nemlendirici gibi bişey memnundum sivilce yapmamıştı başta yapmıştı içerdekileri çıkarmaştı sonra düzeldi ama fiyatı pahalı içinde az var arada sürüyorum =)
lrp effaclaar duo seviyorum onu hafif soyulma yapıyo cildimde ama belirgin değil öyle kuru kuru atıyo sivilceli ciltlere uygun cildim sivilceli olmasada yatkın olduğu için sürekli sivilceli ciltlere uygn kremler kullanmam gerekiyo =)
garnier rolll on renkli sivilce üzerine sürdüğünde kapatıcılık etkisi var ve sivilceleri kurutyo(muş) ben beğenmedim sürdüğüm zaman kalıp gibi duruyo deoğal durmuyo sivilce de kurutma etkisi yok =)
dermokil nemlendirici satıcı zorla satmıştı daha açılmadı bile =)
tepedeki minik şey. bioderma AR . kırmızılklar için etkili eczacım vermşti yüzümdeki kırmızılkları görünce =) güvenip kullanamadım eczacıma güvenyrm da cildime güvenemiyorum kırmzılklarım mı hala var =)

Bende avene kullaniyorum ama renklisi oldugunu bilmiyordum ogrenmis oldum bitince onuda denerim :5:

$IMAG0135.jpg
maskelerrr:)))
aralarına en sevdiklerim watsons yeşil çalı maske: nemlendirici özelliği var kokusu garip ama sürerken bile yumuşaklığı hissedyosnz:)
pakface adı garip olsada kendi güzel bu paptyalı olanı cilt tonunu düzenleyip sivilcelere etkili seviyorum.
watsonsun yanındaki koyu yeşil de kıl maskesi onu da seviyorum . duştan çıktığımda sürerim sürdüğümde bi yanma filan yapıyo hissedyosnz yüzünde bişeyler yaptgnı :)
en soldaki tee tree yazan watsonsdan almıştım. olsada olur olmasada pek memnun değilim kokusu da bi garp:/
garnier ve diğer iki tüp hiç bi işe yaramıyolar. en sağdaki scrub ama krem kıvamnda ve içerisinde kayısı cekiirdeği tanaleri var yüzümü yıkamaya korkyrm cizcek diye etksi yok duşra kullanıyorm arada bitsn diye.
peel off maske o da hiç bi işe yaramıyo boşuna almşm :)
garnier arada sürüyorm ama bitsn dye arada da peeling yapıyorm =)

$IMAG0137.jpg
karışıklar bunlarda en sağdaki watsons yeşil çaylı gözenkler için jel kullanmama pek fırsat olmadı evdeklerden ucuz dye almştm :)
ossion tonik sürekli kullanmadım kullanamadım . istanbulda ve burda biticek diye kıyamadm. mentollü saç derinize sürüyosun nasıl bi serinlik ferahlk anlatamam . saç diplerindeki tıkanıkları düznlyo kan dolşmnı hızlanrdyo ve beyaz kil sayesnde hızlı uzamnsı sağlıyo diyo. bugn bi baktm ayın 21inde bitick son kullanma tarihi hemen kullanmaya başıyorum bol bol. bu aralar istanbula gidicem zaza hana gidip birsürü şey alıp depolaysm var:)
watsons maskeler daha denemedm deniycem en yakn zamnda kıyamıyorm :9
watsons lavantalı scrup duşta kullanıyorum lavanta kokusu var ve beğenyorm bitince alıcklrmdan ama bidhkne çileklisini alıcam :)
bide solid parfümlerim var bileklerime ve boynuma sürüyorm ama resmmni çekmeyi unutmşm =)

Son düzenleme:
Cikolatali maskeyi yuzumdedurdugu sure boyunca yemek yalamak falan istedim acayip guzel kokuyor ve inanilmaz guzel yapiyor :-)

aa gerçekten mi ben meyvelsini kullanmıştım böğrtlen mi neydi yüzümdeki sivilceyi büyütmştü şmdi hemen çikltlyı bi sürym bari =)
bu arada avene renkli de gerçekten güzel ben kazayla bunu aldm sennki nasl =)

Back