renk daha koyu ve belirgin bsrgzd nin ki bana öyle geldi :26: ama çok güzel duruyolar yıldızlı olanda var mıydı sende onuda merak ettim
canım benimkiler flormar seninki golden rosemuş=) bidahakine flormar almanı tavsiye ederim . benim arkadaşım da almıştı bi türlü benimki gibi olmuyodu bizde onun tırnaklarında mı sorun var demiştik gülüşmüştük sanırım ojeden kaynaklanıyo yadaa mıknatısından =)
Benim saçlarım güneşte hafiften sarıya kızıla falan döndüğünden sadece kahve kalem falan kullanıyorum dğierlerini yakıştırmıyorum
Fondoten falanda vardı çantada kalmış bunlar dışında çok fazla makyaj malzemem yok zaten çirkin halimde mutluyum ben
birazdan çekiyorum canım resimlerini. bu arada telefonumda tesadüf ojeyi ilk aldığım gün çektiğim resim duruyodu hemen sevgilime göndermiştim baakk nasıl olmuş diye. telefonla pek resim çekmiyorum çekince de pek ellemiyorum bu da kalmıış hemen kıyiim dedim =) bende ne zamandır sürmüyodum süresim geldi şimdi =)
Ben beyazım birdee süt diyorlardı bana allahtan tatilde yandımda birazcık değişti rengim
Ben makyaj güzeli bile olamam o derece çirkinim yani
abartmaaa abartmaaaher kadın güzeldirrrrr
Ben kendime bakan biri değilim ondanda olabilir
doğalll güzeelll benimm sdammm hııhbende doğal abartı olmayandan yanayım o ne öyle boya küpü gibi oluyor bazıları
Eki Görüntüle 439739
bunlar cilt ürünlerim =) innova güneş kremini kışın 25 spf sürekli kullanıyorum yazın 50 spf kullanıyorum arada cildim gözüme güzel gözüktüyse bunu sürüyorum gözükmediyse avene 50 spf renklendirici ve harika bi güneş kremi =)
bioderma bana 2 krem ile hediyeydi. seviyorum güzel temizliyo yüzümğ tüm yüz yıkama ürünleri kuruttuğu için o konuyu takmıyorum.
innova sebium nemlendirici uzun süre innovanın bu setini kullanıp ne gereği varsa değiştirdim o günden beri cildim rayına oturmuyo değiştirdiğime pişmanım =) yeniden dönüş için cildimi hazırlıyorum ani değişiklilerde sivilcelerim çıkyo
bioderma AI : siyah noktalı ve akneli ciltlere ben sadaece burunum üzerine ve çeneme sürüyorum siyah noktalarım belirgin değil ama sanırım daha uzun süre kullanmam gerek.
bioderma pure refinor gibi bişeydi gözenekler için bi ara cildimi toplamıştı ama nedense etki etmediğini düşünp bırakmıştım tekrar kullanıcam etki etmesede ziyan olmasın =)
bioderma mat. sivilceli ciltler için nemlendirici gibi bişey memnundum sivilce yapmamıştı başta yapmıştı içerdekileri çıkarmaştı sonra düzeldi ama fiyatı pahalı içinde az var arada sürüyorum =)
lrp effaclaar duo seviyorum onu hafif soyulma yapıyo cildimde ama belirgin değil öyle kuru kuru atıyo sivilceli ciltlere uygun cildim sivilceli olmasada yatkın olduğu için sürekli sivilceli ciltlere uygn kremler kullanmam gerekiyo =)
garnier rolll on renkli sivilce üzerine sürdüğünde kapatıcılık etkisi var ve sivilceleri kurutyo(muş) ben beğenmedim sürdüğüm zaman kalıp gibi duruyo deoğal durmuyo sivilce de kurutma etkisi yok =)
dermokil nemlendirici satıcı zorla satmıştı daha açılmadı bile =)
tepedeki minik şey. bioderma AR . kırmızılklar için etkili eczacım vermşti yüzümdeki kırmızılkları görünce =) güvenip kullanamadım eczacıma güvenyrm da cildime güvenemiyorum kırmzılklarım mı hala var =)
Cikolatali maskeyi yuzumdedurdugu sure boyunca yemek yalamak falan istedim acayip guzel kokuyor ve inanilmaz guzel yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?