• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
Kahve telvesini yapmayı artık kendime adet edindim her kahve içtiğimde yapıyorum gerçekten işe yarıyo.. Hatta yüzüme vücuduma yapsam mı diye düşünüyorum? Olur mu acaba ? Ellerime yaptığımda ellerim pamuk gibi oluyo ardından nemlendiricide sürünce iyi geliyo yüzümde de aynı etkiyi gösterir mi ?

Bide renkli nemlendirici de oriflame bu ürünü nasıl fikriniz var mı ?

Eki Görüntüle 439155

cnm bana bunu birçok kişi önermişti renkli nemlendirici araştırırken, fiyatıda gayet uygunmuş sanırım. ama bulunduğum yerde ve çevremde oriflama satan kimse olmadığı için alamamıştım. renk skalası nasıl? deneyebilirsin bence:34:

Kahve telvesini yapmayı artık kendime adet edindim her kahve içtiğimde yapıyorum gerçekten işe yarıyo.. Hatta yüzüme vücuduma yapsam mı diye düşünüyorum? Olur mu acaba ? Ellerime yaptığımda ellerim pamuk gibi oluyo ardından nemlendiricide sürünce iyi geliyo yüzümde de aynı etkiyi gösterir mi ?

Bide renkli nemlendirici de oriflame bu ürünü nasıl fikriniz var mı ?

Eki Görüntüle 439155
Canim ben aklma estikce yuzme yapyorm peeling etkisi gosteryo deneyebilirsin .)
:16:cnm madecassol kremden bahsediyorsun sanırım, bende 1 tane bile sivilce çıkarmadı. T bölgem yağlıdır, yanaklarım orta kıvam diyelim, ve sivilceye meyilli bir cildim var , bunlara rağmen yeni sivilce hiç çıkarmadı.
Aaa bende merak ettm simdi peki bu kremin ne gibi ozelljleri var canim .)

visions yazan varya tatlım işte o da renklendirici kızlar bende renklendirici varmış yaa hala arıyorum bideee :9::9::9: clearskin de sivilceli ciltler için sivilce yapmayan renklendirici...

Visions V* Doğal Renklendirici Jel

Doğal şeftali kokulu, ışıltılı bir görünüm sağlayan renklendirici jel. İçeriğindeki C vitamini ve pro-vitamin B5 ile cilt renginizin doğal bir görünüme kavuşmasını sağlar. Tek başına kullanabileceğiniz gibi ışıltılı bir görünüm için makyaj altına baz olarak da uygulayabilirsiniz. Tüm cilt tipleri için uygundur.

Son düzenleme:
bende ki tonlu değil ama doğal renklendirici cilt tonuna uyum sağlıyor tatlım diğeri hakkında fikrim yok:44: aşkınihan nerelerde özledimm bu arada onuda :))

Son düzenleme:
Glissin pembe olanini aldim bir kez kazik gibi yapti ilk kullandigimda direkt arkadasima verdim :-)
Elseve kesinlikle mukemmel :-)
Resmi ekledikten sonra iki oje daha eklendi :)

canım manyetik ojeyi denedin mi alınca çok merak ettim sürdüğünde çekip koyarmısın :26:

aynen bende sarı olandan aldım hemde 2 şişe 7 bakım yağı içeriyormuş ama yumuşak yapmadı saçımı :50:

birde parabensiz ürünler var bsrgzdnin paylaştığı bahsettiği ama onlardan daha hiç denemedim

Son düzenleme:
Ilk surdugumdeydi tasirarak suruyorum kuruyunca krem surunce cikiyor onlar o yuzden ona dikkat etme :-D
Toni&guy siparis ettim limangodan onada guzel diyorlardi gorecegiz hangisi daha iyiyse devam :-)

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 439699

Ilk surdugumdeydi tasirarak suruyorum kuruyunca krem surunce cikiyor onlar o yuzden ona dikkat etme :-D
Toni&guy siparis ettim limangodan onada guzel diyorlardi gorecegiz hangisi daha iyiyse devam :-)

çok hoş duruyormuşşş çok beğendimmm:16::16: deneyebilirim bende :12::12: gerçi bu ara oje sürmeye ara verdimm :10: niyeyse bende anlamadım sanırım üşenmektenn :1:

çok hoş duruyormuşşş çok beğendimmm:16::16: deneyebilirim bende :12::12: gerçi bu ara oje sürmeye ara verdimm :10: niyeyse bende anlamadım sanırım üşenmektenn :1:

Kalin surunce daha belli oluyor ilk denemede bu kadari oluyor :-)
Usenme usenme ojeguzeldir candir :-D
Gerci su siralar her gun aseton oje kokusundan basim feci donuyor :-D

$~2314.jpg

Cekmeceyi degistirdim az once. Makyaj yapmayan birinin cekmecesi anca boyle olur :-D

