Bu arqda kizlar olay active hydrating nemlendirici losyon ve nemlendirici jel vardi bilen var mi bu urunlerii .) Birde bi magzada bb krem 16.90di kampanya vardi 1 alana 1 bedavaydi .)
olay in 7 faktörlü olanını annem kullanıyor olay den memnun ama nemlendirici ve losyondan bilgim yok tatlım:26:
Kizlarrr babamla disari cikmistik kozmetk magzasndan kakao yagi aldik da daxin kakao yagi kremi varmis biliyo muydunz hatta cay agaci yagi kremi varmis. Cay agaci yaginin sivilcelere iyi geldigini biliyorum kremi nasildir acaba bide hondistan cevizi yagi gordm kokusna bayildim ve kararsiz kaldm ya .)
kakao yağı diyince aklıma direk güneşte son hızda yanmak için kullandığım havuç ve kakao yağı geldi okur okumaz çay ağacı yağı verdi bende evet cilt lekelerine falanda iyi geliyor unuttum onun varlığını tekrardan gündeme getiriyim kuzumm öğrendiklerini bizimlede paylaş ben kozmetikçiye gittiğimde mutlaka en bilgili olanları esir alıyorum soruyorum tabiii kendi bildiklerimide söylüyorumm hatta watsonsda karanfil suyunun saçlara iyi geldiğini anlatmıştım saç konusunda yardım alırken şaşırmışlardı