• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Benim adım Hıdır elimden gelen budur" diyeti.

10.gunum şeker ve karbonhidrat tamamen kestim.Sadece sebze ve protein arada meyve yiyorum.

Bende elime ne geçse ağzıma atıyordum. Çikolata falan bulamayınca sinirleniyordum. Gerçekten onları kesince bile fark ediyor
Aynı, bi keresinde damla çikolata yemiştim kaşıkla

Merhaba kızlar, ben de 6 martta sizinle fit olma yolculuğuna başlamak istiyorum. 2 yıl önce karantinadayken 73ten 61 kiloya kadar düşmüştüm. Bu ekim ayında 65 kiloyken şu an 70 kiloyu aştım. Ve hiç mutlu hissetmiyorum. Bundan 1 ay öncesine kadar eliptik ile ayda 12000 kalori yakıyordum. Onu da bıraktım. Eliptiğe de geri döneceğim. Hormonlu spiral, antidepresan ve sürekli kullandığım başka ilaçlar da var. Buna rağmen pes etmeyip birbirimizi motive ederek süreci tamamlamak isterim. Hepimizin yolu açık olsun inşallah.

Merhaba kızlar, ben de 6 martta sizinle fit olma yolculuğuna başlamak istiyorum. 2 yıl önce karantinadayken 73ten 61 kiloya kadar düşmüştüm. Bu ekim ayında 65 kiloyken şu an 70 kiloyu aştım. Ve hiç mutlu hissetmiyorum. Bundan 1 ay öncesine kadar eliptik ile ayda 12000 kalori yakıyordum. Onu da bıraktım. Eliptiğe de geri döneceğim. Hormonlu spiral, antidepresan ve sürekli kullandığım başka ilaçlar da var. Buna rağmen pes etmeyip birbirimizi motive ederek süreci tamamlamak isterim. Hepimizin yolu açık olsun inşallah.
Merhaba hoşgeldiniz umarım en kısa sürede ideal kilonuza ulaşırsınız. Farklı tüyo ve tavsiyeleriniz varsa yazın lütfen bize de faydası olur.

Sabah tartıldım 500 gr gitmiş bana biraz az geldi sonuçta ilk günler ödem gidiyor. Henüz bir hafta tam olmadı gerçi. Arada atıştırmayı tamamen bırakmayı hedefliyorum. Bir de her diyet girişimimde olduğu gibi kabızlık çekiyorum kayısı falan yiyorum artık abartmadan tabi.

Bugün kahvaltıda 1 ayvalık tostu ekmeği içine yağsız biçimde kaşar, az ezine ve 2 dilim ince dana salam koydum. 1er yemek kaşığı kadar ketçap,mayonez sürdüm. Öğlen 1 hurma,sütlü kahve, 4 kare bitter, 3 kuru kayısı yiyip,içtim.

Akşam için mantı yapıcam ama normalden az porsiyon yicem. 500 grmı 3 kişiye bölüştürcem.
Eşim yanımda cips yedi ama ben yemedim.

İyi akşamlar kızlar saban kepek ekmek ve beyaz peynir tost yaptım yanında haşlanmış yumurta ve boş yeşillik yedim. Akşam da İnegöl köfte haşlanmış karnabahar ve brokoli yoğurt bi kepçe şehirye çorbası ve bir dilim ekmek yedim. Bugün arada hiç atıştırmadım. Biraz aralıklı oruç gibi yapmaya çalışıyorum

Ben akşam çayla bisküvi yedim. Kendime çok kızıyorum. Bağımlı gibi krize girdim.

Günaydın hanımlar, sabah aç karna,çıplak ve tuvalete gitmiş olarak tartıldım. 69,90 geldim.

Kahvaltıda süt ile pişirilmiş yulaf lapası,tarçın,bal,muz ve kivi eşliğinde yedim.

Merhaba kızlar, bende kahvaltımi yumurta, peynir, zeytin, salatalık, domatesle yaptım. Arada türk kahvesi ve incecik bir çikolata yedim. Öğlende 1 küçük kase köz patlıcanle 2 yemek kaşığı kadar kıymalı yumurta 1 tane küçük muz yedim. Aksamada etli kuru fasulye ve salata yedim mı tamamdır. Hava soğuk ve yağmurlu canım sürekli yemek istiyor.🥺

Bugün 300 kal evde adım attım. Normalde 700 kal falan yakıyorum ama bu başlangıç da iyi şu an. Öğlen sütlü kahve ve 1 kuru kayısı yedim. Kızımın yemek istemediği kekin kalanını(1lokma) yedim. Akşam yemeği de 2 dilim çok tahıllı ekmek, biraz yoğurttu kırmızı biber ve yumurtalı karnabahar kavurması yedim.

Çayın yanında biraz bisküvi de yerim. Halim elverirse biraz daha adımlarım evde uyumadan.

Merhaba sabah tam diyete uygun yumurta kepek ekmek peynir yeşillik yedim ama akşam makarna yedim. 😔 temizlik yaptım bugün akşama kadar akşam da eşim makarna istedi benim de kolayıma geldi kendime başka bir şey yapmadım. Yarın dengelerim inşallah

Merhaba sabah tam diyete uygun yumurta kepek ekmek peynir yeşillik yedim ama akşam makarna yedim. 😔 temizlik yaptım bugün akşama kadar akşam da eşim makarna istedi benim de kolayıma geldi kendime başka bir şey yapmadım. Yarın dengelerim inşallah
Çok mu yedin?

Back