Kahve telvesini yapmayı artık kendime adet edindim her kahve içtiğimde yapıyorum gerçekten işe yarıyo.. Hatta yüzüme vücuduma yapsam mı diye düşünüyorum? Olur mu acaba ? Ellerime yaptığımda ellerim pamuk gibi oluyo ardından nemlendiricide sürünce iyi geliyo yüzümde de aynı etkiyi gösterir mi ?
Bide renkli nemlendirici de oriflame bu ürünü nasıl fikriniz var mı ?
Eki Görüntüle 439155
Canim ben aklma estikce yuzme yapyorm peeling etkisi gosteryo deneyebilirsin .)Kahve telvesini yapmayı artık kendime adet edindim her kahve içtiğimde yapıyorum gerçekten işe yarıyo.. Hatta yüzüme vücuduma yapsam mı diye düşünüyorum? Olur mu acaba ? Ellerime yaptığımda ellerim pamuk gibi oluyo ardından nemlendiricide sürünce iyi geliyo yüzümde de aynı etkiyi gösterir mi ?
Bide renkli nemlendirici de oriflame bu ürünü nasıl fikriniz var mı ?
Eki Görüntüle 439155
Aaa bende merak ettm simdi peki bu kremin ne gibi ozelljleri var canim .)cnm madecassol kremden bahsediyorsun sanırım, bende 1 tane bile sivilce çıkarmadı. T bölgem yağlıdır, yanaklarım orta kıvam diyelim, ve sivilceye meyilli bir cildim var , bunlara rağmen yeni sivilce hiç çıkarmadı.
güle güle kullan tatlım bende elseve kullanıyordum ama bu sefer gliss aldım ama elseve tek geçiyorum
Glissin pembe olanini aldim bir kez kazik gibi yapti ilk kullandigimda direkt arkadasima verdim
Elseve kesinlikle mukemmel
Resmi ekledikten sonra iki oje daha eklendi :)
Eki Görüntüle 439699
Ilk surdugumdeydi tasirarak suruyorum kuruyunca krem surunce cikiyor onlar o yuzden ona dikkat etme :-D
Toni&guy siparis ettim limangodan onada guzel diyorlardi gorecegiz hangisi daha iyiyse devam
çok hoş duruyormuşşş çok beğendimmmdeneyebilirim bende gerçi bu ara oje sürmeye ara verdimm niyeyse bende anlamadım sanırım üşenmektenn
evet aşkınihan nerde ya merak ettim bende =) bu arada o oriflamenin renkli nemlendiricisi yada parlaklık veren şey nasl bişey canım svilce yağlanma yaptı mı=)bende ki tonlu değil ama doğal renklendirici cilt tonuna uyum sağlıyor tatlım diğeri hakkında fikrim yok:44: aşkınihan nerelerde özledimm bu arada onuda :))
canım ben bayılıyorum magnetic ojelere hatta golden rose un yıldız yapanı da var =)canım manyetik ojeyi denedin mi alınca çok merak ettim sürdüğünde çekip koyarmısın :26:
aynen bende sarı olandan aldım hemde 2 şişe 7 bakım yağı içeriyormuş ama yumuşak yapmadı saçımı
birde parabensiz ürünler var bsrgzdnin paylaştığı bahsettiği ama onlardan daha hiç denemedim
Kalin surunce daha belli oluyor ilk denemede bu kadari oluyor
Usenme usenme ojeguzeldir candir :-D
Gerci su siralar her gun aseton oje kokusundan basim feci donuyor :-D
Eki Görüntüle 439712
Cekmeceyi degistirdim az once. Makyaj yapmayan birinin cekmecesi anca boyle olur :-D
evet aşkınihan nerde ya merak ettim bende =) bu arada o oriflamenin renkli nemlendiricisi yada parlaklık veren şey nasl bişey canım svilce yağlanma yaptı mı=)
canım ben bayılıyorum magnetic ojelere hatta golden rose un yıldız yapanı da var =)
canım kalın sürünce daha kötü oluyo ben kullanıyorum ojeyi ocaktan beri. sen sanırım basını tam yaklaştıramdan . çnkü normalinda tam 3 boyutlu duruyo =)
az ve öz yeter tatlım öylee çok olunca karışıklık oluyorgünlük hangilerini kullanıyosan sade ve hep kullanıcağın şeyler olsun yeter bende genelde pastel tonlarında yaptığım için çantamda bronz allık siyah ve lacivert göz kalemi ve rimel dudak parlatıcı bulunduruyorum acill durumlar için
yaa ben ojelerden bayağı uzaklaşmışımm bşrgzd senin bakım ürünlerini bekliyoruz dört gözleeetatlım ben sürekli renklendirici kullanmıyorum özel günlerde felan genelde renkli güneş koruyucusu kullandığım için bir de allık hastasıyımdır sivilceli günlerden kalma alışkanlığım allıksız çıkmam abi sürdüğüm zamanlardada bişi yapmadı cildime ama böyle ürünlerde dalinle falan temizlemek etkili olmuyor .. ben makyaj yaptığımda dalinle yıkasam bile cildimi tonikle temizliyorum çünkü makyaj kalıntıları kalıyor bizzat şahit oluyorum
az ve öz yeter tatlım öylee çok olunca karışıklık oluyorgünlük hangilerini kullanıyosan sade ve hep kullanıcağın şeyler olsun yeter bende genelde pastel tonlarında yaptığım için çantamda bronz allık siyah ve lacivert göz kalemi ve rimel dudak parlatıcı bulunduruyorum acill durumlar için
yaa ben ojelerden bayağı uzaklaşmışımm bşrgzd senin bakım ürünlerini bekliyoruz dört gözleeetatlım ben sürekli renklendirici kullanmıyorum özel günlerde felan genelde renkli güneş koruyucusu kullandığım için bir de allık hastasıyımdır sivilceli günlerden kalma alışkanlığım allıksız çıkmam abi sürdüğüm zamanlardada bişi yapmadı cildime ama böyle ürünlerde dalinle falan temizlemek etkili olmuyor .. ben makyaj yaptığımda dalinle yıkasam bile cildimi tonikle temizliyorum çünkü makyaj kalıntıları kalıyor bizzat şahit oluyorum
Ouw seninki iyice belli olmus :-D ve rengi daha mi koyu aynisi mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?