Eki Görüntüle 439737
çook sevdiğim saç bakım ürünlerim =)
en soldaki sarıkız saç serumu yeni alındı daha 2 kez kullanabildim ama beğendim :) kokusu yumuşaklığı harika kırıklara etkisi uzun sürede belli olur :)
doa nın eski nesil şampuanı . doa nın ürünlerinin katkı maddesiz ve kaliteli olması beni mutlu ediyo. bizlerle olan ilişkileri de çok güzel bu ve yanındaki şampuan sülfatsız parabensiz içeriği doğal . içerisinde sls olmadığı için normal şampuanlar gibi köpürmüyo ama önemli değil benim için.
doa saç kremi içerisinde dimetichone yok bu harika =) aynı zamanda saçlara harika bi parlalık veriyo seviyorum onu. gerçi artık saç kremi kullanmadığım için doa saç kremini watsons ballı maskeyi ve selective prtoteki kullanıp maske yapıyorum duşa girmeden 2 saate yakın bekliyorum =) harika yumuşak bakımlı parlak kırıksız saçlar=)
selective protek yıpranmış saçları pnarıyo saçın elektiriklenip kabarmasını önlüyo içerisinde keratin var =)
nevacare sıvı saç kremi çok memnunum yeni almama rağmen saçlarım gayett güzel tarandı =)
ballı maskeyi nasl kullandığımı söylemiştim.
yanındaki sarıkız bakım suyunu kullanmadım serumun yanında hediyeydi seyahat boy olarak kullanmayı düşünüyorum =)