gliss i ben de hic sevmem
bide 2 tane almıştım :26::26: çok akıllıyım yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gliss i ben de hic sevmem
Canim bende almati duanmustum ama cildime guvrnemdm ya sivilce yaparsa diye bide hersyi dermokozmetik kullanirken bunu almak istemedim acikcasi . Benm cilt tonu bozuklugm var sabh kalktgmda bembeyz oluyorm snra degsyo rengm . Gunes kremi almaya gittigmde eczaneye renkli gunes koruyuculari gordum ayni etkilere sahip yuzde agirlasma yapmiyo. Onu tavsiye edebilirim yada bazi dermokozmetik markalarin renkli nemlendiricilri var . Onlara bak derm .)aranızda bu ürünü deneyen ya da fikri olan var mı kızlar almayı düşünüyorum
[/url][/IMG]
Garnier BB Krem 50 ml - Mucizevi Cilt Kusursuzlaştırıcı - Açık Ton Detay Bilgisi
GARNIER BB KREM mucizevi cilt kusursuzlaştırıcı HEPSİ 1 ARADA NEMLENDİRİCİ ( blemish balm )
02 - Light : AÇIK TON: Ciltte hemen emilebilen, açık ve buğday tenliler için uygundur.
ANINDA MÜKEMMEL BİR CİLT ( Vitamin C türevi + Mineral Pigmentler )
* 24 saat nemlendirir.
* Cilt rengini eşitler.
* Pürüz ve çizgileri gizler.
* Sağlıklı bir ışıltı verir.
* GKF 15 ile UV ışınlarından korur.
Mucizevi Cilt Kusursuzlaştırıcı, '' anında mükemmel cilt görünümü '' elde etmeniz ve cilt renginizi doğal yollar ile eşitlemek için antioksidan ve aydınlatıcı etkileri ile bilinen C vitamini türevini mineral pigmentlerle birleştirdi.
Mucizevi Cilt Kusursuzlaştırıcı benim için uygun mu?
Evet, eğer etkili sonuçları anında görebileceğiniz bir cilt bakımı ( nemlendirme, UV koruma, yorgunluk izlerini yok etme, donukluk, kızarıklıklar, çizgiler, kusurlar ve lekeler ) arıyorsanız uygundur.
Farkı Nedir?
Mucizevi Cilt Kusursuzlaştırıcı yeni nesil cilt bakımıdır. Garnier B.B.Krem, Hepsi 1 Arada teknoloji kullanılır. Tüm rutin güzellik adımlarını tek bir üründe birleştirirken makyajın yumuşak dokunuşunu da '' Mükemmel cilt etkisi '' vermek için kullanılır. Bu cilt bakım ürünü ile zaman kazanın. tek uygulamada nemlendirir, cilt tonunuzu eşitler ve cildinize parlaklık verir.
Nasıl etki eder?
Hepsi 1 arada yüksek performanslı cilt bakım ürünü 24 saat nemlendirici formül içerir.
Antioksidan özellikleri ile bilinen C vitamini türevi ile cildin parlak ve ışıltılı görünmesini destekler. Mineral pigmentlerle zenginleştirilmiş Mucizevi Cilt Kusursuzlaştırıcı cildinizi anında güzelleştirir. Pigmentler cildinize eşit yayılarak kusursuz bir görünüm sağlar. Hafif ve rahat dokusu cildinizle mükemmel bir bütünlük sağlar. Hafiff ve rahat dokusu cildinizle mükemmel bir bütünlük sağlar. Bırakın cildiniz nefes alsın. Ek olarak GKF 15 ile cildinizi UV ışınlarına karşı korur.
Nasıl kullanılır?
Mucizevi Cilt Kusursuzlaştırıcı B.B. Kremi temiz cildinize nemlendirici krem uygular gibi uygulayınız. Kapatıcı etkisini arttırmak için bir kat daha sürebilirsiniz. 2 renk çeşidi bulunmaktadır.
02 - Light, Açık ve buğday ve esmer tenliler için.
03 - Medium, Koyu- Bronz tenliler için.
Kanıtlanan etkinlik*: Anında nemlenmiş, korunmuş ve güzelleşmiş bir cilt..Pürüzsüz ve ışıltılı bir ten;
Nemlendirilmiş hissi: % 82,5
Uygulamadan hemen sonra pürürzsüz bir cilt: % 96,8
Kırmızılık görünümünde azalma: % 71,4
Cilt rengini eşitleme: % 90,5
Sağlıklı bir ışıltı: % 93,7
Parlak ve ışıltılı bir ten: % 81,0
**63 katılımcının kullanım testi sonuçlarına göre memnununiyet yüzdesi.
GARNIER SKIN NATURALS ÜRÜNLER:
Garnier Skin Naturals ürünleri tamamen doğadan gelen aktif maddeler içerir. Bu aktif maddeler, kalitelerini ve saflıklarını korumak üzere özel yöntemlerle elde edilir.