$IMAG0009.jpg
bende ki tonlu değil ama doğal renklendirici cilt tonuna uyum sağlıyor tatlım diğeri hakkında fikrim yok:44: aşkınihan nerelerde özledimm bu arada onuda :))
evet aşkınihan nerde ya merak ettim bende =) bu arada o oriflamenin renkli nemlendiricisi yada parlaklık veren şey nasl bişey canım svilce yağlanma yaptı mı=)
canım manyetik ojeyi denedin mi alınca çok merak ettim sürdüğünde çekip koyarmısın :26:

aynen bende sarı olandan aldım hemde 2 şişe 7 bakım yağı içeriyormuş ama yumuşak yapmadı saçımı :50:

birde parabensiz ürünler var bsrgzdnin paylaştığı bahsettiği ama onlardan daha hiç denemedim
canım ben bayılıyorum magnetic ojelere hatta golden rose un yıldız yapanı da var =)
Kalin surunce daha belli oluyor ilk denemede bu kadari oluyor :-)
Usenme usenme ojeguzeldir candir :-D
Gerci su siralar her gun aseton oje kokusundan basim feci donuyor :-D

canım kalın sürünce daha kötü oluyo ben kullanıyorum ojeyi ocaktan beri. sen sanırım basını tam yaklaştıramdan . çnkü normalinda tam 3 boyutlu duruyo =)

Son düzenleme:
Resmi cektigimdekurumamisti surdum cektim kurudugunda daha boyutlu duruyordu :-)
Serce parmagimda daha ince surulu. Ilkdenemeoldugundan butun parmaklara farkli herseyidenedim :-D

Eki Görüntüle 439712

Cekmeceyi degistirdim az once. Makyaj yapmayan birinin cekmecesi anca boyle olur :-D

az ve öz yeter tatlım öylee çok olunca karışıklık oluyor :6::6: günlük hangilerini kullanıyosan sade ve hep kullanıcağın şeyler olsun yeter:12: bende genelde pastel tonlarında yaptığım için çantamda bronz allık siyah ve lacivert göz kalemi ve rimel dudak parlatıcı bulunduruyorum acill durumlar için:21::21:

evet aşkınihan nerde ya merak ettim bende =) bu arada o oriflamenin renkli nemlendiricisi yada parlaklık veren şey nasl bişey canım svilce yağlanma yaptı mı=)

canım ben bayılıyorum magnetic ojelere hatta golden rose un yıldız yapanı da var =)

canım kalın sürünce daha kötü oluyo ben kullanıyorum ojeyi ocaktan beri. sen sanırım basını tam yaklaştıramdan . çnkü normalinda tam 3 boyutlu duruyo =)

yaa ben ojelerden bayağı uzaklaşmışımm bşrgzd senin bakım ürünlerini bekliyoruz dört gözleee:32::32: tatlım ben sürekli renklendirici kullanmıyorum özel günlerde felan genelde renkli güneş koruyucusu kullandığım için bir de allık hastasıyımdır sivilceli günlerden kalma alışkanlığım allıksız çıkmam abi :52::52::52: sürdüğüm zamanlardada bişi yapmadı cildime ama böyle ürünlerde dalinle falan temizlemek etkili olmuyor .. ben makyaj yaptığımda dalinle yıkasam bile cildimi tonikle temizliyorum çünkü makyaj kalıntıları kalıyor bizzat şahit oluyorum:39:

az ve öz yeter tatlım öylee çok olunca karışıklık oluyor :6::6: günlük hangilerini kullanıyosan sade ve hep kullanıcağın şeyler olsun yeter:12: bende genelde pastel tonlarında yaptığım için çantamda bronz allık siyah ve lacivert göz kalemi ve rimel dudak parlatıcı bulunduruyorum acill durumlar için:21::21:

yaa ben ojelerden bayağı uzaklaşmışımm bşrgzd senin bakım ürünlerini bekliyoruz dört gözleee:32::32: tatlım ben sürekli renklendirici kullanmıyorum özel günlerde felan genelde renkli güneş koruyucusu kullandığım için bir de allık hastasıyımdır sivilceli günlerden kalma alışkanlığım allıksız çıkmam abi :52::52::52: sürdüğüm zamanlardada bişi yapmadı cildime ama böyle ürünlerde dalinle falan temizlemek etkili olmuyor .. ben makyaj yaptığımda dalinle yıkasam bile cildimi tonikle temizliyorum çünkü makyaj kalıntıları kalıyor bizzat şahit oluyorum:39:

birazdan çekiyorum canım resimlerini. bu arada telefonumda tesadüf ojeyi ilk aldığım gün çektiğim resim duruyodu hemen sevgilime göndermiştim baakk nasıl olmuş diye. telefonla pek resim çekmiyorum çekince de pek ellemiyorum bu da kalmıış hemen kıyiim dedim =) bende ne zamandır sürmüyodum süresim geldi şimdi =)

renk daha koyu ve belirgin bsrgzd nin ki bana öyle geldi :26: ama çok güzel duruyolar yıldızlı olanda var mıydı sende onuda merak ettim

Benim saçlarım güneşte hafiften sarıya kızıla falan döndüğünden sadece kahve kalem falan kullanıyorum dğierlerini yakıştırmıyorum :D
Fondoten falanda vardı çantada kalmış bunlar dışında çok fazla makyaj malzemem yok zaten çirkin halimde mutluyum ben :D

Ouw seninki iyice belli olmus :-D ve rengi daha mi koyu aynisi mi ki?

canım benimkiler flormar seninki golden rosemuş=) bidahakine flormar almanı tavsiye ederim . benim arkadaşım da almıştı bi türlü benimki gibi olmuyodu bizde onun tırnaklarında mı sorun var demiştik gülüşmüştük sanırım ojeden kaynaklanıyo yadaa mıknatısından =)

Back