Benim anormal ailem uzun ama lütfen okuyun

Eşiniz haklı.Anneniz ve ablanız kangren olmuş uzuv gibi.Kesin bağlantıyı kendi hayatınıza odaklanın.Siz onların düzelmesinini istiyorsunuz ancak onlarda böyle bir istek yok.Ailenizin işleriyle daha fazla haşır neşir olursanız eşinizin ailesine sonunda haber gider.Bir de o tarafın söyledikleriyle uğraşmak zorunda kalırsınız.Kendinize yazık etmeyin.Çocuklariniza odaklanın.Yardım lazımsa yardımcı tutun.Anne ve ablaniz yokmuş gibi varsayarsaniz yara da alamazsınız.Bu arada aileniz gerçekten anormal bir aileymiş.Ancak geçmişi düşünüp yormayın kendinizi.Geleceğe odaklanin

Allah sana ne güzel eşinden yana kapı açmıs bunun farkinda olarak gelecegine yön ver..aileni sil kendi cekirdek ailenle yasa..artik senide kocanida tehlikeye atma.ne olacak deme belliki annen hic rahat durmayacak gun gelir seninde kocayinda basi derde girer..uzak dur..her cocuk doguran anne olamiyor maalesef.evlat olarak yardim etmen normal ama artik bir sınırı olmali..bırak annen ve kardesin kendi hayatlarini yasasin o hayat onlarin tercihi senin degil

Allah yardımcınız olsun. Eşiniz uzağa derken nereye gidecek kendi ailesinin yanına gitme planları mı yapıyor acaba. Bir de eşiniz size hiç aileniz ve ya sizin hakkınızda kırıcı laflar söyler mi? Geleceği de iyi değerlendirin derim beklemediğiniz sürprizler olmasın eşinizle sonrasında ne yapacağınızı konuşun. Çünkü ailesi devreye girince Malesef eşler değişiyor bize destek olan eş gidip her şeye laf eden biri geliyor, umarım bundan sona hayatınız güzel olur

Bu arada çok iyi bir anne
çok teşekkür ederim yorumunuz için evet eşim de aynısını diyor asla sıkıntı bitmeyecek ve sen iki çocukla strese gireceksin çocuklarımız bu sıkıntılara şahit olacak diyor.Üzerimde çok etkisi var kendime güvenim yok mesela kimseye göstermesem de özgüvensiz bir insanım.

Kesinlikle doğru söylüyorsunuz annem bundan daha başka ne yapabilir merak ediyorum her seferinde çıtayı biraz daha yükseltiyor.Uzakta olunca şahit olmayınca kendime stres yüklemem eşimde öyle diyor.

Kesinlikle ve benim çocuğumun üstüne çok düşmem onlara anormal geliyor mesela böyle olmaması gerek gibi ama ben bilinçli bir şekilde anne oldum çok okudum araştırdım.Uzun yıllar sonra hamile kaldım bilerek.Kendi yaşadığım sıkıntıları çocuğuma yaşatmak istemiyorum.

Yeni bahcendeki bütun zararli otlari kopart at ve tamamen o iyi yurekli delikanli esine ve cocuklarina baglan annnen koca kadin yaptiklarindan kendisi sorumlu sen elinden gelenin fazlasini yapmissin yuvana zarar vermede git kizim cok uzaklara git insan ailesini secemiyor malesef ama izinde verme seni uzmelerine

Annem çok bencil babam da öyle kardeşlerimi suçlamıyorum herkes güçlü olamıyor böyle bir ailede büyüyüp normal olarak kalmak çok zor.

Eşim asla kırıcı bir söz söylemedi benim üzülmemden korkuyor sadece bunun için gitmek istiyor.Eşimin ailesi yurt dışında eşimin işleri burada oraya götürmez bana sormadan o şekilde plan yapmaz.Buyuk ihtimal baya uzak bir yere ailemin gelemeyeceği beni rahatsız edemeyeceği bir yere götürmek istiyor.

Ne kadar sansli oldugunuzun farkinda degilsiniz gercekten
Boyle bir esiniz var , kendi ailenizi kurmussunuz hala annem de annem
Ortada anne yok ki allah askina ne annesi
Gidin baska sehire , tum irtibatinizi koparin yasayin mutlu mesut

Malesef seçemiyor ama içimde öyle uhtelerim varki çok eksik yaşadığım şeyler oldu.Bunları dolduramıyorum malesef mesela bir babanın kızının saçını okşaması yada okuldan eve geldiğinde şımarmış bir şekilde sofraya oturmak.Sabah uyurken annemin hadi kızım kahvaltı hazır demesi.Bunlar benim için lüks şeyler hiç yaşayamadım malesef.

Ne kadar sansli oldugunuzun farkinda degilsiniz gercekten
Boyle bir esiniz var , kendi ailenizi kurmussunuz hala annem de annem
Ortada anne yok ki allah askina ne annesi
Gidin baska sehire , tum irtibatinizi koparin yasayin mutlu mesut
Evet eşimden yana çok şanslıyım Allah bir yerden aldı bir yerden verdi şükür Evet bende yeni fark ediyorum anneme bağımlı olmuşum resmen göremediğim sevgiyi belki görürüm ümidi ile çok yaşamak istediğim şeyler oldu hep eksik büyüdüm.Hani bir insanın annesi babası ölür ya ama seni sevdiklerini bilirsin o böyle üzmez insanı.Ama onlar hayattayken bunları yaşayamamak çok acı veriyor insana .

Kesinlikle doğru söylüyorsunuz annem bundan daha başka ne yapabilir merak ediyorum her seferinde çıtayı biraz daha yükseltiyor.Uzakta olunca şahit olmayınca kendime stres yüklemem eşimde öyle diyor.
annedir ne kadarda olsa yüreğin cız, eder ama seninde bi ailen war canım kendi aileni düşün amme baba bi yere kadar

Eşinden yana yüzün gülmüş çok şükür herkesten uzaklaş eşin dediği gibi uzaklara götürsün seni mutlu olun inşallah

Oyyy bu nasıl aile bence izinizi kaybettirin ciddi söylüyorum . Bu hayatta herkes tercihlerini yaşar , birini zorla normal biri haline getiremezsiniz..

Anliyorum ama artik anne olmussunuz , gecmisi geride birakip onunuze bakın , boyle devam ederseniz kendi evlatlariniza da zarar vereceksiniz

Evlendikten sonra bütün ailenle ilişkini kesmeliydin. Geç değil. Tamamen ilişkini kes. kendi hayatına bak. Ne işin var böyle bir kadınla. Çocuklarının bile dengesini bozar ilerde. Hiç tanımasınlar. Varlığını bilmeleri bile kötü etkiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…