Canim bende almati duanmustum ama cildime guvrnemdm ya sivilce yaparsa diye bide hersyi dermokozmetik kullanirken bunu almak istemedim acikcasi . Benm cilt tonu bozuklugm var sabh kalktgmda bembeyz oluyorm snra degsyo rengm . Gunes kremi almaya gittigmde eczaneye renkli gunes koruyuculari gordum ayni etkilere sahip yuzde agirlasma yapmiyo. Onu tavsiye edebilirim yada bazi dermokozmetik markalarin renkli nemlendiricilri var . Onlara bak derm .)
aranızda bu ürünü deneyen ya da fikri olan var mı kızlar almayı düşünüyorum
[/url][/IMG]
Garnier BB Krem 50 ml - Mucizevi Cilt Kusursuzlaştırıcı - Açık Ton Detay Bilgisi
GARNIER BB KREM mucizevi cilt kusursuzlaştırıcı HEPSİ 1 ARADA NEMLENDİRİCİ ( blemish balm )
02 - Light : AÇIK TON: Ciltte hemen emilebilen, açık ve buğday tenliler için uygundur.
ANINDA MÜKEMMEL BİR CİLT ( Vitamin C türevi + Mineral Pigmentler )
* 24 saat nemlendirir.
* Cilt rengini eşitler.
* Pürüz ve çizgileri gizler.
* Sağlıklı bir ışıltı verir.
* GKF 15 ile UV ışınlarından korur.
Mucizevi Cilt Kusursuzlaştırıcı, '' anında mükemmel cilt görünümü '' elde etmeniz ve cilt renginizi doğal yollar ile eşitlemek için antioksidan ve aydınlatıcı etkileri ile bilinen C vitamini türevini mineral pigmentlerle birleştirdi.
Mucizevi Cilt Kusursuzlaştırıcı benim için uygun mu?
Evet, eğer etkili sonuçları anında görebileceğiniz bir cilt bakımı ( nemlendirme, UV koruma, yorgunluk izlerini yok etme, donukluk, kızarıklıklar, çizgiler, kusurlar ve lekeler ) arıyorsanız uygundur.
Farkı Nedir?
Mucizevi Cilt Kusursuzlaştırıcı yeni nesil cilt bakımıdır. Garnier B.B.Krem, Hepsi 1 Arada teknoloji kullanılır. Tüm rutin güzellik adımlarını tek bir üründe birleştirirken makyajın yumuşak dokunuşunu da '' Mükemmel cilt etkisi '' vermek için kullanılır. Bu cilt bakım ürünü ile zaman kazanın. tek uygulamada nemlendirir, cilt tonunuzu eşitler ve cildinize parlaklık verir.
Nasıl etki eder?
Hepsi 1 arada yüksek performanslı cilt bakım ürünü 24 saat nemlendirici formül içerir.
Antioksidan özellikleri ile bilinen C vitamini türevi ile cildin parlak ve ışıltılı görünmesini destekler. Mineral pigmentlerle zenginleştirilmiş Mucizevi Cilt Kusursuzlaştırıcı cildinizi anında güzelleştirir. Pigmentler cildinize eşit yayılarak kusursuz bir görünüm sağlar. Hafif ve rahat dokusu cildinizle mükemmel bir bütünlük sağlar. Hafiff ve rahat dokusu cildinizle mükemmel bir bütünlük sağlar. Bırakın cildiniz nefes alsın. Ek olarak GKF 15 ile cildinizi UV ışınlarına karşı korur.
Nasıl kullanılır?
Mucizevi Cilt Kusursuzlaştırıcı B.B. Kremi temiz cildinize nemlendirici krem uygular gibi uygulayınız. Kapatıcı etkisini arttırmak için bir kat daha sürebilirsiniz. 2 renk çeşidi bulunmaktadır.
02 - Light, Açık ve buğday ve esmer tenliler için.
03 - Medium, Koyu- Bronz tenliler için.
Kanıtlanan etkinlik*: Anında nemlenmiş, korunmuş ve güzelleşmiş bir cilt..Pürüzsüz ve ışıltılı bir ten;
Nemlendirilmiş hissi: % 82,5
Uygulamadan hemen sonra pürürzsüz bir cilt: % 96,8
Kırmızılık görünümünde azalma: % 71,4
Cilt rengini eşitleme: % 90,5
Sağlıklı bir ışıltı: % 93,7
Parlak ve ışıltılı bir ten: % 81,0
**63 katılımcının kullanım testi sonuçlarına göre memnununiyet yüzdesi.
GARNIER SKIN NATURALS ÜRÜNLER:
Garnier Skin Naturals ürünleri tamamen doğadan gelen aktif maddeler içerir. Bu aktif maddeler, kalitelerini ve saflıklarını korumak üzere özel yöntemlerle elde edilir.
ayy bende bunu almaktan son anda wazgeçmiştim ama pişman oldumm yaa fiyatını hatırlamıyorum hatırlayan warmıı :44:
tatlım fiyatı 17 tl yazıyor nette ama piyasa fiyatını bilmiyorum bir bayan blogunda yüzüne sürmüştü makyaj yaparken ordan dikkatimi çekti iştee benimde yüzüm hassas ve sivilce yapmaya müsait olduğu için düşünüyorum ... kullanan var mı diye de merak ediyorum:26:
Canim watsinslarda tester var bildigim kadariyla. Ben antalyadayim burada bi magza var hersey surekli indrme girer 12 liraya mi.ne dusmustu. Ama la roche un varken pek bulasma bence tabi bakmak istersen watsinsun da bb kremi vat .) bildhm kadaryla biri yagli ciltler icin dgeri 30spf koruyuculu .)
tatlım fiyatı 17 tl yazıyor nette ama piyasa fiyatını bilmiyorum bir bayan blogunda yüzüne sürmüştü makyaj yaparken ordan dikkatimi çekti iştee benimde yüzüm hassas ve sivilce yapmaya müsait olduğu için düşünüyorum ... kullanan var mı diye de merak ediyorum:26:
Garnier BB krem benim almayı çok düşündüğüm ama sonra olumsuz yorumlardan dolayı vazgeçtiğim bir ürün.
zaten BB kremlerin yoğun kıvamları oluyormuş, özelliklede bu ürünün. pek başarı değil demişlerdi.
hatta Garnier BB krem ile The balm renkli nemlendirici arasında kalmıştım ben, kesinlikle The balm renkli nemlendirici dedi Gratisteki görevli, yüzünüzde hiçbişey yokmuş gibi olur bu ürünle demişti, gerçektende öyle oldu.
Eğer cildinizde çok leke vs yoksa sadece renk eşitlesin canlılık taze görünüm katsın , çok çok azda kapatıcılık olsun diyorsanız renkli nemlendiricileri bir araştırın derim, ben the balm renkli nemlendiricimi Gratis indirimiyle 30Tlye aldım, Garnier BB krem için 16tl demişti.
ama BB krem kullanmalıyım, lekelerim var ve yoğun kapatıcılık şart diyorsanız Missha BB krem öneririm
canım benim cildimde şuan leke yok canlı ve parlak sağlıklı gözüksün istiyorum o yüzdende bakınıyorum renkli nemlendiricilere evet bi blogda gördüm the balm ı uygulamış yüzüne sonuç çok güzeldi fiyatıda uygunmuş bayağı dikkat çekici bir ürün
tatlım varyaa ben bu merak duygumu nasıl yenicem bilmiyorum herşeyi merak ediyorum yeni bi ürün çıktıyaa bakıcam dikkatimi çektiyse illa neysee la roch uma devam ediyim ben bittimi senin vizelerin
Garnier BB krem benim almayı çok düşündüğüm ama sonra olumsuz yorumlardan dolayı vazgeçtiğim bir ürün.
zaten BB kremlerin yoğun kıvamları oluyormuş, özelliklede bu ürünün. pek başarı değil demişlerdi.
hatta Garnier BB krem ile The balm renkli nemlendirici arasında kalmıştım ben, kesinlikle The balm renkli nemlendirici dedi Gratisteki görevli, yüzünüzde hiçbişey yokmuş gibi olur bu ürünle demişti, gerçektende öyle oldu.
Eğer cildinizde çok leke vs yoksa sadece renk eşitlesin canlılık taze görünüm katsın , çok çok azda kapatıcılık olsun diyorsanız renkli nemlendiricileri bir araştırın derim, ben the balm renkli nemlendiricimi Gratis indirimiyle 30Tlye aldım, Garnier BB krem için 16tl demişti.
ama BB krem kullanmalıyım, lekelerim var ve yoğun kapatıcılık şart diyorsanız Missha BB krem öneririm
sevgili mozerella senin bi.cilt yenileyici kremin vardi o sivilce filan yapmaz dimi .)